Starity

X-Faktor (2011)

40 oldal 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. november 19. 22:12 #481
trina
trina
heart attack.
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2325
Csatolások: 0
Azonosító: 130399
Idézet (WhiteAngel @ 2011.11.19. 22:10)
Ebben van igazság,de ez énekverseny.Itt a hangnak kéne számítania,nem az eladhatóságnak.
Különben is,szerintem nem kell aggódni miatta,elvégre ha úgy vesszük,végülis egy egyéniség.Lesz majd aki felkarolja,ebben biztos vagyok.

Hát, én az Amerikai X-faktorból indulok ki, ahol többször kijelentették hogy ez NEM CSAK egy énekverseny. :)De amúgy neked is igazad van, szerintem nem fog "elveszni" mert teperni fog rendesen, hogy amit eddig elért, az ne vesszen kárba smileeee.gif Pluszba, ha a zene pálya nem is jön neki össze, akkor is, szerintem annyira kis csaj fog hozzá táncra beiratkozni hogy fú...biggrin.gif
2011. november 19. 22:14 #482
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.11.19. 22:11)
Egy pillanatra megfordult az agyamban, hogy Tamás és Tibi fog párbajozni. Az idei szériában Malek Miki még nem volt soros, ő kimaradt a sorból  _nevet.gif

Amúgy én is gondoltam erre,de azért mégiscsak feltűnő lett volna ha negyedszerre is eljátszák az egy mentor 2 versenyzője párbajozik kártyát.Kicsit uncsi. rohog.gif
Idézet
Pluszba, ha a zene pálya nem is jön neki össze, akkor is, szerintem annyira kis csaj fog hozzá táncra beiratkozni hogy fú

Annyi biztos hogy fogjuk még őt szerintem látni,táncosként mindenképp de énekesként sem kizárt.Ha valóban olyan eladható,akkor nem fogják veszni hagyni.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. november 19. 22:18 #483
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (trina @ 2011.11.19. 22:12)
Hát, én az Amerikai X-faktorból indulok ki, ahol többször kijelentették hogy ez NEM CSAK egy énekverseny. :)De amúgy neked is igazad van, szerintem nem fog "elveszni" mert teperni fog rendesen, hogy amit eddig elért, az ne vesszen kárba smileeee.gif Pluszba, ha a zene pálya nem is jön neki össze, akkor is, szerintem annyira kis csaj fog hozzá táncra beiratkozni hogy fú...biggrin.gif

Én a helyedben nem abból indulnék ki. Ott eddig sem számított sokat a tehetség, amúgy pedig minden X-Factorban azt hajtogatják, hogy nem énekeseket keresünk, hanem előadókat, akikben meg van az X, egy előadó pedig igenis tudjon jól énekelni, az hogy nem tud táncolni vagy nem érzi magáénak annyira a színpadot az csak egy dolog, abba bele lehet szokni, de van aki megszakad, akkor sem lesz jobb hangja énektanár segítségével sem. Lil C pedig nem fog eltűnni a süllyesztőben, bár most eléggé megsértettnek tűnik rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Running Fool
2011. november 19. 22:18 #484
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Egy pillanatra megfordult az agyamban, hogy Tamás és Tibi fog párbajozni. Az idei szériában Malek Miki még nem volt soros, ő kimaradt a sorból  _nevet.gif

Ne is mondd. Nekem is átfutott az agyamon, de szerintem akkor őrültem volna meg. Nekik a Top 3-ban a helyük. tongue.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. november 19. 22:21 #485
- törölt felhasználó -    

Na az már vicc lett volna, méghozzá a durvább fajtából ohmy.gif .
2 felhasználónak tetszik: ophely88, kriszti145
2011. november 19. 22:24 #486
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2011.11.19. 22:21)
Na az már vicc lett volna, méghozzá a durvább fajtából  ohmy.gif .

Az a baj, hogy szerintem Feró képes lett volna Tibire szavazni, ha Ildikó nem sérti meg a múlthéten 110.gif Ennyi szerencséje van Tibinek, amúgy szerintem ő esett volna ki, ha Feró nem sértődik meg múlt héten. mellow.gif
2011. november 19. 22:35 #487
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.11.19. 22:24)
Az a baj, hogy szerintem Feró képes lett volna Tibire szavazni, ha Ildikó nem sérti meg a múlthéten  110.gif Ennyi szerencséje van Tibinek, amúgy szerintem ő esett volna ki, ha  Feró nem sértődik meg múlt héten.  mellow.gif

Konklúzió: Keresztes kiejtette a saját mentoráltját. (Ezt nehogy felemlegesse neki valaki, különben felvágja az ereit.) _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, katie993, thunderbird
2011. november 20. 08:43 #488
audrey
audrey
Hozzászólás: 1761
Csatolások: 26436
Azonosító: 121080
Szánalom ez az X Faktor, eljutottam arra a szintre, hogy semmilyen formában sem tudom nézni, mert már annyira mélyen van a színvonal, hogy fikázni se lehet.

Vessenek az egésznek véget, Tarány Tamást pedig hirdessek ki győztesnek. Ebből a szériából ő az, aki ér valamit. Nem tud táncolni? Kövérnek hívják? Basszus, mi ez? A Szombat esti láz? Vagy a Topmodell leszek? LEGALÁBB Ő TUD ÉNEKELNI! (nem úgy, mint az összes többi)

Remélem a válság hamarosan eléri az X Faktort, és jövőre nem tudják majd megrendezni...
8 felhasználónak tetszik: House Of Wax, ophely88, Rap4ever8, pink_bunny, katie993, Adrianna, Fanni00, prézli
2011. november 20. 09:15 #489
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Egyetértek audrey, a színvonal minden adásnál csak mélyebb és mélyebb lesz dry.gif

Tarány Tamás: Az egyetlen olyan énekes aki ér valamit smileeee.gif Annyira szép hangja van, imádom heart.gif
Feró meg menjen a büdös francba dry.gif Mit mondja neki hogy menjen edzőterembe, Feró nézz már a tükörbe, te sem vagy egy nádszál pardon.gif Majd Tomi elmegy ha te is, szóval Tomi sosem fog elmenni mert Feró drágának csak az egója van, semmi más cool.gif

Muri Enikő: Tehetséges, jó énekes de számmora kezdi elveszíteni a varázsát unsure.gif Az X-Faktor elején még jobban kedveltem!
Kocsis Tibor: Örülök hogy ő maradt, hangilag sokkal nagyobb tehetség meghajolo.gif
Baricz Gergő: Kedvelem, de a hangja számmora felér a nullával, ez csak erőlködés.
Lil C: Sajnálom hogy ment, de biztos vagyok benne hogy hallani fogunk még róla wink.gif
Rocktenors: Milyen érdekes hogy egymás után háromszor is párbajoztak, most meg érdekesen mindig továbbjutnak cool.gif De nem manipulál a Retek Klub mi pardon.gif
Kováts Vera: Na, a másik díszpéldány. Beképzelt , tehetségtelen kis senki! Azt hiszi hogy tud énekelni közben meg full hamis az egész, csak azért juttatják tovább mert édi-bédi és összetörne ha kiesne. Ki nem sz*rja le, már elnézést. Semmi tehetsége, menjen már szépen haza oszt ott boldogítsa a szomszédokat, nem minket kínozzon pardon.gif

Flour Tomika fellépéséhez sincs sok hozzáfűzni valóm, gratulálok M.o. a színvonal meg van beer.gif
3 felhasználónak tetszik: pink_bunny, SmileyZ, kriszti145
2011. november 20. 09:25 #490
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (audrey @ 2011.11.20. 08:43)
Szánalom ez az X Faktor, eljutottam arra a szintre, hogy semmilyen formában sem tudom nézni, mert már annyira mélyen van a színvonal, hogy fikázni se lehet.
Vessenek az egésznek véget, Tarány Tamást pedig hirdessek ki győztesnek. Ebből a szériából ő az, aki ér valamit. Nem tud táncolni? Kövérnek hívják? Basszus, mi ez? A Szombat esti láz? Vagy a Topmodell leszek? LEGALÁBB Ő TUD ÉNEKELNI! (nem úgy, mint az összes többi)
Remélem a válság hamarosan eléri az X Faktort, és jövőre nem tudják majd megrendezni...

Válság van. Geszti is 'megaszonta', hogy azért van a rövid nyakkendő. rohog.gif
Jövőre Csillag Születik lesz, annak kisebb a költségvetése mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2011. november 20. 10:03 #491
- törölt felhasználó -    
Eldöntöttem, hogy jövő héttől nem fogom nézni a műsort. Arra nem vagyok kíváncsi, hogyan ejti ki a tehetségeket a Kocsis Tibi dry.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, riri17
2011. november 20. 10:51 #492
- törölt felhasználó -    
Idézet (Juanita @ 2011.11.20. 10:03)
Eldöntöttem, hogy jövő héttől nem fogom nézni a műsort. Arra nem vagyok kíváncsi, hogyan ejti ki a tehetségeket a Kocsis Tibi dry.gif

De basszus, ez nem a Szombat esti láz (ahogy előttem is írták)! Kocsis Tibinek valami elképesztő a hangja, Lil Szí fikarcnyit sem ér hozzá képest. Táncikáljon vissza a tánciskolájába, és ki se jöjjön onnan többet.
6 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, Lady Suzy, pink_bunny, ophely88, katie993, Fanni00
2011. november 20. 11:29 #493
- törölt felhasználó -    
Idézet (thunderbird @ 2011.11.20. 10:51)
De basszus, ez nem a Szombat esti láz (ahogy előttem is írták)! Kocsis Tibinek valami elképesztő a hangja, Lil Szí fikarcnyit sem ér hozzá képest. Táncikáljon vissza a tánciskolájába, és ki se jöjjön onnan többet.

Egyetértek. meghajolo.gif Vagy akkor menjen a Csillag Születik-be táncosnak.
3 felhasználónak tetszik: thunderbird, ophely88, Fanni00
2011. november 20. 11:34 #494
- törölt felhasználó -    
Idézet (Jessie @ 2011.11.20. 11:29)
Egyetértek.  meghajolo.gif Vagy akkor menjen a Csillag Születik-be táncosnak.

Na, végre valaki, akinek van füle. biggrin.gif
Szerintem tutira jelentkezni fog, ha addig nem karolja fel senki.
2011. november 20. 12:42 #495
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Idézet (House Of Wax @ 2011.11.20. 09:15)
Egyetértek audrey, a színvonal minden adásnál csak mélyebb és mélyebb lesz  dry.gif
Tarány Tamás: Az egyetlen olyan énekes aki ér valamit  smileeee.gif  Annyira szép hangja van, imádom heart.gif
Feró meg menjen a büdös francba  dry.gif  Mit mondja neki hogy menjen edzőterembe, Feró nézz már a tükörbe, te sem vagy egy nádszál pardon.gif Majd Tomi elmegy ha te is, szóval Tomi sosem fog elmenni mert Feró drágának csak az egója van, semmi más  cool.gif

Muri Enikő: Tehetséges, jó énekes de számmora kezdi elveszíteni a varázsát  unsure.gif  Az X-Faktor elején még jobban kedveltem!
Kocsis Tibor: Örülök hogy ő maradt, hangilag sokkal nagyobb tehetség  meghajolo.gif
Baricz Gergő: Kedvelem, de a hangja számmora felér a nullával, ez csak erőlködés.
Lil C: Sajnálom hogy ment, de biztos vagyok benne hogy hallani fogunk még róla  wink.gif
Rocktenors: Milyen érdekes hogy egymás után háromszor is párbajoztak, most meg érdekesen mindig továbbjutnak  cool.gif  De nem manipulál a Retek Klub mi pardon.gif
Kováts Vera: Na, a másik díszpéldány. Beképzelt , tehetségtelen kis senki! Azt hiszi hogy tud énekelni közben meg full hamis az egész, csak azért juttatják tovább mert édi-bédi és összetörne ha kiesne. Ki nem sz*rja le, már elnézést. Semmi tehetsége, menjen már szépen haza oszt ott boldogítsa a szomszédokat, nem minket kínozzon pardon.gif

Flour Tomika fellépéséhez sincs sok hozzáfűzni valóm, gratulálok M.o. a színvonal meg van  beer.gif

Mindenben egyetértek, amit írtál.. Remélem jövőhéten egy Rocktenors-Kováts Vera párbaj lesz. beer.gif
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Fanni00, SmileyZ
2011. november 20. 15:31 #496
- törölt felhasználó -    
Így készülődtek az x-faktorosok a 6. élő showra:
3 felhasználónak tetszik: bloody girl, SmileyZ, riri17
2011. november 20. 17:44 #497
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Tarány Tamás: Ő tetszett a legjobban tegnap este.. smileeee.gif Ez a pasi állati tehetséges.Neki benne kell lenni a legjobb 3-ban!! biggrin.gif
Muri Enikő: Ő is jó volt,amúgy sem szoktam benne csalódni. smileeee.gif
Kocsis Tibor: Nem érdemelte meg a párbajt...Nagyon tehetségesnek tartom,még sokáig kell maradnia.

Lil C: Nekem semmi bajom nem volt vele este.Szerintem jó volt.Volt már ennél sokkal rosszabb is.

Baricz Gergő:..Nem bírom..Nekem egyáltalán nem tetszik a hangja ,igazán kieshetne már.

És akik tényleg szörnyűek voltak:
Rocktenors: Meglepő,mi? rohog.gif Ezek mindig szörnyűek.Hihetetlen,hogy még nem estek ki...Miért nyomatják őket ennyire?Szánalom amit éneklés címén művelnek.
Kováts Vera: mellow.gif blink.gif ohmy.gif mad.gif reklamalo.gif
Ez mi volt??Ha Miley hallotta volna ezt az "előadást" elsüllyedt volna szégyenében..Vágtam volna úgy ki ezt a csajt.Kezd elegem lenni belőle,mert nagyon hamis,és...annyira játssza a jó kislányt,hogy az már fáj.
2 felhasználónak tetszik: kriszti145, pink_bunny
2011. november 24. 18:13 #498
- törölt felhasználó -    
Telenor reklámforgatás
4 felhasználónak tetszik: kriszti145, hana001, riri17, bloody girl
2011. november 26. 19:36 #499
- törölt felhasználó -    
A mai műsör témája: a természet ereje.
Lil C' megkímél a héliumos Eart Song-jával. thumbsup.gif
4 felhasználónak tetszik: kriszti145, hana001, janet7, prézli
2011. november 26. 20:13 #500
janet7