X-Faktor (2011)
2011. október 15. 19:09
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
Nekem a kedvencem az az Alexandra, meg az Apollo 23!
1 felhasználónak tetszik:
nicol bellox
2011. október 15. 19:46
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Hajrá Baricz Gergő, Alexa, Vera, na meg Apollo 23
2011. október 15. 20:17
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Részemről azt kell mondanom, hogy ma eddig minden produkció iszonyat sz*r volt. Lil C elment egynek, de én untam. A Hajdu ikrek is szánalmas teljesítményt nyújtottak, bár minimális fejlődés észrevehető volt. Gyurcsík Tibi produkciója pedig egyszerűen botrányosan pocsék volt. Várom már a tehetséges versenyzők produkcióit, mert a felvezetés igen gyatra volt...
2011. október 15. 20:23
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.10.15. 20:17)
Részemről azt kell mondanom, hogy ma eddig minden produkció iszonyat sz*r volt. Lil C elment egynek, de én untam. A Hajdu ikrek is szánalmas teljesítményt nyújtottak, bár minimális fejlődés észrevehető volt. Gyurcsík Tibi produkciója pedig egyszerűen botrányosan pocsék volt. Várom már a tehetséges versenyzők produkcióit, mert a felvezetés igen gyatra volt...
Lil C jó volt abban, amit előadott és biztosan nem fog kiesni de később még lesznek vele problémák. Hogyan tudna előadni egy The Beatles vagy egy Metallica számot? Nem biztos, hogy sok sikerrel... Miki jól beszólt.
2011. október 15. 20:28
Az Ikrek tipikus éneklőgép. 0%-os átélés és előadás.
Ez a teljesítmény szerintem még egy karaoke partyn is édes kevés.
2011. október 15. 20:32
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Norah @ 2011.10.15. 20:28)
Az Ikrek tipikus éneklőgép. 0%-os átélés és előadás.
Úgy látom, hogy a műsor arra hajaz, hogy bemutassa, zeneszerető lányok, életük a zene és komolyan veszik a dalolást de nekem erőltetettnek tűnik
2011. október 15. 20:35
Hát ez a Let it be nagyon modorosra sikeredett
A kevesebb néha több lenne. Finoman szólva borzalmas volt.
A kevesebb néha több lenne. Finoman szólva borzalmas volt.
2011. október 15. 20:37
Idézet (ophely88 @ 2011.10.15. 20:32)
Úgy látom, hogy a műsor arra hajaz, hogy bemutassa, zeneszerető lányok, életük a zene és komolyan veszik a dalolást de nekem erőltetettnek tűnik
Bennük nincs meg az X...
Pontosan:) Semmi was ist nincs bennük.
2011. október 15. 20:39
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2011.10.15. 20:32)
Bennük nincs meg az X...
Teljesen egyetértek veled és a mentorokkal is akiknek nem tetszettek az Ikrek. Szépek, aranyosak van hangjuk, de nem jön át a dolog náluk. A dalválasztás is rossz volt.
Eddig Tarány Tamás ütött a legjobban. Elképesztő volt a produkciója.
Akik eddig szerepeltek nem hozták azt a szintet amit elvárnék. Kíváncsi vagyok a többiekre.
2011. október 15. 20:42
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
A tavalyiak sokkal jobbak voltak, ezt el kell ismerni. Lil C nem tetszett, Tarány Tamás ott volt a szeren azért, az Ikrek borzalmasak, Gyurcsik Tibi nekem egész bejött, bár bőven van még mit fejlődnie. Demes Tamás hangja meg Nicolasra emlékeztet... amúgy ez a Kováts Vera lány aranyos, de ő is hamis. Vagy csak én érzem úgy... nem tom.
Bagosira, Murira és az Apollo23ra leszek kíváncsi.
2011. október 15. 20:49
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (Brittany @ 2011.10.15. 20:42)
A tavalyiak sokkal jobbak voltak, ezt el kell ismerni. Lil C nem tetszett, Tarány Tamás ott volt a szeren azért, az Ikrek borzalmasak, Gyurcsik Tibi nekem egész bejött, bár bőven van még mit fejlődnie. Demes Tamás hangja meg Nicolasra emlékeztet... amúgy ez a Kováts Vera lány aranyos, de ő is hamis. Vagy csak én érzem úgy... nem tom.
Egész végig úgy éreztem én is hogy ez a Vera totál hamis volt
Tarány Tamás ütött
pink_bunny
2011. október 15. 20:50
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Tarány Tamás zseniális volt most is. Teljesen beleszerettem a hangjába. Fantasztikus énekes. Demes Tamást én még mindig borzasztóan unom. Én nem juttattam volna be. Most Vera sem tetszett annyira, mint korábban. Tőle sokkal jobbat vártam. Az eredeti dalhoz és önmagához képest sokkal rosszabb volt, de a többi versenyzőhöz viszonyítva még mindig nagyon jó.
2011. október 15. 20:52
Nekem eddig valamennyire Gyurcsík Tibi előadása tetszett de az sem volt 100%-os, ám az ikrek teljesen tönkre tették Christina Aguilera egyik leszebb dalát, evvel a produkcióval be tették nálam az ajtót. Remélem, hogy Kocsis Tiborban nem fogok csalódni, mert ha igen akkor én többet nem is fogom nézni, mert nem lesz számomra értelme...
2011. október 15. 20:53
Reméljük a Rocktenors visz egy kis életet a műsorba:)
Ők jónak tűnnek.
Ők jónak tűnnek.
nicol bellox
2011. október 15. 21:01
Ez a Rocktenors egy nagy kalap...kaki
Borzasztó. Nekem kicsit Non Stopos.
Nekem eddig Lil C és Vera tetszett, bár egyiktől sem voltam annyira eldőlve.
Várom már az Apollo23-at és Muri Enikőt.
Nekem eddig Lil C és Vera tetszett, bár egyiktől sem voltam annyira eldőlve.
Várom már az Apollo23-at és Muri Enikőt.
2011. október 15. 21:07
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
A Roctenors fiúk szórakoztatóak. Bagosi Alexandra! Le a kalappal a csaj előtt. Megvan szerintem a nagy favorit. Istennő a csja
nicol bellox
2011. október 15. 21:11
Lil C produkciója semmi volt,ahogy Malek is mondta,szinte egy hangon énekelte végig az egészet.Tamás nekem tetszett,mindig is szerettem az ő hangszínét és egyáltalán nem állt neki rosszul az a dal.Tibor és Vera viszont szintén gyengék voltak magukhoz képest,Veránál éreztem is pár hamis hangot.Demes Tamás szintén alulteljesített magához képest bár az ő hangszínét érdekesnek tartom,többet lehetne kihozni belőle.A Rocktenors egyáltalán nem volt rossz,szórakoztatóak voltak,remek előadást hoztak össze,de az tény és való,nem ez a stílus áll nekik igazán jól.Alexa pedig szintén elég gyenge volt most magához képest,remélem a többiek kicsit jobb teljesítményt nyújtanak.
Szerk: Kocsis Tibor viszont nagyon jól csinálja,az első olyan akinél nem látok hibát valamint a dalválasztás is megfelelő.
Szerk: Kocsis Tibor viszont nagyon jól csinálja,az első olyan akinél nem látok hibát valamint a dalválasztás is megfelelő.
2011. október 15. 21:21
|
|
|
A Rocktenorst imádtam.
Haláli figurák, nagyon jól szórakoztam rajtuk, de azért kicsit egyet kell értenem a mentorokkal: Geszti kiöli belőlük a rockot. Bagosi Alexa szenzációs volt. Sajnálom, hogy a baleset miatt kicsit hátrányban van show tekintetében, de igazság szerint neki nincs is erre szüksége. A csodálatos hangjával teljesen lenyűgöz és magasan veri minden máz nélkül a versenytársai többségét. Kocsis Tibor pedig vérprofi. Úgy tökéletes ahogy van.
2011. október 15. 21:21
Teljes mértékben elégedett vagyok Tibor produkciójával, tudtam én, hogy miért imádom őt, mert eddig nem okozott csalódást és remélem, hogy ezután sem fog
Ami Alexát illetti, valahogy nem tudott meggyőzni evvel a Madonna dallal, nekem valahogy túl kevés volt
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.