Starity

X-Faktor (2011)

40 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. október 16. 10:51 #121
audrey
audrey
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1761
Csatolások: 26436
Azonosító: 121080
Mikor tegnap leültem a TV elé, és benyomták az LMFAO számot, már tudtam hogy ez az este gyenge lesz. Hát az is lett. 110.gif

Egyébként Geszti tegnap iszonyat szemét volt. Miután beoltották az Ikreket (milyen találó név, vajon mennyit gondolkozhattak rajta?), egyetlen normális kritikát nem tudott mondani, csak vágta a fejeket, és mindenbe belekötött.

Könyörgöm, Ördög Nórikát miért miért miért miért miért miért miért kell erőltetni? Nem tud egyedül (de még partnerrel sem) műsort vezetni, tegnap nagyon szánalmas volt. Viszont ahogy Balázs visszaszólt neki a Való Világban... _nevet.gif Hát azért neki is meg volt a véleménye Nórika produkciójáról.

A stylistot meg azonnal kirúgni, ahogy egyeseket felöltöztettek... 110.gif

LOL C, Ikrek, Demes, Rocktenors (viszont a párbajra oda rakták magukat rendesen, az azért jó volt) - bénák voltak, kevesek egy ilyen versenyhez, essenek ki minnél előbb

Bagosi Alexa, Kocsis, Gyurcsik, Apollo 23, Vera - belőlem nem váltottak ki nagy érzéseket, olyan semmilyenek voltak, kb. arra sem emlékszem, hogy mit énekeltek

Tarány Tamás, Baricz Gergő - na, ők aztán jók voltak, az este legjobbjai. Baricz Gergő pedig üde színfoltja lehet a mezőnynek (és azt meg kell jegyezni, hogy remek hangja is van)

És akkor ott van Muri Enikő, aki nekem valami miatt kilóg a sorból. Nem szimpi a csaj, nekem túlságosan is fake, meg aztán az egész X Faktoros imidzse a tavalyi "hazaküldésére" van építve, és ez engem már nagyon idegesít. Miért nem lehet ezen túllendülni? Nem értem... Hangilag egyébként úgy korrekt, és biztos vagyok benne hogy fog majd egy szép karriert csinálni. Talán benne látom a legnagyobb potenciált. Döntőbe biztos hogy benne lesz. És gratula a stylistnak megint, sikerült egy Oláh Ibolyát kreálniuk belőle. 110.gif
4 felhasználónak tetszik: ophely88, thunderbird, pink_bunny, janet7
2011. október 16. 11:34 #122
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Néztem az After X-et a Cool-on és Geszti reakciója érdekes volt. Őszintének tűnt, de mintha kissé túlzásba vitte volna. Igaza van, botfüle van a népnek, de kicsit visszavehetne. El tudom képzelni, hogy fájhat ez neki, mert sok energiát ölt ő is bele, de nekem úgy tűnt, hogy teljesen megsértődött és bemakacsolta magát, ami már túlzás. Ez nem az életben maradásról szól ez csak egy tehetségkutató és igen, az emberei közül ki fognak esni, meg kell szokni.
3 felhasználónak tetszik: Orsie16, audrey, thunderbird
2011. október 16. 11:42 #123
audrey
audrey
Hozzászólás: 1761
Csatolások: 26436
Azonosító: 121080
Idézet (ophely88 @ 2011.10.16. 11:34)
Néztem az After X-et a Cool-on és Geszti reakciója érdekes volt. Őszintének tűnt, de mintha kissé túlzásba vitte volna. Igaza van, botfüle van a népnek, de kicsit visszavehetne. El tudom képzelni, hogy fájhat ez neki, mert sok energiát ölt ő is bele, de nekem úgy tűnt, hogy teljesen megsértődött és bemakacsolta magát, ami már túlzás. Ez nem az életben maradásról szól ez csak egy tehetségkutató és igen, az emberei közül ki fognak esni, meg kell szokni.

Akinek nem kellett volna besértődnie az pont Geszti volt. Tegnap a csapatai elég gyengék voltak. Az Ikrek eleve bénák, erre kiválasztja nekik a Beautifult, ami egy eléggé nehéz szám. Aztán ott van a Rocktenors, aminek a dalválasztása szintén béna volt. Maximum az Apollo 23 volt az, akik többé-kevésbé jól megoldották a feladatot.

Aki fel lehet háborodva az Malek Miki. Tavalyhoz hasonlóan, neki esett ki legelőször a versenyzője. Második éve ő az, aki a leggyengébb kategóriát kapja, holott (nekem) egyértelműen ő a legjobb mentor.

És Geszti örüljön hogy a népnek botfüle van, mert ha nem lenne, akkor az Ikrei mehettek volna haza. smileeee.gif
8 felhasználónak tetszik: ophely88, Rap4ever8, House Of Wax, Fanni00, prézli, thunderbird, pink_bunny, riri17
2011. október 16. 12:23 #124
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Idézet (audrey @ 2011.10.16. 11:42)

Aki fel lehet háborodva az Malek Miki. Tavalyhoz hasonlóan, neki esett ki legelőször a versenyzője. Második éve ő az, aki a leggyengébb kategóriát kapja, holott (nekem) egyértelműen ő a legjobb mentor.

Tényleg ő a legjobb mentor, viszont nem az övé a leggyengébb kategória. Első körben és az Ikreket küldtem volna haza, mert tényleg ők a legrosszabbak, de Gyurcsík igenis gyenge volt. Ha nem is elsőnek, de 2. vagy 3.-nak mindenképp mennie kellett volna. Malek másik két versenyzője viszont kifejezetten erős. A legjobbak. Az már más kérdés, hogy tartok tőle, hogy Tarány Tamás is gyorsan búcsúzni fog, ugyanis a tinik többsége lesz*rja, hogy ennyire csodálatos hanggal rendelkezik, ha a külseje nem felel meg nekik. Sajnos ez nem csak énekverseny, de szépségverseny is. Nem így kéne lennie, de így marad ameddig a tinik nem képesek kinyitni a fülüket és nem a szemükkel "hallgatják" a produkciókat. Kocsis Tibornak ilyen szempontból picit több esélye van, de ő sem egy szépfiú.

A legerősebb kategóriát egyértelműen Feró kapta (idén is). Ildikó pedig megint kiválogatta a helyesebbeket és hazaküldte a tehetséget. -.- Szerintem az ő kategóriája is iszonyat gyenge. Sőt a leggyengébb, mert azért Gesztinél a Rocktenors iszonyat tehetséges. Sajnos úgy néz ki a szavazók ezt nem veszik észre. Az Apollo23 sem rossz. Lehet belőlük valami. Visszatérve Ildi kategóriájához. Baricz Gergőben még lehet valami, bár eddig csak ez a mostani produkciója tetszett. Még nem győzött meg. A másik két srác viszont mehet haza nyugodtan. Lil C-nek inkább egy táncversenyen lenne a helye. Jó a hangja is, de egyáltalán nem kiemelkedő. Demes Tamás pedig még mindig egy nagy nulla szerintem.
5 felhasználónak tetszik: ophely88, kriszti145, audrey, thunderbird, pink_bunny
2011. október 16. 12:30 #125
Fanni00
Fanni00

Státusz"So fuck you,you can go cry me an ocean and leave me be...."
Hozzászólás: 4116
Csatolások: 1483
Azonosító: 126355
Gondoltam én is írok ide valamit a tegnapi döntőről.
Voltak,akik elég nagy csalódást okoztak,de voltak akik nem.
Aki nagyon tetszett az Baricz Gergő. Gergő előadására rosszat egyszerűen nem tudnék mondani. Olyan látványosan fejlődött,és annyira jól csinálja ezt. Nem mondom,kicsit kezd ilyen tinisztár fiúcskává válni,de erről nem ő tehet. És egyébként is,ha közben megőrzi az egyéniségét akkor nincs nagy gond. Egyébként fantasztikus volt tegnap! heart.gif
Voltak akikben kellemeset csalódtam mint például az Apollo 23. Mindezidáig nem szerettek annyira őket,de tegnap nagyon szimpatikussá váltak. Plusz hát aki még nagyon tetszett az Tarány Tamás.
Egyébként ahogy a többség is hangoztatja mindig,az Ikreknek nincs ott keresnivalójuk. Abszolút. Pedig még a válogatón szimpatikusak is voltak,de műsorról műsorra látom,hogy milyen gyengék. Remélem mihamarabb kiesnek.
Akit még megemlítenék az Enikő. A tavalyai szériában a kedvencem volt,most egyáltalán nem vált azzá. Azonban a tegnapi produkciója nagyon,nagyon tetszett.
A többi versenyző pedig számomra semleges volt.
3 felhasználónak tetszik: thunderbird, pink_bunny, janet7
2011. október 16. 13:27 #126
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (audrey @ 2011.10.16. 11:42)
Akinek nem kellett volna besértődnie az pont Geszti volt. Tegnap a csapatai elég gyengék voltak. Az Ikrek eleve bénák, erre kiválasztja nekik a Beautifult, ami egy eléggé nehéz szám. Aztán ott van a Rocktenors, aminek a dalválasztása szintén béna volt. Maximum az Apollo 23 volt az, akik többé-kevésbé jól megoldották a feladatot. 
És Geszti örüljön hogy a népnek botfüle van, mert ha nem lenne, akkor az Ikrei mehettek volna haza. smileeee.gif

Miki a kedvenc mentorom és becsülöm benne, hogy mindig kimondja, amit gondol. Szegénykének nincs szerencséje a versenyzőkkel. Nálam Tarány Tamás a nyerő de ő nem fog nyerni, mert nem elég helyes a pasas. Még Miki is jobban viselte, mint Geszti. 110.gif

Nem tudom, hogy az ikrek mit keresnek még ott, de remélem legközelebb már kiesnek és nem érdekel, ha Geszti sírni fog, kiabál vagy szétveri a stúdió falát.

Az idei mezőny szerintem elég gyenge. Most már Tarány lett a kedvencem és Vera, Enikőben csalódtam, nem tudom hogy miért, de antipatikus a számomra.
3 felhasználónak tetszik: kriszti145, audrey, thunderbird
2011. október 17. 12:54 #127
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
A szombati adást elkezdtem nézni, de csak 9 versenyzőig bírtam. Annyira unalmas volt az egész show, hogy az valami elképesztő. Egyik énekesnél sem éreztem lúdbőrzést. Korrektül elénekelték a dalt (már aki), és ennyi. Semmi nagy pillanat. Egyiknél sem. dry.gif Nagyon gyenge a műsor, úgyhogy ezentúl inkább választom az alvást helyette. mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, UnhappyMeals
2011. október 17. 17:23 #128
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
Hozzászólás: 4150
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Hát én totál kiakadtam az első élő adáson! Most mi az, hogy Tibi esett ki, semmi keresni valója nem volt a párbajban, főleg nem a Rocktenors mellett! Mind a két előadó szuper volt, remekül teljesítettek! biggrin.gif
Tényleg sajnáltam, és meg is lepődtem mikor ő kapta a kevesebb szavazatot...egy vigasztal csak, remélem a vastag Csabi betartja ígéretét és ott segít Tibinek, ahol csak tud! biggrin.gif

Nekem amúgy a versenyzők közül sok nem tetszik, és nem is szimpatikus, de a szombati műsor amit lenyomott, például Lil C, hát dobtam egy hátast, ugyanis Usher az egyik kedvencem a More című száma meg az egyik legjobb szám, manapság és ahogy előadtam, no meg a háttértáncosok ott mögötte! blush.gif

Baritz Gerő is lehengerlő volt, maga a szám nekem nem jött be egy kicsit (szerintem túlságosan is RETRO _nevet.gif ) de a tánc amit lenyomott... hát le a kalappal előtte meghajolo.gif

És végül de nem utolsó sorban a személyes kedvenceim, akiknek szurkolok, az Apollo23 meghajolo.gif szintén szuper szám választás és remek előadás, annyira aggódtam értük! De sikerült,m tovább jutottak, csak azt remélem, hogy nem esnek ki, jaj, de megnyerhetnék! blush.gif

...
1 felhasználónak tetszik: Fanni00
2011. október 22. 19:06 #129
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Naa máár csak fél óra smileeee.gif xD
1 felhasználónak tetszik: Fanni00
2011. október 22. 20:04 #130
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Mielőtt bárki hanyatt esne: Leona Lewis videoüzenetét a német X Factor backstage-ében vették fel német barátaink, amit a magyar RTL-nek továbbítottak. cool.gif
6 felhasználónak tetszik: SweetBlair., Brittany, cukorbogyo, kriszti145, anna21, riri17
2011. október 22. 20:08 #131
- törölt felhasználó -    
Idézet (prézli @ 2011.10.22. 20:04)
Mielőtt bárki hanyatt esne: Leona Lewis videoüzenetét a német X Factor backstage-ében vették fel német barátaink, amit a magyar RTL-nek továbbítottak.  cool.gif

Láttam én is.Meg is lepődtem..biggrin.gif Én Muri Enikőnek és LiL C nek szurkolok.
2011. október 22. 20:17 #132
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Muri hangja megint eszméletlen jó volt. A múlt heti dal jobban tetszett ugyan, de nagyon csinos volt és jól állt neki ez is.

Az Apollo23 brutális. Nagyon édesek. És jó hangjuk van. És jól mutatnak együtt. biggrin.gif

Tarány Tamáson hátast dobtam. A háromból ő tetszett eddig a legjobban. Nagyon illett hozzá a dal. És nagyon jól adta elő. biggrin.gif Még hogy nem fog neki menni... kis buta smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: SweetBlair.
2011. október 22. 20:17 #133
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Azért most sokkal erősebb volt a kezdés, mint múlt héten. Úgy tűnik ezúttal a sz@rokat hagyják a végére és a jókkal indítanak hátha többen végignézik. rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: kriszti145, cukorbogyo, Brittany, SweetBlair., thunderbird, Fanni00
2011. október 22. 20:22 #134
cukorbogyo
cukorbogyo
vampire heart

Státuszamikor nem tudod mit érzel ✓
Hozzászólás: 7692
Csatolások: 953
Azonosító: 143757
Sziasztok? smileeee.gif
Valaki megmondja hogy idáig kik voltak? rolleyes.gif mert nem voltam itthon és most van valami a TV-vel és nem tudom nézni. blink.gif
2011. október 22. 20:50 #135
- törölt felhasználó -    
Muri Enikő fantasztikus volt, ahogy az Apollo23 is. Ez a 3 srác azért tud valamit. Nekem Lil C is nagyon tetszett. Tarány Tamás pedig egyértelműen az egyik legjobb, Kováts Vera pedig tündéri volt, mint mindig. rolleyes.gif
Viszont a Rocktenors még mindig nem nyerte el a tetszésemet. Szerintem semmi különleges nincs bennük, egyszerűen nem tetszik, amit csinálnak. rolleyes.gif
Alig várom Baricz Gergőt... heart.gif
2 felhasználónak tetszik: thunderbird, Fanni00
2011. október 22. 20:50 #136
- törölt felhasználó -    
Idézet (cukorbogyo @ 2011.10.22. 20:22)
Sziasztok? smileeee.gif
Valaki megmondja hogy idáig kik voltak? rolleyes.gif  mert nem voltam itthon és most van valami a TV-vel és nem tudom nézni. blink.gif

Muri Enikő, Apollo23, Tarány Tamás, Lil C, Rocktenors és Kováts Vera wink.gif
1 felhasználónak tetszik: cukorbogyo
2011. október 22. 20:51 #137
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Nagyon izgulok a Rocktenorsért. Remélem ma nem párbajoznak, mert akkor tuti hazaküldik őket. sad.gif
2011. október 22. 20:52 #138
- törölt felhasználó -    
A mai forduló sokkal erősebbnek tűnik mint az előző.Sokkal összeszedettebbek a versenyzők és sokkal jobbak a dalok is.Értékelem az eddigieket.
Lil.C:Azt el kell ismernem hogy fejlődött az előző előadásához képest de ettől még mindig gyenge és főleg ha azt nézem,kik vannak még a mezőnyben,nem érzem úgy hogy helye lenne itt.
Apollo23Szintén láttam fejlődést,jobban énekeltek és kicsit több életet láttam ebben a produkcióban.
Rocktenors:Nem tudom mi baja sokaknak a dallal,nekem tetszett.Lassú volt,de ettől még ugyanolyan jó.A srácok pedig kihozták belőle a maximumot,imádtam őket és nagy szívfájdalmam lenne ha távoznának.Megérdemelnék hogy ma párbaj nélkül mehessenek tovább
Muri EnikőVele sem volt bajom,szeretem ezt a dalt és jól is adta elő.Viszont az előző produkcióját jobban szerettem. laugh.gif
Tarány TamásHa valamire azt mondom hogy aranyos,akkor az ez.Iszonyatosan jól csinálta és a dalválasztás is remek volt,egyszerűen ez volt az ami igazán illett hozzá,amiben igazán megmutathatta a személyiségét is.Ráadásul itt jobban érezni lehetett azt hogy mennyi minden rejlik az ő hangjában.
Kováts Vera:Nagyon bájos lány és remek hangja is van,de nem tetszett annyira ez a produkciója sem.Habár a felétől már kezdett belejönni és a végére egészen erős lett de az az első fele eléggé hiányos volt.

Kíváncsian várom a további versenyzőket is.
3 felhasználónak tetszik: kriszti145, SweetBlair., pink_bunny
2011. október 22. 21:05 #139
- törölt felhasználó -    
Most komolyan Feró táncolt a háttérben? Hát ez kész. rohog.gif
Egyébként, ha továbbra is ilyen lesz a műsor, nem fogom nézni. A tavalyi sem volt valami nagy szám, de azért ennél sokkal jobb volt. Mondjuk Vera és Tarány Tamás tetszett. És Alexa is, bár őt eléggé leszólták. unsure.gif
3 felhasználónak tetszik: anna21, liltoria, pink_bunny
2011. október 22. 21:10 #140
- törölt felhasználó -    
Jaj, mint mindig, most is Gergő volt a legjobb. wub.gif
Utána az Apollo23. Komolyan megkedveltem őket, jól mutatnak együtt, és a hangjuk is jól szól. Sokkal jobbak, mint a Rocktenors, pedig ők csak "össze lettek rakva".
40 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok