Miattuk esnek ki a jók,de most tényleg sz*rok voltak.
X-Faktor (2011)
2011. október 15. 22:40
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Párbajozni nem Tibinek,hanem az Ikreknek kellett volna.
7 felhasználónak tetszik:
ophely88,
vampiregirl18,
cukorbogyo,
pink_bunny,
nicol bellox,
Fanni00,
Minimanó94
2011. október 15. 22:42
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Hajrá Rocktenors!!
Olyan rossz, az Ikreknek kellet volna menniük...
Olyan rossz, az Ikreknek kellet volna menniük...
1 felhasználónak tetszik:
vampiregirl18
2011. október 15. 22:45
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Nincs igazság a földön. Az ikreknek kellett volna kiesni.
A két párbajozónak semmi keresnivalója a párbajon.
Vastag Csaba előadása talán rosszabb volt, mint amit tavaly produkált és az a dobogó a végén
Meg az a nadrág ... Egy kis OFF, bocsi ...
Vastag Csaba előadása talán rosszabb volt, mint amit tavaly produkált és az a dobogó a végén
8 felhasználónak tetszik:
Eszter655,
vampiregirl18,
nicol bellox,
cukorbogyo,
kriszti145,
prézli,
Fanni00,
Minimanó94
2011. október 15. 22:46
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Alexanak semmiképpen nem kellett volna ott állnia. Szerintem iszonyat jól teljesített eddig is és nagyon tehetséges. Enikő is továbbjutott meg az Apollo is szerencsére, de hogy a Rocktenors párbajozik... hát a tököm. Az IKREK na nekik ott lett volna most a helyük a legrosszabb kettőben. EMBEREK, szavazók hol van a fületek?
8 felhasználónak tetszik:
Karina197,
nicol bellox,
Eszter655,
cukorbogyo,
pink_bunny,
Rap4ever8,
kriszti145,
anna21
2011. október 15. 22:50
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Idézet (Brittany @ 2011.10.15. 22:46)
Alexanak semmiképpen nem kellett volna ott állnia. Szerintem iszonyat jól teljesített eddig is és nagyon tehetséges. Enikő is továbbjutott meg az Apollo is szerencsére, de hogy a Rocktenors párbajozik... hát a tököm. Az IKREK na nekik ott lett volna most a helyük a legrosszabb kettőben. EMBEREK, szavazók hol van a fületek?
szerintem ez azért van, mert a legtöbb szavazó, hát hogy is mondjam, egy idős kb. velem, csak egy kicsit lemaradottabb.
Az Ikrek elég rossz volt
De azért sajnálom ezt a Tibi gyereket, nemtudom, valamit megláttam a szemében, olyan szimpatikus, és tehetséges is
Eszter655
2011. október 15. 22:50
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Sajnálom
Pedig nagyon jó volt Tibi
2011. október 15. 22:52
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Én is sajnálom.
nicol bellox
2011. október 15. 22:53
Uhhh:o Feró azt mondta hogy Alexa jobban énekel, mint Madonna
ilyen komoly zsűrik térképezik fel a tehetséget.
2011. október 15. 22:53
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Idézet (Eszter655 @ 2011.10.15. 22:52)
Nézők,merre van a fületek?
Rocktenorsnak kellett volna kiesnie...
Rocktenorsnak kellett volna kiesnie...
azért ebben is van valami... a két versenyző közül inkább Tibit juttattam volna tovább, de az összes közül az Ikreket...
hát, mindenesetre kár, és remélem a Rocktenors nem megy át Poptenorsba
Eszter655
2011. október 15. 22:55
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
A Rocktenors párbajdalától leesett az állam. Szenzációsak voltak. Meg tudtam volna folytani Ildikót mikor azt mondta, hogy ők menjenek haza. Egyre inkább irritál ez a nő. Már tavaly is felhúzott, mert ő az, aki nem a tehetséget nézi, hanem a külsőt. Tavaly is volt egy baromi tehetséges duci srác, akit a külseje miatt nem juttatott az élő showba és ezt meg is mondta. Most is a helyes pofikra ment és kiszórta Oltyán Attilát. Helyette Lil C és Demes.
Most pedig képes lett volna Gyurcsík Tibit bent tartani... Ennyit róla.
2011. október 15. 22:56
Fellélegeztem mikor kimondták a Rocktenors nevét,azokban a srácokban van valami,és ezt a párbajon meg is mutatták,szinte lehidaltam,olyan jól csinálták.Viszont a Tibi is jó volt,sajnáltam hogy kiesett.Eleve nem is nekik kellett volna itt állniuk,hanem minimum az ikreknek és valamelyik gyengébben teljesítő versenyzőnek mint mondjuk vera,lil c vagy alexa.
Szerk:Ildikóról pedig csak annyit hogy megint megmutatta hogy mennyire nem ért ehhez
Szerk:Ildikóról pedig csak annyit hogy megint megmutatta hogy mennyire nem ért ehhez
2011. október 15. 23:00
|
|
nicol belloxHuncut |
|
Rocktenorsnak 3x annyi esélye volt most a párbajban amúgy mint a Tibinek...! Hisz mindegyikük családja, barátai szavaznak,szóval 3x annyian mint Tibire, hisz Tibi egyedül van...!
Egyébként ha a Rocktenors esett volna ki, akkor is szomorú lennék..!!
Karina197
2011. október 15. 23:04
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Idézet (pink_bunny @ 2011.10.11. 17:03)
Nekem az abszolút kedvencem Muri Enikő.
Örülök, hogy most végre sikerült bejutnia az élő showba... És ha már a lányoknál tartunk, meg kell említenem Kováts Verát is. Még fiatal lány, de nagyon tehetséges. Geszti mentoráltjai közül nekem az egyetlen csapat, amelyik tetszik, az a Hajdú Ikrek.
Gyönyörű hangjuk van, főleg együtt. Azt hiszem, hogy még meg kell említenem Tarány Tamást, aki szintén kieresztette a hangját a válogatókon és a mentorok házában is. Fiúk közül pedig az abszolút kedvenc Kelemen Csaba, de Baricz Gergő se rossz. A többiek annyira nem fogtak meg, de még kíváncsi vagyok az élő produkciókra.
Az élő show után ez a véleményem rendkívűl megváltozott.. Muri Enikő a legjobb. Ez tény! Kováts Vera nekem most nem tetszett, sok helyen hamiskás volt a dal. Bagosi Alexa előadása viszont nagyon klassz volt!
Összesítve: Enikőt és Tamást kivéve mindenkitől többet vártam. És az egész élő show nem volt egy színvonalas dolog. Remélem a jövőheti produkciók fényévekkel jobbak lesznek, mint a mostaniak..
2011. október 15. 23:05
Idézet (nicol bellox @ 2011.10.15. 23:00)
Rocktenorsnak 3x annyi esélye volt most a párbajban amúgy mint a Tibinek...! Hisz mindegyikük családja, barátai szavaznak,szóval 3x annyian mint Tibire, hisz Tibi egyedül van...!
Az lehet de ha olyan sokat érne a dupla,pontosabban tripla szavazat akkor nem is párbajoztak volna.
2011. október 15. 23:11
Jó volt a mai adás .
Megvagyok elégedve, az én kedvenceim ( Apollo 23, Gergő) biztonságban vannak
. Bár ha engem kérdeztek, szerintem az Ikrek voltak a leggyengébbek, nem ez a srác, de hát mind1, mindenesetre, nagyon sajnálom...
Megvagyok elégedve, az én kedvenceim ( Apollo 23, Gergő) biztonságban vannak
2011. október 15. 23:13
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Engem nem érdekelt a párbaj, de néznem kellett, hogy meg tudjam írni a cikket róla.
Szóval addig felőlem BÁRKI kieshet, amíg Tarány Tamás és Enikő bent van. Meg Oltyán Attila nagyon hiányzott innen a rockjával. Így olyan vérszegény volt az egész
Szóval addig felőlem BÁRKI kieshet, amíg Tarány Tamás és Enikő bent van. Meg Oltyán Attila nagyon hiányzott innen a rockjával. Így olyan vérszegény volt az egész
2011. október 16. 07:20
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
A legelső élő Show elemzése
Tarány Tamás: Király volt
Baricz Gergő: Ez az Elvis-es szám nagyon jól állt neki, de engem még mindig nagyon zavar hogy nem nyitja ki rendesen a száját
Kocsis Tibor: Nagyon jó hangja van, és örültem hogy kicsit kezd kinyílni
Lil C: Lehet hogy egy hangon énekelt de viszont kegyetlen jó mozgása és hangja van
Demes Tamás: Egyáltalán nem tetszett
Egyszerűen lapos volt, és még a hangjától sem dobok hátast, olyan Nicolas-os hangja van.
Muri Enikő: Valami brutál jó volt
Kováts Vera: Egy olyan számot énekelt ami nagyon fontos a számomra, és nagyon sok helyen hamis volt! A zsűrinek nem annak kellene lennie a feladatuk hogy azt nézzék hogy milyen kis bájos, meg hogy hogyan vigyorog folyamatosan
Még a Miki sem vette észre a hamis részeket
Bagosi Alexa: Példamutató amit végigcsinált. Balesete volt, de mégsem adta fel, megtanult egy új számot, kiment, énekelt és gyönyörű volt az egész
Rocktenors: A Michael J.-s számuk nagyon tetszett. Viccesek voltak és szerintem jól adták elő
A párbajszámuk is nagyon tetszett.
Apollo 23: Valami kegyetlen jók
Abszolút kedvencek és nem a kinézetük miatt
Hajdu ikrek: Nah, őket nagyon még szóra sem méltatom. Nagyon gáz amit csinálnak, de elvan annyival intézve hogy szépek , oszt kész
Gyurcsík Tibor:
Neki kellett volna maradnia
Annyira sajnálom szegényt
A közös produkció jól sikerült
Csabi fellépése pedig nagyon jó volt! Imádom a hangját
Tarány Tamás: Király volt
Baricz Gergő: Ez az Elvis-es szám nagyon jól állt neki, de engem még mindig nagyon zavar hogy nem nyitja ki rendesen a száját
Kocsis Tibor: Nagyon jó hangja van, és örültem hogy kicsit kezd kinyílni
Lil C: Lehet hogy egy hangon énekelt de viszont kegyetlen jó mozgása és hangja van
Demes Tamás: Egyáltalán nem tetszett
Muri Enikő: Valami brutál jó volt
Kováts Vera: Egy olyan számot énekelt ami nagyon fontos a számomra, és nagyon sok helyen hamis volt! A zsűrinek nem annak kellene lennie a feladatuk hogy azt nézzék hogy milyen kis bájos, meg hogy hogyan vigyorog folyamatosan
Bagosi Alexa: Példamutató amit végigcsinált. Balesete volt, de mégsem adta fel, megtanult egy új számot, kiment, énekelt és gyönyörű volt az egész
Rocktenors: A Michael J.-s számuk nagyon tetszett. Viccesek voltak és szerintem jól adták elő
Apollo 23: Valami kegyetlen jók
Hajdu ikrek: Nah, őket nagyon még szóra sem méltatom. Nagyon gáz amit csinálnak, de elvan annyival intézve hogy szépek , oszt kész
Gyurcsík Tibor:
A közös produkció jól sikerült
Csabi fellépése pedig nagyon jó volt! Imádom a hangját
7 felhasználónak tetszik:
Eszter655,
nicol bellox,
Rap4ever8,
kriszti145,
Kriszti10,
pink_bunny,
cukorbogyo
2011. október 16. 10:31
Akkor én is értékelem röviden a tegnapit
Kováts Vera: Ha ez nem hamis volt,akkor nem tudom mi volt.Nem is értem hogy nem vette észre senki sem.Ez a dal egyáltalán nem neki való.
Tarány Tamás:Nekem tetszett,amúgy is imádom a hangját de mégcsak nem is állt neki olyan rosszul a rock mint amire én számítottam
Baricz Gergő:Szerintem most volt eddig a legjobb,végre kibújt a csigaházából és megmutatta magát.Szórakoztató volt,jó volt,így kell ezt csinálni
Kocsis Tibor:Az egyik olyan volt akinél nem igazán láttam hibát,remekül csinálta,szerintem sokáig el fog jutni a versenyben
Lil C:Az egy dolog hogy a mozgása jó de ez itt nem táncverseny.Ami pedig a hangját illeti,számomra ez semmi volt...ahogy Malek is mondta,szinte egy hangon énekelte végig,gyenge volt.Neki ott kellett volna lennie a párbajon minimum.
Demes Tamás:Érdekes hangszínnel rendelkezik de ez a produckió nem különösebben nyűgözött le
Muri Enikő:Egyszerűen hibátlan volt,szinte élmény volt hallgatni őt
Rocktenors:Leesett az állam mikor kiderült hogy ők is párbajozni fognak.Valami iszonyatosan jól csinálják amit csinálnak,mind a 3-an tehetségek külön-külön is de együtt mégnagyobbat szólnak.Ezt pedig a párbajon meg is mutatták.Ott én csak ültem és hallgattam,hát nem is értettem mit keresnek ott,brutál jók voltak.Tény hogy az első számuk nem volt a legjobb választás de helyük van a versenyben.Ezerszer jobbak mint az ikrek vagy az az apollo23.
Bagosi Alexa:Elismerésem hogy sérülten is kiállt de ettől függetlenül nekem ez a produkciója gyenge,mondhatni semmilyen volt.
Apollo23:Úgy elrontották azt a számot hogy csak néztem.De persze bementek..mondjuk mit is vártam,a tinilányok kedvencei lesznek,ez biztos.
Hajdú ikrek:Eleinte szerettem őket,bíztam benne hogy az élő adásban nyújtani tudják azt amit az első selejtezőn de nem.Ők voltak a leggyengébbek,egyszerűen nem is értettem hogyan kerültek be.Nekik kellett volna kiesni.
Gyurcsik Tibor:Sajnáltam a srácot mert egyáltalán nem volt rossz hangja,és a párbajdala kifejezetten erős volt.Habár hozzá kell tennem,az volt az egyetlen produkciója ami úgy megfogott viszont nem neki kellett volna az első kiesőnek lenni.
Amúgy a mentorok között még mindig Malekot tartom csak valamire,az egyetlen aki képes kimondani az igazat.Több produkciónál is azt láttam hogy mindenki mondja hogy milyen szép volt,milyen jó volt,és az egyetlen volt aki észrevette hogy ez bizony hangilag nem volt rendben
Az meg különösen tetszett mikor az adás után kimondta hogy az ikreknek kellett volna távoznia.Na végre valaki kimondta.
Kováts Vera: Ha ez nem hamis volt,akkor nem tudom mi volt.Nem is értem hogy nem vette észre senki sem.Ez a dal egyáltalán nem neki való.
Tarány Tamás:Nekem tetszett,amúgy is imádom a hangját de mégcsak nem is állt neki olyan rosszul a rock mint amire én számítottam
Baricz Gergő:Szerintem most volt eddig a legjobb,végre kibújt a csigaházából és megmutatta magát.Szórakoztató volt,jó volt,így kell ezt csinálni
Kocsis Tibor:Az egyik olyan volt akinél nem igazán láttam hibát,remekül csinálta,szerintem sokáig el fog jutni a versenyben
Lil C:Az egy dolog hogy a mozgása jó de ez itt nem táncverseny.Ami pedig a hangját illeti,számomra ez semmi volt...ahogy Malek is mondta,szinte egy hangon énekelte végig,gyenge volt.Neki ott kellett volna lennie a párbajon minimum.
Demes Tamás:Érdekes hangszínnel rendelkezik de ez a produckió nem különösebben nyűgözött le
Muri Enikő:Egyszerűen hibátlan volt,szinte élmény volt hallgatni őt
Rocktenors:Leesett az állam mikor kiderült hogy ők is párbajozni fognak.Valami iszonyatosan jól csinálják amit csinálnak,mind a 3-an tehetségek külön-külön is de együtt mégnagyobbat szólnak.Ezt pedig a párbajon meg is mutatták.Ott én csak ültem és hallgattam,hát nem is értettem mit keresnek ott,brutál jók voltak.Tény hogy az első számuk nem volt a legjobb választás de helyük van a versenyben.Ezerszer jobbak mint az ikrek vagy az az apollo23.
Bagosi Alexa:Elismerésem hogy sérülten is kiállt de ettől függetlenül nekem ez a produkciója gyenge,mondhatni semmilyen volt.
Apollo23:Úgy elrontották azt a számot hogy csak néztem.De persze bementek..mondjuk mit is vártam,a tinilányok kedvencei lesznek,ez biztos.
Hajdú ikrek:Eleinte szerettem őket,bíztam benne hogy az élő adásban nyújtani tudják azt amit az első selejtezőn de nem.Ők voltak a leggyengébbek,egyszerűen nem is értettem hogyan kerültek be.Nekik kellett volna kiesni.
Gyurcsik Tibor:Sajnáltam a srácot mert egyáltalán nem volt rossz hangja,és a párbajdala kifejezetten erős volt.Habár hozzá kell tennem,az volt az egyetlen produkciója ami úgy megfogott viszont nem neki kellett volna az első kiesőnek lenni.
Amúgy a mentorok között még mindig Malekot tartom csak valamire,az egyetlen aki képes kimondani az igazat.Több produkciónál is azt láttam hogy mindenki mondja hogy milyen szép volt,milyen jó volt,és az egyetlen volt aki észrevette hogy ez bizony hangilag nem volt rendben
Az meg különösen tetszett mikor az adás után kimondta hogy az ikreknek kellett volna távoznia.Na végre valaki kimondta.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.