Prézli, a te elméleted se jött be.
X-Faktor (2011)
2011. december 18. 21:45
ÉS IGEEN!!!
2011. december 18. 21:53
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Megérdemelten Kocsis Tibi nyert. Éljeeen.!
Gratulálok, Tibi.
2011. december 18. 21:53
Van igazság a Földön!!!Szép volt Tibi!Örülök, hogy te győztél!
2011. december 18. 21:58
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel. Igazából arra számítottam, hogy Enikő nyeri, de kellemes csalódás volt Tibi győzelme.
Tavaly is és idén is az nyert, akit szerettem volna (de azért remélem nem lesz több X-Faktor, mert már nagyon unom a tehetségkutatókat... A Csillag Születikkel lezárhatnák.)
2011. december 18. 22:00
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.12.18. 21:58)
(de azért remélem nem lesz több X-Faktor, mert már nagyon unom a tehetségkutatókat... A Csillag Születikkel lezárhatnák.)
Nóri azt mondta, hogy jövőre indulnak a 'tehetségkutatóink'. Lehet, hogy Csillag Születik és X-Factor, vagy hogy kövessük az amerikai trendet, mi is vegyük át a The Voice-ot ...
2011. december 18. 22:00
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Gratulálok Tibinek!
Nem tudtam melyiküknek drukkoljak,mert szeretem mindkettejüket,szóval én így is úgy is boldog lettem volna,de látni Tibi örömét...Hát igen,csodálatos ember,hatalmas szíve van,és nagyszerű hangja.MEGÉRDEMELTE a győzelmet.
Én még sírtam is örömömben.
Nem tudtam melyiküknek drukkoljak,mert szeretem mindkettejüket,szóval én így is úgy is boldog lettem volna,de látni Tibi örömét...Hát igen,csodálatos ember,hatalmas szíve van,és nagyszerű hangja.MEGÉRDEMELTE a győzelmet.
2011. december 18. 22:45
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Ha jobban belegondolok egyértelmü volt,hogy a Tibi nyeri meg.Az elég különös lett volna,ha megint Feró mentoráltja nyer.
2011. december 19. 07:55
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Tegnapi Adás
Muri Enikő
1. Ének: Nagyon szép volt, akárcsak a legelső élő Showban
Remekül el tudja énekelni ezt a Beyonce számot
2. Ének: Ez viszont nem tetszett
Nekem is kiabálásnak tűnt
3. Ének: Szép volt, de számomra nem jött át az az érzelem amiről énekelt
Kocsis Tibor
1. Ének: Nagyon jó volt
Legelőször kaptunk egy nagy , kiemelkedő pillanatot, ez most elmaradt de így is tökéletes volt
2. Ének: Nah hát ez
A lélegzetem is elakadt
3. Ének: Ezen meg már sírtam
Nála átjött minden érzelem, és az a tisztaság ahogyan énekel
Elképesztő
Nagyon örülök hogy Tibor nyert. Borzasztóan megérdemelte, és remélem lesz olyan sikeres mint Csabi
Extra Produkció: Csabi és Tomi
Nagyon tetszett, bárki piszkálhatja Csabát, hogy nincs hangja és csak azért nyert mert jól néz ki de az nagyot téved. Nem mondod hogy nem játszott szerepet a győzelmében a külseje, de fantasztikus énekes és csak ez a fontos
Muri Enikő
1. Ének: Nagyon szép volt, akárcsak a legelső élő Showban
2. Ének: Ez viszont nem tetszett
3. Ének: Szép volt, de számomra nem jött át az az érzelem amiről énekelt
Kocsis Tibor
1. Ének: Nagyon jó volt
2. Ének: Nah hát ez
3. Ének: Ezen meg már sírtam
Nagyon örülök hogy Tibor nyert. Borzasztóan megérdemelte, és remélem lesz olyan sikeres mint Csabi
Extra Produkció: Csabi és Tomi
2011. december 19. 09:13
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Szerintem Tibi nagyon tehetséges, teljesen megérdemelte a győzelmet. Bár nálam Baricz volt az abszolút kedvenc, de miután szombaton kiesett, gondoltam, hogy oké, nyerje Enikő. De igazából teljesen mindegy volt, mindketten tényleg megérdemlik. Még egyszer gratulálok!
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2011. december 19. 13:12
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2011.12.18. 21:32)
Értékelem a fellépést. Jó voltál Ildikó, lehetett volna... tudod... dögösebb. Nem látom előtörni belőled a vadmacskát. Ez most salátára sikeredett de így tovább 
Ez jó.
Anyuval mi is hasonlóakat mondtunk:
Az elején kicsit bizonytalan volt,hidd már el végre,hogy itt vagy!!!Nem jött ki belőled az állat,de azért a vége korrekt volt.
Ahhoz képest,hogy ő beszél,hogy nem csak egy helyben kell állni a színpadon ő se nagyon csinált mást.
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2012. január 26. 16:45
|
lady_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 152573 offline
|
Szerintem Tarány Tamásnak kellett volna megnyernie.A Kocsis jól énekel,de ugyanaz van vele,mint Nikolassal:jól énekel,de unalmas és semmi extra nincs benne.Neki is,ugyanúgy,mint Nikolasnak volt egy kiemelkedő produkciója (az a Queen-dal,Nikolasnak a Hallelujah volt),de a többi csak biztonsági éneklés volt.Emberileg egyikkel sincs semmi bajom.
Létszi ne szóljatok be,csak leírtam a véleményemet.
Létszi ne szóljatok be,csak leírtam a véleményemet.
2012. január 28. 12:10
A mostani X-FACTORBAN Muri Enikő volt a kedvencem.
2012. január 28. 12:12
De Kocsis Tibor megérdemli az 1.helyet.Nagyon jó hangja van!!!
2012. december 31. 17:11
Már rég volt, de azért leírom a véleményemet.
Nálam így nézett volna ki a top12:
- lányok: Muri Enikő, Abodi-Nagy Blanka, Kováts Vera
- fiúk: Barna Gergely, Oltány Attila, Demes Tamás
- csapatok: Rocktenors, Apollo23, Hajdú-ikrek
- 25 év fölöttiek: Tarány Tamás, Kocsis Tibor, Borzné Kovács Violetta
Muri Enikőt szerettem volna győztesként látni, de nem baj, szerintem így is sokra fogja vinni.
Nálam így nézett volna ki a top12:
- lányok: Muri Enikő, Abodi-Nagy Blanka, Kováts Vera
- fiúk: Barna Gergely, Oltány Attila, Demes Tamás
- csapatok: Rocktenors, Apollo23, Hajdú-ikrek
- 25 év fölöttiek: Tarány Tamás, Kocsis Tibor, Borzné Kovács Violetta
Muri Enikőt szerettem volna győztesként látni, de nem baj, szerintem így is sokra fogja vinni.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.