Starity

X-Faktor (2011)

40 oldal 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. november 13. 23:21 #421
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.11.13. 23:05)
Az a helyzet, ha jobban belegondolunk, a zsűrit nem teszik ki onnan és a Rocktenors is tagadhatja ezt. Ezért szerintem senkit nem lehet kirúgni, ha egyszer Ildi már haza akarta őket küldeni. Nem?  unsure.gif

Úgy ahogy mondod. Sőt, szerintem az RTL-nél szépen a szőnyeg alá söprik ezt a problémát. Ha csak a Rocktenors karrierje forogna kockán, akkor mindenféle szívfájdalom nélkül kiteregetnék a szennyest (mint ahogy a drogozással vádolt versenyző esetében) - de mivel a zsűritagok is meg lettek említve ez ügyben (méghozzá nem valami pozitív szerepben), nem verik nagy dobra, mert az már nemcsak szimplán botrány lenne...
2 felhasználónak tetszik: ophely88, thunderbird
2011. november 14. 17:27 #422
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Running Fool @ 2011.11.13. 23:21)
Úgy ahogy mondod. Sőt, szerintem az RTL-nél szépen a szőnyeg alá söprik ezt a problémát. Ha csak a Rocktenors karrierje forogna kockán, akkor mindenféle szívfájdalom nélkül kiteregetnék a szennyest (mint ahogy a drogozással vádolt versenyző esetében) - de mivel a zsűritagok is meg lettek említve ez ügyben (méghozzá nem valami pozitív szerepben), nem verik nagy dobra, mert az már nemcsak szimplán botrány lenne...

Viszont akkor elsők már nem lehetnek. mellow.gif
Csodálom, hogy ez csak most derült ki és hogy nem lett ebből nagyobb hiszti. 110.gif
2011. november 14. 23:10 #423
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.11.14. 17:27)
Viszont akkor elsők már nem lehetnek.  mellow.gif 
Csodálom, hogy ez csak most derült ki és hogy nem lett ebből nagyobb hiszti.  110.gif

Ha nem lett belőle nagyobb balhé - és nem is lesz - , akkor van esély arra, hogy a mentorok is érintettek az ügyben, méghozzá nem is kicsit.
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2011. november 15. 00:42 #424
- törölt felhasználó -    
Hopp, új fejlemény.
2011. november 15. 14:22 #425
Doryna01
Doryna01
visszatérő vendég

Státuszvalakii. : 3 megdobhatna egy üzivel. :$
Hozzászólás: 109
Azonosító: 163638
Idézet (bloody girl @ 2011.11.12. 21:52)
Jackson Csak egy lesz mindörröké Lil C ne utánozzd inkább menj haza!
Köszönjük!  thumbsup.gif

Igy van Regiim laugh.gif smileeee.gif wub.gif
1 felhasználónak tetszik: bloody girl
2011. november 15. 16:58 #426
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2011.11.15. 00:42)

ERROR
2011. november 15. 17:17 #427
- törölt felhasználó -    
Idézet (Running Fool @ 2011.11.15. 00:42)

Biztos törölték a cikket, már nem jelenik meg. mellow.gif
2011. november 15. 20:00 #428
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.11.15. 16:58)
ERROR

Jellemző dry.gif

Akkor röviden összefoglalva: A Rocktenors válaszolt a vádakra - miszerint némi protekcióval kerültek be az X-Faktorba - , tagadva mindent. Azzal érveltek, hogy a Zúgjatok, harangok című darabban (amiben Ildi néni szerepelt) csak statisztákként voltak jelen, vagyis Keresztes nem igazán emlékezhetett rájuk. Ami meg a Dzsungel könyve-mizériát illeti, ez még jóóóóval az X-Faktor előtt történt, tehát Geszti apó simán elfelejthette őket. Ennyi.
4 felhasználónak tetszik: bloody girl, thunderbird, ophely88, Fanni00
2011. november 16. 18:07 #429
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2011.11.15. 20:00)
Jellemző  dry.gif 
Akkor röviden összefoglalva: A Rocktenors válaszolt a vádakra - miszerint némi protekcióval kerültek be az X-Faktorba - ,  tagadva mindent. Azzal érveltek, hogy a Zúgjatok, harangok című darabban (amiben Ildi néni szerepelt) csak statisztákként voltak jelen, vagyis Keresztes nem igazán emlékezhetett rájuk. Ami meg a Dzsungel könyve-mizériát illeti, ez még jóóóóval az X-Faktor előtt történt, tehát Geszti apó simán elfelejthette őket. Ennyi.

Remek magyar példa arra, hogyan söpörjünk mindent a szőnyeg alá. Attól függetlenül Szombaton tuti kiejtik őket ezek után. mellow.gif
4 felhasználónak tetszik: Running Fool, thunderbird, pink_bunny, House Of Wax
2011. november 16. 19:28 #430
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.11.16. 18:07)
Remek magyar példa arra, hogyan söpörjünk mindent a szőnyeg alá. Attól függetlenül Szombaton tuti kiejtik őket ezek után.  mellow.gif

Nyugtával dicsérd a napot. (Én már arra is gondoltam, hogy azért tartják benn őket, hogy a népnek legyen kiket utálni - "miattuk esett ki még egy tehetség".)

Nem tudom miért, de róluk az első Való Világ jutott az eszembe. Volt egy lakó (azt hiszem Szabolcsnak hívták), akit állandóan párbajozni küldtek. Ez volt a felállás: párbajozni küldték, a pasas megnyerte, visszajött, védettséget élvezett - a többiek meg alig várták, hogy újra elküldhessék. (Hozzáteszem, nem emlékszem, hogy mi volt ennek az oka.) Ez így ment egészen a show végéig - amit ez a "párbajhős" meg is nyert.

Tudom, tudom, ne fessem az ördögöt a falra, különben fenéken billent a házmester...
3 felhasználónak tetszik: ophely88, thunderbird, pink_bunny
2011. november 16. 19:48 #431
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2011.11.16. 19:28)
Nyugtával dicsérd a napot. (Én már arra is gondoltam, hogy azért tartják benn őket, hogy a népnek legyen kiket utálni - "miattuk esett ki még egy tehetség".)
Nem tudom miért, de róluk az első Való Világ jutott az eszembe. Volt egy lakó (azt hiszem Szabolcsnak hívták), akit állandóan párbajozni küldtek. Ez volt a felállás: párbajozni küldték, a pasas megnyerte, visszajött, védettséget élvezett - a többiek meg alig várták, hogy újra elküldhessék. (Hozzáteszem, nem emlékszem, hogy mi volt ennek az oka.) Ez így ment egészen a show végéig - amit ez a "párbajhős" meg is nyert.
Tudom, tudom, ne fessem az ördögöt a falra, különben fenéken billent a házmester...

Szerinted nyerni fognak? rolleyes.gif
2011. november 16. 20:20 #432
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.11.16. 19:48)
Szerinted nyerni fognak?  rolleyes.gif

Én nem csodálkoznék, ha nyernének - annyi furcsaság után, ami ebben az X-faktorban történik rohog.gif . De szerintem nem fognak. Előbb-utóbb olyan versenyzőkkel fognak párbajozni - mert biztosan fognak - , akiket nem tudnak hazaküldeni, mert az már bundaszagú lenne, ha mégis továbbjutnának ellenük (pl. az mekkora botrány lenne, ha netán Tarány Tamást küldenék haza?). Talán a legjobb ötben benne lesznek (ha úgy jön ki a lépés).

Azt azért hozzáteszem, hogy nekem különösebb bajom nincs a Rocktenorsszal (nem az ő kiesésüknél fogok örömtáncot járni, meg pezsgőt bontani...). Szimpatikusnak tartom a srácokat, meg szerintem tehetségesek is (legalábbis külön-külön), de amit végigjáratnak velük a nézők... komolyan, rossz nézni. Inkább küldjék őket haza, és próbáljanak máshol érvényesülni ezzel a stílussal, mert ha a show folytatódik (méghozzá ilyen hepe-hupásan), akkor előbb-utóbb az idegosztályon fognak kikötni.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, thunderbird
2011. november 16. 20:23 #433
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2011.11.16. 20:20)
Én nem csodálkoznék, ha nyernének - annyi furcsaság után, ami ebben az X-faktorban történik  rohog.gif . De szerintem nem fognak. Előbb-utóbb olyan versenyzőkkel fognak párbajozni - mert biztosan fognak - , akiket nem tudnak hazaküldeni, mert az már bundaszagú lenne, ha mégis továbbjutnának ellenük (pl. az mekkora botrány lenne, ha netán Tarány Tamást küldenék haza?). Talán a legjobb ötben benne lesznek (ha úgy jön ki a lépés).
Azt azért hozzáteszem, hogy nekem különösebb bajom nincs a Rocktenorsszal (nem az ő kiesésüknél fogok örömtáncot járni, meg pezsgőt bontani...). Szimpatikusnak tartom a srácokat, meg szerintem tehetségesek is (legalábbis külön-külön), de amit végigjáratnak velük a nézők... komolyan, rossz nézni. Inkább küldjék őket haza, és próbáljanak máshol érvényesülni ezzel a stílussal, mert ha a show folytatódik (méghozzá ilyen hepe-hupásan), akkor előbb-utóbb az idegosztályon fognak kikötni.

Nem tudom, ha tényleg előre meg van tervezve, akkor talán kevésbé viseli meg őket a párbaj, nem?
Nekem sincs bajom velük, semmi, kedvencem Tarány Tamás, de ő sem fog nyerni szerintem. mellow.gif
2011. november 16. 20:55 #434
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.11.16. 20:23)
Nem tudom, ha tényleg előre meg van tervezve, akkor talán kevésbé viseli meg őket a párbaj, nem? 
Nekem sincs bajom velük, semmi, kedvencem Tarány Tamás, de ő sem fog nyerni szerintem.  mellow.gif

Előre meg van tervezve? No de kérem, ilyet feltételezni biggrin.gif . Egyébként az egyik ismerősöm ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy két forgatókönyv létezhet. Első verzió: mindenki tud mindet, a mentorok meg a versenyzők egyaránt. Szépen kisorsolják, hogy ki mikor megy, mikor párbajozik, műbalhé, műhiszti, miegymás. Második verzió: csak a mentorok tudnak mindent, már előre tudják, hogy ki fog nyerni, ki fog kiesni stb. - a versenyzőket viszont otthagyják abban a tudatban, hogy TÉNYLEG a produkciójukon múlik minden - hadd erőlködjenek kifulladásig, és idegi összeomlásuk meg könnyáztatta nyilatkozataik is hitelesebbek lesznek (a nézők meg hatódjanak meg). Néha egy kis sírás a mentorok részéről - Keresztes Ildikó színésznőként is elismert, szóval egy nagyjelenet neki nem kihívás.
No meg az SMS-szavazatok: tényleg az párbajozik, aki a legkevesebb szavazatot kapja? Csak kérdezem...

Ha van még igazság (és nemcsak odaát létezik), akkor Tarány Tamás minimum döntős lesz, mert ő az egyetlen versenyző ebben a mezőnyben, akik hétről hétre hozza a kötelezőt, a maximumot nyújtja. A nyerési esélye, hát... legyünk optimisták, adjuk meg neki az ötven százalékot, de legyünk realisták, nem fog nyerni, mert nem éppen sztáralkat. Én speciel Muri Enikőre tippelnék, mint nyertes, mert őt eléggé ajnározzák.
2 felhasználónak tetszik: thunderbird, House Of Wax
2011. november 16. 21:15 #435
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2011.11.16. 20:55)
Előre meg van tervezve? No de kérem, ilyet feltételezni  biggrin.gif . Egyébként az egyik ismerősöm ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy két forgatókönyv létezhet. Első verzió: mindenki tud mindet, a mentorok meg a versenyzők egyaránt. Szépen kisorsolják, hogy ki mikor megy, mikor párbajozik, műbalhé, műhiszti, miegymás. Második verzió: csak a mentorok tudnak mindent, már előre tudják, hogy ki fog nyerni, ki fog kiesni stb. - a versenyzőket viszont otthagyják abban a tudatban, hogy TÉNYLEG a produkciójukon múlik minden - hadd erőlködjenek kifulladásig, és idegi összeomlásuk meg könnyáztatta nyilatkozataik is hitelesebbek lesznek (a nézők meg hatódjanak meg). Néha egy kis sírás a mentorok részéről - Keresztes Ildikó színésznőként is elismert, szóval egy nagyjelenet neki nem kihívás.
No meg az SMS-szavazatok: tényleg az párbajozik, aki a legkevesebb szavazatot kapja? Csak kérdezem...
Ha van még igazság (és nemcsak odaát létezik), akkor Tarány Tamás minimum döntős lesz, mert ő az egyetlen versenyző ebben a mezőnyben, akik hétről hétre hozza a kötelezőt, a maximumot nyújtja. A nyerési esélye, hát... legyünk optimisták, adjuk meg neki az ötven százalékot, de legyünk realisták, nem fog nyerni, mert nem éppen sztáralkat. Én speciel Muri Enikőre tippelnék, mint nyertes, mert őt eléggé ajnározzák.

Én azt mondom, hogy a harmadik forgatókönyv. Csak odafent tudják, hogy ki mikor, hanyadikként esik ki, szerintem a mentoroknak csak annyi van megmondva, hogy kik a sztáralkatok és kit kell nyomni, de hogy kit milyen sorrendben ejtenek ki, az szerintem nincs nekik megmondva.
A szavazatokról pedig csak annyit, hogy szerintem számításba veszik a beérkezett szavazatokat, de a dolgok összefüggenek, rossz hírnevet és pletykákat keltenek valakikről hetekig, max 2 szombat múlva kiesik, manipulálnak, akarom mondani.

Én úgy hallottam, hogy nő nem nyerhet a retek klubnál a tehetségkutatókban, bár így utólag visszagondolva, talán a reality show műsoroknál is így volt majdnem minden esetben. Én egyébként arra gyanakszom, hogy Lil C, Muri Enikő és Baricz marad bent a TOP 3-ban, elsőként Enikő esik ki, aztán Baricz és Lil C fog nyerni 110.gif
2011. november 16. 21:43 #436
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.11.16. 21:15)
Én azt mondom, hogy a harmadik forgatókönyv. Csak odafent tudják, hogy ki mikor, hanyadikként esik ki, szerintem a mentoroknak csak annyi van megmondva, hogy kik a sztáralkatok és kit kell nyomni, de hogy kit milyen sorrendben ejtenek ki, az szerintem nincs nekik megmondva.
A szavazatokról pedig csak annyit, hogy szerintem számításba veszik a beérkezett szavazatokat, de a dolgok összefüggenek, rossz hírnevet és pletykákat keltenek valakikről hetekig, max 2 szombat múlva kiesik, manipulálnak, akarom mondani. 
Én úgy hallottam, hogy nő nem nyerhet a retek klubnál a tehetségkutatókban, bár így utólag visszagondolva, talán a reality show műsoroknál is így volt majdnem minden esetben. Én egyébként arra gyanakszom, hogy Lil C, Muri Enikő és Baricz marad bent a TOP 3-ban, elsőként Enikő esik ki, aztán Baricz és Lil C fog nyerni  110.gif

Hm... érdekes forgatókönyv, de nem hihetetlen - Ildi néni és Nagy Feró mentoráltjai lesz a TOP 3-ban megint? Na ne, ez megint bűzleni fog a népnek.

Mondjuk Lil C végső győzelme nagyon is sanszos (akárhogyis próbálom ezt a gondolatot elhessegetni), ugyanis ő 'sztáralkat' (Pfej, de utálom ezt a kifejezést 110.gif .): táncolni tudó izmos legény, aki abban a zenei stílusban nyomul, ami - valljuk meg - nagy népszerűségnek örvend jelenleg, főleg a fiatalság körében (ami lényeges szempont).
Enikő valószínűleg csak azért lesz a 3-ban mert 1. legyen már egy női versenyző is, nehogy szó érje a ház elejét 2. ha már másodszor is indult, legyen már valami "sikerélménye" is. Az hogy ki lesz a harmadik, az nálam lutri: bárki esélyes. Majd minden kiderül úgyis, de nem biztos, hogy mindenki derül.
2011. november 16. 22:13 #437
jen43
jen43
visszatérő vendég

Státusz:) zenét hallgatok
Hozzászólás: 140
Azonosító: 145692
Nekem Tibi produkciója tetszett nagyon, mivel ő a kedvencem akaratom ellenére is, mivel nem gondolnám, hogy az én kedvencem fog nyerni, és ez nagy csalódás lesz. Gyönyörűen énekelte azt a számot, annyira megindító volt az előadása és -sajnos emiatt még ha lehet ennél jobban is szeretni egy énekest- még jobban megszerettem . Olyan gyönyörű a hangja, a személyisége, hogy nem tudom nem szeretni, pedig nem ő fog nyerni szerintem, bármennyire is tartom esélyesnek. Már a Csillag Születikben is nagyon fájt a kiesése, mert ott is fantasztikus volt. Pedig igyekszem nem annyira rajongó szemmel nézni az X-Factort, nem izgulni érte a műsor végén, de nem könnyű.Na de remélem, hogy sikerülni fog reálisan látnom ezt a versenyt, mert nagyon akaratom ellenére érzek így.Na de addig is Hajrá Tibi!! Azért még hiszek benne kicsit, hogy Tibi megnyerheti a versenyt., :
1 felhasználónak tetszik: pink_bunny
2011. november 16. 22:28 #438
- törölt felhasználó -    
Idézet (jen43 @ 2011.11.16. 22:13)
Nekem Tibi produkciója tetszett nagyon, mivel ő a kedvencem akaratom ellenére is, mivel nem gondolnám, hogy az én kedvencem fog nyerni, és ez nagy csalódás lesz. Gyönyörűen énekelte azt a számot, annyira megindító volt az előadása és -sajnos emiatt még ha lehet ennél jobban is szeretni egy énekest- még jobban megszerettem . Olyan gyönyörű a hangja, a személyisége, hogy nem tudom nem szeretni, pedig nem ő fog nyerni szerintem, bármennyire is tartom esélyesnek. Már a Csillag Születikben is nagyon fájt a kiesése, mert ott is fantasztikus volt. Pedig igyekszem nem annyira rajongó szemmel nézni az X-Factort, nem izgulni érte a műsor végén, de nem könnyű.Na de remélem, hogy sikerülni fog reálisan látnom ezt a versenyt, mert nagyon akaratom ellenére érzek így.Na de addig is Hajrá Tibi!! Azért még hiszek benne kicsit, hogy Tibi megnyerheti a versenyt., :

Bevallom, Kocsis Tibortól eddig két olyan produkciót hallottam, amire azt mondtam: ez igen! Az egyik Somebody to Love volt, a másik pedig a múlt heti Friderika-dal. Tény, hogy csodás hangja van, de szerintem nem ő lesz a győztes, ugyanis az övéhez hasonló stílusban utazó énekesekkel tele van padlás - legalábbis ezzel fogják indokolni, ha nem ő nyer.
2011. november 19. 16:28 #439
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Most délután megihletett az X-Faktor és csináltam egy képet(paint) ..remélem nem annyira rossz.
Link
3 felhasználónak tetszik: bloody girl, thunderbird, Alex 1992
2011. november 19. 16:58 #440
- törölt felhasználó -    
Nem tudjátok, mi lesz a mai adás témája?
40 oldal 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok