X-Faktor (2011)
2011. november 26. 20:18
Idézet (janet7 @ 2011.11.26. 20:13)
Úristen ne is mondd...nem bírtam volna. 
De szerintem, (hogy jót is említsek) toronymagasan ő volt a legjobb előadó.
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2011. november 26. 20:19
Verácska drága! Ez a dal nem neked való! Nagy fába, kis fejszét...
2011. november 26. 20:28
Ez a Rocktenors, mint a bagzó kandúrok...
2011. november 26. 20:37
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
"A televíziózás környezetbarát tevékenység."
Ettől a mondattól kibuktam. Nórika eddig se volt a kedvencem, de ezzel a mondatával végképp leírta magát...
Tarány Tamás & Kocsis Tibi: Mindketten voltak már jobbak is, de még mindig magasan a többiek előtt vannak.
Muri Enikő: Nem rossz. Én nem szeretem mikor magyarul énekelnek, de azért egész jó volt.
Baricz Gergő: Még mindig nem értem miért imádják annyira...
Kováts Vera: Borzalmas volt.
Adele? Ezt komolyan gondolta? A közelébe sem ér és szörnyen hamis.
Rocktenors: Annyira sajnálom, hogy Gesztihez kerültek. Pont azt ölte ki belőlük mostanra teljesen, amiért szerethetőek (voltak). Remélem, ha vége a műsornak visszatérnek régi önmagukhoz és elfelejtik a sok baromságot, amit Geszti rájuk erőltetett.
Tarány Tamás & Kocsis Tibi: Mindketten voltak már jobbak is, de még mindig magasan a többiek előtt vannak.
Muri Enikő: Nem rossz. Én nem szeretem mikor magyarul énekelnek, de azért egész jó volt.
Baricz Gergő: Még mindig nem értem miért imádják annyira...
Kováts Vera: Borzalmas volt.
Rocktenors: Annyira sajnálom, hogy Gesztihez kerültek. Pont azt ölte ki belőlük mostanra teljesen, amiért szerethetőek (voltak). Remélem, ha vége a műsornak visszatérnek régi önmagukhoz és elfelejtik a sok baromságot, amit Geszti rájuk erőltetett.
2011. november 26. 20:42
Ez bizony nem a természet, hanem inkább a szentimentalizmus estéje.
2011. november 26. 21:06
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
A duettek sokkal jobbak voltak, mint a mai összes szólóprodukció együttesen.
Muri Enikő & Kocsis Tibi: A tökéletes párosítás. Isteniek voltak.
De tőlük ezt el is vártam.
Tarány Tamás & Rocktenors: Én még mindig nagyon szeretem a Rocktenorst (annak ellenőre, hogy Geszti nagyon sokat rontott rajtuk), de szerintem ez nem volt a legjobb párosítás. Személy szerint én imádtam, mert tényleg jó volt és örülök, hogy Tarány Tamás szépen felhúzta a Rocktenors teljesítményét (de ők sokkal jobban lehúzták őt, ami miatt szerencsétlen párosítás volt). Na mindegy én imádtam őket.
Kováts Vera & Baricz Gergő: Nem volt ez rossz.
Muri Enikő & Kocsis Tibi: A tökéletes párosítás. Isteniek voltak.
Tarány Tamás & Rocktenors: Én még mindig nagyon szeretem a Rocktenorst (annak ellenőre, hogy Geszti nagyon sokat rontott rajtuk), de szerintem ez nem volt a legjobb párosítás. Személy szerint én imádtam, mert tényleg jó volt és örülök, hogy Tarány Tamás szépen felhúzta a Rocktenors teljesítményét (de ők sokkal jobban lehúzták őt, ami miatt szerencsétlen párosítás volt). Na mindegy én imádtam őket.
Kováts Vera & Baricz Gergő: Nem volt ez rossz.
kriszti145
2011. november 26. 21:11
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.11.26. 21:06)
Tarány Tamás szépen felhúzta a Rocktenors teljesítményét (de ők sokkal jobban lehúzták őt, ami miatt szerencsétlen párosítás volt)
A kivastagított résszel értek egyet. Én nem éreztem azt, hogy Tamás húzta fel volna őket. Hanem inkább a Tenors rontott bele a sztoriba.
hummingbirdheartbeat
2011. november 26. 21:15
Kocsis Tibor: Most is tökéletes volt mint mindig, én eddig nem csalódtam benne
Muri Enikő: Tökéletes, tökéletes és tökéletes volt ezen az estén, egyszerűen imádnivaló...
Kováts Vera: Ezt biztos csak viccnek szánta, mert ez borzalmasan rosszra sikeredett. Most komolyan, ő egy Adele dalall, közelébe sem ér neki
Rocktenors: Most is mint mindig ők voltak azok akik a leggyengébben teljesítettek az est folyamán...
Baricz Gergő: Nem kedvelem ezt a srácot és még a hangja sem tetszik, szóval akár ő is ki eshetne...
Tarány Tamás: Nekem nincs komoly bajom vele, Tibi után ő az egyetlen olyan akinek még hangja is van...
Duettek:
Muri Enikő & Kocsis Tibor: Fenomenális volt ez a dal, tökéletes
Jobb párost nem is tudtak volna találni erre a már eddig is gyönyörű dalra...
Tarány Tamás & Rocktenors: Most, hogy a Rocktenors a Tamással énekelt, valamennyire bejött ez a dal, de még most sem tudtak arról meggyőzni, hogy miért is van helyük nekik az X-Faktorban...
Kováts Vera & Baricz Gergő: Ez a dal nem is volt annyira rossz, bár szerintem ennél jobbra is sikerülhetett volna...
Muri Enikő: Tökéletes, tökéletes és tökéletes volt ezen az estén, egyszerűen imádnivaló...
Kováts Vera: Ezt biztos csak viccnek szánta, mert ez borzalmasan rosszra sikeredett. Most komolyan, ő egy Adele dalall, közelébe sem ér neki
Rocktenors: Most is mint mindig ők voltak azok akik a leggyengébben teljesítettek az est folyamán...
Baricz Gergő: Nem kedvelem ezt a srácot és még a hangja sem tetszik, szóval akár ő is ki eshetne...
Tarány Tamás: Nekem nincs komoly bajom vele, Tibi után ő az egyetlen olyan akinek még hangja is van...
Duettek:
Muri Enikő & Kocsis Tibor: Fenomenális volt ez a dal, tökéletes
Tarány Tamás & Rocktenors: Most, hogy a Rocktenors a Tamással énekelt, valamennyire bejött ez a dal, de még most sem tudtak arról meggyőzni, hogy miért is van helyük nekik az X-Faktorban...
Kováts Vera & Baricz Gergő: Ez a dal nem is volt annyira rossz, bár szerintem ennél jobbra is sikerülhetett volna...
pink_bunny
2011. november 26. 21:20
GollumNorbit nagyon bírtam tavaly:) ő volt a legeredetibb figura.
2011. november 26. 21:35
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
A vérnyomásom most van 200 felett. HA NEM TAMÁS JUT TOVÁBB, ÉN, ÉN, ÉN... beperel az RTL Klubot
10 felhasználónak tetszik:
pink_bunny,
kriszti145,
Karina197,
funny18,
pillecukor3,
Rap4ever8,
fanni1998,
janet7,
Lady Suzy,
Nina1122
2011. november 26. 21:37
Adios Rocktenors!
A 2 leggyengébb láncszem meg csont nélkül továbbjut.
A 2 leggyengébb láncszem meg csont nélkül továbbjut.
2011. november 26. 21:37
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Mostmár szerintem kijelenthetjük, hogy a Rocktenors-nak 0 százalék esélye van a továbbjutásra. Ha Tamást kiejtik, az már nagyon bundaszagú lesz.
Pedig már azt hittem az eredményhirdetésnél, hogy végre Kováts Vera-Rocketonrs párbaj lesz. Mindegy... Vera majd repül jövőhéten.
Hajrá, Tarány.!
Pedig már azt hittem az eredményhirdetésnél, hogy végre Kováts Vera-Rocketonrs párbaj lesz. Mindegy... Vera majd repül jövőhéten.
Hajrá, Tarány.!
2011. november 26. 21:39
|
|
lilluska2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 116 Csatolások: 3 Azonosító: 139709 offline
|
Előre sajnálom a Rpcktenors-t
nagyon tehetségesek
nagyon tehetségesek
nicol bellox
2011. november 26. 21:40
Idézet (prézli @ 2011.11.26. 21:35)
A vérnyomásom most van 200 felett. HA NEM TAMÁS JUT TOVÁBB, ÉN, ÉN, ÉN... beperel az RTL Klubot

Tamással szemben már nem fogják továbbengedni a Rocktenorst.Én személy szerint szeretem őket de itt már esélytelenek.
Szerk:Én mondjuk a Verát küldtem volna párbajozni mert az a lány hétről hétre gyenge teljesítményt nyújt,ma pedig az első dalánál én többször is hamisnak éreztem.
2011. november 26. 21:43
Kövezzetek meg, de a Baricz-gyerek előadása minden volt, csak "wonderful" nem. Erre továbbjut.
Verácska meg kivágta nálam a biztosítékot, legközelebb adják neki Paff, a bűvös sárkányt.
2011. november 26. 21:46
Idézet (Running Fool @ 2011.11.26. 21:43)
Kövezzetek meg, de a Baricz-gyerek előadása minden volt, csak "wonderful" nem. Erre továbbjut.
Verácska meg kivágta nálam a biztosítékot, legközelebb adják neki Paff, a bűvös sárkányt.
Amúgy csak én vettem észre hogy azt a szót nagyon furán ejtette?
Vera meg szerintem is szörnyű volt,megérdemelt volna egy párbajt.De sebaj,legközelebb már biztosan kiesik.Azok közül akik még bent vannak,lényegében bárkivel szemben biztos kieső lehet.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.