X-Faktor (2011)
2011. október 29. 19:56
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Hú Nórinak ez a haj..
2011. október 29. 20:23
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (nicol bellox @ 2011.10.29. 19:56)
Hú Nórinak ez a haj.. 
Nekem abból van elegem, amit Nóra művel. Az újság lehozza amit mond, ő megcáfol és direkt mond valamit, amivel megint bekerül. Ez a sárdobálás a Blikkel és a Borsonline-nal kicsit olyan, mint óvodában a 'meghúztad a hajam, énis meghúzom a te hajad'. Szánalom a köbön.
2011. október 29. 20:29
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Pedig én is hetente lehúzom a cikkekben. Azt is elolvashatná igazán
1 felhasználónak tetszik:
pink_bunny
2011. október 29. 20:35
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (nicol bellox @ 2011.10.29. 19:56)
Hú Nórinak ez a haj.. 
Hogy Alekoszt idézzem a Facebookról: "Ördög Nóri X Faktorban hogy néz már ki? Mint egy kis Etióp
2011. október 29. 20:40
Idézet (Karina197 @ 2011.10.29. 20:39)
na már elegem van Nóriból, olyan idegesítő ez a nőszemély
a szexhiányából meg főleg 
Nóri tényleg olyan idegesitő. Balázs sokal jobb lenne.
2011. október 29. 20:42
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Idézet (bloody girl @ 2011.10.29. 20:40)
Nóri tényleg olyan idegesitő. Balázs sokal jobb lenne. 
hát ja, őt tényleg szeretem. Bagosi Alexa egyébként nagyon oda tette magát. imádtam
2011. október 29. 20:44
Idézet (Karina197 @ 2011.10.29. 20:42)
hát ja, őt tényleg szeretem. Bagosi Alexa egyébként nagyon oda tette magát. imádtam 
Karina197.
Neked ki a kedvenced?
2011. október 29. 20:45
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Idézet (bloody girl @ 2011.10.29. 20:44)
Karina197.
Neked ki a kedvenced?
Neked ki a kedvenced?
hát Demes Tamás volt... de most Muri Enikő
neked?
KathPierce.
2011. október 29. 20:51
Idézet (Karina197 @ 2011.10.29. 20:45)
hát Demes Tamás volt... de most Muri Enikő
neked?
neked?
Nagyon sajnálom hogy ki esett a kedvenced,
De ez egy ilyen müsőr.
Ez van bele kell nyudni.
Sajnos.
2011. október 29. 20:52
|
Karina197impossible |
|
Idézet (bloody girl @ 2011.10.29. 20:51)
Nagyon sajnálom hogy ki esett a kedvenced,
De ez egy ilyen müsőr.
Ez van bele kell nyudni.
Sajnos.
De ez egy ilyen müsőr.
Ez van bele kell nyudni.
Sajnos.
már lenyugodtam
2011. október 29. 20:53
Idézet (Karina197 @ 2011.10.29. 20:52)
már lenyugodtam 
Kedves lány vagy Karina.
Te Demes Tamás rajongó!
2011. október 29. 21:04
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Bikini-Mielőtt elmegyek
Imádom ezt a dalt, hajrááááá srácok
2011. október 29. 21:11
Idézet (nicol bellox @ 2011.10.29. 21:04)
Bikini-Mielőtt elmegyek
Egyetértek. Jó az izlésed Niki.
nicol bellox
2011. október 29. 21:34
A mai adás szerintem laposka volt... :/
Nekem 3 ember tetszett igazán : Baricz Gergő ( de most ő se remekelt annyira ) , Enikő( a legjobb volt ! ) és hát a drága Apollo 23
Nah de hajrá!! Kiváncsi vagyok ki esik ki
Nekem 3 ember tetszett igazán : Baricz Gergő ( de most ő se remekelt annyira ) , Enikő( a legjobb volt ! ) és hát a drága Apollo 23
Nah de hajrá!! Kiváncsi vagyok ki esik ki
bloody girl
2011. október 29. 21:37
Nah értékelném akkor a versenyzőket én is
Bagosi Alexa:Ne haragudjatok de ez számomra szörnyű volt.Az Evanescence a kedvenc együtteseim közé tartozik,ezerszer végighallgattam már minden daluk és ezt a dalt is ismerem természetesen.Ahhoz képest pedig ez gyenge volt.A dal egy részénél azt éreztem mintha elcsúszna,lassabban énekelt,nem is énekelte ki annyira,legalábbis nekem nem volt meggyőző és a vége sem volt számomra jó.Lehet amiatt van hogy én érzékenyebb vagyok ha az ő daluk veszik elő,de mindenesetre ezt éreztem
Kováts Vera: Magához képest fejlődött,habár nem volt olyan erős produkció,mégsem volt olyan rossz
Rocktenors:Senkit nem lepek meg azzal ha azt mondom,imádtam őket.A csapatok között messze ők a legjobbak,mindhármuknak különleges hangszíne van amit ha összetesznek,nagyot szólnak.A produkcióra pedig nem igazán lehet egy rossz szavam se.Egy megjegyzést tudok csak tenni,nem kellettek volna oda azok a rúdtáncosok,elegek voltak ők is.
