Idézet (Running Fool @ 2011.12.17. 21:49)
Bevallom őszintén, a Cotton Club Singers - beli karrierjéről tudtam, de gőzöm sincsen, hogy ott hogyan énekelt (ezt sürgősen be is pótlom, mihelyst lesz egy kis szabadidőm, mert nem szeretnék semmit se ócsárolni látatlanban). Én csak a szólóként énekelt dalairól tudok nyilatkozni, és azok alapján nekem nem tetszik, amit csinál.
Bocsánat, ha netán félreérthetően fogalmaztam az előbb, nem akartam azt írni hogy EGYÁLTALÁN nincs tehetsége, csak engem nem tud meggyőzni. (Nekem már csak ilyen furcsa ízlésem van...)
Az ízléseddel semmi bajom. Úgy nézem igen kifinomult.

Viszont a tény az tény, hogy Zséda egy olyan énekegyüttesben kezdte a karrierjét, ahol nem csak hogy énekelni kellett tudni, de nagyon jól kellett tudni énekelni. A szólókarrierje után én sem követtem figyelemmel a pályafutását és amiket hallottam tőle dalok nem is tetszettek, mert nem az én műfajom, de azt elismerem, hogy ha valamit tud, hát énekelni biztosan. Azt viszont ismételném, hogy fogalmam sincs, hogyan énekel most élőben. Lehet, hogy már megkopott a varázsa, a tehetsége, de azzal nem vitatkozom, hogy nem a két szép szeméért lett Magyarország egyik legismertebb énekesnője.