Kim Kardashian Ferrarival lepte meg magát
2011. október 05. 15:16
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet (Boscorelli @ 2011.10.05. 13:08)
Hmm, azért nem rossz ez a 458 Italia. Bár, amennyibe kerül...
Alsó hangon is 67 millió, forintban. Annyit azért nem ér. Persze, akinek ennyi pénze van, annak mindegy is, mi mennyit ér. Szerintem Kim azért vette, hogy feltűnjön vele, mert, ilyen autót nem azért szoktak venni, hogy "luxust biztosítson".
Arra ott vannak a prémium márkák, mint BMW, Audi, Mercedes, Lexus stb. ráadásul a Ferrari híres arról, hogy nem árasztja el a kocsijait belülről, mindenféle kütyüvel. Van egy letisztult, nagyon egyszerű műszerfalad, és csókolóm. Mondjuk, az ilyen autóknál nem is a belső a lényeg.
Ha nekem ennyi pénzem lenne autóra, nem ilyet vennék, hanem egy ilyet. Ez a tökéletes sportautó, és amilyen hangja van. Kéne.
Arra ott vannak a prémium márkák, mint BMW, Audi, Mercedes, Lexus stb. ráadásul a Ferrari híres arról, hogy nem árasztja el a kocsijait belülről, mindenféle kütyüvel. Van egy letisztult, nagyon egyszerű műszerfalad, és csókolóm. Mondjuk, az ilyen autóknál nem is a belső a lényeg.
Ha nekem ennyi pénzem lenne autóra, nem ilyet vennék, hanem egy ilyet. Ez a tökéletes sportautó, és amilyen hangja van. Kéne.
Tökéletesen igazat adok. Ennyi pénzért én is az AMG mellett döntenék. Meg egyébként is Mercedes.
2011. október 05. 15:18
|
|
stelly28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.18. Hozzászólás: 963 Csatolások: 2 Azonosító: 139019 offline
|
szép autó tényleg mindig történik vele valami és jó annak aki ilyet vesz magának csak úgy és feneketelen a pénztárcája de azon nagyot nevetnék ha egyszer már nem lenn ilyen feneketlen a tárcájuk
2011. október 05. 16:48
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Nem gáz...Aki megteheti..Bár én hasznosabb dolgokra költöttem volna. Mondjuk adományozásra. De ha ő így gondolja, hát hajrá! Gondolom ha tellett egy Ferrarira, akkor van még pénze...
2011. október 05. 17:34
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
ANYÁD 
Ilyen kocsiért fáj a szívem évek óta de persze igazi Ferrari színben azaz Pirosban!!!!!
ezt is elfogadnám de pirosban lenne az igaz ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Szóval üzenem Kimnek ha megunja a kicsikét én tárt karokkal várom :$
Ilyen kocsiért fáj a szívem évek óta de persze igazi Ferrari színben azaz Pirosban!!!!!
ezt is elfogadnám de pirosban lenne az igaz ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Szóval üzenem Kimnek ha megunja a kicsikét én tárt karokkal várom :$
2011. október 05. 17:35
|
|
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline
|
De jó kocsi
Viszont aki vezeti az nem csípem már annyira...
Nem hiszem,hogy 30oldalas szöveget tanult meg,mint a színészek,hogy így keressen.
Most nem irigylem,de szinte a semmiért kapja a sok-sok pénzt,ez így valahogy nem helyes...
Viszont aki vezeti az nem csípem már annyira...
Nem hiszem,hogy 30oldalas szöveget tanult meg,mint a színészek,hogy így keressen.
Most nem irigylem,de szinte a semmiért kapja a sok-sok pénzt,ez így valahogy nem helyes...
2011. október 05. 18:49
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
inkább lenne egy olcsó kocsija, ha már annyira kell neki és járna azzal, minthogy milliós kocsikkal furikázik és rázza a s*ggét ahelyett, h pl jótékonykodna-.-
2011. október 05. 19:42
Én imádom a Ferrarikat,de leginkább csak tűzpirosba,ez a fehér nem nagyon tetszik.
2011. október 05. 20:54
|
|
x-Hera-xvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 5 Azonosító: 154015 offline
|
képzelem Kim: jahj nem is számítottam magamtól erre a kis olcsó vacak autóra .... meglepte magát ... hát ez érdekes megfogalmazás de igazábol engem ÚGY NEM ÉRDEKELNEK EZEK A HÍREK h menyi autót vett menyiért hova szórja a pénzt ...
2011. október 06. 06:46
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Ha nekem is lenne egy ilyen kocsim...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: