Starity

X-Faktor (2011)

40 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. október 15. 22:40 #101
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Párbajozni nem Tibinek,hanem az Ikreknek kellett volna.
Miattuk esnek ki a jók,de most tényleg sz*rok voltak. dry.gif
7 felhasználónak tetszik: ophely88, vampiregirl18, cukorbogyo, pink_bunny, nicol bellox, Fanni00, Minimanó94
2011. október 15. 22:42 #102
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Hajrá Rocktenors!!
Olyan rossz, az Ikreknek kellet volna menniük...
1 felhasználónak tetszik: vampiregirl18
2011. október 15. 22:42 #103
Karina197
Karina197
impossible

Státuszegy szakasz lezárult.
Hozzászólás: 7877
Csatolások: 12522
Azonosító: 138204
Demes Tamás, Muri Enikő meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
2011. október 15. 22:45 #104
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Nincs igazság a földön. Az ikreknek kellett volna kiesni. mellow.gif A két párbajozónak semmi keresnivalója a párbajon.

Vastag Csaba előadása talán rosszabb volt, mint amit tavaly produkált és az a dobogó a végén _nevet.gif Meg az a nadrág ... Egy kis OFF, bocsi ... biggrin.gif
8 felhasználónak tetszik: Eszter655, vampiregirl18, nicol bellox, cukorbogyo, kriszti145, prézli, Fanni00, Minimanó94
2011. október 15. 22:46 #105
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Alexanak semmiképpen nem kellett volna ott állnia. Szerintem iszonyat jól teljesített eddig is és nagyon tehetséges. Enikő is továbbjutott meg az Apollo is szerencsére, de hogy a Rocktenors párbajozik... hát a tököm. Az IKREK na nekik ott lett volna most a helyük a legrosszabb kettőben. EMBEREK, szavazók hol van a fületek?
8 felhasználónak tetszik: Karina197, nicol bellox, Eszter655, cukorbogyo, pink_bunny, Rap4ever8, kriszti145, anna21
2011. október 15. 22:50 #106
Karina197
Karina197
impossible

Idézet (Brittany @ 2011.10.15. 22:46)
Alexanak semmiképpen nem kellett volna ott állnia. Szerintem iszonyat jól teljesített eddig is és nagyon tehetséges. Enikő is továbbjutott meg az Apollo is szerencsére, de hogy a Rocktenors párbajozik... hát a tököm. Az IKREK na nekik ott lett volna most a helyük a legrosszabb kettőben. EMBEREK, szavazók hol van a fületek?

szerintem ez azért van, mert a legtöbb szavazó, hát hogy is mondjam, egy idős kb. velem, csak egy kicsit lemaradottabb. rohog.gif szerintem az első számot kicsit elbohóckodták, de egyébként nagyon ott vannak, tényleg bennük van az X, csak remélem belőlük nem lesz popsztár, amit a mentorok nagyon is szeretnének szerintem...

Az Ikrek elég rossz volt mellow.gif

De azért sajnálom ezt a Tibi gyereket, nemtudom, valamit megláttam a szemében, olyan szimpatikus, és tehetséges is smileeee.gif :S
1 felhasználónak tetszik: Eszter655
2011. október 15. 22:50 #107
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Sajnálom sad.gif sad.gif Pedig nagyon jó volt Tibi
2 felhasználónak tetszik: Karina197, Eszter655
2011. október 15. 22:52 #108
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Nézők,merre van a fületek? dry.gif
Rocktenorsnak kellett volna kiesnie...vagyis inkább az Ikreknek.
2 felhasználónak tetszik: Karina197, Minimanó94
2011. október 15. 22:52 #109
cukorbogyo
cukorbogyo
vampire heart

Státuszamikor nem tudod mit érzel ✓
Hozzászólás: 7692
Csatolások: 953
Azonosító: 143757
Én is sajnálom. sad.gif
1 felhasználónak tetszik: nicol bellox
2011. október 15. 22:53 #110
- törölt felhasználó -    
Uhhh:o Feró azt mondta hogy Alexa jobban énekel, mint Madonna _nevet.gif ilyen komoly zsűrik térképezik fel a tehetséget. _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: cukorbogyo, Fanni00
2011. október 15. 22:53 #111
Karina197
Karina197
impossible

Idézet (Eszter655 @ 2011.10.15. 22:52)
Nézők,merre van a fületek? dry.gif 
Rocktenorsnak kellett volna kiesnie...

azért ebben is van valami... a két versenyző közül inkább Tibit juttattam volna tovább, de az összes közül az Ikreket...

hát, mindenesetre kár, és remélem a Rocktenors nem megy át Poptenorsba rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Eszter655
2011. október 15. 22:55 #112
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
A Rocktenors párbajdalától leesett az állam. Szenzációsak voltak. Meg tudtam volna folytani Ildikót mikor azt mondta, hogy ők menjenek haza. Egyre inkább irritál ez a nő. Már tavaly is felhúzott, mert ő az, aki nem a tehetséget nézi, hanem a külsőt. Tavaly is volt egy baromi tehetséges duci srác, akit a külseje miatt nem juttatott az élő showba és ezt meg is mondta. Most is a helyes pofikra ment és kiszórta Oltyán Attilát. Helyette Lil C és Demes. dry.gif Most pedig képes lett volna Gyurcsík Tibit bent tartani... Ennyit róla. mad.gif
2 felhasználónak tetszik: kriszti145, Bogi13
2011. október 15. 22:56 #113
- törölt felhasználó -    
Fellélegeztem mikor kimondták a Rocktenors nevét,azokban a srácokban van valami,és ezt a párbajon meg is mutatták,szinte lehidaltam,olyan jól csinálták.Viszont a Tibi is jó volt,sajnáltam hogy kiesett.Eleve nem is nekik kellett volna itt állniuk,hanem minimum az ikreknek és valamelyik gyengébben teljesítő versenyzőnek mint mondjuk vera,lil c vagy alexa. mellow.gif
Szerk:Ildikóról pedig csak annyit hogy megint megmutatta hogy mennyire nem ért ehhez laugh.gif
4 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, Karina197, kriszti145, Fanni00
2011. október 15. 23:00 #114
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Rocktenorsnak 3x annyi esélye volt most a párbajban amúgy mint a Tibinek...! Hisz mindegyikük családja, barátai szavaznak,szóval 3x annyian mint Tibire, hisz Tibi egyedül van...!
Egyébként ha a Rocktenors esett volna ki, akkor is szomorú lennék..!!
1 felhasználónak tetszik: Karina197
2011. október 15. 23:04 #115
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Idézet (pink_bunny @ 2011.10.11. 17:03)
Nekem az abszolút kedvencem Muri Enikő. thumbsup.gif Örülök, hogy most végre sikerült bejutnia az élő showba... És ha már a lányoknál tartunk, meg kell említenem Kováts Verát is. Még fiatal lány, de nagyon tehetséges. Geszti mentoráltjai közül nekem az egyetlen csapat, amelyik tetszik, az a Hajdú Ikrek. cool.gif Gyönyörű hangjuk van, főleg együtt. Azt hiszem, hogy még meg kell említenem Tarány Tamást, aki szintén kieresztette a hangját a válogatókon és a mentorok házában is. Fiúk közül pedig az abszolút kedvenc Kelemen Csaba, de Baricz Gergő se rossz. A többiek annyira nem fogtak meg, de még kíváncsi vagyok az élő produkciókra.

Az élő show után ez a véleményem rendkívűl megváltozott.. Muri Enikő a legjobb. Ez tény! Kováts Vera nekem most nem tetszett, sok helyen hamiskás volt a dal. Bagosi Alexa előadása viszont nagyon klassz volt! thumbsup.gif Hajdú ikrek... mellow.gif Borzasztóan rosszak voltak. Rettentően hamis volt a produkciójuk, és elvárásaimnak a felét sem sikerült megütniük. Szerintem nekik kellett volna párbajozniuk. Remélem azért jövőhéten sokkal jobbak lesznek. wink.gif Örültem, hogy a Rocktenors jutott tovább. A párbajdaluk nagyon ütött. cool.gif Az Apollo23 is jó volt. smileeee.gif A fiúk közül talán Lil C a legjobb. Baricz Gergő olyan elmegy kategória. Demes Tamást pedig küldtem volna második párbajozónak. Tarány Tamás egyik kedvenc. blush.gif Kocsis Tibor és Gyurcsik Tibi sem fogott meg annyira. De mindenesetre sajnáltam, hogy kiesett Tibi.

Összesítve: Enikőt és Tamást kivéve mindenkitől többet vártam. És az egész élő show nem volt egy színvonalas dolog. Remélem a jövőheti produkciók fényévekkel jobbak lesznek, mint a mostaniak..
2011. október 15. 23:05 #116
- törölt felhasználó -    
Idézet (nicol bellox @ 2011.10.15. 23:00)
Rocktenorsnak 3x annyi esélye volt most a párbajban amúgy mint a Tibinek...! Hisz mindegyikük családja, barátai szavaznak,szóval 3x annyian mint Tibire, hisz Tibi  egyedül van...!
Egyébként ha a Rocktenors esett volna ki, akkor is szomorú lennék..!!

Az lehet de ha olyan sokat érne a dupla,pontosabban tripla szavazat akkor nem is párbajoztak volna. unsure.gif
2011. október 15. 23:11 #117
- törölt felhasználó -    
Jó volt a mai adás . thumbsup.gif
Megvagyok elégedve, az én kedvenceim ( Apollo 23, Gergő) biztonságban vannak laugh.gif . Bár ha engem kérdeztek, szerintem az Ikrek voltak a leggyengébbek, nem ez a srác, de hát mind1, mindenesetre, nagyon sajnálom...
2 felhasználónak tetszik: Eszter655, House Of Wax
2011. október 15. 23:13 #118
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Engem nem érdekelt a párbaj, de néznem kellett, hogy meg tudjam írni a cikket róla. rohog.gif

Szóval addig felőlem BÁRKI kieshet, amíg Tarány Tamás és Enikő bent van. Meg Oltyán Attila nagyon hiányzott innen a rockjával. Így olyan vérszegény volt az egész mellow.gif
3 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, cukorbogyo, Bogi13
2011. október 16. 07:20 #119
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
A legelső élő Show elemzése biggrin.gif

Tarány Tamás: Király volt rock.gif

Baricz Gergő: Ez az Elvis-es szám nagyon jól állt neki, de engem még mindig nagyon zavar hogy nem nyitja ki rendesen a száját biggrin.gif

Kocsis Tibor: Nagyon jó hangja van, és örültem hogy kicsit kezd kinyílni smileeee.gif

Lil C: Lehet hogy egy hangon énekelt de viszont kegyetlen jó mozgása és hangja van meghajolo.gif

Demes Tamás: Egyáltalán nem tetszett dry.gif Egyszerűen lapos volt, és még a hangjától sem dobok hátast, olyan Nicolas-os hangja van.

Muri Enikő
: Valami brutál jó volt w00t.gif

Kováts Vera: Egy olyan számot énekelt ami nagyon fontos a számomra, és nagyon sok helyen hamis volt! A zsűrinek nem annak kellene lennie a feladatuk hogy azt nézzék hogy milyen kis bájos, meg hogy hogyan vigyorog folyamatosan omg.gif Még a Miki sem vette észre a hamis részeket blink.gif

Bagosi Alexa: Példamutató amit végigcsinált. Balesete volt, de mégsem adta fel, megtanult egy új számot, kiment, énekelt és gyönyörű volt az egész smileeee.gif

Rocktenors: A Michael J.-s számuk nagyon tetszett. Viccesek voltak és szerintem jól adták elő beer.gif A párbajszámuk is nagyon tetszett.

Apollo 23: Valami kegyetlen jók heart.gif Abszolút kedvencek és nem a kinézetük miatt wink.gif

Hajdu ikrek: Nah, őket nagyon még szóra sem méltatom. Nagyon gáz amit csinálnak, de elvan annyival intézve hogy szépek , oszt kész omg.gif

Gyurcsík Tibor: cray.gif Neki kellett volna maradnia sad.gif Annyira sajnálom szegényt sad.gif

A közös produkció jól sikerült smileeee.gif
Csabi fellépése pedig nagyon jó volt! Imádom a hangját wub3.gif
7 felhasználónak tetszik: Eszter655, nicol bellox, Rap4ever8, kriszti145, Kriszti10, pink_bunny, cukorbogyo
2011. október 16. 10:31 #120
- törölt felhasználó -    
Akkor én is értékelem röviden a tegnapit
Kováts Vera: Ha ez nem hamis volt,akkor nem tudom mi volt.Nem is értem hogy nem vette észre senki sem.Ez a dal egyáltalán nem neki való.
Tarány Tamás:Nekem tetszett,amúgy is imádom a hangját de mégcsak nem is állt neki olyan rosszul a rock mint amire én számítottam
Baricz Gergő:Szerintem most volt eddig a legjobb,végre kibújt a csigaházából és megmutatta magát.Szórakoztató volt,jó volt,így kell ezt csinálni
Kocsis Tibor:Az egyik olyan volt akinél nem igazán láttam hibát,remekül csinálta,szerintem sokáig el fog jutni a versenyben
Lil C:Az egy dolog hogy a mozgása jó de ez itt nem táncverseny.Ami pedig a hangját illeti,számomra ez semmi volt...ahogy Malek is mondta,szinte egy hangon énekelte végig,gyenge volt.Neki ott kellett volna lennie a párbajon minimum.
Demes Tamás:Érdekes hangszínnel rendelkezik de ez a produckió nem különösebben nyűgözött le
Muri Enikő:Egyszerűen hibátlan volt,szinte élmény volt hallgatni őt
Rocktenors:Leesett az állam mikor kiderült hogy ők is párbajozni fognak.Valami iszonyatosan jól csinálják amit csinálnak,mind a 3-an tehetségek külön-külön is de együtt mégnagyobbat szólnak.Ezt pedig a párbajon meg is mutatták.Ott én csak ültem és hallgattam,hát nem is értettem mit keresnek ott,brutál jók voltak.Tény hogy az első számuk nem volt a legjobb választás de helyük van a versenyben.Ezerszer jobbak mint az ikrek vagy az az apollo23.
Bagosi Alexa:Elismerésem hogy sérülten is kiállt de ettől függetlenül nekem ez a produkciója gyenge,mondhatni semmilyen volt.
Apollo23:Úgy elrontották azt a számot hogy csak néztem.De persze bementek..mondjuk mit is vártam,a tinilányok kedvencei lesznek,ez biztos.
Hajdú ikrek:Eleinte szerettem őket,bíztam benne hogy az élő adásban nyújtani tudják azt amit az első selejtezőn de nem.Ők voltak a leggyengébbek,egyszerűen nem is értettem hogyan kerültek be.Nekik kellett volna kiesni.
Gyurcsik Tibor:Sajnáltam a srácot mert egyáltalán nem volt rossz hangja,és a párbajdala kifejezetten erős volt.Habár hozzá kell tennem,az volt az egyetlen produkciója ami úgy megfogott viszont nem neki kellett volna az első kiesőnek lenni.

Amúgy a mentorok között még mindig Malekot tartom csak valamire,az egyetlen aki képes kimondani az igazat.Több produkciónál is azt láttam hogy mindenki mondja hogy milyen szép volt,milyen jó volt,és az egyetlen volt aki észrevette hogy ez bizony hangilag nem volt rendben laugh.gif
Az meg különösen tetszett mikor az adás után kimondta hogy az ikreknek kellett volna távoznia.Na végre valaki kimondta. rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Eszter655, Bogi13, kriszti145
40 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok