X-Faktor (2011)
2011. október 15. 21:25
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Hát szerintem idáig nem volt sok tehetség...
2011. október 15. 21:34
Kocsis előtt akkora fal van, amit ez a kimódolt műsor az életben le nem bont. Hangja tökéletes, előadása mínusz csillió pont, színpadi jelenlét és érzelem fogalma kikéri magának, hogy a névvel együtt említsem.
2011. október 15. 21:34
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Az Apollo23 fiúkat is imádom. Olyan édesek. Szerintem jók.
Hát Kocsis Tibi. Jó. El kell ismernem hogy jó. De nem szimpatikus, nem tehetek róla. Meg lehet érte kövezni de nem tudom szeretni.
Már csak Muri Enikőre vagyok nagyon kíváncsi
Már csak Muri Enikőre vagyok nagyon kíváncsi
2011. október 15. 21:40
Tibort korábban már értékeltem,Baricz Gergő pedig őszintén szólva nekem most tetszett.Hogy pontos legyek,kibújt végre a csigaházából.Szórakoztató volt és egyáltalán nem énekelte rosszul a dalt,kifejezetten jó volt a többi produkcióhoz képest.Jah igen,és az Apollo23-ról ne feledkezzek meg.Szerettem a dalukat,az ő előadásukat viszont nem.Gyenge volt,nem közelítette meg a dal eredeti szintjét.
Muri Enikő érdekel még nagyon engem is
Muri Enikő érdekel még nagyon engem is
2011. október 15. 21:42
Szerintem a mostani xfaktor nem lett a legjobb tavalyi ezerszer jobb volt . Bár két embert ki tudok emelni akiknek örülök hogy bejutottak Tarány Tamás és Muri Enikő . Mind a ketten nagyon tehetségesek bár szerintem Enikőnek nagyon jól jött ez az év mert most nagyon teljesített Tamás meg amikor meghallottam énekelni nagyon megszeretem . Több meg elmegy de van egy két ember akik szerintem nem valók oda az Ikrek szerintem de láttam már írták hogy csak ezért jutottak tovább mert érdekesek voltak és ez az igazság amúgy meg szerintem nincs olyan jó hangjuk . A másik Lil C már első látása tudtam hogy tovább jut hisz megvan hozzá a külseje a tánca meg a hangja bár nem fogott meg :/.
2011. október 15. 21:46
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Megvannak a kedvencek az élő adás által is... nem változott a véleményem.
Bagosi, Muri, Apollo23 ... szerintem ez a három produkció viszi a prímet.
Baricz Gergő nekem se tetszik. Nem fogott meg.
Bagosi, Muri, Apollo23 ... szerintem ez a három produkció viszi a prímet.
Baricz Gergő nekem se tetszik. Nem fogott meg.
1 felhasználónak tetszik:
pink_bunny
2011. október 15. 21:46
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Most hallgatom Enikőt, és és nekem ez nagyon tetszik.
Szerintem ő nagyon tehetséges.
A végén van a legjobb.
2011. október 15. 21:47
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (Szancsu @ 2011.10.15. 21:42)
Szerintem a mostani xfaktor nem lett a legjobb tavalyi ezerszer jobb volt . Bár két embert ki tudok emelni akiknek örülök hogy bejutottak Tarány Tamás és Muri Enikő . Mind a ketten nagyon tehetségesek bár szerintem Enikőnek nagyon jól jött ez az év mert most nagyon teljesített Tamás meg amikor meghallottam énekelni nagyon megszeretem . Több meg elmegy de van egy két ember akik szerintem nem valók oda az Ikrek szerintem de láttam már írták hogy csak ezért jutottak tovább mert érdekesek voltak és ez az igazság amúgy meg szerintem nincs olyan jó hangjuk . A másik Lil C már első látása tudtam hogy tovább jut hisz megvan hozzá a külseje a tánca meg a hangja bár nem fogott meg :/.
100%-osan egyetértek. Nekem is Enikő és Tamás a kedvencem, az Ikreket abszolút nem szívlelem. Lil C elmegy. De ők, sőt, senki nem közelíti meg Tamást és Enikőt.
2011. október 15. 21:47
Muri Enikő hihetetlenül jól csinálja,ezt már most hallani.Nagyon jót tett neki ez az 1 év,fantasztikus hangja van és én személy szerint sehol sem érzékeltem hibát.A dalválasztásba pedig ugyancsak nem tudok belekötni.
cukorbogyo
2011. október 15. 21:48
|
|
|
Idézet (prézli @ 2011.10.15. 21:47)
100%-osan egyetértek. Nekem Enikő és Tamás a kedvencem, az Ikreket abszolút nem szívlelem. Lil C elmegy. De ők, sőt, senki nem közelíti meg Tamást és Enikőt.
JAJ igen Tamás. Na ő még igen! Őt kihagytam az előző felsorolásból. Kíváncsi vagyok ki esik ki...
cukorbogyo
2011. október 15. 21:49
Enikőben külön dícsérendő, hogy nagyon nehéz számokat szokott bevállalni
pink_bunny
2011. október 15. 21:49
|
|
|
Idézet (WhiteAngel @ 2011.10.15. 21:47)
Muri Enikő hihetetlenül jól csinálja,ezt már most hallani.Nagyon jót tett neki ez az 1 év,fantasztikus hangja van és én személy szerint sehol sem érzékeltem hibát.A dalválasztásba pedig ugyancsak nem tudok belekötni. 
Ezzel nagyon egyet értek. Tényleg nagyon jót tett neki az az 1 év. És én se hallottam hibát. Gyönyörű volt. Kedvenc
pink_bunny
2011. október 15. 21:52
|
|
|
Hát Lil C elmegy. Ti mit gondoltok Veráról?
Hajrá Enikő és Tamás!
Hajrá Enikő és Tamás!
2011. október 15. 21:53
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Enikő előtt le a kalappal. Tökéletes volt. Imádom a csajt. Mellette még Tarány Tamás és Baricz Gergő a kedvenceim. Gergőnek jobban állnak a lírai, balladás dalok, de amit ma csinált az is tetszett. Az Apollo23 nekem nem tetszett. Nem változott a véleményem róluk. Helyesek, de nem látom az X-et bennük. A Rocktenors vicces volt, Kocsis Tibor hangja tetszik, Bagosi Alexandra is jó volt, de annyira nem ájultam el tőle. A többiek felejtősek eddig.
2011. október 15. 21:54
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Baricz Gergőtől most dobtam egy hátast. Hatalmas meglepetés a srác. Te jó isten!
El se hiszem, hogy ez ugyanaz a srác, akit én egyenesen hazaküldtem volna a válogatóról. Szenzációs fejlődést mutatott. Azért még teljesen nem győzött meg. Egy jó előadása mindenkinek lehet. Kíváncsi vagyok a továbbiakban meg tud e győzni róla, hogy tényleg itt a helye. Az Apollo23 szintén óriási meglepetés volt. Tőlük se számítottam semmi jóra, de tetszett a produkciójuk. Muri Enikő pedig azt nyújtotta, amit vártam tőle. Zseniális, tökéletes, profi és úgy jó minden ahogy van.
Szerk.: Szóval az abszolút favoritok: Tarány Tamás, Muri Enikő, Bagosi Alexa. Nagyon jók még a Rocktenors és Kocsis Tibor is.
Szerk.: Szóval az abszolút favoritok: Tarány Tamás, Muri Enikő, Bagosi Alexa. Nagyon jók még a Rocktenors és Kocsis Tibor is.
2011. október 15. 21:55
Legnagyobb kedvenceim Baricz Gergő és Kováts Vera.
2011. október 15. 21:59
Muri Enikő nekem nagy meglepetés volt, most végre lett egy második kedvncem is, evvel a Beyoncé dallal engem megvett
Ami Gergőt illetti a dal tetszett, viszont nekem akkor sem volt szimpatikus amikor még szomszédok voltunk, akkor sem nagyon kedveltem, de a hangja az tetszik...
2011. október 15. 22:05
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Jóó volt ez a közös dal, nekem tetszett
Egy újabb nemzedék..hát igen =)
Egy újabb nemzedék..hát igen =)
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.