Starity

Kik a felelősek a raplegedák haláláért?

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. október 06. 17:19 #21
Blackbird03
Blackbird03

StátuszIf you read, you will know that I have not written anything here.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 752
Csatolások: 284
Azonosító: 161100
Sajnos nem hozhatjuk vissza őket...Bár örülnék, ha tiszta víz kerülne a pohárba, és tisztába tennék a dolgokat, mert igazán kíváncsi vagyok arra, hogy ki volt az az ember, akinek most köszönhetjük azt, hogy nincs több 2pac szám...sad.gif 2pac-ot bírtam annak ellenére, hogy a stílus, amit képviselt, abszolúte nem az én műfajom, de ettől függetlenül nagyon nem bírom azt a gyökeret, aki meggyilkoltatta..sad.gif
2011. október 06. 17:36 #22
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Rap4Ever8 hatalmas köszönet a cikkért meghajolo.gif Mikor ilyen cikket látok, valahogy tudom, hogy tőled származik heart.gif
Ha nem is gyakran, de azért jó színvonalasabb cikkeket olvasni Starityn olyanokról, akik tényleg megérdemlik. meghajolo.gif

És én is úgy gondolom, hogy nem fog már kiderülni. Rengeteg változat van, vannak, amik publikusak is, de az is lehet, hogy teljesen máshogy történt, mint ahogy azt az ismertebb "magyarázatokból" hallani lehet. Egyrészt régen volt a dolog, másrészt pedig a sztárok halálánál valahogy mindig ottvan az a "de mivan, ha nem?" még akkor is, ha hivatalos verzió is van. Pláne ilyen körökben mozgó emberekről, mint Tupac vagy Biggie...ezerféle magyarázat lehet és ezerféle tettes. Ez valahogy törvényszerű...mindig lesznek emberek, akiknek nem lesz elegendő a hivatalos magyarázat, úgy érzik, hogy ők jobban tudják, és mindig mást fognak állítani, lényegtelen, ha annak köze nincs a valósághoz. Vagy ha nincs "hivatalos" magyarázat, akkor szükségszerűnek érzi az ember, hogy kitaláljon, mert hát mi az, hogy nem lehet tudni? Valakit mindig hibáztatni kell és mindig beszélni kell valamiről. Ez így volt és így is lesz. De a szomorú az, hogy valószínűleg biztosra sosem fogjuk tudni, és LEHET, hogy sosem fognak előkerülni az igazi gyilkosok, hiszen sosem lehet tudni, hogy az most tényleg úgy volt-e, vagy csak valakik úgy intézték, hogy ezt higgyék az emberek. Jó, összeesküvéselmélet, de akkor is van benne valami, nem tudhatjuk. Igazából nem változna semmi attól, ha tudnánk, de az ember mégis rohadtul szeretné tudni, hogy ki ölte meg pl. Tupacot, ki volt az az ember, aki -szerintem nem túlzok, ha ezt mondom- egy generáció reményét és hangadóját ölte meg vele együtt. Ha jönne egy újabb változat, egyesek azzal sem lennének megelégedve, nem hinnék el, újabbakat találnának ki, és igen, mégjobban feltámadna a harc az emberek, csoportok között és az mégtöbb ember halálával járna. Így is van elég. Túl sok is. És igen, a zenei világból nekem is Tupac és Biggie azok között van, akik a legeslegjobban hiányoznak, persze rengeteg zseniális művész ment el, akiknek még igenis itt kéne lenniük. Gondoljunk csak bele pl., hogy hol lenne most Lil' Wayne vagy Drake, ha Biggie és Tupac élne. Hát SEHOL. A McDonalds-ban dolgoznának. Ahogy Rihanna sem rúghatna labdába Aaliyah mellett (jaj várjunk, így sem smileeee.gif ) és Nicki "Kim clone clown" Minaj sem Lisa Lopes mellett. Szomorú. cray.gif
1 felhasználónak tetszik: Rap4ever8
2011. október 06. 20:20 #23
- törölt felhasználó -    
heyitsamyMT :
Ez most komoly?Hát akkor inkább meg sem hallottam. wtf.gif
Egyértelműen nem fog soha kiderülni az igazság ebben az ügyben.De tényleg már annyi verzió létezik,hogy én sem tudom már hogy mi van.Biggie-t annyira nem ismerem,hogy most el tudjam hinni,hogy most ő nyiratta-e ki Tupacot és ezért aztán ő is úgy végezte bosszúból.Annyi variáció létezhet,hogy kiigazodni is nehéz rajta.Lehet,hogy valamelyik zenésztársa ölette meg,lehet hogy a két part közti háború miatt,lehet hogy a Bloodz vs. Crips miatt amit ti mondtatok,dehát ahol Tupac élt ott minden nap meggyilkoltak valakit úgyhogy...mondjuk az kicsit feltűnő,hogy Biggie is nemsokkal később halt meg.Hát gonzales7 azt a csávót beírtam a gugli keresőbe hát tényleg elég rossz arcnak tűnik,úgyhogy ezt is elképzelhetőnek tartom.Bár Diddy is elég nagy sunyi áhh ezen kár gondolkodni talán jobb is ha nem tudjuk meg az igazat.Márpedig nem fogjuk.Igazából nem is vagyok rá olyan kíváncsi régen annyit gondolkodtam ezen,teljesen feleslegesen.Ha kiderülne úgyse lenne jobb senkinek csak már megint jönnének ezek az ellenségeskedések.Amúgy valaki tudja,hogy a west coast-east coast miért háborúzik/zott?Meg ezt a west side-east side dolgot sem igazán vágom,akárcsak a Bloodz-Crips-et. rohog.gif Minek harcolnak egymással?Na mindegy ezeket sose értettem hogy mi a bajuk egymással.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. február 28. 19:45 #24
barianita
barianita
új tag
Hozzászólás: 17
Csatolások: 0
Azonosító: 170266
ez az egész hülyeség -.-'
SZtem Tupac él csak nem kar nyilvánosság elé jönni . Látták már öt Eminem koncerten meg össze vissza .
2012. március 03. 17:20 #25
Eékuuss
Eékuuss
új tag
Hozzászólás: 28
Azonosító: 169539
barianita WTF????
Most komoly hogy ezt mondod? Szegény meghalt! Hogy lehet ilyet mondani hogy még él? 96-ban meghalt ha nem tudnád!
Pedig nagyon bírtam!
meg nem is értem : nem akar nyilvánosság elé jönni.??
mert miért ne akarna? Olyannyira sokan szeretik..
2012. június 22. 02:37 #26
juniormoncsicicektbk
juniormoncsicicektbk
új tag
Hozzászólás: 23
Azonosító: 177046
Anita vok Eékuuss: éncsak azt mondom amit láttam .(mert láttam pár felvételen ahol élés mostainak a felvételek) És én isimádom 2pacet egy igazi legenda és soha nem lesz még egy ilyen sad.gif
2012. augusztus 28. 15:52 #27
Fbella
Fbella
visszatérő vendég

StátuszGondold végig Neked hány hiányzik, és Te hánynak
Hozzászólás: 203
Azonosító: 150747
heyitsamyMT Hülye vagy ember? Minden idők legnagyobb rapperéről beszélsz.Mai napig nem fogod őt pótolni holmi idiót senkivel.
Azért elég durva,hogy a neve még mindig fent marad,de vegyük pl.Lil Wayne-t,aki nem nevezhető rappernek,kíváncsi leszek 2.év múlva hol is fog tartani..biggrin.gif
2013. március 16. 19:33 #28
emír95
emír95
visszatérő vendég

Státuszigazi különc ember vagyok :D
Hozzászólás: 342
Csatolások: 1
Azonosító: 188420
igazad van 2pac a legnagyobb rapper ő volt és ő lesz mindíg
2014. október 24. 10:33 #29
Ariella2001
Ariella2001

StátuszCsak szavakkal búcsúztunk el, közben százszor meghaltam
Hozzászólás: 1170
Azonosító: 229442
Érdekes...
2014. október 26. 15:45 #30
eniix
eniix
új tag
Hozzászólás: 45
Azonosító: 234367
Szerintem kvara felhaborito, hogy meg nincs meg a gyilkosuk. 2 rapper, azaz hires szemelyt meggyilkolnak es hol van a rendorseg? mas esetbe tuti megtalaltak volna
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok