X-Faktor (2011)
2011. december 17. 20:44
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Hajráááá Tibóóóóóóó
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2011. december 17. 20:44
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Tibornak jobb hangja van, mint Zsédának
7 felhasználónak tetszik:
KathPierce.,
Vegas,
Running Fool,
katie993,
itsmestella,
pink_bunny,
kriszti145
2011. december 17. 20:45
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Idézet
Amúgy jobban bírtam volna ha Gergő a Wicked Game-t adta volna elő...
Kívánságod teljesülni fog...
Running Fool
2011. december 17. 20:45
Idézet (ophely88 @ 2011.12.17. 20:44)
Tibornak jobb hangja van, mint Zsédának 
Úgy elnyomta mint a huzat:)
2011. december 17. 20:46
Szegény Nóri belé van betegedve, hogy eltűnt a teve
2011. december 17. 20:47
nekem amugy tökmind1 ki nyeri az X Faktort, nincs kedvencem belőle
viszont én egyiket sem utálom, de én ezt a Muri Enikőt tartom a legjobbnak a 3 közül, de ha nem ő nyeri akkor sem fogok sirni
amugy észrevettem hogy az amerikai és a magyar x között sok különbség van
Ott aztán nagyon ütősek vannak
főleg az a Melanie Amaro
uristen az a lány egyszerüen elképesztő
de a többi versenyző is lenyügözött
sajnálom hogy a magyar x-ben 1 olyan sincs aki azokkal versenyezhetne, szal nekem ugymond csalodás a magyar x
nincs velük bajom, de azthittem lesz köztük olyan aki elvarázsol.. vannak itt is jo hanguak, szerintem Baricznak is van hangja, max valakinek nem jön be a csávó hangja...
remélem jövöre olyanok jelentkeznek a magyarba is, akik végre lenyügöznek engem is
amugy észrevettem hogy az amerikai és a magyar x között sok különbség van
sajnálom hogy a magyar x-ben 1 olyan sincs aki azokkal versenyezhetne, szal nekem ugymond csalodás a magyar x
remélem jövöre olyanok jelentkeznek a magyarba is, akik végre lenyügöznek engem is
2011. december 17. 21:01
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Te jó ég, mennyit vártam erre a dalra újra.
EKSZTÁZIS.
Imádom
Fantasztikus volt és kész.
-amúgy a H.I.M. féle verzió szerintem egy megerőszakolás és semmit nem ad vissza az eredetiből, ellentétben Gergővel-
EKSZTÁZIS.
Imádom
-amúgy a H.I.M. féle verzió szerintem egy megerőszakolás és semmit nem ad vissza az eredetiből, ellentétben Gergővel-
2011. december 17. 21:03
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Enikő Hurt-je nagyon ott volt.
LittleVampire
2011. december 17. 21:03
hmm Enikő.. hát
nemrossz
de sajna neki sincs olyan erős hangja mint az amerikai x-ben a legtöbb embernek..
nekem néha hamisnak tünt a Hurt
de elismerem jó hangja van a csajnak
amugy lehet most nagyon itélkezőnek tünhetek
lehet az amerikai hatása, mert itt is arra várok hogy ugyanolyan jó legyen
de istenem hogy istenitik már őket a mentorok
mindig ugyanazt mondják, és természetesen mindegyik a sajátjánk nyal
meg hogy 1-2 ember tudná csak elénekelni a Hurtot tökéletesen
az én osztályomba is jár 1 olyan akinek rohadtjó hangja van.. szoval nemhiszem hogy 1-2 ember
jóval több, csak ők nem jelentkeznek ilyen müsorokba
de sajna neki sincs olyan erős hangja mint az amerikai x-ben a legtöbb embernek..
amugy lehet most nagyon itélkezőnek tünhetek
de istenem hogy istenitik már őket a mentorok
Karina197
2011. december 17. 21:08
Idézet (cassiecica @ 2011.12.17. 21:03)
hmm Enikő.. hát
nemrossz
de elismerem jó hangja van a csajnak 
Lássuk csak! A USA-ban közel 320 millióan élnek, Magyarországon már 10 millióan se! Nyílván több ott a tehetséges, mint kishazánkban. Az amerikai X-Factor tele van afroamerikai énekesekkel. Az a néger, amelyik nem tud énekelni vagy táncolni, az szerintem korcs.
2011. december 17. 21:11
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (janet7 @ 2011.12.17. 21:01)
Nekem a H.I.M. féle verzió nagyon tetszik, nem nevezném megerőszakolásnak. Gergő előadásában is tetszett, de a jelenlegi H.I.M. csengőhangom nem cserélném le a Gergő féle Wicked Game-re.
2011. december 17. 21:16
Idézet (Norah @ 2011.12.17. 21:08)
Lássuk csak! A USA-ban közel 320 millióan élnek, Magyarországon már 10 millióan se! Nyílván több ott a tehetséges, mint kishazánkban. Az amerikai X-Factor tele van afroamerikai énekesekkel. Az a néger, amelyik nem tud énekelni vagy táncolni, az szerintem korcs.
az biztos hogy több
hirtelen nemtudom melyikről beszélsz
ophely88
2011. december 17. 21:19
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Na most akkor csatlakozok hozzátok egy kis véleménnyel.
Tibó egyszerűen zseniális! De viszont Gergő is, nem tudok dönteni köztük. Enikővel sosem szimpatizáltam, és jobban örültem volna egy Baricz Gergő-Tibó-Tarány Tomi döntőnek. Így most gőzerővel Tibónak és Gergőnek szurkolok.
Tibó egyszerűen zseniális! De viszont Gergő is, nem tudok dönteni köztük. Enikővel sosem szimpatizáltam, és jobban örültem volna egy Baricz Gergő-Tibó-Tarány Tomi döntőnek. Így most gőzerővel Tibónak és Gergőnek szurkolok.
janet7
2011. december 17. 21:22
Idézet (cassiecica @ 2011.12.17. 21:16)
az biztos hogy több
sőőőt náluk tehetségesebbek a menők általában
nálunk meg ?
Sp, Fluor.. na nemár
sőőt Fluor még az x faktorba is fellépet
szoval azé lehetne nálunk is annyi szinvonal hogy legalább a tehetségesek a menők, hiába kicsi az ország
arról a Jason Derülora hasonló csávorol?
Pl. Melanie Amaro, Stacey Francis (ő már kiesett sajnos), a kis 13 éves csaj se az idén barnult, A Jason Deluro hasonmás és volt a 60 éves, de 35-nek látszó pasas.
Amerikában nagyobb, szélesebb és igényesebb a célközönség. Kishazánk ezt kapja, ugyanis többsége (sajnos) erre vevő! Ha Révész Sándor lenne a sztárvendég a tinik 90%-a azt sem tudná, hogy ki ő.
ophely88
2011. december 17. 21:23
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Norah @ 2011.12.17. 21:08)
Azért szerintem ez nem így van
2011. december 17. 21:27
Idézet (janet7 @ 2011.12.17. 21:23)
Azért szerintem ez nem így van
Igen, a feketéknek alapból a vérükben van ez, és akik tudnak énekelni azok általában sokkal erősebben tudnak, mint a fehérek, de korántsem mindegyik tud azért.
Tudom, ez csak egy erős túlzás volt:) De tény, hogy minden korban az etnikumok mozgással, tánccal , énekkel tudták magukat kifejezni az elnyomók ellen a történelem során.
janet7
2011. december 17. 21:28
Idézet (Norah @ 2011.12.17. 21:22)
Pl. Melanie Amaro, Stacey Francis (ő már kiesett sajnos), a kis 13 éves csaj se az idén barnult, A Jason Deluro hasonmás és volt a 60 éves, de 35-nek látszó pasas.
Amerikában nagyobb, szélesebb és igényesebb a célközönség. Kishazánk ezt kapja, ugyanis többsége (sajnos) erre vevő! Ha Révész Sándor lenne a sztárvendég a tinik 90%-a azt sem tudná, hogy ki ő.
Tavaly az Első Emelet volt a sztárvendég az utolsó adásban, reakciók (más fórumokon): "nem lehetne valami ismertebbet? Pl. SP-t, Barbee-t..." Nem tudtam akkor, hogy most sírjak-e, vagy röhögjek.
Vegas
2011. december 17. 21:31
Idézet (Norah @ 2011.12.17. 21:22)
hát igen, jó lenne ott élni
de amugy nemcsak a feketéknek jó a hangjuk ott, vannak fehérek is
hát én ugyvagyok vele, hogy az rtl-nek kell a lóvé, ezért a legmenőbbet akarják
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.