Egyébként Geszti tegnap iszonyat szemét volt. Miután beoltották az Ikreket (milyen találó név, vajon mennyit gondolkozhattak rajta?), egyetlen normális kritikát nem tudott mondani, csak vágta a fejeket, és mindenbe belekötött.
Könyörgöm, Ördög Nórikát miért miért miért miért miért miért miért kell erőltetni? Nem tud egyedül (de még partnerrel sem) műsort vezetni, tegnap nagyon szánalmas volt. Viszont ahogy Balázs visszaszólt neki a Való Világban...
A stylistot meg azonnal kirúgni, ahogy egyeseket felöltöztettek...
LOL C, Ikrek, Demes, Rocktenors (viszont a párbajra oda rakták magukat rendesen, az azért jó volt) - bénák voltak, kevesek egy ilyen versenyhez, essenek ki minnél előbb
Bagosi Alexa, Kocsis, Gyurcsik, Apollo 23, Vera - belőlem nem váltottak ki nagy érzéseket, olyan semmilyenek voltak, kb. arra sem emlékszem, hogy mit énekeltek
Tarány Tamás, Baricz Gergő - na, ők aztán jók voltak, az este legjobbjai. Baricz Gergő pedig üde színfoltja lehet a mezőnynek (és azt meg kell jegyezni, hogy remek hangja is van)
És akkor ott van Muri Enikő, aki nekem valami miatt kilóg a sorból. Nem szimpi a csaj, nekem túlságosan is fake, meg aztán az egész X Faktoros imidzse a tavalyi "hazaküldésére" van építve, és ez engem már nagyon idegesít. Miért nem lehet ezen túllendülni? Nem értem... Hangilag egyébként úgy korrekt, és biztos vagyok benne hogy fog majd egy szép karriert csinálni. Talán benne látom a legnagyobb potenciált. Döntőbe biztos hogy benne lesz. És gratula a stylistnak megint, sikerült egy Oláh Ibolyát kreálniuk belőle.

4 felhasználónak tetszik: