Starity

X-Faktor (2011)

40 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. október 10. 16:22 #21
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Idézet (DiscoDiva @ 2011.10.10. 16:21)
Mindenki oda van 'Lil C'-ért

Tényleg? Én egyfolytában azt olvasom, hogy utálom utálom utálom rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: kriszti145, benyaw93, nicol bellox, thunderbird, KathPierce.
2011. október 10. 16:25 #22
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.10.09. 20:08)
Én Oltyán Attilát sajnálom nagyon. Nálam ő volt a nagy favorit. Ahhoz képest, hogy az elején nem igazán tetszett nagyon megszerettem, amit csinál. Szerintem hiba volt hazaküldeni. Barna Gergőt is sajnáltam, de őt én is hazaküldtem volna, mert nem bírná az élő showt. A többi döntéssel eddig teljes mértékben egyetértek. Oltyán Attila az egyetlen, akit nagyon hiányolok. Már csak a Roctenorsért szurkolok nagyon. A többi nem különösebben érdekel.

Érte nekem is vérzett a szívem,nagyon megszerettem.Igaz,nekem már az első produkciója is tetszett,végre valami olyan volt ami különbözött a többitől,ami különleges volt,ami egyedi.Ráadásul van abban a hangban lehetőség bőven,mikor kiengedi az eszméletlen.Mostanáig sem értem miért küldte haza Ildikó...ilyenkor érzem azt hogy ő nem ért ehhez.Annyi lehetőség lett volna ebben a srácban és nem.Elég csalódott voltam az egyszer biztos.
2011. október 10. 16:26 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet (prézli @ 2011.10.10. 16:22)
Tényleg? Én egyfolytában azt olvasom, hogy utálom utálom utálom  rohog.gif

Nem ténylegesen a Starity-s tagokra írtam, hanem ismerősök közül is folyton az ő neve merül fel, ha az X-faktor szóba kerül.
2011. október 10. 17:21 #24
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Idézet (prézli @ 2011.10.10. 15:42)
A másik kedvencem Tarány Tamás. Na, ő az i-re a pontot akkor tette fel, amikor a Mentorok házában Nickelbacket énekelt. Hát, ott akkor majdnem bepisiltem a gyönyörtől. Szóval ő abszolút favoritom  biggrin.gif A harmadik, akiért drukkoltam, az Enikő. Tavaly 100%-ig biztos voltam benne, hogy bekerül. De sajnos nem így lett. Bár, én már közel két hónapja tudom, hogy idén bent lesz az élő műsorban. Ha megint Gesztit kapta volna, akkor is szerintem továbbment volna, Ferónál meg egyértelmű volt. Szerintem csak kamuzott, hogy nem biztos benne. A sz_rt nem. Enikő az aranytojást tojó tyúkja a csapatában, és igazi dívát farag belőle, mint Wolf Katiból.

Maximálisan egyetértek. Nekem is Tarány Tamás a nagy favorit és persze Muri Enikő, de nálam még hozzájuk jön a Rocktenors is és Kocsis Tibor. Ők az igazi nagy tehetségek a 12-ből. A többiek nálam csak töltelékek az adásba.

A Hajdú ikrek kivételével senkire nem mondanám, hogy rosszak. Ők nagy csalódást okoztak, mert töredékét sem tudták nyújtani a válogatós előadásuknak. Én biztos nem juttattam volna be őket, de tudtam, hogy úgyis bekerülnek, mivel a közönség szempontjából érdekesnek számít, hogy ikrek, cukik stb, így eladhatók. Demes Tamás nekem teljesen jelentéktelen és Gyurcsík Tibor is eltűnik a többiek között. Nem baj valakinek az elején is ki kell esni... Nekem egyáltalán nincs bajom Lil C-vel sem. Szerintem tehetséges, de sokkal inkább a táncban, mint az énekben. A hangja sem rossz, de nem kiemelkedő. Ő a show szempontjából lesz érdekes.

A 12 döntős első műtermi képei. Gondolom lesz majd HQ-ban is.
16 felhasználónak tetszik: prézli, Orsie16, House Of Wax, rolllllleee, Fanni00, funny18, kriszti145, benyaw93, Andika66, nicol bellox, pink_bunny, Vegas, pillecukor3, thunderbird, melasz12, Minimanó94
2011. október 10. 17:51 #25
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Jaj, köszi őket, be is állítottam Encinek biggrin.gif
2011. október 10. 17:56 #26
Orsie16
Orsie16
ღwitchღ

StátuszJéghegyek népe örök kedvenc <3
Hozzászólás: 3716
Csatolások: 677
Azonosító: 143213
Kösziii a kéepeket nagyon jók biggrin.gif de kár h lekéstem az adatlap szerkesztéséről sad.gif
2011. október 10. 18:01 #27
Orsie16
Orsie16
ღwitchღ

StátuszJéghegyek népe örök kedvenc <3
Hozzászólás: 3716
Csatolások: 677
Azonosító: 143213
Nekem egyébként Tarány Tamás és Demes Tamás a kedvencem bár az utóbbi hagszíne kicsit Nikolaséra emlékeztet...de lehet csak engem
2011. október 10. 18:10 #28
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
Nálam az abszolút kedvencek Tarány Tamás, Muri Enikő és Baricz Gergő. Hozzájuk jön még a Rocktenors. Tehetségileg ott van még Kocsis Tibor, de a többiek olyan semmilyenek nekem. Az Ikrektől kiráz a hideg is. Olyanok mint a Nyári lányok. rolleyes.gif
Oltyán Attila valami elképesztő fazon. Üde színfolt lett volna az egyhangú palettán, de nem került be. Az Apollo 23-ban én sajnos a helyes arcokon kívül nem látok fantáziát. Hátha az adásban mást fognak mutatni. A válogatón egyből éreztem, hogy ezekből egy csapat lesz és nem tévedtem. rohog.gif
Köszi a képeket és várjuk a HQ-t! meghajolo.gif
5 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, Fanni00, Orsie16, kriszti145, thunderbird
2011. október 10. 22:23 #29
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Aztaaa most kaptam egy levelet Attilától, és nagyon kedvesen ir a levélben smileeee.gif)) olyan jóó =)) azt irja kapott sok lehetőséget amit kihasznál:) jupppy
1 felhasználónak tetszik: Rap4ever8
2011. október 11. 17:03 #30
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Nekem az abszolút kedvencem Muri Enikő. thumbsup.gif Örülök, hogy most végre sikerült bejutnia az élő showba... És ha már a lányoknál tartunk, meg kell említenem Kováts Verát is. Még fiatal lány, de nagyon tehetséges. Geszti mentoráltjai közül nekem az egyetlen csapat, amelyik tetszik, az a Hajdú Ikrek. cool.gif Gyönyörű hangjuk van, főleg együtt. Azt hiszem, hogy még meg kell említenem Tarány Tamást, aki szintén kieresztette a hangját a válogatókon és a mentorok házában is. Fiúk közül pedig az abszolút kedvenc Kelemen Csaba, de Baricz Gergő se rossz. A többiek annyira nem fogtak meg, de még kíváncsi vagyok az élő produkciókra.
2011. október 11. 17:12 #31
hana001
hana001
звезда ♥

Státusz- Family don’t end with blood -
Hozzászólás: 1716
Csatolások: 1266
Azonosító: 98592
Hoztam pár képet, a mentorok házából smileeee.gif Remélem még nincsenek fent smileeee.gif
8 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, nicol bellox, pillecukor3, Fanni00, thunderbird, Adri98, Minimanó94, Vegas
2011. október 11. 17:17 #32
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Az első válogató képekben: wink.gif
5 felhasználónak tetszik: nicol bellox, Vegas, kriszti145, Adri98, Minimanó94
2011. október 11. 17:48 #33
Vegas
Vegas
zseni
Hozzászólás: 2553
Csatolások: 7161
Azonosító: 158908
Látom sokan leírták a véleményüket. Most én is így teszem.

A 25 év felettiek kategóriába engem nem igazán fogott meg senki. Én viszont Violettát tovább engedtem volna, Tarány Tamást is. Tamás nekem olyan "maci", nagyon aranyos, így jó ahogy van, de egyébként nagyon jó hangja van mellesleg, de valahogy engem nem fogott meg, ezért nem is a kedvencem, bár ettől függetlenül nagyon szurkolok neki. Luther Beukát már a 150ből tovább sem kellett volna engedni.

A fiúk kategóriában nagyot csalódtam. Én is Oltyán Attilára számítottam volna, hiszen ő olyan "elvont", de nagyon különleges. Kicsit felismertem magam benne. Annyira nagy személyiség. Nem tudom, hogy fogunk-e még hallani róla, de remélem igen. Baricz Gergő is nagyon jó, az első számmal levett a lábamról, nagyon kellemes őt hallgatni. Barna Gergő is jó énekes, gyönyörű szép hangja van, de sajnos szegényke olyan érzékeny, egyfolytában sír. Tudtam, hogy nem fog továbbjutni, de remélem helyre teszi a lelki világát, még annyira fiatal. Egyébként én is nagyon érzékeny vagyok. Viszont Lil C... Helyette Oltyán Attilát simán továbbvittem volna! Kifejezetten irritál a hangja, és remélem nem lesz bent tovább a Top 9-nél, mert nem ide való. Ááá viccnek is rossz. Ha rágondolok már rosszul leszek. Tarsoly Arnold is nagyon tetszett nekem, ő is mehetett volna tovább, de be kell vallani, Ildinek igaza volt, én is egy színházba jobban el tudnám képzelni, mint itt, mert a népség úgy is Lil C-re szavaznának, pedig Arnoldnak azért valljuk be, jobb hangja volt.

A lányok. Ez volt a legerősebb mezőny! Örülök, hogy Ferót kapták, ő egy jó mentor, biztosan jól fogja felkészíteni őket. De viszont másrészről pedig nagyon sajnáltam, hogy döntenie kellett a lányok között, mert mindenki ugyanolyan jó volt. Engem Bagosi Alexa megfogott, már a válogatón, mindenkinek csak úgy emlegettem, mint kedvencemet: " Tudod, az a 21 éves lány, akinek van 2 gyereke". Muri Enikőt is szerettem a válogatón és a táboron, de aztán most nem nagy kedvencem. Biztos vagyok benne, hogy jó lesz, és hogy még meg fogom szeretni az élő show alatt. Farkas Éva tudtam, hogy sírni-ríni fog, de biztos voltam benne, hogy nem kerül be, pedig neki is jó hangja van. Kováts Vera nagyon fiatal. Csak ez a baj, hogy fogja ezt a tehert bírni, amit majd az X-faktort hoz neki. Csak ezért sajnálom.

Csapatok. Tetszett Szisz és Kitti, de hogy az egyik óriás, a másik törpe, az borzasztó. Nagyon rossz volt nézni őket, bár inkább a Hajdu ikrek helyett inkább őket juttattam volna tovább. Nem is részletezem őket. Ahogy a Born This Wayt énekelték, na én ott ejtettem volna ki őket. Egy igazi énekesnő ilyet nem csinál. Vagy jó hangja van, vagy nincs semmilyen hangja. Nekik nincs. A Rocktenors az elmegy, jó, hogy rockot játszanak. Remélem majd megkedvelem őket jobban. Az Apollo 23 az Nánássy Tibi miatt a kedvencem. Nagyon jók voltak együtt. Én azután figyeltem fel Tibire, miután összetették őket. Engem nagyon megfogott, és szerintem neki van a legjobb hangja az Apollo-s fiúk közül, magasan viszi fel a színvonalat. Azok a 2 fős fiú-lány csapatok egyáltalán nem fogtak meg. Már el is felejtettem őket - nem mintha amikor mutatták kitűntek volna a többiek közül-.
3 felhasználónak tetszik: Fanni00, Cierdurus, melasz12
2011. október 12. 18:49 #34
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Woodstock. Peace & Music.
Hozzászólás: 2095
Csatolások: 446
Azonosító: 151319
Ez a Rocktenors ez egy vicc. Ez a Metallica feldolgozás valami iszonyat volt. És egyesek komolyan innen fogják ismerni ezt a dalt? A nevüket meghallva pedig valami jó kis rock-os csapatnak képzeltem őket. A többi előadóra pedig egyszerűen nem vagyok kíváncsi.
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Darlin_75., KathPierce.
2011. október 12. 19:04 #35
- törölt felhasználó -    
Jaj, annyira örülök, hogy Gergőm továbbjutott! w00t.gif

Reméltem, hogy a bőgőmasinát kiejtik. Irritált az egész lénye. Oké, kifejezetten aranyosnak tartom, ha egy fiú nem fojtja magába az érzéseit, hanem kisírja magát, de ő... Minden fellépés előtt és után úgy zokogott, mint akit megvertek. blink.gif _nevet.gif Meg olyan lányos az egész srác. Szóval szerintem... khm, mindegy, ez már egy másik történet. rohog.gif

Muri Enikő tehetséges, jó hangja van, stb, stb, de nekem nem túl szimpi. Jobban örültem volna, ha a másik lány jut tovább, akivel "össze volt párosítva", nem tudom a nevét. Ő aranyos (volt).

Csak ennyit akartam írni nagy vonalakban. A többiek átlagosak, sem negatív, sem pozitív véleményem nincs róluk, nem nagyon érdekelnek.
1 felhasználónak tetszik: Fanni00
2011. október 15. 16:04 #36
- törölt felhasználó -    
Mégtöbb kép a versenyzőkről biggrin.gif
8 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, melasz12, House Of Wax, thunderbird, Fanni00, kriszti145, funny18, Minimanó94
2011. október 15. 16:42 #37
- törölt felhasználó -    
Ma lesz!!! yahoo.gif Alig várom!
4 felhasználónak tetszik: Fanni00, pink_bunny, dóóra, Adri98
2011. október 15. 17:20 #38
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Egy HQ kép beer.gif
5 felhasználónak tetszik: pink_bunny, thunderbird, Adri98, Minimanó94, Vegas
2011. október 15. 18:45 #39
audrey
audrey
Hozzászólás: 1761
Csatolások: 26436
Azonosító: 121080
Keresztes Ildikó egyébként egy vicc. Reménykedtem hogy a csapatokat fogja megkapni, erre megint övé lett a fiúk kategória. 110.gif Istenem... Az a nő nem való mentornak, azon kívül hogy szerelmes a mentoráltjaiba és látványosan "elélvez" mikor azok fellépnek, nem tud semmit sem csinálni...

Egyébként így az első show előtt az az érzésem hogy az ikrek fognak ma kiesni. Aranyosak meg minden, de nem tudnak énekelni... Nem tudom miért tolják ennyire őket...

Ja és Ördög Nóri MONDJON LE!
3 felhasználónak tetszik: dave095, melasz12, Vegas
2011. október 15. 19:03 #40
- törölt felhasználó -    
Na akkor most én írok egy kis véleményt.
Lehet, hogy furcsa, de bármennyire is szeretem a fekete zenét, az R&B-t a Rap-et, de egyszerűen Lil C-től hányok. Az elején még nagyjából tettszett, de utána rájöttem, hogy nagyon gyatra hangja van, ő neki is inkább táncolnia vagy rappelnie kéne, de énekelni szerintem csak nagyon sok gyakorlás után fog jól tudni. Ugyanígy voltam a Hajdu ikrekkel is, még legelsőre tetszettek, de szerintem ugyanolyanok lesznek, mint a Summer Sisters lányok. Egy idő után nagyon semlegesek lesznek, nem fognak semmi újat mutatni, és ezért is remélem, hogy a lehető leghamarabb kiesnek. Szerintem most a legerősebb csoport az a lányok. Mindhárom csajszi elképesztően tehetséges, de nekem nagyon Kováts Vera tetszik. Csak 16 éves, de olyan hangja van, hogy az hihetetlen wub2.gif De a legnagyobb kedvencem mégis Baricz Gergő, amit inkább nem részletezek... heart.gif És most nézem, hogy az x-faktor oldalán a toplistát Muri Enikő vezeti, utána Kováts Vera és Baricz Gergő és az utolsó Lil C biggrin.gif
40 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok