Nekem valahogy Lil C hangja nem jön be, mindig ugyanúgy énekel, számomra unalmas, szóval hamár az Ikrek nem mentek, így akkor menjen Ő..
Tomi jól énekelte a párbaj dalát, de van egy olyan érzésem,hogy ő fog kiesni...:S De remélem, hogy nem
X-Faktor (2011)
2011. október 22. 22:26
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Már nem azért de hogy a tökömbe jutottak már megint tovább az ikrek? Az embereknek kajak nincs fülük? BOTRÁNYOSAN ROSSZ VOLT! Szörnyű. Én nem értem azok mit keresnek ott esküszöm.
Ha meg már Lil C és Demes Tamás között kell választani akkor Tamás menjen tovább. A Lil C gyerek már így is el van szaladva magától... nagyon is.
Kocsis Tibi hangja még mindig vitathatatlanul jó, de nem szimpi a fiú. Még mindig. Ez van.
Bagosi, Muri, Tarány, Apollo23
Nekik nagyon örülök. Megmaradtak kedvencesnek.
Ha meg már Lil C és Demes Tamás között kell választani akkor Tamás menjen tovább. A Lil C gyerek már így is el van szaladva magától... nagyon is.
Kocsis Tibi hangja még mindig vitathatatlanul jó, de nem szimpi a fiú. Még mindig. Ez van.
Bagosi, Muri, Tarány, Apollo23
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Demes Tamás produkciója most először tetszett. A párbajon fantasztikus volt. Remélem ő jut be és jó lenne, ha nem csak ilyen sorsöntő pillanatokban mutatná meg a tehetségét, mint egy párbaj, hanem már a versenyen kihozná magából a maximumot, hogy ne kerüljön ilyen helyzetbe.
2011. október 22. 22:30
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Azért elég rossz most az Ildinek ,hogy választania kell...
2011. október 22. 22:33
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Kövezzetek meg, de nevetséges volt Keresztes Ildikó és az ő hisztije. Demes Tamásnak kellett volna bent maradnia. Nem sokszor nézem az X-faktort, de most belenéztem. Kár volt. Keresztesnek ezért fizetnek?
2011. október 22. 22:35
|
|
nicol belloxHuncut |
|
Sajnálom,hogy Tomi esett ki, egyértelműen nem neki kellett volna..
Várom már a jövőhetet, ROCK lesz, jupppy!!!
Várom már a jövőhetet, ROCK lesz, jupppy!!!
2011. október 22. 22:36
LilC ment tovább.Szegény Ildikót nagyon megviselte...
2011. október 22. 22:37
Idézet (LittleVampire @ 2011.10.22. 22:33)
Kövezzetek meg, de nevetséges volt Keresztes Ildikó és az ő hisztije. Demes Tamásnak kellett volna bent maradnia. Nem sokszor nézem az X-faktort, de most belenéztem. Kár volt. Keresztesnek ezért fizetnek? 
Felesleges volt ez a cirkusz. Szerintem én itt befejeztem.
Keresztes: akar valaki a helyemen ülni?
A közönségből valaki: nem.
2011. október 22. 22:38
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
meg ne sajnáljam már azt az asszonyt -.-" rábízta volna a közönségre oszt' kész
rohadás a képibe
fú hát ez már tényleg nevetséges... ez a nőszemély... hát ffuu
meg sem tudok szólalni xD
kezdődik a tavalyi kampány?
fú hát ez már tényleg nevetséges... ez a nőszemély... hát ffuu
meg sem tudok szólalni xD
Idézet (nOmiee @ 2011.10.22. 22:37)
Felesleges volt ez a cirkusz. Én itt befejeztem, szerintem.

kezdődik a tavalyi kampány?
2011. október 22. 22:39
Nem értem mi volt ez a dráma..én megértem az érzéseit,megértek én mindent de ez egy verseny,és nincs olyan hogy ne essen ki valaki,sajnos ez a helyzet
Nagyon sajnáltam Demes Tamást,a párbaj dala fantasztikus volt,viszont,és nem tudom van-e aki egyetért velem,Lil c.kivételesen jó volt.Erős volt a párbaj dala,igenis erős.Végre valami elfogadhatót nyújtott.Ennek ellenére neki kellett volna hazamennie.
Ildit amúgy nem is értettem,ha ekkora dráma volt neki akkor miért nem bízta a közönségre ahelyett hogy döntött volna?
Nagyon sajnáltam Demes Tamást,a párbaj dala fantasztikus volt,viszont,és nem tudom van-e aki egyetért velem,Lil c.kivételesen jó volt.Erős volt a párbaj dala,igenis erős.Végre valami elfogadhatót nyújtott.Ennek ellenére neki kellett volna hazamennie.
Ildit amúgy nem is értettem,ha ekkora dráma volt neki akkor miért nem bízta a közönségre ahelyett hogy döntött volna?
7 felhasználónak tetszik:
Karina197,
Brittany,
House Of Wax,
LittleVampire,
thunderbird,
riri17,
Fanni00
2011. október 22. 23:22
Na akkor én is értékelem az est fellépőit, de nem sorrendben:
Kocsis Tibor: Imádom, Imádom és Imádom, nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire tehetséges és hogy mennyire szimpatikus nekem
Muri Enikő: Teljesen elégedett voltam a produkcióval, és imádtam, szóval ennél többet nem szeretnék hozzáfüzni...
Apollo23: Most az egyszer valamennyire tetszett a dal, de most sem tudtak engem meggyőzni avval, hogy helyük lenne a legjobb 10-ben...
Kováts Vera: Ez a lány egy aranyos pofa, de a tehetségről inkább ne beszéljünk, a ma esti produkciója teljesen hallgathatatlan volt...
Ikrek: Én nem tudom őket megérteni, miért allázzák meg a legjobb énekesnőket, a múlt héten Christina Aguilerát vették célba, most meg Fergie dalával sikerült még kissebé nőniük a szememben, annyira hamisak voltak, hogy az már fáj...
Rocktenorsz: Ők az est egyik legnagyobb katasztrófái voltak, de szó szerint...
Lil. C Ez a fiú még most sem tetszik nekem és remélem, hogy sokáig nem kell néznem, mert ebből a Bruno Mars dalból is port csinált...
Baricz Gergő: Ő nekem soha nem lesz a kedvencem, mert mindig is irritált, a hangja jó, de csak ennyi...
Tarány Tamás: Még ő az egyetlen aki ér valamit Tibin kivül ebben a műsorban...
Bagosi Alexa: Hát egy nagy semmi volt a mai produkciója, ezt sajnos szebben nem tudom mondani...
Demes Tamás: Ő volt az est egyik legnagyobb katasztrófája és, hogy őszinte legyek én örvendek a legjobban, hogy kiesett...
Kommentárt nem kérek, ez az én egyéni véleményem a mai estéről...
Kocsis Tibor: Imádom, Imádom és Imádom, nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire tehetséges és hogy mennyire szimpatikus nekem
Muri Enikő: Teljesen elégedett voltam a produkcióval, és imádtam, szóval ennél többet nem szeretnék hozzáfüzni...
Apollo23: Most az egyszer valamennyire tetszett a dal, de most sem tudtak engem meggyőzni avval, hogy helyük lenne a legjobb 10-ben...
Kováts Vera: Ez a lány egy aranyos pofa, de a tehetségről inkább ne beszéljünk, a ma esti produkciója teljesen hallgathatatlan volt...
Ikrek: Én nem tudom őket megérteni, miért allázzák meg a legjobb énekesnőket, a múlt héten Christina Aguilerát vették célba, most meg Fergie dalával sikerült még kissebé nőniük a szememben, annyira hamisak voltak, hogy az már fáj...
Rocktenorsz: Ők az est egyik legnagyobb katasztrófái voltak, de szó szerint...
Lil. C Ez a fiú még most sem tetszik nekem és remélem, hogy sokáig nem kell néznem, mert ebből a Bruno Mars dalból is port csinált...
Baricz Gergő: Ő nekem soha nem lesz a kedvencem, mert mindig is irritált, a hangja jó, de csak ennyi...
Tarány Tamás: Még ő az egyetlen aki ér valamit Tibin kivül ebben a műsorban...
Bagosi Alexa: Hát egy nagy semmi volt a mai produkciója, ezt sajnos szebben nem tudom mondani...
Demes Tamás: Ő volt az est egyik legnagyobb katasztrófája és, hogy őszinte legyek én örvendek a legjobban, hogy kiesett...
Kommentárt nem kérek, ez az én egyéni véleményem a mai estéről...
2011. október 22. 23:32
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Igazából én azt javasolnám h szavazzuk ki Nórikát,neki nem áll jól ez a poéngyárszerep.
De tesóm azt is mondta,h párbajozzon Ördög Nóra-Ikrek páros és jusson tovább Nórika.
De tesóm azt is mondta,h párbajozzon Ördög Nóra-Ikrek páros és jusson tovább Nórika.
2011. október 23. 09:11
|
|
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline
|
Egyébként nem tudom hogy mi történt, de ez a idei X Faktor iszonyat gyenge. Tegnap este Kocsis Tibin kívül senki sem tudott normális produkcióval előállni. Vagy a dalválasztás volt gyenge, vagy ha a dalválasztás jó is lett volna, azt az illető nem tudta elénekelni.
A zsűri egyáltalán nem hozzáértő, a szakmaiságuk ennyiben merül ki: "Ez jó volt.", "Nekem ez most nem tetszett.", "Tudsz te ennél jobbat is.", "Nem ez volt a legjobb produkciód.".. Maximum Miki az, aki tud normális, SZAKMAI dolgokat mondani egy előadáshoz. Tegnap este magasan ő volt (megint) a legjobb mentor.
Ildikó feje gyönyörű volt, istenem, de régóta vágytam erre, de nem kellett csalódnom most sem benne. A legigazságosabb azt lett volna, ha deadlock-ra viszi, onnantól meg a nézők döntenek.
Ja, és vannak előadók, akiknek dalainak eléneklésével nem kéne próbálkozni, mert úgysem fog sikerülni.
A zsűri egyáltalán nem hozzáértő, a szakmaiságuk ennyiben merül ki: "Ez jó volt.", "Nekem ez most nem tetszett.", "Tudsz te ennél jobbat is.", "Nem ez volt a legjobb produkciód.".. Maximum Miki az, aki tud normális, SZAKMAI dolgokat mondani egy előadáshoz. Tegnap este magasan ő volt (megint) a legjobb mentor.
Ildikó feje gyönyörű volt, istenem, de régóta vágytam erre, de nem kellett csalódnom most sem benne. A legigazságosabb azt lett volna, ha deadlock-ra viszi, onnantól meg a nézők döntenek.
Ja, és vannak előadók, akiknek dalainak eléneklésével nem kéne próbálkozni, mert úgysem fog sikerülni.
2011. október 23. 09:35
|
|
melasz12♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.30. Hozzászólás: 2039 Csatolások: 333 Azonosító: 142106 offline
|
Nekem egyetlen egy kedvencem van az az Apollo23!!
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. október 23. 09:58
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Második Élő Show:
Kocsis Tibor : Nekem eddigi éneklései közül ez tetszett a legjobban. Úgy éreztem teljesen azonosult a zenével, ügyes volt.
Muri Enikő : A múltkori jobban tetszett
Nem volt rossz, de nekem annyira nem jött be.
Apollo 23 : Jaj, nagyon jó volt
Annyira jól összeszoktak, nagyon tetszett
Kováts Vera : Szörnyen bosszant, nem tudom mit keres itt. Hamisan énekel, és próbálja eladni magát ezzel a kis mézes mázas viselkedéssel. Engem nagyon irritál és hangilag is a béka fenek alatt van
Ikrek : Egy ilyen szép, érzelmes számot így elrontani
Mikor elkezdtek ugrálni mintha valamilyen virágos réten lennének hát én csak néztem
A hangjukról nem is beszélve, nagyon bénák!
Rocktenorsz : Na most ők sem győztek meg
A múltkori Bad című számuk úgy tetszett, de ez .. hát nagyon nem.
Lil. C : A párbajdal nagyon nagyon jó volt. De amit a Bruno Mars számmal művelt
Hát nagyon meggyalázta azt a számot
Baricz Gergő : Hát most ő sem tetszett
Egyszerűen szörnyű volt!
Tarány Tamás : Nagyon jó volt
Bagos Alexa : Nekem ez jobban tetszett mint a múltheti
Legalább volt benne ritmus.
Demes Tamás : Most lehet gonosznak nevezni, de megérdemelte hogy hazament. Egyszerűen nem bírta átadni a dalokat. Bármit énekelt én untam
Nagyon sokat kell még fejlődnie
Hát kijelenthetem hogy a két kedvencemben ( Apollo 23 és Tarány Tamás ) nem csalódtam
Az harmadik kedvencemben ( Muri Enikő ) már picit igen, de még elnézhető
Kocsis Tibor : Nekem eddigi éneklései közül ez tetszett a legjobban. Úgy éreztem teljesen azonosult a zenével, ügyes volt.
Muri Enikő : A múltkori jobban tetszett
Apollo 23 : Jaj, nagyon jó volt
Kováts Vera : Szörnyen bosszant, nem tudom mit keres itt. Hamisan énekel, és próbálja eladni magát ezzel a kis mézes mázas viselkedéssel. Engem nagyon irritál és hangilag is a béka fenek alatt van
Ikrek : Egy ilyen szép, érzelmes számot így elrontani
Rocktenorsz : Na most ők sem győztek meg
Lil. C : A párbajdal nagyon nagyon jó volt. De amit a Bruno Mars számmal művelt
Baricz Gergő : Hát most ő sem tetszett
Tarány Tamás : Nagyon jó volt
Bagos Alexa : Nekem ez jobban tetszett mint a múltheti
Demes Tamás : Most lehet gonosznak nevezni, de megérdemelte hogy hazament. Egyszerűen nem bírta átadni a dalokat. Bármit énekelt én untam
Nagyon sokat kell még fejlődnie
Hát kijelenthetem hogy a két kedvencemben ( Apollo 23 és Tarány Tamás ) nem csalódtam
2011. október 23. 11:40
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Ez az élő show sokkal jobb volt mint az első.
Akik nagyon tetszettek:Bagosi Alexa-ő volt a legjobb tegnap este.
Muri Enikő,Tarány Tamás,Kocsis Tibor.
Kováts Vera is jó volt szerintem,Lil C is-bár ő sokkal jobb volt a párbaj dalnál.Tényleg olyan volt,mintha az életéért énekelne.
Az Ikrek voltak már rosszabbak is.Nem is tudom eldönteni melyiknek van rosszabb hangja...Az egyik néha nagyon nyávog...
Na és akik nem tetszettek:
Demes Tamás:egyszerűen unalmas volt,hiába van jó hangja,olyan egy síkúan énekel..
Baricz Gergő:Nem is a hangjával van baj,mert jó hangja van,egyszerűen engem megijeszt ez a gyerek..
Apollo 23:Úristen.
Na erre mit mondjak?Mindig utáltam az ilyen fiúbandákat.Nyálasak,megvannak csinálva,komolyan mondom a hányinger kerülgetett.A fiúknak nincs rossz hangjuk,és a számot is jól adták elő...de remélem hamar kiesnek...
Azt mondják:jaj hát olyan szépen egyszerre táncoltak...Az oké,de semmi érzelem nem volt az előadásukba,annyira be akartak vágódni az embereknél,hogy az már fájt...
Most következzen a legrosszabb: Rocktenorsz:
A legrosszabb produkció amit kaphattunk...ennél rosszabbak ha akartak se tudtak volna lenni.Ahhoz képest,hogy szerelmes számot énekeltek,én úgy éreztem magam,mint egy temetésen.Ilyen nyávogást még az életben nem hallottam...Az elején kedveltem őket,szurkoltam nekik,de már a múlt alkalommal is borzalmasak voltak.
Olyan ideges lettem a szám végére,szerintem a vérnyomásom is vagy 200 volt...Több ilyet nem kérünk!!
Egyikük rajongóit sem szándékoztam megsérteni,csupán a véleményemet írtam le.Sajnálom,ha valakit megsértettem...
Akik nagyon tetszettek:Bagosi Alexa-ő volt a legjobb tegnap este.
Kováts Vera is jó volt szerintem,Lil C is-bár ő sokkal jobb volt a párbaj dalnál.Tényleg olyan volt,mintha az életéért énekelne.
Az Ikrek voltak már rosszabbak is.Nem is tudom eldönteni melyiknek van rosszabb hangja...Az egyik néha nagyon nyávog...
Na és akik nem tetszettek:
Demes Tamás:egyszerűen unalmas volt,hiába van jó hangja,olyan egy síkúan énekel..
Baricz Gergő:Nem is a hangjával van baj,mert jó hangja van,egyszerűen engem megijeszt ez a gyerek..
Apollo 23:Úristen.
Azt mondják:jaj hát olyan szépen egyszerre táncoltak...Az oké,de semmi érzelem nem volt az előadásukba,annyira be akartak vágódni az embereknél,hogy az már fájt...
Most következzen a legrosszabb: Rocktenorsz:
Olyan ideges lettem a szám végére,szerintem a vérnyomásom is vagy 200 volt...Több ilyet nem kérünk!!
Egyikük rajongóit sem szándékoztam megsérteni,csupán a véleményemet írtam le.Sajnálom,ha valakit megsértettem...
1 felhasználónak tetszik:
pink_bunny
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.