X-Faktor (2011)
2011. december 03. 20:37
Tarány nem rossz, de kissé fahangúnak találom. Semmi változatosság. Minden számot ugyanúgy énekel. Előadókészségét pedig nem is boncolgatom.
2011. december 03. 20:43
én csak most kapcsoltam ide, szerintem ez a Kocsis Tibor nemvolt rossz
amelyik csaj megy most, az a Vera, szerintem ahhoz nem passzol ez a dal annyira
meg mikor "üvölt" kicsit felidegel
pont ugy mint Rihana, ő is felidegel mikor élőben nyomja
amelyik csaj megy most, az a Vera, szerintem ahhoz nem passzol ez a dal annyira
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2011. december 03. 20:54
Most Gergő szerzett nálam egy hatalmas plusz pontot.Hihetetlenül megörültem mikor meghallottam a True Blood főcímdalát.Persze az eredeti ennél sokkal jobb,de legalább ez is elhangzott végre
Egyébként az estet Tarány Tamás viszi láthatóan mindenképp.Vera most sem nyűgözött le egyik produkciójával sem,Tibor teljesítménye pedig kicsit hullámzó volt.
Egyébként az estet Tarány Tamás viszi láthatóan mindenképp.Vera most sem nyűgözött le egyik produkciójával sem,Tibor teljesítménye pedig kicsit hullámzó volt.
2011. december 03. 20:59
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Na Gergő most szerintem nagyon jó volt. Jól állt neki a dal
És BASSZUS történelmi pillanat: Muri tetszik. Ilyen még SOHA nem volt, úgyhogy...kicsit ledöbbentem magamon is.
És BASSZUS történelmi pillanat: Muri tetszik. Ilyen még SOHA nem volt, úgyhogy...kicsit ledöbbentem magamon is.
2011. december 03. 21:03
Egyébként nekem Tarány Tomi első dala se tetszett. Csak fogtam a fejem egész végig. Nem tud úgy ordítani, mint Jared Leto, nem hozta azt a színvonalat.
2011. december 03. 21:04
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (thunderbird @ 2011.12.03. 21:03)
Egyébként nekem Tarány Tomi első dala se tetszett. Csak fogtam a fejem egész végig. Nem tud úgy ordítani, mint Jared Leto, nem hozta azt a színvonalat.
A "No no no" rész nem volt jó, nem volt benne a dal lelke. Nem volt rossz, de...az eredetit elhiszem, ezt annyira nem hittem el. Viszont Tarány még mindig az egyik legjobb.
2011. december 03. 21:08
Nah szóval:
Baricz Gergő: Az első előadása valami förtelmes volt (pedig én szeretem a srácot ) ,hallgatni se bírtam , nem hogy nézni... A 2. előadása viszont nagyon tetszett , bár szerintem már énekelt jobban is .
Muri Enikő: Az ő első előadása se volt valami jó, de a 2. nagyon szép volt, gyönyörűen énekelt .
Tarány Tamásról , és Tiborról nincs sok mondanivalóm , királyok voltak , mint mindig
Ha engem kérdeztem Verának kell kiesnie , mert ő borzalmasan gyenge volt..
Baricz Gergő: Az első előadása valami förtelmes volt (pedig én szeretem a srácot ) ,hallgatni se bírtam , nem hogy nézni... A 2. előadása viszont nagyon tetszett , bár szerintem már énekelt jobban is .
Muri Enikő: Az ő első előadása se volt valami jó, de a 2. nagyon szép volt, gyönyörűen énekelt .
Tarány Tamásról , és Tiborról nincs sok mondanivalóm , királyok voltak , mint mindig
Ha engem kérdeztem Verának kell kiesnie , mert ő borzalmasan gyenge volt..
kriszti145
2011. december 03. 21:09
Idézet (janet7 @ 2011.12.03. 21:04)
A "No no no" rész nem volt jó, nem volt benne a dal lelke. Nem volt rossz, de...az eredetit elhiszem, ezt annyira nem hittem el. Viszont Tarány még mindig az egyik legjobb.
Igen. Csak énekelte a dalt, de nem éreztem benne azt az erőt, azt a hihetetlen energiát, mint ami az eredetiben benne van.
De én is szeretem a pasast, szóval megbocsátom neki ezt a bakit. Végre megértem azt is, hogy Tomi ne tetsszen.
janet7
2011. december 03. 21:13
Ez a közös produkció pedig erősen playback-szagú volt, mint általában a "sztárvendégek" produkciói is.
2011. december 03. 21:39
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Végre, végre, végre!
A két legrosszabb párbajozik. Szívem szerint jobban örülnék, ha Baricz Gergő távozna, mert borzasztóan irritál és nem tudom mit szeretnek benne, de ha Kováts Vera megy azzal is csak nyerünk.
2011. december 03. 21:44
Így viszont Baricz benne lesz a legjobb 3-ban:( Enikőnek kellett volna Baricz-cal párbajozni, mert Enikőt juttaták volna tovább, Vera pedig legkésőbb jövőhéten kiesett volna. Így még az sem kizárt, hogy a történelem megismétli önmagát. Tavaly is egy hangtalan, műmájer bohócot juttattak a győzelem kapujáig.
2011. december 03. 21:47
Én szeretem Verát szerintem nagyon tehetséges,de nem értem Gergőben mit szeretnek
egyszerűen annyira
Jusson tovább most Vera és jövőhéten tőlem már kieshet,hisz nincs helye a legjobb háromban,akár mennyire bírom
Encire meg büszke vagyok
Encire meg büszke vagyok
Alex 1992
2011. december 03. 21:52
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Vera nem tudna valami újat nyújtani? Ez Miley Cyrus-nál elakadt, vagy mi? The Climb, Party in the USA, When I look at you. Remélem több ilyet nem kell hallgatnom tőle.
pink_bunny
2011. december 03. 21:55
Idézet (prézli @ 2011.12.03. 21:53)
Jaj! Valóra vált életem álma! Barzalom vs. Veranda párbaj
Felőlem mindkettő kieshetne 
Az sajnos lehetetlen:) ugyanis ugyanannyi szavazatot kéne kapniuk... Ha egyáltalán a borítéknyitásig eljutnak.
kriszti145
2011. december 03. 21:55
Egyikük sem volt jó.Gergő annyival tetszett jobban hogy ő jobb dalt választott.Ezektől a sorozatos Miley számoktól én már falnak tudnék futni.Ellenben mindketten hamisak voltak több helyen is szóval..viszont ha dönteni kéne akkor már inkább a Gergőt mondanám(viszont a magas hangokat inkább ne erőltesse).
2011. december 03. 21:59
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Idézet (Norah @ 2011.12.03. 21:44)
Így viszont Baricz benne lesz a legjobb 3-ban:( Enikőnek kellett volna Baricz-cal párbajozni, mert Enikőt juttaták volna tovább, Vera pedig legkésőbb jövőhéten kiesett volna. Így még az sem kizárt, hogy a történelem megismétli önmagát. Tavaly is egy hangtalan, műmájer bohócot juttattak a győzelem kapujáig. 
Pont ez futott át az agyamon, mikor hárman álltak ott. Így most az lesz, hogy kiesik Vera. Bariczot jövőhéten továbbjuttatják, így szerintem Kocsis Tibi esik ki, és akkor az első kettőben is benne lehet ez a bohóc. Nincs igazság.
Darlin_75.
2011. december 03. 22:04
|
janet7 |
|
ISTENEM, KÖSZÖNÖM!!!
Nem érdkekel, hogy mekkora rohadt nagy divat lett utálni Gergőt, de én imádom. Az elejétől kezdve nagyon megfogott és még néhány rossz dalválasztás és a sok utáló ellenére sem tud elengedni. Egyszerűen megérint. És NEM azért, mert "cuki".
Most így az utóbbi percekben Keresztes Ildikóba mentem át.
Köszönöm...
Azt meg rohadt nagy túlzás mondani, hogy nincs Gergőnek hangja. Max nektek nem elég erős vagy nem tetszik, de nincs hangja? Ez egyszerűen nem igaz. És van egyénisége. Még Ildikó sem tudta TELJESEN elrontani, akármennyire próbálja. Egyszerűen megkapó. És elhiszem neki amiket énekel. Sokkal inkább meg tud érinteni, mint az "éneklő gépek".
Vastagot meg Gergőt rohadt nagy hülyeség összehasonlítani. Vastag egy tipikus jóképű, csajok kedvence tucatszemélyiség. Gergő egészen más. Az, hogy Ildikó klónt próbál belőle csinálni, az még nem azt jelenti, hogy az is. Egészen egyedi személyiség és előadó.
Nem érdkekel, hogy mekkora rohadt nagy divat lett utálni Gergőt, de én imádom. Az elejétől kezdve nagyon megfogott és még néhány rossz dalválasztás és a sok utáló ellenére sem tud elengedni. Egyszerűen megérint. És NEM azért, mert "cuki".
Most így az utóbbi percekben Keresztes Ildikóba mentem át.
Köszönöm...
Azt meg rohadt nagy túlzás mondani, hogy nincs Gergőnek hangja. Max nektek nem elég erős vagy nem tetszik, de nincs hangja? Ez egyszerűen nem igaz. És van egyénisége. Még Ildikó sem tudta TELJESEN elrontani, akármennyire próbálja. Egyszerűen megkapó. És elhiszem neki amiket énekel. Sokkal inkább meg tud érinteni, mint az "éneklő gépek".
Vastagot meg Gergőt rohadt nagy hülyeség összehasonlítani. Vastag egy tipikus jóképű, csajok kedvence tucatszemélyiség. Gergő egészen más. Az, hogy Ildikó klónt próbál belőle csinálni, az még nem azt jelenti, hogy az is. Egészen egyedi személyiség és előadó.
7 felhasználónak tetszik:
thunderbird,
Lady Suzy,
KathPierce.,
touchthesky,
bloody girl,
funny18,
riri17
2011. december 03. 22:08
Nem is tudom, mikor sírtam ennyit utoljára. Gergő dala annyira eszméletlenül jó volt, annyira csodálatos... Volt olyan jó, mint az eredeti. Hozzá képest Verácska nagyon gyenge (volt). Aki szerint Gergő sz.r, az nyissa ki a fülét, vagy nem tudom.
2011. december 03. 22:13
Van isten a földön..
Hajrá Gergö..
Hajrá Gergö..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.