Starity

X-Faktor (2011)

40 oldal 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. november 05. 22:50 #341
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Most nem elemeznék egyesével mindenkit, mivel kb. fél órája nem is kéne itthon lennem... Akikről nem írok azokról az a véleményem, mint általában.

Baricz Gergő: Sosem fogom megkedvelni ez már szinte biztos, de most semmivel sem volt rosszabb, mint a többiek. Egész jó volt, amit csinált, de szerintem nem kéne magyarul énekelnie. A többség tudja, hogy eléggé irritál, ha valaki tájszólással beszél. Gergőnél is zavar, de neki ez a tájszólás éneklésnél is megmarad, ami fura, mert általában éneklés közben ezeket nem lehet észrevenni, ahogy a dadogós emberek sem dadognak előadás közben. Na mindegy csak arra akarok kilyukadni, hogy a magyar daloknál ez sokkal erősebben kitűnik és engem zavar, ezért szerintem maradjon az angol daloknál.
Bagosi Alexa: Fluor? Most komolyan? Hatalmas csalódás volt... blink.gif
Rocktenors: A mai adásban először én is lemondtam róluk a show alatt. Hétről hétre csalódást okoznak. Nem nagy kedvenceim (voltak), de sokkal többet várnék tőlük, mert sokkal tehetségesebbek. A tudásukat a párbajdalokban mindig meg is mutatják. Sajnálom, hogy a show alatt ez nem jön össze nekik. Bár már teljesen lemondtam róluk, de a párbaj alatt ismét teljesen beleszerettem a hangjukba. Eszméletlenül tehetségesek és örülök, hogy maradtak, de ha nem változtatnak és nem szedik össze magukat akkor tényleg távozniuk kell. Nem (csak) a párbaj alatt kell teljesíteni, hanem a showban is. Ha ez nem megy nekik akkor nincs itt helyük.
Apollo23: Nem hatott meg a távozásuk. Volt pár jó előadásuk, kedveltem is őket. Jó, amit csinálnak, de nekem semmi feledhetetlent nem nyújtottak. A múlt héten pedig kifejezetten katasztrofálisak voltak. Náluk kapcsoltam ki. xD
1 felhasználónak tetszik: pink_bunny
2011. november 05. 22:58 #342
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Ez a műsor megint színvonalon aluli volt.. Pár szóval jellemezném a versenyzőket. Baricz Gergő: Bocsi mindenkitől, de ez most megint ritka sz_r volt.. Kováts Vera: Az előző produkciója kifejezetten tetszett, de a mostani nem győzött meg.. mellow.gif Muri Enikő: most nem teljesített úgy, ahogyan vártam. Apollo23: vegyes érzéseim vannak velük szemben... Rocktenors: biztos voltam benne, hogy most ők mennek, de ha jövőhéten nem is, két hét múlva már tuti repülnek.. egyébként megintcsak a párbajdaluk volt jobb a két előadásuk közül. Kocsis Tibi: nem volt a legjobb produkciója, de voltak nála rosszabbak is. Bagosi Alexa: hát... nekem ez a produkció nem tetszett.. rolleyes.gif Lil C: Ismét hozta a formáját. Egyszerűen borzasztó volt.. Tarány Tamás: Most ő sem volt a legjobb, valószínűleg a szakítása miatt, de majd kilábal belőle, és jövőhéten - remélem - visszatér egy remek produkcióval. Hajrá!

És el kell mondjam, hogy az est 'fénypontja' Nórika poénjai voltak.. rohog.gif
2011. november 06. 08:36 #343
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Tegnapi rész elemzése biggrin.gif

Muri Enikő: Nagyon jó volt heart.gif Habár tény , nem volt kiemelkedő, de jó volt smileeee.gif
Bagosi Alexa: Nekem valahogy nem jön be ennek a nőnek a hangja unsure.gif Ráadásul mikor elkezdte énekelni a Flourt azt hittem leesek az ágyról omg.gif
Kováts Vera: Huh, de nem bírom elviselni. Már ne is haragudjatok a tegnapi fellépése egy kalap sz*r volt omg.gif Nem tud énekelni csak nyávogni, aztán eladják hogy milyen kis mézes mázas omg.gif Szánalmas kis csaj dry.gif

Baricz Gergő: Számmora már múltkor is nagyon rossz volt dry.gif Ez még éppen tűrhető volt unsure.gif
Lil C: Érdekes volt biggrin.gif Szerintem ez kifejezetten jól állt neki biggrin.gif

Tarány Tamás: Nincs sok hozzáfűzni valóm heart.gif
Kocsis Tibor: Ez nem tetszett unsure.gif A Múltheti jobb volt wink.gif

Rocktenors: Csesszék meg, már bocsánat mad.gif Harmadjára állnak ki oda és mégis továbbjutnak blink.gif Nem esik le a mentoroknak hogy azért vannak mindig kieső helyen mert az emberek nem szeretik őket omg.gif Nekem már a párbajdal sem tetszett , a végén az egész tiszta vinnyogás volt dry.gif

Apollo 23: Vérzik értük a szívem cray.gif Annyira szimpatikusan és jó énekesek voltak sad.gif Nem értem mi volt a baj, semmi nagyzolás nem volt, egyszerűen csak élvezték amit csinálnak sad.gif
sajnálom őket, nem nekik kellett volna menniük sad.gif
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, pink_bunny
2011. november 06. 09:09 #344
- törölt felhasználó -    
Szinte tudtam, hogy megint az lesz, hogy egy tehetség fog kiesni ismét. Már nem azért, de a Rocktenors a válogatás óta egyre csak pocsékabb. A párbaj dalukat általában jól válasszák meg és jól is éneklik, de azonkívülök kezdenek nagyon gázok lenni. Nekik kellett volna most kiesni és nem az Apollo23-nak sad.gif
A Rocktenorsnak már ez volt a harmadik párbaja, gondolom nem véletlenül, erre megint ők maradtak bent. Kicsit sajnáltam Gesztit, hogy megint a saját csapatai közül kellett választania, de szerintem tegnap este jól döntött az Ildikóval együtt. Mikiben és Feróban meg csalódtam, hogy az Apollo23-at ejtette volna ki.

Bagosi Alexának, mint mindig, most is gyönyörű volt a hangja, de ezt a számot nem kellett volna elénekelnie. Fluortól nekem ezerszer jobban tetszik ez a dal. Ez a feldolgozás ez gáz volt nagyon, mint ahogy Tarány Tamástól is ez a jó kis Madonna dal és hogy el lett szúrva az egész. Szóval Tamás és Tibi most sem tudtak lenyűgözni engem. Bocs rajongók, de egyenesen szörnyűek voltak!

Kovács Vera is jól énekelt, de a dalválasztás neki sem volt jó, ahogy Lil C-nek sem. Bár legalább bebizonyította, hogy nem csak Michael Jacksont tud énekelni biggrin.gif

Szóval számomra tegnap este Baricz Gergő heart.gif , Muri Enikő és az Apollo23 heart.gif tetszett a legjobban.
3 felhasználónak tetszik: Eszter655, thunderbird, Fanni00
2011. november 06. 09:23 #345
audrey
audrey
Hozzászólás: 1761
Csatolások: 26436
Azonosító: 121080
Az a helyzet, hogy az Apollo 23 megérdemelte hogy kiessen. Az első élő adás óta egyre gyengébbek, az a párbaj dal meg egyszerűen gyalázat volt. Persze nem azt mondom hogy a Rocktenors megérdemli hogy bent maradjon, jövőhéten úgy is ki fognak esni. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: prézli, ophely88
2011. november 06. 09:24 #346
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Most akkor elemzem az előadásokat... biggrin.gif
Baricz Gergő:Egyszerűen imádom,nálam vitte a pálmát...neki minden szám jól áll.heart.gif
Kováts Vera:Ez olyan cuki-muki volt,inkább egy óvodás kislányhoz illene,de Vera tökéletesen elénekelte.Itt csak a dalválasztásba tudok belekötni. unsure.gif
Muri Enikő:Habár az előző jobban tetszett,ez sem volt rossz.
Appolo23:Imádom ezt a 3 srácot szimpatikusak és jó énekesek is.Nem értem miért ők estek..az előadásuk tetszett,jó ez a szvinges irányzat. sad.gif
Tarány Tamás:Csodálatos,mint mindig... wub.gif
Kocsis Tibor:Én meghallgatnék Tibitől egy pörgős számot is végre,de ettől független tetszett. wink.gif
Lil C.:Meglepetés volt az tuti,de neki kifejezetten jól áll ez stílus. laugh.gif
Bagosi Alexa:Amikor meghallottam a Mizut,arra gondoltam:-Ez most komoly? blink.gif
Rocktenors:Egyátalán nem tetszett,nyávogás és üvöltés volt az egész előadás.Könyörgöm már harmadszorra kaptak kevés szavazatot,ez csak jelent valamit(!).Ha következő adásban is ők és xy maradnak és a Rocktenors jut tovább én felmászok a falra. mad.gif
Közös produkció:Geszti számát énekelték..tehát protekció. rohog.gif
Na és ez a sztárvendég,már azt hittem lefordulok a székről..VV Attila szavaival élve:-EZ MI? blink.gif

De az estét nálam egyértelműen Gergő wub.gif heart.gif vitte.
2 felhasználónak tetszik: thunderbird, Fanni00
2011. november 06. 12:07 #347
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Na jönnék én is.

Bár nem is olyan rég szidtam őket,de be kell valljam legjobban tegnap este az Apollo23 tetszett.Talán azért is vágódtak be nálam,mert az egyik kedvenc Rihanna számom énekelték,de a lényeg akkor is az,hogy jók voltak.Nem kellett volna kiesniük még.Kapásból tudnék 4 embert mondani akiknek előttük kellett volna távozni.

Tarány Tamás,Kocsis Tibor,Muri Enikő,Bagosi Alexa a 4 kedvencem.A Tibi nem fog mostanában olyan jól énekelni,mint a 2. élő adásban.Ott nagyon jó volt,túl jó is szerintem.Hiába piszkálják nem minden stílus áll annyira közel hozzá mint az.Alexana hagyjuk Fluort szerintem,de a hangja akkor is jó volt.
Enikőtetszett,de a felétől volt jobb szerintem.Előtte a számomra kicsit unalmas volt.
Tomiigenis jó volt,szerintem a zsűri néha olyan süket tud lenni.Plusz éneklésről van szó akkor énekelni kell,nem a táncelőadás a lényeg.Feró igazán befoghatná,mert ő énekelni se tud.

Kováts Vera:Nem volt rossz,de nekem ebből a jó kislány imidzsből elegem van.Már túl játssza..A 3 versenyző közül aki a végére maradt,őt raktam volna párbajozni.

Baritz Gergő:Mondom most szabadult egy horror filmből amiben az ijesztő vérfarkast játssza...Van nála rengeteg rosszabb hangú,de ez a rekesztés. omg.gif

Lil C:Nem volt rossz,de nekem az előző előadása jobban tetszett.Ez a stílus nem állt rosszul neki,de én hányingert kapok a swing zenéktől.Magát a számot amúgy szeretem.Főleg amikor a Vastag Csabi énekli.

Na és most jöjjenek azok akiktől lehetetlen megszabadulni,pedig már éppen ideje lenne:
Rocktenors: Először is ők velük mint emberekkel nincs bajom,nagyon aranyos fiúk,és kedvesek,de mint énekesekkel. omg.gif
Remélem nem baj,de tegnap az After X-ben írtak pár sms-ben olyat amit ha nem olvastatok muszáj lesz:
3 kakadu,Olyan hangjuk van mint mikor a cserép összetörik,A kutyám szebben vonyít,Olyan hangjuk van mint mikor egy macskának izomból rálépnek a farkára.
Ezek az sms-ek mindent elmondtak helyettem.
Plusz 300 lesz a vérnyomásom nekem is meg anyunak is ha meglátjuk őket.
Anya reakciója az előadásuk közben:
- Ne,ezt nem lehet elviselni!!!
-Mi ez?Ilyen van a pokolban is!!
-Ebbe belelehet halni!
És közben pár szál haját is sikerült kitépnie.Nem idegbeteg vagy ilyen,de ezek a srácok olyan szörnyűek,hogy egy temetésen a nyávogásukra még a hallott is feltámadna.

Bocs,hogy sokat írtam.
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, bloody girl, pink_bunny
2011. november 06. 16:49 #348
Tina19990306
Tina19990306
új tag
Hozzászólás: 64
Csatolások: 271
Azonosító: 160516
Szerintem az X factor vagány műsor! A válogatáson sokat röhögtem!biggrin.gif
De én Bagosi Alexának,és Lil C-nek szurkolok biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: melasz12, sztárfan
2011. november 06. 18:04 #349
melasz12
melasz12

Státusz<3
Hozzászólás: 2039
Csatolások: 333
Azonosító: 142106
Kár hogy kiesett az Apollo23 ők voltak a legjobbak!!sad.gif
2011. november 06. 18:12 #350
- törölt felhasználó -    
Ahogy elnézem szinte én vagyok az egyetlen Rocktenors rajongó de sebaj,én ragaszkodom ehhez rohog.gif
Szerintem nincs velük semmi baj,nekem kifejezetten tetszett eddig minden produkciójuk.Az éneklésük sem nevezném nyávogásnak,inkább különlegesnek gondolnám.Olyan hangokat is ki tudnak énekelni ami még számomra is meglepő.Ráadásul a rock az egyik olyan műfaj amit a leginkább előnyben részesítek és annak csak örülni tudok ha van olyan aki végre ilyennel jön.Örülnék ha megnyernék de biztos vagyok benne hogy 1-2 körön belül kiesnek mert már a tavalyi szériánál is látszott hogy a csapatok kapják általában a legkevesebb szavazatot,inkább az egyéni előadók vannak itt előnyben.
A versenyben egyébként igazán ígéretes tehetségnek még főleg Tarány Tamást gondolom,egyedi hangszíne van és képes is ezt kamatoztatni.Akit pedig jelen pillanatban a legszívesebben látnék a kiesők közt az Alexa.Számomra unalmas,ráadásul azt a múltkori Evanescence dalt úgy elrontotta hogy csak néztem.Most meg ez a mizu.. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: prézli, Running Fool
2011. november 06. 19:24 #351
Fanni00
Fanni00

Státusz"So fuck you,you can go cry me an ocean and leave me be...."
Hozzászólás: 4116
Csatolások: 1483
Azonosító: 126355
Na szóval a tegnapi adás.
Mit is írhatnék. Kezdeném azokkal akik tetszettek. Mind például,meglepő módon,de Lil C. Ugyanúgy utálom,szóval a véleményem nem változott róla,de meg kell hagyni,tegnap jó volt. Nekem legalább is tetszett.
A másik személy pedig természetesen Gergő volt. Tetszett,nagyon tetszett. Bár igaz,tud ennél jobb is lenni,sokkal jobb! Csak ez a rekesztés valahogy nagyon "gyengíti" (már ha lehetséges ilyen). Miért is kell erőltetni,nem tudom. Voltak részek ahol a saját,tiszta hangjával énekelt,hallani is lehetett,hogy sokkal jobb volt ott. Egyébként maga a produkció meg nagyon tetszett. Végig vigyorogtam az egészet,nagyon aranyos volt. heart.gif
A többiek pedig,hát.. Vera szerintem borzasztó volt,ahogy a Rocktenors is. A többiek pedig semlegesek voltak.
Ui.: Nem igazán sajnálom,hogy az Apollo 23 esett ki. Utóbbi időben nagyon gyengék voltak. Jogos volt a kiesés.
2011. november 07. 17:53 #352
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Idézet (WhiteAngel @ 2011.11.06. 18:12)
Akit pedig jelen pillanatban a legszívesebben látnék a kiesők közt az Alexa.Számomra unalmas,ráadásul azt a múltkori Evanescence dalt úgy elrontotta hogy csak néztem.Most meg ez a mizu.. rohog.gif

A Mizu nagyon jó taktika volt, mert ezzel a dallal biztos, hogy nem tudott a kiesés szélére kerülni. Pedig az utóbbi időben rezgett a léc.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Christinna
2011. november 11. 15:09 #353
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Valaki tudja mi lesz a szombati adás témája? Megint nem fogom látni, de ha a téma jó utólag biztos megnézem. smileeee.gif
2011. november 11. 15:13 #354
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.11.11. 15:09)
Valaki tudja mi lesz a szombati adás témája? Megint nem fogom látni, de ha a téma jó utólag biztos megnézem. smileeee.gif

díjnyertes dalok
1 felhasználónak tetszik: Rap4ever8
2011. november 12. 20:05 #355
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Christinna @ 2011.11.11. 15:13)
díjnyertes dalok

Öcsém facsiga, micsoda kategóriák fear.gif Már nem azért, de sok kategória ugyanazt jelenetené, csak más néven keresztelik el azokat.
Alexa száma borzasztó volt. fear.gif
2011. november 12. 20:09 #356
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.11.12. 20:05)
Öcsém facsiga, micsoda kategóriák fear.gif Már nem azért, de sok kategória ugyanazt jelenetené, csak más néven keresztelik el azokat.
Alexa száma borzasztó volt. fear.gif

nem a dallal volt baj:) Alexa volt kevés hozzá! smileeee.gif ráadásul hamis.
2011. november 12. 20:11 #357
- törölt felhasználó -    
Baricz Gergő és a Kings of Leon - Use Somebody heart.gif Imádom azt a számot wub.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, Eszter655, thunderbird
2011. november 12. 20:12 #358
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Norah @ 2011.11.12. 20:09)
nem a dallal volt baj:) Alexa volt kevés hozzá! smileeee.gif ráadásul hamis.

Igen, hamis volt és tényleg nem fektetett bele elég energiát.
A Kings of Leon feldolgozás sem tetszett Gergőtől. Neked?
2011. november 12. 20:14 #359
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.11.12. 20:12)
Igen, hamis volt és tényleg nem fektetett bele elég energiát.
A Kings of Lion feldolgozás sem tetszett Gergőtől. Neked?

beer.gif Akkor már 2-en vagyunk!smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. november 12. 20:18 #360
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Áá pedig szerintem isteni volt Gergő. Nekem mondjuk eddig még mindig tetszett, de az utóbbi 3 adásban a dalokat tényleg nem találták el és nem jött ki az igazi tehetsége, de végre visszatértek ahoz, ami igazán ő. Szerintem egyszerűen fantasztikus volt, az ilyen dalok állnak jól neki. Úgy örültem. meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Eszter655, thunderbird
40 oldal 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok