Starity

X-Faktor (2011)

40 oldal 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. december 03. 22:16 #581
- törölt felhasználó -    
Idézet (thunderbird @ 2011.12.03. 22:08)
Nem is tudom, mikor sírtam ennyit utoljára. Gergő dala annyira eszméletlenül jó volt, annyira csodálatos... Volt olyan jó, mint az eredeti. Hozzá képest Verácska nagyon gyenge (volt). Aki szerint Gergő sz.r, az nyissa ki a fülét, vagy nem tudom.

taps.gif

Egyébként nem tudom miért mondják azt hogy 'nincs hangja'. Igenis, Gergőnek van hangja. Az meg egyáltalán nem passzol hogy olyanok nyilvánítanak véleményt akik még tisztán sem tudnak énekelni. Tudtommal meg Verát meg csak azért tarthatták bent mert 'mindig mosolyog'. Igaz, van hangja, de tizenhat évesen még kicsit koptassa az iskolapadot.
unsure.gif
7 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, bloody girl, janet7, thunderbird, touchthesky, Fanni00, riri17
2011. december 03. 22:27 #582
- törölt felhasználó -    
Ettől féltem. A két kedvencem párbajozott. Végül is jobb, hogy Gergő maradt bennt, neki még van esélye nyerni, Vera úgy sem nyerte volna meg, mivel csak 16. Én arra tippelek, hogy vagy Tarány vagy Muri nyeri. Tamásnak még örülnék is, mert tényleg jó a hanga, de Enikő nekem annyira irritáló személyiség, meg ugye a hangját sem szeretem. Tibi pedig nem egy eladható személy a fiatalság körében, (félreértés ne essék, én őt is tehetségesnek tartom és bajom sincs vele), pedig ezt fogják figyelembe venni.
4 felhasználónak tetszik: janet7, thunderbird, ophely88, Fanni00
2011. december 03. 22:31 #583
- törölt felhasználó -    
Egyébként egy notórius utáló igazán megválaszolhatná nekem a következőt:
Miért pocskondiázzátok agyba-főbe, hogy milyen "borzalmas" hangja van? Attól, hogy utáljátok, még van hangja, nem is akármilyen. Egyszerűen csak nem mindennapi a hangszíne, különleges. Na jó, ez csak így kitört belőlem, ne vegyétek komolyan...
9 felhasználónak tetszik: Eszter655, janet7, touchthesky, bloody girl, KathPierce., Lady Suzy, ophely88, Fanni00, riri17
2011. december 03. 22:45 #584
- törölt felhasználó -    
Idézet (thunderbird @ 2011.12.03. 22:31)
Miért pocskondiázzátok agyba-főbe, hogy milyen "borzalmas" hangja van? Attól, hogy utáljátok, még van hangja, nem is akármilyen. Egyszerűen csak nem mindennapi a hangszíne, különleges. Na jó, ez csak így kitört belőlem, ne vegyétek komolyan...

A múltheti Black - Wonderful Life-ját énekelte. Na most! Azt hittem, hogy valami a tévével van vagy a fülemmel, mert ez már nem egyszerűen csak hamis volt, hanem egy fülsértően bántó hanghatás. A még nagyobb sokk akkor ért, amikor a tisztelt (de)mentorok agyondicsérték. Mellesleg ez egy fórum. A szép szavak keretein belül mindenki kifejtheti véleményét. Oké! van hangja, de olyan, mint egy szarvasbikának. Így jobb?smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, pink_bunny, Christinna
2011. december 03. 22:51 #585
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956

Azért én válaszolok rá. Engem Gergő az első perctől kezdve irritált és akkor még nem maga az ember (az később alakult ki) hanem a hangja. Engem komolyan meglepett, hogy egyáltalán túljutott a válogatón. Azon pedig teljesen ledöbbentem, hogy idáig eljutott. Komolyan meglepett, hogy sokaknak tényleg tetszik, amit csinál. Én próbálkoztam észrevenni benne és a hangjában, hogy mit szerethettek, de hiába próbáltam nem jött össze. Nekem egyáltalán nem jön be. Tény, hogy egyedi a hangszíne, de nekem egyáltalán nem tetszik. Ez csak az én személyes véleményem. Képtelen vagyok meghallani benne a jót. Egyetlen olyan előadása sem volt, amire azt mondom, hogy imádom és összesen kétszer fordult elő, hogy meghallottam benne valami jót és tetszett az előadása. Ízlés kérdése az egész és nálam ő nem nyerő. Nem jelenti azt, hogy nem jó csak nekem egyáltalán nem tetszik.

Szerk.: Én mondjuk azon is meglepődtem, hogy itt egyre többen Csabihoz hasonlítják. (Persze abban a tekintetben, hogy a külseje miatt nyerhet max.) Ezt röhejesnek tarom. Én imádtam Csabit és egyáltalán nem a külseje miatt. Elképesztő tehetség a srác csak sajnos az X-Faktor kiölte az egyéniségét, ezért használtam a múlt időt. Sajnos elvesztette azt, amiért szerethető és ami igazán jó benne. Nem mondom, hogy ha Gergő nyer akkor a külseje miatt nyer, mert én meg tudtam volna fojtani azokat, akik Csabiról ezt mondták, mert borzasztóan zavart, hogy nem veszik észre a tehetségét és a csodálatos hangját, egyéniségét. Nem szokásom külső alapján ítélni és idegesítő, hogy sokan úgy gondolják, hogy a jó külsőhöz nem párosulhat valódi tehetség. Gergő ha nyer nem a külseje miatt fog nyerni, hanem a tehetsége miatt (amit én nem tudok meglátni benne, mert szerintem szörnyű, amit csinál).
3 felhasználónak tetszik: pink_bunny, prézli, Barbii
2011. december 03. 23:01 #586
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627

Az énekhang nem minden. Tudod, tavaly én voltam a legnagyobb Norbi-fan, fogakkal-körömmel harcoltam azért, hogy minél tovább bent maradjon. Szóval engem a hang nem érdekel, hanem leginkább az egyéniség. És én nem látom Gergőben az egyéniséget. Most néztem az After X-et, és olyan megnyilvánulásai voltak, hogy csak pislogtam. Mi jogon bírálja azt, hogy egy mentor miként cselekszik? Nyilván ők is taktikáznak, hülyék is lennének nem azt tenni.
De döntse már el, hogy a hanggal akarja eladni magát, vagy az egyéniségével. Ha a hanggal, akkor a hörgéseiről igazán leszokhatna, vagy amikor mormogva énekel. A frász tör rám! Ha az egyéniségével, akkor legalább ne faragjon belőle az öreglány (Ildikó) Norbi 2.0-át.
1 felhasználónak tetszik: Rap4ever8
2011. december 03. 23:05 #587
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.12.03. 22:51)
Én mondjuk azon is meglepődtem, hogy itt egyre többen Csabihoz hasonlítják. (Persze abban a tekintetben, hogy a külseje miatt nyerhet max.)

Ez tényleg hülyeség... De ha már itt tartunk, én leginkább Kocsissal tudnék párhuzamot vonni. Anyám szerint vele nyeretik meg, mert olyan, mint a Csabi: a színpad nem idegen számára. És valljuk be, már nem is tinédzserek, sőt... Habár Csaba sem tudott a győzelemmel mit kezdeni, Tibi sem fog. Viszont ha a Baricz nyerne (remélem, hogy nem így lesz), az jó ugródeszka lesz számára, ebben biztos vagyok.
1 felhasználónak tetszik: Minimanó94
2011. december 04. 10:05 #588
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Tegnapi Adás

Tarány Tamás: Mind két szám zseniális volt smileeee.gif
A 30STM számot olyan jó elénekelte hogy csak néztem w00t.gif Pedig ha olyan énekestől vagy együttestől énekelnek akit szeretek, akkor én nagyon kritikus vagyok smileeee.gif

Kocsi Tibor: Igazából tetszett, de nem tudnám elképzelni hogy megnyeri blush.gif

Muri Enikő: Azt a Beyonce számot nagyon elrontotta dry.gif Viszont a Tompos Kátya számmal annyira felhozta magát, csodálatos volt ahogy azt a számot elénekelte meghajolo.gif

Baricz Gerő: A magyar számnál eszméletlen jó volt _nevet.gif Nem is a hangja sokkal inkább az előadásmódja biggrin.gif Viszont a TB betétdala meghaladta képességeit unsure.gif nehéz azt a számot elénekelni és aki ismeri az eredetit az érezhette hogy sok helyen mennyire hamis volt unsure.gif

Kováts Vera: Igazból egyik produkcióját sem láttam mert tegnap jött el az a pont hogy mikor énekelt én kisétáltam a szobából _nevet.gif
Nagyon örülök hogy kiesett, megjátszós kis csaj volt, aki messze van még a többiektől meghajolo.gif
Az meg külön felidegesített amit ott Gergővel csinált a párbaj után. Amíg a zsűri elemezte őket az folyton csak a Gergő haját b*sztatta meg össze vissza simogatta omg.gif Szerintem azt máshol kellene dry.gif
5 felhasználónak tetszik: thunderbird, pink_bunny, Alyssa, riri17, SmileyZ
2011. december 04. 19:22 #589
Fanni00
Fanni00

Státusz"So fuck you,you can go cry me an ocean and leave me be...."
Hozzászólás: 4116
Csatolások: 1483
Azonosító: 126355
Tyűha,látom Gergő a téma. És a vélemények is elég megosztóak.
Én (egyenlőre) a rajongók táborát erősítem. Igazából én nagyon imádom,de egyszerűen csökken az imádatom iránta. Megváltozott. Nem is,ő nem,ő ugyanaz a tiszta és őszinte székely fiú,de amit ez a tévécsatorna művelt vele..
Tegnap mikor meghallottam az első számot tőle,fejemet fogtam. Igaz végig vigyorogtam az egészet,nagyon aranyos volt,de számomra kritikán aluli volt ami nyújtott. Igaz,nagyra becsülöm benne,hogy ilyen jól megoldotta. Lehet,hogy hangilag borzasztó gyenge volt,de fantasztikus előadás volt. Egyébként nekem nagyon tetszett,hogy visszaszólt a Mikinek. S bár Miki a kedvenc mentorom,és igaza is volt,tetszett,hogy Gergő megvédte magát. A második produkciója sem volt rossz,de hallottam tőle már sokkal jobbat is. És mikor már arra gondoltam,hogy utóbbi időben mennyire gyengén teljesít,meghallottam a párbajdalát,és újra beleszerettem. Számomra most volt talán a 2. legjobb,hisz eddig nem tudta fölülmúlni a Wicked Game-s alakítását. Fantasztikus volt,egyik kedvenc dalom,és bár az eredetitől elég messze volt,önmagához képest (szerintem) kegyetlen jó volt.

De,hogy kicsit a témához is szóljak,szerintem az hülyeség,hogy nincs hangja,ha nem is valami jó,de van! Egyébként engem nem is a hangja fogott meg,és szerintem sok más Baricz Gergő rajongót sem. Engem személy szerint a varázs amit maga köré teremt amikor énekel! Meg az,hogy ilyen sokoldalú képes lenni,a sz*rból is várat épít. Hisz számomra az a "labambás" szám szörnyű,de ő ezt is jól megoldotta. És igaza volt Maleknak,hogy messze van Kocsistól meg Tamástól,de valaki el tudja képzelni Tibit,hogy ezt a számot elénekli? S pont ez a két dolog az,ami miatt néha fel sem tűnik az,hogy botrányosan hamis,és pont ezért imádom.
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2011. december 05. 15:52 #590
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Nem voltam itthon a hétvégén,úgyhogy most írok véleményt,és előre közlöm: NEM VAGYOK GERGŐ FAN!!Ezért ha valaki kedveli,és nem szereti a kritikát róla az NE olvassa ezt el,mert NEM akarok veszekedni...Ennyi.

Tarány Tamás,Kocsis Tibor:Ő nekik mindkét számuk nagyon tetszett.Úgy érzem a Tibi a magyart jobban előadta,azt jobban élveztem,de a másik száma is jó volt.Tomi fantasztikus volt,eszméletlen hangja van.

Muri Enikő: Beyonce számát szörnyen adta elő.Nagyon gyenge volt,viszont ahogy a magyar számot énekelte az nagyon meghatott. smileeee.gif Főleg,hogy a végén még könnyes is volt a szeme. smileeee.gif

Kováts Vera: Kivételesen úgy gondolom,hogy a magyar számnál nem volt semmi baj.Tetszett ahogy előadta,nem éreztem hamisnak.Viszont Taylor Swiftől ez a szám amit énekelt azon ritka Taylor szám amit szeretek,és Vera nagyon elrontotta.Semmi érzelem nem volt benne.A párbaj dala nem volt rossz,bár nagyon megijedtem mikor meghallottam,hogy Miley számát énekli,mert a múlt korit nagyon elszúrta...

Baritz Gergő:Talán jobb lenne ha nem mondanék semmit..Az első produkciója...hát,nem értettem Mikivel egyet.Azt mondta ha nézte az előadást rendben volt,de ha becsukta a szemét,akkor nem volt elégedett.Legalábbis valami ilyet mondott,mire az volt a Gergő válasza,hogy itt fontos az előadás mód.Na már most az én véleményem erről az,hogy a hányinger kerülgetett amikor folyamatosan közelre hozták Gergő fejét.Amilyen képeket vágott,amit ott művelt. omg.gif Az angol szám közben annyira kikapcsoltam,elmerültem abban,hogy azért imádkoztam,hogy ő essen ki,hogy nem hallottam semmit az előadásából. _nevet.gif Jobb is.Ugyanez volt kb a párbajdalnál is. rohog.gif Annyira nem volt jó,hogy fel sem tűnt,hogy énekel.

Múlt héten egy Vera-Gergő párbajt kértem,és hálás vagyok,hogy megkaptam,de akármennyire is irritált már a végén Vera..akkor is Gergőnek kellett volna mennie.Remélem jövő héten kiesik,mert idegbajt kapok,ha benne lesz a legjobb 3-ban,amikor már sokkal hamarabb ki kellett volna esnie..
House Of Wax: Engem nem is a az zavart,hogy Vera a Gergő haját piszkálta,hanem az,hogy még ott is nevetett végig.Mit tud már állandóan nevetni??? reklamalo.gif Meg az,ahogy felnéz.Nem emeli fel a fejét sem.Játssza is magát állandóan...A magyar Selena Gomez lesz...
5 felhasználónak tetszik: Ziitta, House Of Wax, Rap4ever8, pink_bunny, Dancsyy97
2011. december 06. 22:33 #591
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Magyar Selena Gomez? Mire fel? _nevet.gif Kicsit túlzásba viszed.
Meg mi az, hogy játsza magát? A színpadon bizony mindenkinek játszania kell magát egy bizonyos szintig. Azt meg, hogy túl megy-e azon a szinten nem lehet tudni, ha nem ismered, mert nem tudhatod, hogy az ő-e, vagy csak megjátsza.

-Nem szeretem Verát laugh.gif Meg nem vitatkozni akarok, nem azért írtam. -

Amúgy izé, miért BariTz-ozik mindenki állandóan, amikor BariCznak hívják? rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: touchthesky, thunderbird, Fanni00, Lady Suzy, Dancsyy97
2011. december 06. 23:23 #592
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Hozzászólás: 1878
Csatolások: 108
Azonosító: 153268
Megtippelni nem igazán lehet,hogy ki fogja megnyerni,mert tavaly sem Vastag Csaba tűnt a legesélyesebbnek.De nagyon remélem,hogy NEM a Baricz gyerekkel fogják megnyeretni.Az hatalmas szégyen lenne.A bent lévő versenyzők közül ő az aki egyáltalán nem szimpatikus.Szerintem semmi hangja.Nem értem,hogy miért vannak így elájulva tőle.És nálam szombaton végleg leszerepelt,amikor beszólt Malek Miklósnak.Egy ilyen (valljuk be) semmi hanggal nem rendelkező kezdő,hogy jön ahoz,hogy kioktasson egy nála idősebb és sokkal nagyobb tapasztalattal rendelkező embert.Úgyhogy a csávónak nemcsak hangja nincs,de még a kellő alázat sincs meg benne.Ha van igazság,akkor Muri Enikővel,Kocsis Tibivel vagy Tarány Tamással nyeretik meg.Ők sokkal jobban megérdemlik a győzelmet,mint a Baricz.Őszitén szólva (és elnézést a kifejezésért) ez a gyerek egy öntelt bunkó.
2011. december 07. 16:13 #593
janet7
janet7

Státusz.
Baricz Gergő
Idézet
Itt vagyok :-) hogy telik a napotok? Én itt vagyok az RTL székházban, és megvagyok hatódva :-P olyan embereket láthatok akikre felnézek, pár lépésre tőlem... Ilyenkor olyan kicsinek érzem magam... Parányinak. Ilyenkor arra vagyok kiváncsi, hogy ők is képesek így érezni magukat? És kik gyakorolnak rájuk ilyen hatást? Olyan mintha egy hierarchia épülne fel ezen a szinten is. Az erőviszonyok rengeteg helyzetet szülhetnek. Parányinak érezheted magad... A tisztelet viszont evvel szemben teljesen másra késztet: önszántadból leborulsz egy hús-vér ember előtt. Nah itt elfilozófálgattam... Remélem nem untattalak benneteket. Szép napot, roppantsátok :-)

El van szállva, mi?

