A K, mint Kardashian valóságshow sztárja egy méregdrága hófehér Ferrarival lepte meg magát, csak úgy.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kim Kardashian Ferrarival lepte meg magát
2011. október 05. 10:22
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
nem rossz
én is meglepném magam vele, csak úgy. bár inkább feketében.
2011. október 05. 12:49
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
OMG az igen! LOL
2011. október 05. 13:08
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Hmm, azért nem rossz ez a 458 Italia. Bár, amennyibe kerül...
Alsó hangon is 67 millió, forintban. Annyit azért nem ér. Persze, akinek ennyi pénze van, annak mindegy is, mi mennyit ér. Szerintem Kim azért vette, hogy feltűnjön vele, mert, ilyen autót nem azért szoktak venni, hogy "luxust biztosítson".
Arra ott vannak a prémium márkák, mint BMW, Audi, Mercedes, Lexus stb. ráadásul a Ferrari híres arról, hogy nem árasztja el a kocsijait belülről, mindenféle kütyüvel. Van egy letisztult, nagyon egyszerű műszerfalad, és csókolóm. Mondjuk, az ilyen autóknál nem is a belső a lényeg.
Ha nekem ennyi pénzem lenne autóra, nem ilyet vennék, hanem egy ilyet. Ez a tökéletes sportautó, és amilyen hangja van. Kéne.
Arra ott vannak a prémium márkák, mint BMW, Audi, Mercedes, Lexus stb. ráadásul a Ferrari híres arról, hogy nem árasztja el a kocsijait belülről, mindenféle kütyüvel. Van egy letisztult, nagyon egyszerű műszerfalad, és csókolóm. Mondjuk, az ilyen autóknál nem is a belső a lényeg.
Ha nekem ennyi pénzem lenne autóra, nem ilyet vennék, hanem egy ilyet. Ez a tökéletes sportautó, és amilyen hangja van. Kéne.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2011. október 05. 13:25
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
nem nákolunk!
2011. október 05. 13:44
A kocsi jó de, magát meglepni az kicsit nagyon fura
2011. október 05. 13:53
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Engem is meglephetne egy ilyen kocsival
2011. október 05. 14:44
Szép drága autó,viszont nem dolgozott meg érte az biztos..
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.