X-Faktor (2011)
2011. november 05. 20:26
Miért kell a Foreigner - I Want to know what love is c. dalát nyáltengerbe fojtani?? Tom' ez a feladat, de akkor is...
2011. november 05. 20:33
Idézet (ophely88 @ 2011.11.05. 20:31)
Az Umberella jobb volt, mint a Rihannás verzió, de nem jobb, mint az eredeti. Tarány Tominak érdekes dalválasztás de jó volt, mint mindig. 
Miért? - nem a Rihanna verziója az eredeti?
2011. november 05. 20:35
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Norah @ 2011.11.05. 20:33)
Miért? - nem a Rihanna verziója az eredeti? 
Nem. Nem tudtad? Ez egy klasszikus még talán a 80-as vagy a 90-es évekből, a Rihanna féle verzió pedig nemrégi.
2011. november 05. 20:56
Idézet (ophely88 @ 2011.11.05. 20:35)
Nem. Nem tudtad? Ez egy klasszikus még talán a 80-as vagy a 90-es évekből, a Rihanna féle verzió pedig nemrégi.
Annál jobb volt, mivel Rihanna nem tud énekelni, ők igen. 
Nem tudtam:) Le vagyok maradva
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. november 05. 21:02
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Az nyert, aki azt írta SMS-ben, hogy Ildikó elájul. Gratula a nyerteseknek, a műsor után kisorsoljuk az aláírással ellátott Ildikó bögréket és párnákat a jól tippelők között.
2011. november 05. 21:12
Gyaa... Fluor
ezt nem kellett volna
de persze sokkal jobb Alexa előadásában
2011. november 05. 21:16
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Candies @ 2011.11.05. 21:12)
Gyaa... Fluor
ezt nem kellett volna
de persze sokkal jobb Alexa előadásában 
Világslágerek feldolgozása, kérem szépen.
Fanni00
2011. november 05. 21:20
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Nálam Alexa nyert ma este. Lehet ciki, lehet gáz a MIZU, de ezt a feldolgozást én szeretem, és ALEXA jó volt
Apollo is tetszett, na meg természetesen Muri Enikő.
Lil C-n meglepődtem hogy ilyet is tud. Mindjárt jobb a helyzet, bár még mindig nem kedvelem.
Kíváncsi vagyok a közös dalra... (nem láttam a próbát...
sok volt a meló :S )
Lil C-n meglepődtem hogy ilyet is tud. Mindjárt jobb a helyzet, bár még mindig nem kedvelem.
Kíváncsi vagyok a közös dalra... (nem láttam a próbát...
2011. november 05. 21:26
Most nem akarok mindenkit hosszasan végigértékelni így rövidebb leszek.Az este legjobbja egyértelműen a Rocktenors volt,fantasztikus volt az előadásuk,remekül felépítették.Lil C sem volt most rossz,az övére mondtam talán a leginkább azt hogy ez feldolgozás,alig ismertem fel az eredetit,annyira más hangzása volt.Tarány Tamás remek produkciót nyújtott,de a dal egyáltalán nem tetszett.Aki még egész jó volt,az Baricz Gergő,ez a produkció kifejezetten szórakoztató volt
És akkor most a rosszak..Verával egyáltalán nem voltam megelégedve,gyenge volt és épp úgy elnyomta a szám mint Alexát egy korábbi előadásában.Hamár őt felhoztam,ez valami rémes volt.Mizu feldolgozás?Az a dal bárhogy rossz,akármit csinálnak vele.Nem kellett volna.Az Apollo23 számomra szintén olyan tingli-tangli volt,magyarul semmilyen.Nem ártana már nekik 1 párbaj.Enikő sem tetszett most,kifejezetten unalmas volt az egész.
Aki meg számomra semleges volt az Tibor volt,őt valahogy nem tudtam hova tenni.
És akkor most a rosszak..Verával egyáltalán nem voltam megelégedve,gyenge volt és épp úgy elnyomta a szám mint Alexát egy korábbi előadásában.Hamár őt felhoztam,ez valami rémes volt.Mizu feldolgozás?Az a dal bárhogy rossz,akármit csinálnak vele.Nem kellett volna.Az Apollo23 számomra szintén olyan tingli-tangli volt,magyarul semmilyen.Nem ártana már nekik 1 párbaj.Enikő sem tetszett most,kifejezetten unalmas volt az egész.
Aki meg számomra semleges volt az Tibor volt,őt valahogy nem tudtam hova tenni.
2011. november 05. 21:27
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2011.11.05. 21:02)
Az nyert, aki azt írta SMS-ben, hogy Ildikó elájul. Gratula a nyerteseknek, a műsor után kisorsoljuk az aláírással ellátott Ildikó bögréket és párnákat a jól tippelők között. 
a box-szett kimaradt
mondjuk Lil C tényleg jobb volt mint eddig, de azért nemár
ophely88
2011. november 05. 21:52
Megint a csapatok...(tényleg a leggyengébbek, ráadásul nincs személyiségük.)
2011. november 05. 21:56
Megint a csapatok?
A Rocktenorsnak annyi.Imádom őket de úgyis azt viszik majd be aki eladhatóbb(annak ellenére hogy ez nem arányos azzal hogy mennyi hangjuk van)
Mit is vártam ettől a műsortól..sosem az igazi tehetségek győznek.
A Rocktenorsnak annyi.Imádom őket de úgyis azt viszik majd be aki eladhatóbb(annak ellenére hogy ez nem arányos azzal hogy mennyi hangjuk van)
Mit is vártam ettől a műsortól..sosem az igazi tehetségek győznek.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.