remélem azért atilla és kinga megy haza
VV5: Hibázott az RTL Klub
2011. október 05. 20:09
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Basszus! Az RTL klub nem elég, hogy baromságokat sugároz folyton, de még azt képes elrontani! Mekkora sz*rság már ez az egész úgy ahogy van!
Nem nézem a műsort, de ez tökéletesen jellemzi a csatorna színvonalát.
Amúgy meg úgy is meg van bundázva az egész, már biztos rég eldöntötték azt is, hogy ki nyeri ezt a szériát.
Nem nézem a műsort, de ez tökéletesen jellemzi a csatorna színvonalát.
Amúgy meg úgy is meg van bundázva az egész, már biztos rég eldöntötték azt is, hogy ki nyeri ezt a szériát.
2011. október 05. 20:21
|
|
Petyusssúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 150147 offline
|
Minek kell mindent elmondani? Mindenki csak azt lesi hogy mikor hibáznak? Mert ezekszerint mindenki nézi ha egy csomóan észreveszika abkit nem? Amugy meg ki nem szarja le a bakikat én se szeretem a VV-t de néha jókat tudok rajta röhögni amugy meg pár baki nem nagy szám!!! A VV4-nél is azt mondták hogy Béci nyeri meg- És ő nyerte? Nem!!! És én itt lezártam a vitát.
2011. október 05. 21:01
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
leszarom a vvt mint mindig is szóval kösz nem érdekel
2011. október 05. 21:36
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
"hibázott az RTL Klub"
Nem az rtl hibázott, hanem az ortt amikor adásba engedte ezt a sz@rt ...
Amúgy csak nekem sántít, hogy elöbb felmérték a terepet, hogy ki az akire raknák a jelet a villalakók, aztán 'véletlenül' pont azok küzdhettek a védettségért - majd az egyik meg is szerezte? Elég átlátszó.
Nem az rtl hibázott, hanem az ortt amikor adásba engedte ezt a sz@rt ...
Amúgy csak nekem sántít, hogy elöbb felmérték a terepet, hogy ki az akire raknák a jelet a villalakók, aztán 'véletlenül' pont azok küzdhettek a védettségért - majd az egyik meg is szerezte? Elég átlátszó.
2011. október 05. 22:18
ki nem szarja le ki védett ki nem.A VV eddigi adásai között ez a legszánalmasabb.....a legunalmasabb,undorítóbb karaktereket válogatták össze.De a legjobban aki irritál az a kacsacsacsőrű emlős,meg ez a "Krisztofel" nevezetű tag akit egy kanál vízben megtudnék fojtani.Egyébként meg eddig hála a teremtőnek, vagy inkább a józan eszemnek ebből a szériából jó ha eddig 5 adást láttam....de már azt is bánom!
2011. október 06. 13:38
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
Ez most komoly?
Ennyi eszük van?? Na de ha lenne eszük, akkor végülis nem is lenne most VV mittoménhány
2011. október 06. 13:42
ez vicces :'D de most h így visszagondolok tényleg így vlt..
2011. október 06. 13:44
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
na ez tetcik
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: