Végül csak elkezdtem megnézni. A párbajjal kezdtem aztán vissza az elejére, de nem tudtam végignézni...
Baricz Gergő: No comment...

Senkit nem akarok megbántani...
Rocktenors: Nem tudom, hogy a közönségnek és a mentoroknak mi bajuk velük, de én imádom őket. Annyira jó, amit csinálnak. Persze a párbajdaluk most is magasan verte a showban nyújtott előadásukat, de azért az is fantasztikus volt. Remélem még sokáig maradnak.
Bagosi Alexa: Nagyon tetszik a hangja. Imádom, amit csinál. Kicsit tartottam tőle, hogy mit fog csinálni a rock esttel, de fantasztikus volt. Nem értem miért kap ilyen sok kritikát.
Tarány Tamás: A legjobb!!! Legalábbis ebben az adásban ő nyújtotta a legjobb produkciót, de egyébként is az élmezőnyben van. Fantasztikusan jól állt neki ez a dal. Kocsis Tibi előtt/után/mellett (mikor hogy) a legtehetségesebb.
Ikrek: Nagyon ideje volt hazamenniük...
Kocsis Tibi: Tökéletes. Nincs mit hozzáfűznöm. Hibátlan, amit csinál.
Kováts Vera: Szerintem nagyon jó volt. A válogató óta most tetszett először. Az élő adásokban eddig mindig vagy borzasztó hamis volt vagy más probléma volt vele, de most minden a helyén volt. Remélem ez már így is marad. Úgy tűnt sikerült teljesen visszatalálnia önmagához.
Apollo23: Nos a feléig se jutottam. Itt kapcsoltam ki. Eddig tetszett, amit csinálnak, de ez borzalmas.
Talán mald később megnézem a kimaradt produkciókat is.