Jó, nem akarok ezen a témán sokat lovagolni, de muszáj leírnom, mert sokat gondolkodtam ezen és egyszerűen nem tudom megérteni, hogy akiknek fogalmuk sincs Gergőről, azok miért beképzeltezik le divatból? Miért mondják, hogy el van szállva?
Mindenki jön azzal, hogy az egyszerű kis székely gyerekből egy nagyképű, megcsinált ember lett, akiben semmi alázat nincs és el van szállva magától. Namármost ezt ugye főként a Malek Miklósnak való "beszólása" (ja, hogyne _nevet.gif ) miatt mondják. Ezzel annyi a gond, hogy éppen itt mutatkozik meg az "egyszerű kis székely gyerek". Hogy nem gondolkodik azon, hogy neki most mennyire lesz jó reklám, ha elmondja a véleményét, mennyire fogják szeretni, hanem elmondja. Pontosan ez az egyszerű székely gyerek, akiről beszéltek. Aki ha igazságtalannak érzi a kritikát, akkor igenis elmondja a véleményét, abszolút nem tiszteletlen hangnemben, de elmondja. Szerintem ezen milliószor jobban látszik, hogy tényleg figyelt és elgondolkodott a kritikán, mintha csak ott állna mosolyogva és közben lehet, hogy tök máshol jár az esze valójában. Gergő nem érezte jogosnak, így kiegészítette. Nem szokott beszólni minden rossz kritikánál és itt sem "Nem érdekel, hogy nagy ember vagy, az én szememben egy senki vagy és nem érdekel, hogy mit dumálsz" stílusban mondta el a véleményét. A tiszteletlenség nem itt kezdődik. Nagyon nem. Sosem nyilatkozott olyan dolgokat, amikre tényleg rá lehetne mondani, hogy tiszteletlen. És ugyanaz az "egyszerű székely gyerek" mondta el Miklósnak a véleményét szombaton, aki a LEGELSŐ válogatón (ahol egyesek állítása szerint volt a normális, egyszerű...) mikor Geszti Péter azt mondta, hogy kíváncsian várják a produkcióját, akkor gúnyosan felnevetett, hogy "kíváncsian...". És ez nem beképzeltség, nem nagyképűség, hanem az őszinte, egyszerű EMBER. Aki nem mégtöbb rajongóért, reklámért teszi amit tesz, hanem mert a szíve ezt diktálja. Valaki írta -és tökéletesen egyetértek vele-, hogy Gergő szombati "beszólása" sokkal inkább volt aranyos, ellenben Muri Enikővel, aki a "Ez már a nyolcadik adás, kellett egy rossz kritika is" dumájával már tényleg nevezhető nagyképűnek. Ezt nem én találom ki, csak egyetértek vele teljesen. Érdekes módon Murit mégsem nagyképűzi le senki. Én nem utálom, nem akarok utálkozni, de nekem mindig is ő tűnt a nagyképűnek, aki már most világsztárnak, meg dívának képzelni magát. Mindegy, ez most nem ide tartozik.
Amikor hallom, amiket Gergő nyilatkozik és ahogy nyilatkozza, az annyira inspiráló, hogy hihetetlen. És ilyenkor minden egyes alkalommal elgondolkodom, hogy akik birkaként lenagyképűzik, azok figyelnek egyáltalán rá, hogy hogy és miket beszél? Hogy látszik rajta tényleg ez a -jó értelemben vett- egyszerűség, tisztaság, hogy néha nem tudja, hogy épp hogy kéne mondani (jó, itt a felszínesebbek a butaságra fognak következtetni, de nem tudtam joban megfogalmazni), hogy nem színészkedik, hanem tényleg mintha egy jó haverjával beszélne és neki magyarázna (nem bunkón) és tényleg olyan dolgokat is, amiket az emberek többsége manapság észre sem vesz, nem érdekli, de ő elmondja úgy, hogy rögtön kedvem lesz nekem is figyelni az ilyen apróbb dolgokra és el is mondani őket. Még sosem láttam egy "hírességet" sem ilyen közvetlennek és igenis szerénynek és igenis alázatosnak lenni, mint őt. Egyesek nagyon félreértelmezik a nagyképűség és a tiszteletlenség fogalmát. Talán nem csak be kéne állni birka módjára a sorba és nagyképűzni, hanem figyelni, hogy milyen is ez a srác.
A nagyképűség gondolom az, hogy mindennap, általában többször is ír Facebookra és elmondja, hogy épp mi újság, hogy válaszolgat a kommentekre, amikre tud, annak ellenére, hogy rohadt sok a dolguk, míg vannak olyanok, akik csak annyira mennek fel, hogy "Szavazzatok!". Igen gondolom ez a nagyképűség. Vagy az, hogy sietnie kell, de mégis ottmarad és ad autogrammot annak, akinek még odáig nem sikerül. Vagy az, hogy sütit visza rajongóknak. És még sorolhatnám. Igen, valóban nagyon el van szállva. 110.gif

Ja, a szombati magyar produkciójáról meg annyit, hogy tegnap este néztem a Coolon, ahogy mutatták, hogy az operatőrnek is hogy kellett közel, majd távol mennie miközben előadott, satöbbi, meg hogy hogy készült a produkcióra. És nekem az élő adásban fel sem tűnt igazán, hogy mekkora baromi nagy munka lehetett konkrétan végigmozogni a számot és betölteni az egész színpadot, miközben énekelnie is kell. És nem csuklott meg a hangja és nem lihegett bele. Lehet, hogy nem tetszik sokaknak a hangja, tehetségtelennek tartják (jaj 110.gif ), de ezt konkrétan világsztárok közül is rohadt sokan vannak, akik nem csinálnák meg élő énekléssel, végigugrálva az előadást. Sz.rozni könnyű, megcsinálni viszont baromira nem lehet könnyű. Megmondom őszintén nekem sem volt a kedvencem az első produkciója, de egészen máshogy láttam a tegnapi után, mert tényleg ha élő adásban nézi az ember, akkor le sem jön rendesen, hogy mekkora munka lehetett ez. Ezt a másik három -tudom, zseniális, fantasztikus, tökéletes, szuper- énekes közül senki nem csinálta volna meg.
7 felhasználónak tetszik: raspberry, király40, touchthesky, thunderbird, Fanni00, KathPierce., Lady Suzy
2011. december 07. 16:42 #594
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Hozzászólás: 1878
Csatolások: 108
Azonosító: 153268
janet7:Azt nem tudom,hogy a Facebokra miker ír ki,mert nem szoktam Facebookozni.Lehet,hogy adáson kívül nem milyen.De nekem az adásokban igenis beképzeltnek tűnik.És valljuk be,akkor sem ilyen stílusban kellett volna visszaszólnia.Szerintem igenis tiszteletlen volt.Nekem igenis úgy tűnik,hogy elszállt.A válogatón nekem is egy szimpatikus és szerény srácnak tűnt.Bár ha azt nézzük mindez nem is a Baricz Gergő hibája,hanem Keresztes Ildikóé.
Keresztes Ildikóról:Inkább az ő vislkedésén háborodtam fel.Aki nézte szombaton az After X-et,az tudja,hogy kioktatta Malekot,hogy taktikából akarta hazaküldeni Gergőt.Jó lehet,hogy ebben van valami.De tavaly ő nem ugyanezt csinálta a Janicsák Veca-Vastag Csaba párbajnál.Tudta,hogy Nikolasra és Norbira nézve Veca jelenti a legnagyobb veszélyt,és ezért mondta azt,hogy ő menjen haza.Úgyhogy Keresztes művésznő mielőtt bárkit is kioktat előbb szálljon magába.
2011. december 07. 16:45 #595
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (selena_taylor_fan @ 2011.12.07. 16:42)
janet7:Azt nem tudom,hogy a Facebokra miker ír ki,mert nem szoktam Facebookozni.Lehet,hogy adáson kívül nem milyen.De nekem az adásokban igenis beképzeltnek tűnik.És valljuk be,akkor sem ilyen stílusban kellett volna visszaszólnia.Szerintem igenis tiszteletlen volt.Nekem igenis úgy tűnik,hogy elszállt.A válogatón nekem is egy szimpatikus és szerény srácnak tűnt.Bár ha azt nézzük mindez nem is a Baricz Gergő hibája,hanem Keresztes Ildikóé.
Keresztes Ildikóról:Inkább az ő vislkedésén háborodtam fel.Aki nézte szombaton az After X-et,az tudja,hogy kioktatta Malekot,hogy taktikából akarta hazaküldeni Gergőt.Jó lehet,hogy ebben van valami.De tavaly ő nem ugyanezt csinálta a Janicsák Veca-Vastag Csaba párbajnál.Tudta,hogy Nikolasra és Norbira nézve Veca jelenti a legnagyobb veszélyt,és ezért mondta azt,hogy ő menjen haza.Úgyhogy Keresztes művésznő mielőtt bárkit is kioktat előbb szálljon magába.

Oké, én ennél többet már nem tudok érvelni, úgyhogy...Én nem így gondolom, szerintem egyáltalán nem az, pedig nekem nagyon fel szokott tűnni az olyasmi, ugyanis el nem tudom viselni. Mindegy.
Ildikóval meg én igazából egyetértettem, viszont abban igazad van, hogy ő ugyanezt csinálja, csak ugye mások versenyzőivel.
5 felhasználónak tetszik: touchthesky, ophely88, thunderbird, KathPierce., Lady Suzy
2011. december 10. 14:13 #596
- törölt felhasználó -    
Jesszus, egy kicsit hagyom el a terepet, és már puskaporos a levegő...

Először is: nem vagyok Baricz Gergő-fan, de nem is tartozok az utálói közé; maradjunk annyiban, hogy ő azon előadók közé tartozik nálam, akinek volt olyan előadása, ami nagyon tetszett - és olyan is volt, ami nem nyerte el a tetszésemet. Az első produkciójával (a sokat emlegetett Wicked Game) például - bevallom - sikerült engem megvennie kilóra, és nem azért, mert "cuki volt" (nem is láttam a kinézetét, mert háttal ültem a tévének, éppen dolgoztam a házidolgozatomon), hanem ahogyan (mondhatni szinte kifogástalanul)előadta a (baromi nehéz)dalt. Csak akkor sandítottam képernyőre, miután befejezte, és kicsit sokkolt, hogy egy fiatal srácot láttam, holott a hangja alapján egy idősebb pasira saccoltam volna. Azt meg pláne nem gondoltam volna, hogy folytatásképp egy James Blunt -nótát ad elő.

Ami a döntőbeli produkcióit illeti, hát... Az Elvis-dal jól állt neki, az Állj meg kislány-feldolgozáson jót szórakoztam, a Use Somebody-val visszatért a kezdetekhez (végre!). A Love Is All Around... mondjuk számomra nem volt annyira szörnyű, a második fele egész jó volt, na de a Wonderful Life... kövezzetek meg, feszítsetek keresztre, de nagyon nem tetszett, néha elkezdetem magamban mantrázni, hogy "ember, hagyd már abba!". A legutóbbi adásban különösebb gondom nem volt vele.

Sokan támadják azért, amiért Maleknak beszólt. Tény, hogy először én is megrökönyödtem, de aztán eszembe jutott az első döntő, ahol Maleknak volt megjegyzése Gergő felé ("Nagyon meglep, hogy kipattansz a traktorból és egy ilyet lenyomsz!" - utalva Gergő szerelésére). Értem én, hogy gyilkos humora van, de azért na... Különben is, nincs az előírva sehol, hogy a versenyzőnek kussolnia kell, és bólogatva elfogadni, amit a mentor mond. Másrészt vannak még őszinte emberek, akik nem tartják meg maguknak a véleményüket. (Anno volt egy ilyen osztálytársam, akit csodáltam ezért, bár néha legszívesebben rászóltam volna, hogy "ne csinálj már hülyeséget".)

Két dolog meg nagyon idegesít vele kapcsolatban: a románozás, meg az, hogy "nincs hangja". Kit érdekel, hogy honnan jött, ha van tehetsége! Érdekes módon, amikor Rúzsa Magdi 8.(!) helyezést ért el az Eurovíziós dalversenyen, akkor senki sem foglalkozott vele, hogy Kishegyesről jött... A hangjáról meg annyit, hogy van neki, csak eléggé egyedi (Malek Miklósnak könnyű dolga van, hiszen mindkét versenyzője olyan hanggal bír, amit a közönség jobban befogad.), és ugyebár van egy-két ember, aki hajlamos leszarozni azt, ami egy kicsit eltér a megszokottól.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. december 10. 18:04 #597
- törölt felhasználó -    
Hajrá Kocsis Tibor és Tarány Tamás!!
3 felhasználónak tetszik: ophely88, pink_bunny, kriszti145
2011. december 10. 19:33 #598
- törölt felhasználó -    
Hajrá Gergő heart.gif
3 felhasználónak tetszik: riri17, janet7, Fanni00
2011. december 10. 19:36 #599
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Hajrá Gergő!! heart.gif Amúgy megint hogy néz ki az Ördög Nóra?? omg.gif
3 felhasználónak tetszik: KathPierce., janet7, Fanni00
2011. december 10. 19:40 #600
- törölt felhasználó -    
Oh my gosh! Anti Fitness Club ohmy.gif színvonal..no mind1. Egyre lejjebb süllyed.
4 felhasználónak tetszik: kriszti145, Running Fool, pink_bunny, ophely88
40 oldal 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok