Az aranytorkú énekesnő az október 31-én megjelenő albumáról egy újabb kisfilmet készített, amely a Shake It Out címet viseli.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett Florence új klipje
2011. október 05. 15:46
én nagyon szeretem florence-t. igazából a twilight-ban a heavy in your arms-ban hallotam először,de egyből megfogott
2011. október 05. 17:06
|
|
candice1997visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 438 Csatolások: 91 Azonosító: 161276 offline
|
Egész jó lett
2011. október 05. 18:58
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Ez az egész nő és a hangja is valami borzalom, semmi tehetsége nincs, a hideg kiráz tőle ha meghallom.
2011. október 05. 19:11
Baromi jó hangja van, azonban magától a nőtől és a stílusától engem is a hideg ráz...Van néhány nagyon szép, érzelmes száma, amit nagyon szeretek. De nekem a legtöbb dala túlságosan világfájdalmas. Ez a száma nem rossz, de kedvenc biztos nem lesz. A klip bejövős, általában tetszenek az álarcosbál témájú klipek.
2011. október 05. 20:28
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
imádom
igazi Florence + the machine a javából
2011. október 08. 02:40
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Ez is ahogyan a másik új szám hihetetlen jó lett, egyszerűen alig hiszem el hogy igen ezt 2011-ben alkották méghozzá egy olyan nő, akiről már első hallásra tudtam hogy óriási művész és egyre csak nagyobb lesz
Mindkét számon hallani hogy most már kiforrot a stílusa, mivel nagyon egyben van mindkettő, de ami a legjobb bennük az a hangulatuk. Ámulatba ejt hogy milyen ispirálóak a számai, csoda ez a nő
A lemezt nagyon, szerintem ez alapján a két szám alapján nem kell csalódnom
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: