Starity

X-Faktor (2011)

40 oldal 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. december 11. 09:27 #661
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Idézet (janet7 @ 2011.12.10. 23:49)
Én is kedvelem Tarányt, de hiába, az előadásait rendre végigunatkoztam. Kíváló énekes, akárcsak Kocsis, de egyszerűen nem adnak nekem semmi újat, semmi olyat, ami miatt érdemes lenne odafigyelnem, semmi olyat, amitől felcsillan a szemem, hogy naa, ez már valami. Kétségtelenül hatalmas tehetségek éneklés terén, de az nekem nem elég ahoz, hogy megfogjon, ha mellette nem adnak át semmit.
Nekem pedig az fáj, hogy végre egy magyar tehetségkutatóban van valaki, aki más, aki újat hoz, aki megérint, aki érzéseket ad át, mint egy EMBER, nem mint egy éneklőgép, aki mint ember és mint előadó maximálisan INSPIRÁL (mert ez a legfontosabb), és mégsem tudok örülni maradéktalanul a sikerének, mert a rengeteg utáló egyszerűen elrontja az egészet. Nem érdemli meg ezt a sok rosszat, amit kap. Nem miatta esett ki Tarány, hanem azok miatt, akik rá szavaztak, Tarányra meg nem. Innentől kezdve nem értem miért rajta kell levezetni az egészet. Azt is hihetetlenül szánalmasnak tartom, hogy az utálói felől bármit, de tényleg bármit és bárhogyan énekelhetne, mert mégha tetszene nekik, akkorsem vallanák be még maguknak sem. Az is zavar, hogy az utálók mindent a tinilányokra illetve a határontúliakra fognak és ezzel nyugtatják saját magukat, hogy Gergő továbbjut hétről-hétre. Sejtettem már az elején, hogy ez lesz, mert Ildikó azért elég rendesen bezavart a személyiségébe, ami a felszínesebb embereknek elég volt ahoz, hogy megutálják, az utálóknak elég volt ahoz, hogy legyen okuk szidni, a tinik nagy részének meg elég volt ahoz, hogy a nyálukat csorgassák rá. Én minden tehetségkutatóban rühelltem a tipikus "cukipasi" tinisztár jellegű emberkéket, de ő az elejétől kezdve megfogott és Keresztes sem tudta annyira elrontani a személyiségét, hogy azok, akik egy kicsit a felszín mögé néznek és figyelnek, azok lássák, hogy ő milliószor több, mint egy új Vivás cuki tinisztár. Ő egészen más. A beképzeltségéről, ami nincs nem fogok írni, mert már írtam róla egy kisregényt a múltkor. Azt meg hozzátenném, hogy ha Keresztes nem próbálna (és itt ezen van a hangsúly, mert nem sikerül neki, csak mondom, a felszínesebb emberek bedőlnek ennek) belőle tinisztárt faragni és nem nyomná ennyire, akkor senkinek eszébe nem jutna, hogy nincs hangja és csak a tinik miatt van bennt. Mert őszintén: a Wicked Game-nél az első válogatón eszébe jutott ez valakinek is? Kötve hiszem.

Én nem is tartom őt "tinisztárnak". Van a srácnak egyénisége,ebben egy kicsit Király L. Norbira emlékeztet akinek nem volt hú de jó hangja,mégis egy csomó ideig bent maradt,és szurkoltam is neki.De Norbival ellentétben engem semmi nem fogott meg Gergőben.Én bevallom,ha tetszik amit énekel,volt olyan adás amiben tetszett amit csinált,de ott is inkább a miatt amit a színpadon csinált,tánc meg ilyenek,és nem a hangja miatt.Volt száma amikor azt mondtam,hogy:Ú ebben semmi szív nincs,csak ordít,a zsűritagok pont az ellenkezőjét mondták.Hát van ilyen...
Én Gergő mozgását bírom,mert az elképesztő.De ez egy énekverseny amiben neki nem volt helye a legjobb 3-ban.
Ott a Csillag születik,oda akárki mehet..
Én amúgy úgy állok az emberekhez,hogy mindenkinek adok egy esélyt.Sőt többet is.Gergővel is így voltam,de egyszerűen nem tud meggyőzni.
Mint mondtam nem vagyok az utálója,nem ismerem mint embert,de mint énekes valóban nem bírom.Én sikeres jövőt kívántam neki tegnap is,mikor azt kívántam,hogy kiessen,tehát nem akarom én azt,hogy ne legyen énekes,csak nem akarom azt,hogy itt ő nyerjen.De megoldom az ellenszenvemet a jövő hétvégén azzal,hogy ha ő énekel kimegyek a szobából,és kész.
2 felhasználónak tetszik: pink_bunny, WhiteRosee
2011. december 11. 12:31 #662
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Tegnapi Adás

Hát először is kezdeném a "vendégprodukcióval". Le a kalappal M.o. !! Ennél szarabb, és undorítóbb produkciót össze sem lehetett volna állítani bad.gif Az az idegrángásos nő meg ne képzelj már magát Lady Gaga-nak beer.gif

Kocsis Tibor: A magyar szám elképesztő volt. Megsiratott. Annyi érzelem, és szeretet volt abban a dalban. Csodás volt heart.gif Az angol számmal is meg voltam elégedve smileeee.gif

Muri Enikő: Nagyszerűen teljesít, de nekem már kezd úgy tűnni hogy túlzottan elszáll magától blink.gif

Tarány Tamás: Vérzik érte a szívem cray.gif A legtehetségesebb volt az egész műsorban, és habár Enikő jó, de Tamás ezerszer jobban megérdemelte volna heart.gif Végigsírtam a kiesését sad.gif

Baricz Gergő: A magyar számot nagyon jól énekelte, igencsak meglepett. De az viszont nem igazságos hogy Tomi kiesett ő pedig bent van mad.gif Mert hangilag mérföldekre le van maradva dry.gif

Keresztes meg menjen .. tudja hova mad.gif Csak azért mondta Enikőt mert ő már másodjára van itt blink.gif Ki ez te ?? Annyira szánalmas egy nő, oszt még utána odamegy nyalizni Tominak omg.gif Tomi helyében felképeltem volna tiszta erőből mad.gif
10 felhasználónak tetszik: Sellycica, ophely88, SmileyZ, hana001, pink_bunny, Rap4ever8, riri17, rowan, kriszti145, Christinna
2011. december 11. 12:55 #663
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Tegnap már ne volt hangulatom írni. Most is csak annyit fűznék hozzá, hogy innentől teljesen felesleges nézni, mivel a legjobbat hazaküldték. Tegnap is csak bele-bele néztem az adásba, mert hétről hétre egyre rosszabb és már nem érdekel, így viszont már nincs is kiért nézni. Nagyon remélem, hogy nem Baricz nyer. Muri Enikő és Kocsis Tibi egyaránt megérdemlik a győzelmet, bár én Tarány Tamás győzelmében reménykedtem.
5 felhasználónak tetszik: ophely88, SmileyZ, pink_bunny, riri17, kriszti145
2011. december 11. 13:56 #664
Bella99
Bella99
Fjarna
Hozzászólás: 4376
Csatolások: 58
Azonosító: 130573
Idézet (Zsécii @ 2011.10.05. 17:09)
Nekem az abszolút favoritok Lil C és Muri Enikő. Lil C már az első válogatón a kedvencem lett, imádja a közönség és ő is imádja a közönséget. Muri Enikőt meg már tavaly is sajnáltam, hogy kiesett. Simán bekerülhetett volna az élő showba Fanni vagy Veca helyett.
Barna Gergővel sincs semmi baj, de (ahogy Rap4Ever8 is írta) olyan törékeny, érzékeny, hogy biztos nem bírná a versennyel járó stresszt.
Szerintem a 12: Luther Beuka, Géczi András, Kocsis Tibor, Hajdú ikrek, Apollo 23 (mert együtt tényleg nagyon jók), Rocktenors, Baricz Gergő, Lil C, Oltyán Attila, Abodi Nagy Blanka, Muri Enikő és Bagosi Alexa.
Szerintem ők megállnák a helyüket. smileeee.gif 
Akit nagyon hiányolok az Németh Katica. sad.gif

Még hogy a Fanni vagy a Veca helyett ? A Fanni helyett talán, de a Veca helyett ezer százelék hogy nem. Veca volt eddig a Magyar x Faktor történetében a legtehetségesebb nő !
2011. december 11. 14:36 #665
Fanni00
Fanni00

Státusz"So fuck you,you can go cry me an ocean and leave me be...."
Hozzászólás: 4116
Csatolások: 1483
Azonosító: 126355
Épp most néztem a youtube-os véleményeket Gergőnél. Szégyen. Szégyen,hogy azok a senkiházik magyaroknak vallják magukat,de az pedig még annyira szégyen,hogy ennyi rosszindulat szorult egyesekbe,hogy így képesek lemondani másokat,pontosabban az erdélyi magyarokat.
Egyébként nekem Gergő produkciója nagyon tetszett,pláne a második. Igazából kitudnám fejteni bőven,hogy mivel tud sokkal többet nyújtani,mint a Tamás,Enikő és Tibi,de nem éri meg. Nem éri meg,hogy vitába bonyolódjak egy nem Gergő fannal. Inkább csendben maradok,és úgy imádom őt.
Gratulálok,és nagyon szurkolok neki,hogy minél tovább jusson!
3 felhasználónak tetszik: janet7, riri17, KathPierce.
2011. december 11. 14:37 #666
SmileyZ
SmileyZ

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Eddig csak a fájdalmamat tudtam kifejezni,na most mindenkiről írok egy kis véleményt.

Tarány Tamás: cray.gif Annyit sírtam tegnap,hogy ma már nem is tudok.Fantasztikus volt mindhárom száma,de nekem a magyar tetszett a legjobban.A párbajdalnál..benne volt a szíve,lelke az előadásában. heart.gif Nagyon sajnálom,hogy kiesett.

Kocsit Tibor:Mindkét száma jó volt.A magyar..na ott sírtam rendesen. cray.gif Olyan érzelmeket hozott ki belőlem.
Igazából attól féltem ő fog kiesni,egész este alatt attól féltem,mert úgy gondoltam Tomi,meg Enikő a legerősebbek..Tévedtem.

Muri Enikő:Ő volt a legnagyobb kedvencem végig.Aztán mikor elérkeztünk a párbajig,megváltozott bennem valami.Azt akartam,hogy ő essen ki,mert Tomi annyit fejlődött.Imádom Encit,de nem örülök,hogy bent maradt.Tominak kellett volna.
Nem hiszem el,hogy az a kedvenc száma amit énekelt.Sokkal többet néztem ki belőle.A párbajdalban sem éreztem az erőt,nem volt szenvedélyes,nem küzdött.Nem olyan volt,mint szokott.Viszont Kelly számát gyönyörűen adta elő. heart.gif

Baritz Gergő:Mindkét számát végig szenvedtem,egyszerűen szörnyű amit ő éneklés néven művel. omg.gif reklamalo.gif Adtam neki esélyt,hogy bizonyítson,nem is egyet,de akkor sem tud meggyőzni.Az meg a másik,hogy még mindig megijeszt.Olyan mint aki most szabadult egy horror filmből,valami vérfarkas és ordít,hogy ne változzon át.
Abban a percben,hogy kimondták a nevét tudtam,hogy baj van.Neki a 12-ben sem volt ott a helye,nagyon sok másik társával együtt..Ha ő nyeri meg,akkor az ország nevében én süllyedek el..

A vendégprodukció alatt meg kb végig röhögtem,mert nem tudtam elhinni,hogy ez komoly...
5 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, pink_bunny, House Of Wax, kriszti145, Ziitta
2011. december 11. 15:46 #667
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (SmileyZ @ 2011.12.11. 14:37)
Eddig csak a fájdalmamat tudtam kifejezni,na most mindenkiről írok egy kis véleményt.
Tarány Tamás: cray.gif Annyit sírtam tegnap,hogy ma már nem is tudok.Fantasztikus volt mindhárom száma,de nekem a magyar tetszett a legjobban.A párbajdalnál..benne volt a szíve,lelke az előadásában. heart.gif Nagyon sajnálom,hogy kiesett.
Kocsit Tibor:Mindkét száma jó volt.A magyar..na ott sírtam rendesen. cray.gif Olyan érzelmeket hozott ki belőlem.
Igazából attól féltem ő fog kiesni,egész este alatt attól féltem,mert úgy gondoltam Tomi,meg Enikő a legerősebbek..Tévedtem.
Muri Enikő:Ő volt a legnagyobb kedvencem végig.Aztán mikor elérkeztünk a párbajig,megváltozott bennem valami.Azt akartam,hogy ő essen ki,mert Tomi annyit fejlődött.Imádom Encit,de nem örülök,hogy bent maradt.Tominak kellett volna.
Nem hiszem el,hogy az a kedvenc száma amit énekelt.Sokkal többet néztem ki belőle.A párbajdalban sem éreztem az erőt,nem volt szenvedélyes,nem küzdött.Nem olyan volt,mint szokott.Viszont Kelly számát gyönyörűen adta elő. heart.gif
Baritz Gergő:Mindkét számát végig szenvedtem,egyszerűen szörnyű amit ő éneklés néven művel. omg.gif  reklamalo.gif Adtam neki esélyt,hogy bizonyítson,nem is egyet,de akkor sem tud meggyőzni.Az meg a másik,hogy még mindig megijeszt.Olyan mint aki most szabadult egy horror filmből,valami vérfarkas és ordít,hogy ne változzon át.
Abban a percben,hogy kimondták a nevét tudtam,hogy baj van.Neki a 12-ben sem volt ott a helye,nagyon sok másik társával együtt..Ha ő nyeri meg,akkor az ország nevében én süllyedek el..
A vendégprodukció alatt meg kb végig röhögtem,mert nem tudtam elhinni,hogy ez komoly...

Már nem tudod arra fogni azt, hogy harmadszor is leírod, hogy Gergő mennyire sz.r, hogy nem küldi a gép a hozzászólásaidat. A legelsőnél írtad, hogy nem akarsz Gergő fanokkal veszekedni, ezért...Ennek ellenére újra és újra leírod, hogy mennyire rossz. Nem kötözködésképp, de ez miért jó neked, komolyan?
1 felhasználónak tetszik: Fanni00
2011. december 11. 16:33 #668
SmileyZ
SmileyZ

Idézet (janet7 @ 2011.12.11. 15:46)
Már nem tudod arra fogni azt, hogy harmadszor is leírod, hogy Gergő mennyire sz.r, hogy nem küldi a gép a hozzászólásaidat. A legelsőnél írtad, hogy nem akarsz Gergő fanokkal veszekedni, ezért...Ennek ellenére újra és újra leírod, hogy mennyire rossz. Nem kötözködésképp, de ez miért jó neked, komolyan?

Az elején ott van,hogy most MINDENKIRŐL írok véleményt.Gergő nem tartozik bele a mindenkibe? omg.gif
Azért jó amiért a többieknek is akik rosszat írnak róla. pardon.gif
2011. december 11. 16:47 #669
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (SmileyZ @ 2011.12.11. 16:33)
Az elején ott van,hogy most MINDENKIRŐL írok véleményt.Gergő nem tartozik bele a mindenkibe? omg.gif
Azért jó amiért a többieknek is akik rosszat írnak róla. pardon.gif

És szerinted őket értem, hogy miért? 110.gif
Hát végülis ha valaki abban leli örömét, hogy mások kedvenceit szidja megállás nélkül...én mondjuk erre annyira nem lennék büszke.
2011. december 11. 17:11 #670
SmileyZ
SmileyZ

Idézet (janet7 @ 2011.12.11. 16:47)
És szerinted őket értem, hogy miért? 110.gif 
Hát végülis ha valaki abban leli örömét, hogy mások kedvenceit szidja megállás nélkül...én mondjuk erre annyira nem lennék büszke.

Én a saját kedvenceimet is szoktam szidni ha van rá okom.
Azért kíváncsi lennék van-e olyan ami neked nem tetszik Gergőben?Volt olyan száma amire azt mondtad nem volt jó??Vagy úgy gondolod bármit csinál tökéles?Mert én meg az ilyen elfogult embereket nem bírom.
Volt már,hogy kiesett valaki bármilyen műsorból,aki a legnagyobb kedvenced volt,és bent maradt olyan aki szerinted tehetségtelen,te nem mondtál róla véleményt?Nem mondtad el,hogy mit gondolsz róla?Hogy miért esik ki egy tehetséges ember,míg valaki aki nem érdemli meg bent maradt?Biztos volt ilyen.Jól esik "kiírni" magadból,és mint látod más is osztja a véleményem..
Nem szidom megállás nélkül,mert szegény fiú nem ér annyit,hogy rá pazaroljam az időmet.Az az 5 perc a 24 órából amíg a te kommenteidre válaszolok bőven elég..
2011. december 11. 17:30 #671
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (SmileyZ @ 2011.12.11. 17:11)
Én a saját kedvenceimet is szoktam szidni ha van rá okom.
Azért kíváncsi lennék van-e olyan ami neked nem tetszik Gergőben?Volt olyan száma amire azt mondtad nem volt jó??Vagy úgy gondolod bármit csinál tökéles?Mert én meg az ilyen elfogult embereket nem bírom.
Volt már,hogy kiesett valaki bármilyen műsorból,aki a legnagyobb kedvenced volt,és bent maradt olyan aki szerinted tehetségtelen,te nem mondtál róla véleményt?Nem mondtad el,hogy mit gondolsz róla?Hogy miért esik ki egy tehetséges ember,míg valaki aki nem érdemli meg bent maradt?Biztos volt ilyen.Jól esik "kiírni" magadból,és mint látod más is osztja a véleményem..
Nem szidom megállás nélkül,mert szegény fiú nem ér annyit,hogy rá pazaroljam az időmet.Az az 5 perc a 24 órából amíg a te kommenteidre válaszolok bőven elég..

Igen, volt már olyan, hogy nem tetszett, de mondjuk nem hinném, hogy magyarázattal tartoznék neked azt illetően, hogy elfogult vagyok-e, vagy sem. De szerintem -javíts ki, ha tévedek- mást jelent az, hogy szerintem néha nem olyan erős és más az, hogy megszállottan utálom. wink.gif Azt meg szerintem sosem írtam le, hogy tökéletes, de örülök, hogy már átmegyünk személyeskedésbe, és ezt is tudod rólam.
Szerinted attól, hogy más is osztja a véleményed majd egyet fogok veled érteni? rohog.gif Nem az a tipus vagyok. De ha már itt tartunk a másik oldalt is erősítik "egy páran".
És igen, volt már olyan, de egyrészt arra, akinek van hangja és tud énekelni nem mondom azt, hogy nincs, csak max nekem nem tetszik és kevésbé volt jó, mint a másik. De ha van hangja, azt elismerem és nem fogom lemajmozni, bohócozni, nulla hangúzni. Másrészt ha leírtam azt, akkor egyszer is elég volt leírnom mindenféle alpári megfogalmazás nélkül -nem rád gondolok- és nem kellett háromszor is rövid idő alatt. Ja, főleg nem úgy, hogy a legelsőben leírtam, hogy hát én nem akarok vitát a rajongókkal... wink.gif
2011. december 11. 17:39 #672
SmileyZ
SmileyZ

Idézet (janet7 @ 2011.12.11. 17:30)
Igen, volt már olyan, hogy nem tetszett, de mondjuk nem hinném, hogy magyarázattal tartoznék neked azt illetően, hogy elfogult vagyok-e, vagy sem. De szerintem -javíts ki, ha tévedek- mást jelent az, hogy szerintem néha nem olyan erős és más az, hogy megszállottan utálom. wink.gif Azt meg szerintem sosem írtam le, hogy tökéletes, de örülök, hogy már átmegyünk személyeskedésbe, és ezt is tudod rólam.
Szerinted attól, hogy más is osztja a véleményed majd egyet fogok veled érteni? rohog.gif Nem az a tipus vagyok. De ha már itt tartunk a másik oldalt is erősítik "egy páran".
És igen, volt már olyan, de egyrészt arra, akinek van hangja és tud énekelni nem mondom azt, hogy nincs, csak max nekem nem tetszik és kevésbé volt jó, mint a másik. De ha van hangja, azt elismerem és nem fogom lemajmozni, bohócozni, nulla hangúzni. Másrészt ha leírtam azt, akkor egyszer is elég volt leírnom mindenféle alpári megfogalmazás nélkül -nem rád gondolok- és nem kellett háromszor is rövid idő alatt. Ja, főleg nem úgy, hogy a legelsőben leírtam, hogy hát én nem akarok vitát a rajongókkal... wink.gif

Én se tartoztam neked magyarázattal,hogy mit miért írok le,vagy hányszor. pardon.gif
Velem nem kell együtt érteni,rohadtul utálom ha egyet értenek velem,mindenkinek legyen csak saját véleménye.Én eltudom más véleményét fogadni,ha nem tetszik amit írok,nem kell írni nekem,ez a megoldás. pardon.gif
Mellesleg nem mondtam,hogy te mondtad,hogy tökéletes,csupán kérdeztem,hogy szerinted az-e.Van különbség. blink.gif
Amúgy meg nem fogok elismerni olyat ami szerintem nem igaz.Ez van.
Én nem utálom megszállottan,mint már mondtam nem akarom rápazarolni az időmet.Én sikeres jövőt kívánok neki,ha a műsornak vége lesz úgyse látom többé,hozzá teszem nem azért,mert úgy gondolom nem fog befutni,mert befog,hanem azért,mert engem nem érdekel,és itt zárom le a témát.Nincs hangulatom Gergővel foglalkozni.
2011. december 11. 17:47 #673
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (SmileyZ @ 2011.12.11. 17:39)
Én se tartoztam neked magyarázattal,hogy mit miért írok le,vagy hányszor. pardon.gif
Velem nem kell együtt érteni,rohadtul utálom ha egyet értenek velem,mindenkinek legyen csak saját véleménye.Én eltudom más véleményét fogadni,ha nem tetszik amit írok,nem kell írni nekem,ez a megoldás. pardon.gif
Mellesleg nem mondtam,hogy te mondtad,hogy tökéletes,csupán kérdeztem,hogy szerinted az-e.Van különbség. blink.gif 
Amúgy meg nem fogok elismerni olyat ami szerintem nem igaz.Ez van.
Én nem utálom megszállottan,mint már mondtam nem akarom rápazarolni az időmet.Én sikeres jövőt kívánok neki,ha a műsornak vége lesz úgyse látom többé,hozzá teszem nem azért,mert úgy gondolom nem fog befutni,mert befog,hanem azért,mert engem nem érdekel,és itt zárom le a témát.Nincs hangulatom Gergővel foglalkozni.

Öö ez az utolsó, hogy ezzel jövök, de ha állításod szerint nem ér annyit (ezt a lekezelő megfogalmazást sem igazán értem), hogy rápazarold az idődet, meg nem is akarod, akkor mégis miért írtad le háromszor, hogy rossz és utána miért folytatod velem a vitát? Lehet mondani, hogy én is ugyanúgy folytatom, csak én nem írtam Gergőre, hogy nem ér annyit, hogy rápazaroljam az időm.
Viszonyt ez a beszélgetés tényleg csak körbe forog és ennek tényleg nincs értelme így...
2011. december 11. 18:01 #674
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bella99 @ 2011.12.11. 13:56)
Még hogy a Fanni vagy a Veca helyett ? A Fanni helyett talán, de a Veca helyett ezer százelék hogy nem. Veca volt eddig a Magyar x Faktor történetében a legtehetségesebb nő !

Nekem konkrétan hányingerem van Veca hangjától. Bocs. pardon.gif

janet7: teljes mértékben egyetértek minden hozzászólásoddal.
Az a baj, hogy vannak ezek az elfogult emberek, hogy 'jajj most ő milyen cuki és tinilányok szavaznak rá'. Csak megjegyzésképpen anyum is neki szurkol-és ő már igencsak nem tinilány- és nem azért mert hűdecuki, hanem mert értékeli a tehetséget, az egyediséget. Meghogy csak azért jut tovább, mert nem magyar. Könyörgöm. Gergő a legmagyarabb ebben a tehetségkutatóban.
Én már csak nevetek az ilyeneken, mert mást nem lehet csinálni velük. Nem lehet őket meggyőzni és ez hála istennek fordítva is így van, ahogy látom.
Gergő az egyetlen ember, aki egyedi ebben a műsorban és ha még egyszer valaki Norbihoz hasonlítja, akkor én falnak megyek. Igen, mindketten eredetiek, egyedülállóak egyetlen különbséggel: Gergőnek van hangja. rolleyes.gif
SmileyZ: Egyébként még mindig nem BariTz, hanem BariCz. Csak szólok. rolleyes.gif
4 felhasználónak tetszik: riri17, janet7, Fanni00, KathPierce.
2011. december 12. 18:47 #675
sztárfan
sztárfan
♥Telenovellafan
Hozzászólás: 956
Csatolások: 588
Azonosító: 141947
ezt nézzétek:
_nevet.gif rohog.gif biggrin.gif thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: Christinna, Lausz
2011. december 12. 18:59 #676
Kramisha
Kramisha
parawhore
Hozzászólás: 1143
Csatolások: 44
Azonosító: 151132
Észrevettétek, hogy mindig az esik ki, aki kezdi a párbajt??
2011. december 12. 20:04 #677
Lausz
Lausz
Az egyetlen aki a boldogságod útjában áll, az te magad vagy.

StátuszMebi oso na hit choda op nodotaim. (May we meet again) - Lincoln
Hozzászólás: 1975
Csatolások: 90
Azonosító: 154541
Idézet (Kramisha @ 2011.12.12. 18:59)
Észrevettétek, hogy mindig az esik ki, aki kezdi a párbajt??

furi, de igaz
2011. december 13. 10:48 #678
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Hozzászólás: 1878
Csatolások: 108
Azonosító: 153268
A múltkor írtam egy véleményt ide a Baricz Gergővel kapcsolatban.Lehet,hogy durván fogalmaztam,úgyhogy ezért bocsi.Nem állt szándékomban megbántani a rajongóit,csak leírtam a véleményemet.Amit írtam azt továbbra is fentartom,és nem változott meg a véleményem.De a jövőben megpróbálok finomabban fogalmazi,nem szidni és tiszteletben tartom,hogy van aki szereti.

A szombat estéről annyit,hogy szerintem igazságtalan volt,hogy Tarány Tamás esett ki.Keresztes Ildikó pedig nagyon szemét volt.Elnézést,és ezt tényleg nem azért írom,hogy megbántsam a rajongókat,de tény (és ezt nemcsak én gondolom így),hogy a Baricz Gergő helyett Tarány Tamásnak kellett volna bejutnia a fináléba.
2011. december 16. 14:48 #679
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Hozzászólás: 1878
Csatolások: 108
Azonosító: 153268
Egy kis esélylatolgatás,hogy kinek mennyi esélye van nyerni,de ez csak az én véleményem:
-Baricz Gergő:Hát ő az,akit a legkesvésbé sem bírok,de megpróbálok nem elfogult lenni.A szavazótábora neki a legnagyobb,mert ugye Erdélyből is szavaznak rá + Verácska rajongói is ott vannak neki.Eladható is a srác:semmi hangja,de jól néz ki és a tinilányoknak (mivel ők a célközösnség) ez számít.Kicsit olyan Király L.Norbi-Vastag Tamás-Vastag Csaba keverék a srác.Úgyhogy negy esélye van a győzelemre.Visztont,ha vele nyeretik meg,azon még jobban kiakadnának,mint tavaly Vastag Csaba győzelmén,pedig azon is elég rendesen kiakadtak.És valljuk be,hogy ő a leggyengébb a mezőnyben,és most helyette Tarány Tamásnak kellene a fináléban lennie,ezen is elég sokan kiakadtak.

-Muri Enikő:Neki is elég nagy esélye van a győzelemre.Elég nagy a rajongótábora.Tavaly nem sikerült neki,de idén visszament,és nyert,ez jó reklám lenne az RTL-nek.De az RTL-nél szinte mindig fiú nyer;és megint ugyanaz a mentor nyer?Nem beszélve arról,hogy ha ő nyerné meg,akkor az lenne,hogy már jó előre el volt döntve,hogy ő nyeri meg és az egész idei X-faktor meg volt rendezne.Én szurkolok neki,az egyik kedvencem az idei mezőnyből.

-Kocsis Tibor:Nagyon szimpatikus,szerény ember.De én őt tudom a legkevésbé elképzelni,mint az X-faktor győztesét.Nem az a típus,akinek tinilányok százai ugrálnak a koncerjén.És szerintem nincs is akkora rajongótábora,hogy nyerni tudjon.Kicsit olyan Tabáni István-Takács Nikolas keverék,bár Tabáni is megnyerte a Csillag születiket.Viszont Enikőnek és Baricznak nem kell feltétlenül megnyerniük ahhoz,hogy a verseny után tudjonak kezdeni magukkal valamit;viszont a Tibinek,ahhoz,hogy az X-faktor után is fent tudjon maradni meg kell(ene) nyernie.Egyébként szerintem az ő győzelme lenne az,ami különösebb botrányt nem váltana ki.Én mindenesetre szurkolok neki,megérdemelné,hogy megnyerje.

a fináléról:Szerintem holnap kiesik a Kocsis Tibi,így a vasárnapi végső fináléba Muri Enikő és Baricz Gergő jutnak be.De ez csak az én véleményem/megérzésem.
2011. december 17. 19:49 #680
- törölt felhasználó -    
Nyerjen a teve! rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: LittleVampire, Sellycica
40 oldal 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok