Baricz Gergő: Sosem fogom megkedvelni ez már szinte biztos, de most semmivel sem volt rosszabb, mint a többiek. Egész jó volt, amit csinált, de szerintem nem kéne magyarul énekelnie. A többség tudja, hogy eléggé irritál, ha valaki tájszólással beszél. Gergőnél is zavar, de neki ez a tájszólás éneklésnél is megmarad, ami fura, mert általában éneklés közben ezeket nem lehet észrevenni, ahogy a dadogós emberek sem dadognak előadás közben. Na mindegy csak arra akarok kilyukadni, hogy a magyar daloknál ez sokkal erősebben kitűnik és engem zavar, ezért szerintem maradjon az angol daloknál.
Bagosi Alexa: Fluor? Most komolyan? Hatalmas csalódás volt...
Rocktenors: A mai adásban először én is lemondtam róluk a show alatt. Hétről hétre csalódást okoznak. Nem nagy kedvenceim (voltak), de sokkal többet várnék tőlük, mert sokkal tehetségesebbek. A tudásukat a párbajdalokban mindig meg is mutatják. Sajnálom, hogy a show alatt ez nem jön össze nekik. Bár már teljesen lemondtam róluk, de a párbaj alatt ismét teljesen beleszerettem a hangjukba. Eszméletlenül tehetségesek és örülök, hogy maradtak, de ha nem változtatnak és nem szedik össze magukat akkor tényleg távozniuk kell. Nem (csak) a párbaj alatt kell teljesíteni, hanem a showban is. Ha ez nem megy nekik akkor nincs itt helyük.
Apollo23: Nem hatott meg a távozásuk. Volt pár jó előadásuk, kedveltem is őket. Jó, amit csinálnak, de nekem semmi feledhetetlent nem nyújtottak. A múlt héten pedig kifejezetten katasztrofálisak voltak. Náluk kapcsoltam ki. xD

1 felhasználónak tetszik: