Idézet (Running Fool @ 2011.11.16. 20:55)
Előre meg van tervezve? No de kérem, ilyet feltételezni

. Egyébként az egyik ismerősöm ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy két forgatókönyv létezhet.
Első verzió: mindenki tud mindet, a mentorok meg a versenyzők egyaránt. Szépen kisorsolják, hogy ki mikor megy, mikor párbajozik, műbalhé, műhiszti, miegymás.
Második verzió: csak a mentorok tudnak mindent, már előre tudják, hogy ki fog nyerni, ki fog kiesni stb. - a versenyzőket viszont otthagyják abban a tudatban, hogy TÉNYLEG a produkciójukon múlik minden - hadd erőlködjenek kifulladásig, és idegi összeomlásuk meg könnyáztatta nyilatkozataik is hitelesebbek lesznek (a nézők meg hatódjanak meg). Néha egy kis sírás a mentorok részéről - Keresztes Ildikó színésznőként is elismert, szóval egy nagyjelenet neki nem kihívás.
No meg az SMS-szavazatok: tényleg az párbajozik, aki a legkevesebb szavazatot kapja? Csak kérdezem...
Ha van még igazság (és nemcsak odaát létezik), akkor Tarány Tamás minimum döntős lesz, mert ő az egyetlen versenyző ebben a mezőnyben, akik hétről hétre hozza a kötelezőt, a maximumot nyújtja. A nyerési esélye, hát... legyünk optimisták, adjuk meg neki az ötven százalékot, de legyünk realisták, nem fog nyerni, mert nem éppen sztáralkat. Én speciel Muri Enikőre tippelnék, mint nyertes, mert őt eléggé ajnározzák.
Én azt mondom, hogy a harmadik forgatókönyv. Csak odafent tudják, hogy ki mikor, hanyadikként esik ki, szerintem a mentoroknak csak annyi van megmondva, hogy kik a sztáralkatok és kit kell nyomni, de hogy kit milyen sorrendben ejtenek ki, az szerintem nincs nekik megmondva.
A szavazatokról pedig csak annyit, hogy szerintem számításba veszik a beérkezett szavazatokat, de a dolgok összefüggenek, rossz hírnevet és pletykákat keltenek valakikről hetekig, max 2 szombat múlva kiesik, manipulálnak, akarom mondani.
Én úgy hallottam, hogy nő nem nyerhet a retek klubnál a tehetségkutatókban, bár így utólag visszagondolva, talán a reality show műsoroknál is így volt majdnem minden esetben. Én egyébként arra gyanakszom, hogy Lil C, Muri Enikő és Baricz marad bent a TOP 3-ban, elsőként Enikő esik ki, aztán Baricz és Lil C fog nyerni