Idézet (Running Fool @ 2011.12.18. 20:05)
Egyetértek. Tavaly nem különösebben csíptem, egy USA-ból szalajtott öntelt hülyének tituláltam, aki mindenbe beleköt. Idén viszont egyértelműen ő a favorit, a gyilkos beszólásai miatt (no meg azon röhögtem, amikor a válogatókon rohadtul nem érdekelte, hogy a három mentortársa igent mondott egy jelöltre, ő pókerarccal bevágta, hogy nem), emellett megmutatta, hogy van emberi oldala is, amikor megkönnyezte Tamás kiesését. (Jól emlékszem, hogy ő sose csapott patáliát, amikor kritizálni merték a mentoráltjait?

)
Malek a legőszintébb a mentorok között. Eddig is szimpatizáltam vele, de mikor múltkor elejtett egy olyan hozzászólást, hogy 'el kell mondanom amit gondolok, nem érdekel, máskülönben nyomná a lelkem'. Miki átmegy az ember lelkén, mint úthenger az úton, de nem fél megmondani a véleményét. Ha mindenki azt mondja, hogy nézz már az égre, zöld lett, ő azt mondja, hogy az kék, gyerekek. Amit ő csinál, azt nevezzük mentorolásnak. Férfi létére sírt mikor Tomi is kiesett, őszinte vélemények hagyják el a száját, mindig megmondja a tutit és látszik, hogy komolyan veszi a feladatát, talán ő a legőszintébb. Több ember kellene, olyan, mint Malek. A mentoráltjai is tehetségesek egytől egyig, ő nem úgy válaszott, mint xy személy, és koncentrált arra, hogy ki eladhatóbb, meg ki nem. A többi zsűritag azért ül ott, hogy meglegyenek 4en, egyikőjük sem ért hozzá annyira, mint ő. Ferónak vannak jó gondolatai, de túl elfogult néha, Ildikó sokszor azt sem tudja, hogy miről beszél, olyan dolgokat mond, aminek semmi köze az aktuális fellépéshez, Geszti pedig osztja az észt állandóan (volt egyszer egy híres énekes, aki azt mondta, hogy .. stb), bár neki is vannak jó gondolatai, mindhárman elbújhatnak Miki mellett. Miki