X-Faktor (2011)
2011. november 19. 21:40
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nagyon remélem, hogy Kocsis Tibi jut tovább. Most tényleg nem volt túl jó, de ezerszer jobb a Lil C gyereknél. Neki már a harmadik párbaja, ideje mennie... Ha kiesik kiváncsi vagyok Ildikó hogy veri szét a stúdiót.
2011. november 19. 21:40
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Running Fool @ 2011.11.19. 21:29)
No de kérem, már megint mire tetszik gondolni?
(igen, amúgy én is hallottam egy ilyen mondatot... pamparampapam)
Engem az érdekel, hogy Amerikában belül 'melyik országban'?
Fluor Tomi fellépőként. Én Malek Miki helyében felkeltem volna a székemből, otthagyok csapot papot mert ezt a szenvedést nem érdemeljük meg. Vicces, hogy tehetségkutatóba megy playbackelni, mivel ugye nem tud énekelni. Rosszabb, mint Rihanna playbacke az amerikai verzióban, esküszöm.
1 felhasználónak tetszik:
pink_bunny
2011. november 19. 21:41
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.11.19. 21:39)
Kocsis Tibinek a döntőben a helye. Nem is értem hogy párbajozhat. Annak azért örülök, hogy Tarány Tamás tovább jutott. Kicsit megijedtem, hogy a két legjobb párbajozik. Remélem Lil C esik ki különben hatalmas közfelháborodás lesz. Tibit nem küldhetik haza.
Tibivel szemben már csak nem tartják bent,elvégre Lil C fényévekre van hozzá képest,főleg hang terén. Különben is,neki még van esélye és van egy olyan érzésem hogy fel fog rá figyelni a szakma,már a tánctudása miatt is,de Tibor számára ez lehet talán az utolsó esély,nehogy már ezzel a gyerekkel szemben ejtsék ki
2011. november 19. 21:44
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Geeergőőőm!!!
Nem hittem volna, hogy a múltheti után lehet még jobb, de ez nagyon ... METÁLLAT volt!
Imádtam, és miután kimondták a nevét, megint nem érdekel ki esik ki. Na jó, Muri is túlélte. Kocsis Tibit nem tettem volna a párbajba, szerintem most elengedte magát. Nem tudom, mit akarnak még tőle... Geszti kreálmányaitól meg a falramászok már...
"cukkendroll" "muri volt" stb...
2011. november 19. 21:45
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (pink_bunny @ 2011.11.19. 21:40)
Nagyon remélem, hogy Kocsis Tibi jut tovább. Most tényleg nem volt túl jó, de ezerszer jobb a Lil C gyereknél. Neki már a harmadik párbaja, ideje mennie... Ha kiesik kiváncsi vagyok Ildikó hogy veri szét a stúdiót. 
Ha most Tibi esik ki, sírni fogok
2011. november 19. 21:55
Idézet (pink_bunny @ 2011.11.19. 21:40)
Arra én is befizetnék - az lenne a Dühöngő bika remake-je
Én speciel nagyon sajnálnám, ha most Tibi kiesne (szerencsétlen örül, hogy a betegsége ellenére el tudja énekelni a dalát, erre meg párbajoznia kell
2011. november 19. 22:00
Na most megnyugodtam,a nézők végre jól döntöttek
2011. november 19. 22:02
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Geszti mekkora idióta te jó ég! Fuu de ideges lettem volna, ha miatta Tibi esik ki. Azt hittem egyértelmű lesz a döntés és nem agyalnak majd ennyit. Malek jól mondta: össze sem lehet őket hasonlítani. Nem csak azért, mert stílusban különböznek, hanem mert egyikük talán a legjobb hanggal rendelkező, legtehetségesebb versenyző, a másiknak meg már rég ki kellett volna esni...
2011. november 19. 22:03
Idézet (ophely88 @ 2011.11.19. 22:01)
Teljesen meglepődtem 
Eleve nem is értettem hogy hogyan jutott el ez a kölyök ilyen sokáig.Ez nem táncverseny.Nem mondanám hogy nincs hangja de a többiekhez képest ez semmi
2011. november 19. 22:05
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.11.19. 22:02)
Geszti mekkora idióta te jó ég! Fuu de ideges lettem volna, ha miatta Tibi esik ki. Azt hittem egyértelmű lesz a döntés és nem agyalnak majd ennyit. Malek jól mondta: össze sem lehet őket hasonlítani. Nem csak azért, mert stílusban különböznek, hanem mert egyikük talán a legjobb hanggal rendelkező, legtehetségesebb versenyző, a másiknak meg már rég ki kellett volna esni...
Geszti nagyon furcsán gondolkodik
Ferónak bírtam a 'Kinek van két szavazata?' beszólását
2011. november 19. 22:09
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Hát ez igazságos volt... Sokkal jobb hangja van, és jobb is hallgatni Tibit. De így a végére egészen megkedveltem Lil C-t, pedig eleinte falra másztam tőle. Most megsajnáltam, ahogy ott álldigált. De attól még jól döntöttünk. Végre. Most már mindenkit sajnálnék, ha kiesne. Na jó, azért a Rocktenors sem a szívem csücske.
2011. november 19. 22:10
Idézet (trina @ 2011.11.19. 22:08)
Azért én Lil C-t is sajnálom...nem volt valami hajdehűha jó hangja, és nem is szeretem, de ő volt az egyik legeladhatóbb...
Ebben van igazság,de ez énekverseny.Itt a hangnak kéne számítania,nem az eladhatóságnak.
Különben is,szerintem nem kell aggódni miatta,elvégre ha úgy vesszük,végülis egy egyéniség.Lesz majd aki felkarolja,ebben biztos vagyok.
ophely88
2011. november 19. 22:11
Egyszer mindenki kiesik.Szerintem most nem nekik kellett volna párbajozniuk,voltak sokkal gyengébb produkciók.De itt már mindenkinek nagyon jó hangja van.
Egyértelműen jobb volt Kocsis Tibi,de én nagyon sajnáltam Lil C-t is,pedig nem voltam annyira oda érte,de most megsajnáltam.De egy biztos,Ildi biztosan fogja támogatni őt is,és nagyon híres lesz. Talán még híresebb mint az első helyezet.
pink_bunny
2011. november 19. 22:11
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (WhiteAngel @ 2011.11.19. 22:07)
Ott én is röhögtem egy keveset
De mindegy,a lényeg hogy Tibor bent van.Szinte nevetséges volt eleve hogy párbajoznia kellett.
De mindegy,a lényeg hogy Tibor bent van.Szinte nevetséges volt eleve hogy párbajoznia kellett.
Egy pillanatra megfordult az agyamban, hogy Tamás és Tibi fog párbajozni. Az idei szériában Malek Miki még nem volt soros, ő kimaradt a sorból
Fanni00
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.