Tarány Tamás:Nem volt rossz,jól adta elő ahhoz képest hogy nem mondanám hogy a rock műfaja közel áll hozzá de azt meg kell jegyeznem,a dalválasztás egyáltalán nem tetszett.
Ikrek:Ez mi volt?
Nagyon gyenge volt..valaki magyarázza már el nekem mit keresnek még mindig itt
Apollo23:Gyenge volt,de azt hozzá kell tenni,ez a dalválasztás hibája is.Ez nem egy olyan dal amiben meg lehet mutatni mit is tudnak,ez egyszerű..túl egyszerű.
Kocsis Tibor:Magához képest most alulteljesített de hozzá kell tennem,ő egyáltalán nem rock énekes és biztos hogy nem is lesz
Muri Enikő:A korábbi produkciói jobbak voltak,ezt nem éreztem olyan erősnek,mondhatjuk úgyis hogy Pink ezt jobban csinálta.
Lil.C:Magához képest értékelhető volt de mi volt ez a pólós dolog a végén?
Baricz Gergő:Nem volt sem rossz sem jó.Számomra ez a produkció semleges volt,nem tudtam mit kezdeni vele.
Ha jól hallom most megy a közös produkció,nem szeretem ezt a számot amúgy
Bagosi Alexa:Ne haragudjatok de ez számomra szörnyű volt.Az Evanescence a kedvenc együtteseim közé tartozik,ezerszer végighallgattam már minden daluk és ezt a dalt is ismerem természetesen.Ahhoz képest pedig ez gyenge volt.A dal egy részénél azt éreztem mintha elcsúszna,lassabban énekelt,nem is énekelte ki annyira,legalábbis nekem nem volt meggyőző és a vége sem volt számomra jó.Lehet amiatt van hogy én érzékenyebb vagyok ha az ő daluk veszik elő,de mindenesetre ezt éreztem
Kováts Vera: Magához képest fejlődött,habár nem volt olyan erős produkció,mégsem volt olyan rossz
Rocktenors:Senkit nem lepek meg azzal ha azt mondom,imádtam őket.A csapatok között messze ők a legjobbak,mindhármuknak különleges hangszíne van amit ha összetesznek,nagyot szólnak.A produkcióra pedig nem igazán lehet egy rossz szavam se.Egy megjegyzést tudok csak tenni,nem kellettek volna oda azok a rúdtáncosok,elegek voltak ők is.
Tarány Tamás:Nem volt rossz,jól adta elő ahhoz képest hogy nem mondanám hogy a rock műfaja közel áll hozzá de azt meg kell jegyeznem,a dalválasztás egyáltalán nem tetszett.
Ikrek:Ez mi volt?
Nagyon gyenge volt..valaki magyarázza már el nekem mit keresnek még mindig itt
Apollo23:Gyenge volt,de azt hozzá kell tenni,ez a dalválasztás hibája is.Ez nem egy olyan dal amiben meg lehet mutatni mit is tudnak,ez egyszerű..túl egyszerű.
Kocsis Tibor:Magához képest most alulteljesített de hozzá kell tennem,ő egyáltalán nem rock énekes és biztos hogy nem is lesz
Muri Enikő:A korábbi produkciói jobbak voltak,ezt nem éreztem olyan erősnek,mondhatjuk úgyis hogy Pink ezt jobban csinálta.
Lil.C:Magához képest értékelhető volt de mi volt ez a pólós dolog a végén?
Baricz Gergő:Nem volt sem rossz sem jó.Számomra ez a produkció semleges volt,nem tudtam mit kezdeni vele.
Ha jól hallom most megy a közös produkció,nem szeretem ezt a számot amúgy
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.