Starity

X-Faktor (2011)

40 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. október 22. 22:26 #161
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Nekem valahogy Lil C hangja nem jön be, mindig ugyanúgy énekel, számomra unalmas, szóval hamár az Ikrek nem mentek, így akkor menjen Ő..

Tomi jól énekelte a párbaj dalát, de van egy olyan érzésem,hogy ő fog kiesni...:S De remélem, hogy nem
2 felhasználónak tetszik: Brittany, thunderbird
2011. október 22. 22:26 #162
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Már nem azért de hogy a tökömbe jutottak már megint tovább az ikrek? Az embereknek kajak nincs fülük? BOTRÁNYOSAN ROSSZ VOLT! Szörnyű. Én nem értem azok mit keresnek ott esküszöm.

Ha meg már Lil C és Demes Tamás között kell választani akkor Tamás menjen tovább. A Lil C gyerek már így is el van szaladva magától... nagyon is.

Kocsis Tibi hangja még mindig vitathatatlanul jó, de nem szimpi a fiú. Még mindig. Ez van.

Bagosi, Muri, Tarány, Apollo23 wub.gif Nekik nagyon örülök. Megmaradtak kedvencesnek.
4 felhasználónak tetszik: Karina197, melasz12, thunderbird, Fanni00
2011. október 22. 22:26 #163
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Demes Tamás produkciója most először tetszett. A párbajon fantasztikus volt. Remélem ő jut be és jó lenne, ha nem csak ilyen sorsöntő pillanatokban mutatná meg a tehetségét, mint egy párbaj, hanem már a versenyen kihozná magából a maximumot, hogy ne kerüljön ilyen helyzetbe.
5 felhasználónak tetszik: Brittany, Karina197, funny18, thunderbird, Fanni00
2011. október 22. 22:27 #164
- törölt felhasználó -    
Az ikrek meg a Kováts Vera nagyon jóóóóóók biggrin.gif
2011. október 22. 22:30 #165
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Azért elég rossz most az Ildinek ,hogy választania kell...sad.gif
2011. október 22. 22:32 #166
Karina197
Karina197
impossible

Státuszegy szakasz lezárult.
Hozzászólás: 7877
Csatolások: 12522
Azonosító: 138204
NE!!! hát rábízhatta volna a közönségre a szuk@ ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

ANYÁM!! ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
2011. október 22. 22:33 #167
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 554
Azonosító: 149870
Kövezzetek meg, de nevetséges volt Keresztes Ildikó és az ő hisztije. Demes Tamásnak kellett volna bent maradnia. Nem sokszor nézem az X-faktort, de most belenéztem. Kár volt. Keresztesnek ezért fizetnek? 110.gif
7 felhasználónak tetszik: Brittany, Karina197, Rap4ever8, funny18, Ade., thunderbird, Fanni00
2011. október 22. 22:35 #168
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Sajnálom,hogy Tomi esett ki, egyértelműen nem neki kellett volna..

Várom már a jövőhetet, ROCK lesz, jupppy!!! smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: thunderbird, Fanni00
2011. október 22. 22:36 #169
- törölt felhasználó -    
LilC ment tovább.Szegény Ildikót nagyon megviselte...
2011. október 22. 22:36 #170
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
KIESETT, ÚRISTEN, KIESETT! Ildikón sírva röhögtem rofl.gif Btw én szívesen ülnék a helyén rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: audrey, Christinna
2011. október 22. 22:37 #171
- törölt felhasználó -    
Idézet (LittleVampire @ 2011.10.22. 22:33)
Kövezzetek meg, de nevetséges volt Keresztes Ildikó és az ő hisztije. Demes Tamásnak kellett volna bent maradnia. Nem sokszor nézem az X-faktort, de most belenéztem. Kár volt. Keresztesnek ezért fizetnek?  110.gif

Felesleges volt ez a cirkusz. Szerintem én itt befejeztem. dry.gif
Keresztes: akar valaki a helyemen ülni?
A közönségből valaki: nem.
rofl.gif
3 felhasználónak tetszik: LittleVampire, Karina197, thunderbird
2011. október 22. 22:38 #172
Karina197
Karina197
impossible

Státuszegy szakasz lezárult.
Hozzászólás: 7877
Csatolások: 12522
Azonosító: 138204
meg ne sajnáljam már azt az asszonyt -.-" rábízta volna a közönségre oszt' kész mad.gif rohadás a képibe mad.gif

fú hát ez már tényleg nevetséges... ez a nőszemély... hát ffuu
meg sem tudok szólalni xD
Idézet (nOmiee @ 2011.10.22. 22:37)
Felesleges volt ez a cirkusz. Én itt befejeztem, szerintem. dry.gif
Keresztes: akar valaki a helyemen ülni?
A közönségből valaki: nem.
rofl.gif

kezdődik a tavalyi kampány? biggrin.gif
2011. október 22. 22:39 #173
- törölt felhasználó -    
Nem értem mi volt ez a dráma..én megértem az érzéseit,megértek én mindent de ez egy verseny,és nincs olyan hogy ne essen ki valaki,sajnos ez a helyzet mellow.gif
Nagyon sajnáltam Demes Tamást,a párbaj dala fantasztikus volt,viszont,és nem tudom van-e aki egyetért velem,Lil c.kivételesen jó volt.Erős volt a párbaj dala,igenis erős.Végre valami elfogadhatót nyújtott.Ennek ellenére neki kellett volna hazamennie.
Ildit amúgy nem is értettem,ha ekkora dráma volt neki akkor miért nem bízta a közönségre ahelyett hogy döntött volna?
7 felhasználónak tetszik: Karina197, Brittany, House Of Wax, LittleVampire, thunderbird, riri17, Fanni00
2011. október 22. 23:22 #174
- törölt felhasználó -    
Na akkor én is értékelem az est fellépőit, de nem sorrendben:

Kocsis Tibor: Imádom, Imádom és Imádom, nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire tehetséges és hogy mennyire szimpatikus nekem heart.gif
Muri Enikő: Teljesen elégedett voltam a produkcióval, és imádtam, szóval ennél többet nem szeretnék hozzáfüzni...
Apollo23: Most az egyszer valamennyire tetszett a dal, de most sem tudtak engem meggyőzni avval, hogy helyük lenne a legjobb 10-ben...
Kováts Vera: Ez a lány egy aranyos pofa, de a tehetségről inkább ne beszéljünk, a ma esti produkciója teljesen hallgathatatlan volt...
Ikrek: Én nem tudom őket megérteni, miért allázzák meg a legjobb énekesnőket, a múlt héten Christina Aguilerát vették célba, most meg Fergie dalával sikerült még kissebé nőniük a szememben, annyira hamisak voltak, hogy az már fáj...
Rocktenorsz: Ők az est egyik legnagyobb katasztrófái voltak, de szó szerint...
Lil. C Ez a fiú még most sem tetszik nekem és remélem, hogy sokáig nem kell néznem, mert ebből a Bruno Mars dalból is port csinált...
Baricz Gergő: Ő nekem soha nem lesz a kedvencem, mert mindig is irritált, a hangja jó, de csak ennyi...
Tarány Tamás: Még ő az egyetlen aki ér valamit Tibin kivül ebben a műsorban...
Bagosi Alexa: Hát egy nagy semmi volt a mai produkciója, ezt sajnos szebben nem tudom mondani...
Demes Tamás: Ő volt az est egyik legnagyobb katasztrófája és, hogy őszinte legyek én örvendek a legjobban, hogy kiesett...

Kommentárt nem kérek, ez az én egyéni véleményem a mai estéről...
2 felhasználónak tetszik: SweetBlair., pink_bunny
2011. október 22. 23:32 #175
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Igazából én azt javasolnám h szavazzuk ki Nórikát,neki nem áll jól ez a poéngyárszerep. pardon.gif
De tesóm azt is mondta,h párbajozzon Ördög Nóra-Ikrek páros és jusson tovább Nórika. _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: audrey, thunderbird, pink_bunny
2011. október 23. 09:11 #176
audrey
audrey
Hozzászólás: 1761
Csatolások: 26436
Azonosító: 121080
Egyébként nem tudom hogy mi történt, de ez a idei X Faktor iszonyat gyenge. Tegnap este Kocsis Tibin kívül senki sem tudott normális produkcióval előállni. Vagy a dalválasztás volt gyenge, vagy ha a dalválasztás jó is lett volna, azt az illető nem tudta elénekelni.

A zsűri egyáltalán nem hozzáértő, a szakmaiságuk ennyiben merül ki: "Ez jó volt.", "Nekem ez most nem tetszett.", "Tudsz te ennél jobbat is.", "Nem ez volt a legjobb produkciód.".. Maximum Miki az, aki tud normális, SZAKMAI dolgokat mondani egy előadáshoz. Tegnap este magasan ő volt (megint) a legjobb mentor.

Ildikó feje gyönyörű volt, istenem, de régóta vágytam erre, de nem kellett csalódnom most sem benne. A legigazságosabb azt lett volna, ha deadlock-ra viszi, onnantól meg a nézők döntenek.

Ja, és vannak előadók, akiknek dalainak eléneklésével nem kéne próbálkozni, mert úgysem fog sikerülni.
4 felhasználónak tetszik: thunderbird, pink_bunny, Fanni00, ophely88
2011. október 23. 09:19 #177
KisX
KisX
új tag

StátuszExpecto Patronum :D
Hozzászólás: 15
Csatolások: 1
Azonosító: 151726
Nem fer az agyamba,hogy az Ikrek hogy jutottak tovabb?!Mar reg ki kellett volna essenek... dry.gif

Nekem Vera wub.gif a kedvencem
3 felhasználónak tetszik: Eszter655, melasz12, nicol bellox
2011. október 23. 09:35 #178
melasz12
melasz12

Státusz<3
Hozzászólás: 2039
Csatolások: 333
Azonosító: 142106
Nekem egyetlen egy kedvencem van az az Apollo23!! thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2011. október 23. 09:58 #179
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Második Élő Show:

Kocsis Tibor : Nekem eddigi éneklései közül ez tetszett a legjobban. Úgy éreztem teljesen azonosult a zenével, ügyes volt.
Muri Enikő : A múltkori jobban tetszett blush.gif Nem volt rossz, de nekem annyira nem jött be.
Apollo 23 : Jaj, nagyon jó volt heart.gif Annyira jól összeszoktak, nagyon tetszett smileeee.gif
Kováts Vera : Szörnyen bosszant, nem tudom mit keres itt. Hamisan énekel, és próbálja eladni magát ezzel a kis mézes mázas viselkedéssel. Engem nagyon irritál és hangilag is a béka fenek alatt van dry.gif
Ikrek : Egy ilyen szép, érzelmes számot így elrontani blink.gif Mikor elkezdtek ugrálni mintha valamilyen virágos réten lennének hát én csak néztem omg.gif A hangjukról nem is beszélve, nagyon bénák!
Rocktenorsz : Na most ők sem győztek meg unsure.gif A múltkori Bad című számuk úgy tetszett, de ez .. hát nagyon nem.
Lil. C : A párbajdal nagyon nagyon jó volt. De amit a Bruno Mars számmal művelt ohmy.gif Hát nagyon meggyalázta azt a számot mad.gif
Baricz Gergő : Hát most ő sem tetszett biggrin.gif Egyszerűen szörnyű volt!
Tarány Tamás : Nagyon jó volt heart.gif
Bagos Alexa : Nekem ez jobban tetszett mint a múltheti blush.gif Legalább volt benne ritmus.
Demes Tamás : Most lehet gonosznak nevezni, de megérdemelte hogy hazament. Egyszerűen nem bírta átadni a dalokat. Bármit énekelt én untam unsure.gif
Nagyon sokat kell még fejlődnie wink.gif

Hát kijelenthetem hogy a két kedvencemben ( Apollo 23 és Tarány Tamás ) nem csalódtam heart.gif Az harmadik kedvencemben ( Muri Enikő ) már picit igen, de még elnézhető laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: melasz12, kriszti145, pink_bunny
2011. október 23. 11:40 #180
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Ez az élő show sokkal jobb volt mint az első.

Akik nagyon tetszettek:Bagosi Alexa-ő volt a legjobb tegnap este.heart.gifMuri Enikő,Tarány Tamás,Kocsis Tibor.

Kováts Vera is jó volt szerintem,Lil C is-bár ő sokkal jobb volt a párbaj dalnál.Tényleg olyan volt,mintha az életéért énekelne.
Az Ikrek voltak már rosszabbak is.Nem is tudom eldönteni melyiknek van rosszabb hangja...Az egyik néha nagyon nyávog... blink.gif

Na és akik nem tetszettek:
Demes Tamás:egyszerűen unalmas volt,hiába van jó hangja,olyan egy síkúan énekel..
Baricz Gergő:Nem is a hangjával van baj,mert jó hangja van,egyszerűen engem megijeszt ez a gyerek..
Apollo 23:Úristen. omg.gif Na erre mit mondjak?Mindig utáltam az ilyen fiúbandákat.Nyálasak,megvannak csinálva,komolyan mondom a hányinger kerülgetett.A fiúknak nincs rossz hangjuk,és a számot is jól adták elő...de remélem hamar kiesnek...
Azt mondják:jaj hát olyan szépen egyszerre táncoltak...Az oké,de semmi érzelem nem volt az előadásukba,annyira be akartak vágódni az embereknél,hogy az már fájt...

Most következzen a legrosszabb: Rocktenorsz: reklamalo.gif A legrosszabb produkció amit kaphattunk...ennél rosszabbak ha akartak se tudtak volna lenni.Ahhoz képest,hogy szerelmes számot énekeltek,én úgy éreztem magam,mint egy temetésen.Ilyen nyávogást még az életben nem hallottam...Az elején kedveltem őket,szurkoltam nekik,de már a múlt alkalommal is borzalmasak voltak.
Olyan ideges lettem a szám végére,szerintem a vérnyomásom is vagy 200 volt...Több ilyet nem kérünk!!

Egyikük rajongóit sem szándékoztam megsérteni,csupán a véleményemet írtam le.Sajnálom,ha valakit megsértettem...
1 felhasználónak tetszik: pink_bunny
40 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok