Starity

X-Faktor (2011)

40 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. október 29. 22:21 #241
- törölt felhasználó -    
Idézet (cukorbogyo @ 2011.10.29. 22:20)
Hát most remélem kiesnek az ikrek! w00t.gif  w00t.gif

dettó wink.gif
2011. október 29. 22:23 #242
Karina197
Karina197
impossible

Státuszegy szakasz lezárult.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7877
Csatolások: 12522
Azonosító: 138204
EZT IS MEGÉLTÜK w00t.gif w00t.gif w00t.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif bday.gif
7 felhasználónak tetszik: Eszter655, katie993, Fanni00, chelseagirl18, thunderbird, cukorbogyo, Rihannna
2011. október 29. 22:24 #243
- törölt felhasználó -    
Idézet (Karina197 @ 2011.10.29. 22:23)
EZT IS MEGÉLTÜK w00t.gif  w00t.gif  w00t.gif  meghajolo.gif  meghajolo.gif  meghajolo.gif  meghajolo.gif bday.gif

Detó!
2011. október 29. 22:25 #244
- törölt felhasználó -    
A lehető legjobb döntést hozták,a Rocktenors messze jobb volt mint amik az ikrek valaha is lesznek. biggrin.gif
12 felhasználónak tetszik: cukorbogyo, Eszter655, ophely88, nicol bellox, House Of Wax, pink_bunny, katie993, Fanni00, thunderbird, riri17, Karina197, Rihannna
2011. október 29. 22:26 #245
cukorbogyo
cukorbogyo
vampire heart

Státuszamikor nem tudod mit érzel ✓
Hozzászólás: 7692
Csatolások: 953
Azonosító: 143757
Végreee! Yeees! bday.gif Végree! w00t.gif w00t.gif w00t.gif yahoo.gif
7 felhasználónak tetszik: Eszter655, ophely88, nicol bellox, pink_bunny, katie993, chelseagirl18, thunderbird
2011. október 29. 22:26 #246
- törölt felhasználó -    
Örülök hogy kiestek , mert mostanában nagyon gyengék voltak , és oké aranyosak , de nem valami tehetségesek , és kikészültem volna ha nem ők esnének ki , de sajnálom is őket , nagyon , hiszen ez szörnyű érzés ... sad.gif unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: nicol bellox
2011. október 29. 22:48 #247
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (olsenfan.. @ 2011.10.29. 22:19)

Jövőhéten Lil C már meztelenül fogja a szaltókat hányni! rofl.gif

No.Just.no. fear.gif
6 felhasználónak tetszik: olsenfan.., Pandus, KathPierce., chelseagirl18, thunderbird, cukorbogyo
2011. október 30. 07:53 #248
audrey
audrey
Hozzászólás: 1761
Csatolások: 26436
Azonosító: 121080
Könyörgöm. Szavazzuk már ki Nórikát. SZÁNALOM SZÁNALOM SZÁNALOM SZÁNALOM az a nő!! 110.gif
9 felhasználónak tetszik: dave095, ophely88, pink_bunny, Pandus, nicol bellox, thunderbird, cukorbogyo, prézli, KathPierce.
2011. október 30. 09:05 #249
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Egy kis elemzés biggrin.gif

Kedvencek:
Apollo 23: Nagyon jók voltak heart.gif Lehet hogy nem az ő műfajuk a Rock, de szerintem egyáltalán nem volt mű. Akkor lett volna mű ha kimennek atlétában és ott ugrálnak a csajoknak! Szerintem ez nem volt mű, nagyon jó volt smileeee.gif
Tarány Tamás: Hát nem is vártam tőle mást wink.gif Nagyon jó volt heart.gif
Muri Enikő: Ez a P!nk szám kegyetlen jól állt neki meghajolo.gif Gratulálok smileeee.gif
Lil C: Ez az előadása tetszett, habár az a vetkőzés a végén elrontotta az összképet dry.gif
Kocsis Tibor: Szerintem igen is jól csinálta, nem rockker és ahhoz képest nagyon jó volt beer.gif

Nem kedvencek biggrin.gif :
Ikrek: omg.gif Végre otthon vannak, ott az ő helyük, nem itt beer.gif
Rocktenors: A párbaj dal erős volt, mint múltkor de az élő Showban énekelt dal nem nyerte el a tetszésemet, én is párbajozni küldtem volna őket meghajolo.gif
Bagosi Alexa: Mint tett ezzel a gyönyörű, csodálatos dallal ohmy.gif Talán ez a kedvenc számom az Evanescence-től, imádom őket, és ezt a számot nagyon csúnyán megalázta Alexa, rémes volt!!
Kováts Vera: Én erre nem mondok semmit omg.gif omg.gif
2011. október 30. 09:23 #250
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (audrey @ 2011.10.30. 07:53)
Könyörgöm. Szavazzuk már ki Nórikát. SZÁNALOM SZÁNALOM SZÁNALOM SZÁNALOM az a nő!!  110.gif

Hanyas kóddal szavazzunk a kiesésére vagy hol? rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: melasz12, audrey, SmileyZ, Pandus, nicol bellox, thunderbird
2011. október 30. 09:27 #251
melasz12
melasz12

Státusz<3
Hozzászólás: 2039
Csatolások: 333
Azonosító: 142106
Nekem az Apollo23 tetszett a legjobban,mert hát ők is voltak a legszuperebbek!!biggrin.gif thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: nicol bellox
2011. október 30. 10:19 #252
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Most nem szeretnék mindenkiről véleményt mondani, csak a legjobbakról és a legsz_rabbakról:

Muri Enikő: Az est legjobbja volt. Már látom, hogy ő lesz az év legjobb női hangja. cool.gif Ez a rock nagyon jól állt neki. w00t.gif

Tarány Tamás: Tökéletes. thumbsup.gif

Kocsis Tibi: Az előző adásban nagyon jó volt, itt most annyira nem tette oda magát, de számomra még a jó kategóriába tartozik.

Hajdú ikrek: Vége, végre! Bár azt hittem, hogy a Rocktenors megy, mert ők már másodjára párbajoztak.. Nemsokára ők is repülnek.. 110.gif

Baricz Gergő: Amit levágott, az borzasztó volt. Ő tényleg csak a pofikája miatt van még benn. dry.gif

Semlegesek voltak nekem az Apollo23 Az előző adásban jól csinálták, amit csináltak, de most nem tetszettek. Rocktenors most jó volt.. wink.gif Kováts Vera se volt olyan rossz. És most Bagosi Alexa sem tetszett. Pedig eddig jó volt. Ja, és Lil C... hát.. ez a pólós dolog, amit itt leművelt.. unsure.gif

Hoppá! Csak elmondtam mindenkiről a véleményem. Bocsi.. rolleyes.gif
2011. október 30. 11:05 #253
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Na szóval ismét itt vagyunk.Most nem írok olyanokat mint a múlt alkalommal,bár volt azért akitől a falat kapargattam..
Rocktenors:Ezeket a fiúkat nem lehet eltüntetni a műsorból?Essenek már ki.Persze jó,hogy az Ikrek kiestek,mert ha nem most akkor következőre kellett volna.Amúgy rájöttem,hogy a fogszabályzós lánynak-bocsi,de nem tudom a nevét-rosszabb hangja van,mint a tesójának.De azért küldjük már haza a fiúkat,mert néha úgy nyávognak,hogy az már fáj. omg.gif

Voltak itt még valakik akiket szidtam az előző adásban,hát most tetszettek,de azért sokáig ők se maradjanak bent:
Apollo23:Most jók voltak.Nem lesznek a kedvenceim,de sokkal jobbak voltak,mint az előző adásban. smileeee.gif

Muri Enikő volt a legjobb tegnap este.Először nagyon féltem,hogy milyen lesz,mert bevallom az eleje nem nagyon tetszett. unsure.gif Ez az egyik kedvenc Pink számom,és Enikő nagyon jól előadta.Én a végén már annyit nevettem rajta,úgy fel volt pörögve. rohog.gif
Lil C:Nem vagyok rajongója,és lassan ideje is lesz kiesnie,de most nekem nagyon tetszett.Bár látom sokaknak nem tetszett ez a pólós dolog,bevallom nekem bejött. wink.gif

Tarány Tamásés Kocsis Tibor:Róluk külön nem mondanék semmit,tetszettek,jók voltak,ennyi. wub.gif

Kováts Vera:Ő sem volt rossz,most jobban is tetszett,mint előző alkalommal.

Bagosi Alexa:Gyönyörű hangja van..de...most nem volt az igazi.Ennél sokkal jobban is tudott volna énekelni. blush.gif

Baricz Gergő:..Mit mondhatnék rá??Nem rossz a hangja,de omg.gif csak ne kelljen ránéznem,annyira megijeszt az a srác.
2011. október 30. 12:00 #254
audrey
audrey
Hozzászólás: 1761
Csatolások: 26436
Azonosító: 121080
Idézet (ophely88 @ 2011.10.30. 09:23)
Hanyas kóddal szavazzunk a kiesésére vagy hol?  rohog.gif

Ha Nórit ki lehetne szavazni, talán én is küldenék pár darab sms-t. rohog.gif

Jövőhétre meg Baricz Gergő kapjon megint valami ótvar számot, amit nem tud elénekelni, és párbajozzon LOL C-vel, mert Ildikó megérdemli. beer.gif
2011. október 30. 12:09 #255
PéZsé13
PéZsé13
új tag

StátuszA tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.:D
Hozzászólás: 69
Csatolások: 7
Azonosító: 146392
wub.gif Baricz Gergő wub.gif
biggrin.gif Muri Enikő biggrin.gif
thumbsup.gif Bagosi Alexa thumbsup.gif
2011. október 30. 15:47 #256
Fanni00
Fanni00

Státusz"So fuck you,you can go cry me an ocean and leave me be...."
Hozzászólás: 4116
Csatolások: 1483
Azonosító: 126355
Látni,hogy botfülű vagyok,mert nekem nagyon tetszett Baricz Gergő. Több helyen is olvastam a 3. döntőről,hogy ilyen meg olyan sz*r volt. Nekem tetszett. pardon.gif
A szám rossz,de nem a hangja! Ehhez a rekesztéses dologhoz nem tudok mit szólni,nem értek ehhez,bár Malek Mikinek valamilyen szinten igaza volt. Ezzel a sorozatos borzalmas számválasztással megutáltatják a nézőkkel. Annyira csodás a hangja,nem egy számot tudnék mondani,amihez tökéletesen passzolna a mély hangja. És minden egyes produkcióba szívét-lelkét beleadja,annyira hitelesen csinálja,tele van érzelmekkel! Benne több van,jóval több. Ő a mezőny egyik legjobbja,és ezt csinálja vele az Ildikó..
Akit még szóra méltatnék,az nem más mint Tarány Tamás. Nem okozott csalódást,ügyes volt megint. Valamint Muri Enikő tetszett még nagyon,egyre jobban megkedvelem,annak ellenére mennyire ellenszenves volt a szememben még az elején.
A többiek pedig semlegesek voltak számomra.
2 felhasználónak tetszik: thunderbird, janet7
2011. október 30. 18:26 #257
- törölt felhasználó -    
Na, most jöjjön az én véleményem, amivel szerintem nem fogom jobban megkedveltetni magam veletek. pardon.gif

Kezdjük azokkal, akik nem tetszettek:
Apollo23: Műanyaag! laugh.gif Nem áll jól nekik a rock, olyan fura volt az egész. Ettől függetlenül szeretem őket, csak ez most sz@r volt.

Lil C: blink.gif Na ja, erre a póló-letépésre feltétlenül szükség volt, különben nem lett volna semmi érdekes a produkciójában. Feláll a szőr a hátamon ettől az alaktól.

Rocktenors: Minden héten ugyanolyanok, kezdenek egysíkúvá válni. De azért rossz sem volt, inkább egy gyenge közepes.

Akik jók voltak:
Gergőkém, ha még egyszer ilyen sz@r számmal állsz ki a színpadra, én nem tudom, mit csinálok veled. acute.gif Hangilag és előadásmód szempontjából nagyon ott volt, csak a dal rontotta le nagyon. Azt nem tudom, hogy egyetértsek-e Miklóssal, én nem értek ehhez, de azért... think.gif Volt benne igazság. Még mindig úgy gondolom, hogy az Elvis-dallal volt a legjobb, de nekem most is tetszett. Nem tehetek róla. Ha már a szívét dobja elém... wub3.gif Engem megvett kilóra. laugh.gif

Kováts Vera: Második kedvencem az este folyamán. Eddig is kedveltem, de azt hittem, hogy a cukiságon kívül mást nem tud nyújtani a színpadon, viszont úgy látszik, tévedtem. Nagyon jól nyomta a csaj. meghajolo.gif

Muri Enikő: Az elején még olyan ellenszenves volt, hogy az leírhatatlan, de kezdem megkedvelni. Nagyon jól állt neki a U & Ur Hand, az egyik legjobb Pink-szám.

Kocsis Tibiről és Tarány Tomiról csak annyit, hogy megint tökéletesek voltak, semmi kivetnivalót nem találtam.

Bagosi Alexa: Még mindig nem tartom valami kiemelkedő jelenségnek, de ezzel a dallal meggyőzött, hogy van itt helye. Erre olyan négyest kap tőlem. biggrin.gif Szép hangja van.
1 felhasználónak tetszik: pink_bunny
2011. október 30. 19:16 #258
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Nem voltam itthon, így ezt most nem láttam. Megéri utólag megnézni vagy annyira nem volt jó? Annak viszont örülök, hogy az ikrek távoztak. biggrin.gif Ideje volt...
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2011. október 30. 19:33 #259
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.10.30. 19:16)
Nem voltam itthon, így ezt most nem láttam. Megéri utólag megnézni vagy annyira nem volt jó? Annak viszont örülök, hogy az ikrek távoztak. biggrin.gif Ideje volt...

A többség jó volt. smileeee.gif Bár szerintem minden részt megéri megnézni.
1 felhasználónak tetszik: Rap4ever8
2011. október 30. 19:36 #260
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Idézet (House Of Wax @ 2011.10.30. 09:05)
Egy kis elemzés  biggrin.gif
Kedvencek:
Apollo 23: Nagyon jók voltak heart.gif Lehet hogy nem az ő műfajuk a Rock, de szerintem egyáltalán nem volt mű. Akkor lett volna mű ha kimennek atlétában és ott ugrálnak a csajoknak! Szerintem ez nem volt mű, nagyon jó volt  smileeee.gif
Tarány Tamás: Hát nem is vártam tőle mást  wink.gif Nagyon jó volt heart.gif
Muri Enikő: Ez a P!nk szám kegyetlen jól állt neki  meghajolo.gif  Gratulálok  smileeee.gif
Lil C: Ez az előadása tetszett, habár az a vetkőzés a végén elrontotta az összképet  dry.gif
Kocsis Tibor: Szerintem igen is jól csinálta, nem rockker és ahhoz képest nagyon jó volt  beer.gif
Nem kedvencek  biggrin.gif  :
Ikrek: omg.gif Végre otthon vannak, ott az ő helyük, nem itt  beer.gif
Rocktenors: A párbaj dal erős volt, mint múltkor de az élő Showban énekelt dal nem nyerte el a tetszésemet, én is párbajozni küldtem volna őket  meghajolo.gif
Bagosi Alexa: Mint tett ezzel a gyönyörű, csodálatos dallal  ohmy.gif  Talán ez a kedvenc számom az Evanescence-től, imádom őket, és ezt a számot nagyon csúnyán megalázta Alexa, rémes volt!!
Kováts Vera: Én erre nem mondok semmit omg.gif omg.gif

Gergőt merre hagytad? laugh.gif
4 felhasználónak tetszik: Fanni00, thunderbird, janet7, SmileyZ
40 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok