Starity

X-Faktor (2011)

40 oldal 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. november 12. 22:30 #401
- törölt felhasználó -    
Hát a mai napon mindenki alul teljesített. Pár kivétellel. Hát mikor már az utolsó 3 volt, vártam hogy ismét a Rocktenors párbajozik. rolleyes.gif Ma Gergő iszonyat jó volt heart.gif. Enikő, Gergő és talán az akit mondhatok, Tibi vitte be a hangulatot a műsorba. Hát mikor elsőre kimondták Gergő nevét, kirázott a hideg, sosem éreztem olyan jól magam. laugh.gif Mikor láttam hogy kik párbajoznak, akkor gondoltam kicsit felugrok a Likecombat-ra, hátha csináltak valami szavazást a párbajozósokról. Hát mikor láttam hogy van, megnéztem kinek, mennyi szavazatja van. És csodák csodájára (amire nem számítottam) Lil C-nek volt több voksa. Onnét kezdve éreztem hogy talán Alexa fog kiesni. Mikor eljött a pillanat hogy a mentorok döntenek, akkor kissé izgultam. Akkor azt gondoltam hogy majd a nézőkre bízzák. Mikor Gesztire került a sor, hát majdnem kiestek a szemeim, mikor hazaküldte az Alexát. Mi tagadás nagy rajongója voltam Alexának, de valahogy nem tudtam meghatódni a kiesésén. Várom a jövő hetet, hogy ki fog kiesni. rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: Eszter655, thunderbird, Fanni00
2011. november 12. 22:36 #402
Kramisha
Kramisha
parawhore
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1143
Csatolások: 44
Azonosító: 151132
Most kivételesen egyáltalán nem érdekelt, ki jut tovább a párbajból, mert akármelyikük lehetett volna, nem igazán érdekelt. Múltkor Alexa tetszett, és elkezdtem megszeretni, de most nagyon fos volt a dalválasztás, egyáltalán nem állt neki jól. Nicole utánozhatatlan wink.gif Lil C-t pedig nem csipem. Gergő és Muri után hátradőltem... A Rocktenors kieshetne már... Most egy fokkal jobbak voltak, elkezdtek lazítani ezen a vinnyogáson, de nekem még mindig nem tetszik.
1 felhasználónak tetszik: KathPierce.
2011. november 12. 22:42 #403
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kramisha @ 2011.11.12. 22:36)
Most kivételesen egyáltalán nem érdekelt, ki jut tovább a párbajból, mert akármelyikük lehetett volna, nem igazán érdekelt. Múltkor Alexa tetszett, és elkezdtem megszeretni, de most nagyon fos volt a dalválasztás, egyáltalán nem állt neki jól. Nicole utánozhatatlan wink.gif Lil C-t pedig nem csipem. Gergő és Muri után hátradőltem... A Rocktenors kieshetne már... Most egy fokkal jobbak voltak, elkezdtek lazítani ezen a vinnyogáson, de nekem még mindig nem tetszik.

Örülök hogy valaki végre ugyanazon a véleményen van laugh.gif
2011. november 12. 22:46 #404
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Értékelem az estét... laugh.gif
Baricz Gergő:Hát a szerelmem egyszerűen fantasztikus.Talán a mostani volt a legjobb,eddig...természetesen.Ez a szám tökéletesen illik Gergőhöz.És az előadás végén a mosoly+kacsintás=Eszter szerelmes .Nálam Ő az abszolút favorite.heart.gif wub2.gif spiteful.gif
Kocsis Tibor:Megindító volt a dal,főleg h az Anyukájának énekelte.*.*
Kováts Vera:Tetszett ez a vadóc stílus,Verának ez is jól áll.rock.gif
Rocktenors:Ha csak annyit mondok,h egér trió..mindent elárulok.Szimpatikus srácok,na de akkor is...pardon.gif
Tarány Tamás:Amikor énekel és az után sem érdekel senkit,h hogyan néz ki.Tehetséges,csodás/erős hangja van,és kész.
Muri Enikő:Csak annyi,h fantörpikus volt,mint mindig.wub3.gif
Lil C.:Most a párbaj dal jobban tetszett,de szerintem megérdemelte.
Bagosi Alexa:Gyengének éreztem ezt a számot...attól független sajnálom,h kiesett. sad.gif
Tetszett a közös produkció is,csak az baj,h az X-Faktor színpadon utoljára együtt.
3 felhasználónak tetszik: KathPierce., thunderbird, Fanni00
2011. november 12. 23:21 #405
- törölt felhasználó -    
Jaj, most végre újra Gergő volt a legjobb. wub.gif Imádom, mikor pörög, és gyors dalt énekel, de azért ez volt az igazi. És ezzel a Use Somebody-t is megszerettette velem, eddig nem ismertem. smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: janet7, KathPierce., Eszter655, Fanni00
2011. november 13. 09:57 #406
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Véleményem a tegnapi adásról: cool.gif

Bagosi Alexa: Az egyik kedvenc PCD-számomat választotta, és rontotta el. Nagyon hamis volt a dal. Nekem egyáltalán nem tetszett. Viszont a párbajozók közül őt juttattam volna tovább..
Lil C: A dalválasztáshoz nem igazán szólnék hozzá. wink.gif Nekem megint nem tetszett a csávó. A magas, erőltetett, nyávogós hangjától falramászok.. rolleyes.gif
Baricz Gergő: Nekem ez a srác úgy unszimpatikus ahogy van. Tudom, hogy a topik 95%-a imádja, és persze minden tinilány oda meg vissza van tőle... Szerintem egy kalap kaki úgy általánosságban. A tegnapi produkcióját nem tudom értékelni, mert amint meghallottam, hogy ő jön, inkább elkapcsoltam..
Kováts Vera: Azt hittem végre párbajozik ez a kiscsaj. Már igazán ráférne. Most is csak nyávogott a színpadon. A nézők csak azért juttatják tovább, mert tündi-bündi virágszál. dry.gif
Rocketonrs: Megint nem fogtak meg annyira, de jobbak voltak mint előző héten. wink.gif
Tarány Tamás: Tökéletes. Ennél jobb már nem is lehetne. w00t.gif
Muri Enikő: Nekem most nem tetszett. Egyre csak megy le. Talán a stressz miatt, nem tudom. De jó lenne, ha összeszedné magát, mert nagyon jó hangja van. Csak az előadásmódjával vannak problémák.
Kocsis Tibor: Egyértelműen ő volt a legjobb. Engem már a dal első soránál meggyőzött. Egyszerűen imádtam. heart.gif És beletette szívét-lelkét. A döntőben a helye!! thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, kriszti145
2011. november 13. 12:48 #407
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Tegnap este nekem mindenki tetszett.Ez nem jelenti azt,hogy mindenkitől elvoltam ájulva csupán azt,hogy most nem énekelt senki annyira rosszul,hogy attól hánynom kelljen. rolleyes.gif
Alexa benne volt a 4 kedvencemben,nagyon sajnáltam,hogy kiesett,nem neki kellett volna.
A Rocktenors nem volt olyan borzasztó mint szokott,bevallom meg is lepődtem ezen. mellow.gif Ettől függetlenül én őket küldtem volna haza.De nem baj,majd jövő héten. rohog.gif
Muri Enikő,Tarány Tamás,Kocsis Tibor,a kedvenceim,bennük nem csalódtam.Amit a Feró mondott a Tomi alakjáról az nagy szemétség volt.Itt nem a külső a lényeg hanem a hang.Pl:hiába néz ki jól-?? 110.gif -a Gergő a ha nem tud úgy énekelni mint a Tomi.Tibi heart.gif ez a szám gyönyörű volt. wub.gif Enikő,meg Enikő,ennyi. tongue.gif

Vera,Lil C,Gergő: Ők is jók voltak tegnap este,de lassan így szépen sorjában ki is eshetnek. biggrin.gif

Persze először is:ROCKTENORS MENJ MÁR HAZA!!
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, kriszti145
2011. november 13. 14:14 #408
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Sok helyen olvastam hogy ez a széria mennyire elmaradt az elsőtől. Sokáig nem értettem egyet, de tegnap rájöttem miről is beszéltek az emberek!
A tegnapi adás kritikán aluli volt dry.gif Alig találtam olyat aki tetszett blink.gif

Baricz Gergő: Kivételesen elviselhető volt, talán most volt úgymond a "legjobb".
Kocsis Tibor: Ez most nagyon nem jött át nekem.
Kováts Vera: Nem tudom még mit kereset itt, de annyira irritál hogy az nem igaz omg.gif Ahogy Ildi is mondta, ez egy harmat gyenge próbálkozás volt, szánalmas omg.gif
Rocktenors: Nem tetszett, nem hinném hogy sokáig maradnak.
Tarány Tamás: Ő az egyetlen aki még mindig bírja tartani a szintet meghajolo.gif Az egyetlen tehetséges énekes smileeee.gif
Muri Enikő: Most ő sem tetszett. Pedig ő mindig tetszik nekem, de most ő is alul teljesített dry.gif
Lil C: Neki mindkét dala tetszett.
Bagosi Alexa: Nagyon gyenge énekes és én mindig úgy éreztem hogy Feró Wolf Katit akar belőle csinálni omg.gif Nem jött össze!

Ha már Wolf Kati omg.gif Hát lehet, hogy jól énekelt, de emberek blink.gif Elől konkrétan mindene kint volt omg.gif Ha ezzel akarnak showt csinálni gratulálok, én konkrétan hányingert kaptam tőle dry.gif
2 felhasználónak tetszik: pink_bunny, Alex 1992
2011. november 13. 14:56 #409
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.11.05. 22:50)

Baricz Gergő: Sosem fogom megkedvelni ez már szinte biztos, de most semmivel sem volt rosszabb, mint a többiek. Egész jó volt, amit csinált, de szerintem nem kéne magyarul énekelnie. A többség tudja, hogy eléggé irritál, ha valaki tájszólással beszél. Gergőnél is zavar, de neki ez a tájszólás éneklésnél is megmarad, ami fura, mert általában éneklés közben ezeket nem lehet észrevenni, ahogy a dadogós emberek sem dadognak előadás közben. Na mindegy csak arra akarok kilyukadni, hogy a magyar daloknál ez sokkal erősebben kitűnik és engem zavar, ezért szerintem maradjon az angol daloknál.

Tájszólás?! ohmy.gif Ha szerinted neki tájszólása van, akkor annyira érzékeny vagy rá, hogy annál is kiszúrod, akinek nincs. László Attilának tájszólása van, hasonlítsd már össze... rolleyes.gif Nála csak annyi, hogy kicsit kényes.
1 felhasználónak tetszik: Fanni00
2011. november 13. 16:27 #410
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Jól hallottam, hogy Ildikó azért szavaz mindig a Rocktenors mellett, mert a tagokkal együtt lépett fel anno több színdarabban és régebbről ismeri őket? Balhé szagot érzek a levegőben. rohog.gif
2011. november 13. 16:33 #411
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.11.13. 16:27)
Jól hallottam, hogy Ildikó azért szavaz mindig a Rocktenors mellett, mert a tagokkal együtt lépett fel anno több színdarabban és régebbről ismeri őket? Balhé szagot érzek a levegőben. rohog.gif

Ez komoly? blink.gif Látszik, hogy megint nem néztem rendesen a műsort...
2011. november 13. 16:36 #412
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2011.11.13. 16:33)
Ez komoly?  blink.gif Látszik, hogy megint nem néztem rendesen a műsort...

Nem néztem minden műsort és nem is mindet végig, de úgy hallottam, hogy a tagok együtt léptek fel a kisasszonnyal, több színdarabban. Talán az egyik tag szólta el magát véletlenül. Állítólag. Én fejből arra sem emlékszem most, hogy Ildikó mikor kire szavazott, de el tudom képzelni, hogy ez igaz is lehet. 110.gif
2011. november 13. 19:56 #413
Fanni00
Fanni00

Státusz"So fuck you,you can go cry me an ocean and leave me be...."
Hozzászólás: 4116
Csatolások: 1483
Azonosító: 126355
A tegnapi X-Faktor. Valójában,nem tudtam tegnap nézni a műsort. Nem tudok véleményt alkotni,ugyanis csak egy személyt néztem meg így utólag. Nem más mint Gergő.

Mikor megtudtam,hogy az egyik kedvenc dalomat énekelte tegnap borzasztóan megörültem,és tudtam,hogy rossz nem lesz. Igaz én azt hittem,hogy meghagyják a szám eredeti rockosságát,de őszintén megvallva,így sokkal jobban tetszett! Jelenleg is az ő előadását hallgatom,és még mindig nem tudnék összefüggő véleményt alkotni,vagy legalább is nehezen. Ahogy,olvasom itt a véleményeket,hát elég megosztóak. Bár nincs is ezzel baj. Természetesen én a rajongók táborát erősítem,nem is tudom valakinek,hogy nem tetszhetett pl. a tegnap előadása.
Számomra az egész úgy volt tökéletes ahogy volt. Eddig minden egyes alkalommal amikor képernyőn megláttam,mosolyt csalt az arcomra a puszta megjelenésével. Nem mondom,nem volt még olyan előadás tőle,ami jobban tetszett volna mint a selejtezőn,de az eddigiek alapján tegnap volt a 2. legjobb számomra. Akik szerint sz*r volt,én arra csak annyit tudnék mondani,hogy adják elő úgy ahogy ő. Ennyi érzelemmel,ennyi bölcsességgel. Próbálják meg,kiváncsi vagyok mire jutnak.
Végigkönnyeztem az egészet,annyira meghatott. Megmondom,sokkal rosszabbra számítottam,az utóbbi élő adások által nyújtott teljesítményét figyelembe véve. És most elő adott egy ilyet. Annyira különleges,annyira őszinte,annyira tiszta. Amilyen a magyar közönség,biztos,hogy nem ő fogja megnyerni,bár én lennék az egyik legboldogabb. De az én szememben már ő nyert. heart.gif
Ui.: "Ez a dal arról szól, hogy folyamatosan keresni kell valakit, valakit akire igazán szükséged van. Teljesen át tudom élni azt, amikor bolyongsz a világban és nem találod meg azt a személyt aki azokat a mondatokat tudja mondani, ami által meg tudod szeretni önmagad eléggé, hogy tovább lépj az életben." - és 21 ÉVES!!!
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2011. november 13. 20:04 #414
- törölt felhasználó -    
Már előre bocsánatot kérek a Kocsis Tibi fanoktól, de meg kell, hogy mondjam, most is ő teljesített a legrosszabbul dry.gif Az amit ő csinál, nem éneklés, hanem csak vinnyogás.

Tarány Tamás most nagyot nőtt a szememben. Eszméletlen szépen énekelte Ákos dalát, és ez amúgy is a kedvenc dalom. Persze nem mondom, hogy rögtön kedvenc lett, de már talán jó úton halad pardon.gif

Lil C megint nagyon jól teljesített a sérülése ellenére is. Kovács Vera is nagyon jó volt ezzel a Tóth Gabi számmal. Nagyon jól állt neki ez a dal. Muri Enikőt nem láttam, így róla most nem alkotok véleményt. Bagosi Alexa is jó volt, bárki bármit mond.

Baricz Gergő heart.gif hangja egyszerűen lenyűgöző, de a dalválasztás nem volt jó. Rocktenorsal most úgy voltam, hogy ilyen hullám volt az egész. Volt egy rész ahol jól énekeltek, volt egy rész ahol meg nem. Mikor az utolsó háromban megint ott állt a Rocktenors, tényleg, komolyan azt hittem, hogy megint párbajozni fognak, de sajnos nem így lett. Helyettük megint egy tehetség esett ki. sad.gif

Összeségében a Rocktenorsnak és Kocsis Tibinek kellett volna párbajoznia és Kocsis Tibinek kellett volna hazamennie.
2011. november 13. 20:33 #415
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.11.13. 16:36)
Nem néztem minden műsort és nem is mindet végig, de úgy hallottam, hogy a tagok együtt léptek fel a kisasszonnyal, több színdarabban. Talán az egyik tag szólta el magát véletlenül. Állítólag. Én fejből arra sem emlékszem most, hogy Ildikó mikor kire szavazott, de el tudom képzelni, hogy ez igaz is lehet.  110.gif

Most találtam egy cikket ezzel kapcsolatban. Röviden és tömören azt írja le, hogy a négy mentorból három(!) valamilyen módon kötődött/kötődik a srácokhoz: Márió többször is főszereplő volt a Dzsungel könyvében, amit Geszti Péter írt és hogy Keresztes Ildikóval álltak egy színpadon, plusz Feró is tagja egy színésztársulatnak, ám ő állítólag nem ismerte őket ezelőtt...

Ami a szavazást illeti: Ildi néni már kétszer hazaküldte volna őket (de ez nem jelent semmit).

Egy biztos: ha ez az információ elterjedtebb lesz, akkor kitör a népforradalom rohog.gif . A Rocktenors amúgyis hatalmas szálka sokak szemében, mivel kiejtettek néhány kedvencet - pl. Apollo 23 - , és - szerintem emiatt simán elkönyvelik a tagokat mindenféle mocskos csalóknak - függetlenül attól, hogy tényleg van-e köze a eme "közös múltnak" a bejutáshoz, vagy sem.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, thunderbird
2011. november 13. 20:37 #416
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2011.11.13. 20:33)
Most találtam egy cikket ezzel kapcsolatban. Röviden és tömören azt írja le, hogy a négy mentorból három(!) valamilyen módon kötődött/kötődik a srácokhoz:  Márió többször is főszereplő volt a Dzsungel könyvében, amit Geszti Péter írt és hogy Keresztes Ildikóval álltak egy színpadon, plusz Feró is tagja egy színésztársulatnak, ám ő állítólag nem ismerte őket ezelőtt...
Ami a szavazást illeti: Ildi néni már kétszer hazaküldte volna őket (de ez nem jelent semmit).
Egy biztos: ha ez az információ elterjedtebb lesz, akkor kitör a népforradalom  rohog.gif . A Rocktenors amúgyis hatalmas szálka sokak szemében, mivel kiejtettek néhány kedvencet - pl. Apollo 23 - , és  - szerintem emiatt simán elkönyvelik a tagokat mindenféle mocskos csalóknak - függetlenül attól, hogy tényleg van-e köze a eme "közös múltnak" a bejutáshoz, vagy sem.

Ebből még háború lesz. Ha szavazott is ellenük, mérgesek lesznek Ildire is és a csapatra is, ez biztos, kitör a 3-ik világháború, ha kiderül még valami mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: Running Fool
2011. november 13. 21:42 #417
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.11.13. 20:37)
Ebből még háború lesz. Ha szavazott is ellenük, mérgesek lesznek Ildire is és a csapatra is, ez biztos, kitör a 3-ik világháború, ha kiderül még valami  mellow.gif

Nem akarok gonoszkodni, de szerintem néhány embernek (most nem csak a Starity-tagokra gondolok) bőven elég egy ilyen kósza információdarab, hogy kitörjön a III. világháború, és egyéb bizonyíték híján elkezdenék mantrázni, hogy "tudtam, hogy bunda az egész", meg ehhez hasonló kommentek.

Mérgesek lesznek a csapatra? Az nem kifejezés! Kis túlzással kijelenthetem, hogy ez a balhé lenne a végső (ki)lökés (az X-faktorból) számukra.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, thunderbird
2011. november 13. 22:19 #418
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2011.11.13. 21:42)
Nem akarok gonoszkodni, de szerintem néhány embernek (most nem csak a Starity-tagokra gondolok) bőven elég egy ilyen kósza információdarab, hogy kitörjön a III. világháború, és egyéb bizonyíték híján elkezdenék mantrázni, hogy "tudtam, hogy bunda az egész", meg ehhez hasonló kommentek. 
Mérgesek lesznek a csapatra? Az nem kifejezés! Kis túlzással kijelenthetem, hogy ez a balhé lenne a végső (ki)lökés (az X-faktorból) számukra.

Akkor kiderül, hogy ebben is csak másolni tudjuk az eredeti műsort. A brit verzióból kirúgtak valakit, mondjuk azt drogozásért de ki tudja mi igaz belőle. Ezzel a feltétellel őket is ki lehetne rúgni onnan, de akkor talán a zsűri fele is repülne blink.gif
Ha már hasonlóságoknál tartunk, az eredeti verzióban is van egy emberke, akit a nézők állandóan párbajozni küldenek, de a zsűri vagy a boríték mindig megmenti. Ennyi eredetiség sincs bennünk? 110.gif Kezd már kissé unalmas lenni mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: pink_bunny, Running Fool
2011. november 13. 22:59 #419
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.11.13. 22:19)
Akkor kiderül, hogy ebben is csak másolni tudjuk az eredeti műsort. A brit verzióból kirúgtak valakit, mondjuk azt drogozásért de ki tudja mi igaz belőle. Ezzel a feltétellel őket is ki lehetne rúgni onnan, de akkor talán a zsűri fele is repülne  blink.gif 
Ha már hasonlóságoknál tartunk, az eredeti verzióban is van egy emberke, akit a nézők állandóan párbajozni küldenek, de a zsűri vagy a boríték mindig megmenti. Ennyi eredetiség sincs bennünk?  110.gif Kezd már kissé unalmas lenni  mellow.gif

Nekem a kedvenc "jelenségem" akkor is az, amikor 3 héten keresztül játszották az "egy mentornak két mentoráltja párbajozik "-című történetet. Ha valami, na az nagyon bűzlik dry.gif .
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. november 13. 23:05 #420
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2011.11.13. 22:59)
Nekem a kedvenc "jelenségem" akkor is az, amikor 3 héten keresztül játszották az "egy mentornak két mentoráltja párbajozik "-című történetet. Ha valami, na az nagyon bűzlik  dry.gif .

Az a helyzet, ha jobban belegondolunk, a zsűrit nem teszik ki onnan és a Rocktenors is tagadhatja ezt. Ezért szerintem senkit nem lehet kirúgni, ha egyszer Ildi már haza akarta őket küldeni. Nem? unsure.gif
40 oldal 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok