Starity

X-Faktor (2011)

40 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. október 23. 12:01 #181
- törölt felhasználó -    
Szerintem Tomi megérdemelte a párbajozást, de azt nem, hogy kiessen. A tegnapi adásban Lil C sokkal jobb volt nála. Sajnálom a srácot, de örülök, hogy Lil C ment tovább. Véleményem szerint nem neki kellett volna párbajoznia Tomival, hanem a "cukorborsó" ikreknek... azok a lányok nem ide valóak. Igaza volt a Maleknak pár év múlva kéne nekik visszajönniük és akkor lenne esélyük. Szerintem csak azért juttatják tovább őket, mert érdekes, hogy ketten vannak. Amit tegnap lenyomtak élő adásban az egyszerűen elfogadhatatlan volt. Akik szerintem jók, azok az Apollo23, Kocsis Tibor, Tarány Tamás, Kováts Vera, Bagosi Alexa és Muri Enikő... A Rocktenorsz a múltkori adásban is szörnyű volt, illetve a párbaj daluk nagyon tetszett, de az a Bad egyszerűen borzalmas volt. Tegnap már egy kicsivel jobban tetszettek, de annyira nem voltak meggyőzőek. Baritz Gergő most nem hatott annyira a szívecskémre, mint múltkor. A múltkori szám nagyon jól állt neki és jól elő tudta adni... Valami más számot kellett volna választani és akkor jó lett volna, mert a hangja eszméletlenül tetszik!

Mentorok közül Nagy Ferót szeretem a legjobban, mert ő egyszerűen odavágja, ha nem tetszett neki valami... Malek Miklóst is bírom, őt is leginkább azért, mert megmondja a tutit... Keresztesből már annyira elegem van...pedig ez még csak a második adás volt... végig bőgi az egészet, nem tudja elviselni a kritikát, és tegnap is úgy csinált, mintha arról kellett volna döntenie, hogy melyik fiút akasszák fel. Persze nem lettem volna a helyében, de szerintem kicsit eltúlozta a dolgokat. Gesztivel különösebben nincs bajom, csak néha fel tud egy kicsit húzni... de akkora dumája van neki is, hogy néha már fájok tőle.. amúgy az összes mentornak olyan beszélőkéje van és dumája, hogy az hihetetlen... Főleg a Ferónak.

Úgy összességben meg vagyok elégedve a csapattal is, és a tegnapi adás sokkal jobban tetszett, mint az előző...
Ennyi a véleményem. Lehet, hogy pár embernek nem fog tetszeni, de ez van...
4 felhasználónak tetszik: riri17, thunderbird, melasz12, Fanni00
2011. október 23. 12:47 #182
- törölt felhasználó -    
A párbajról egyértelműen Demes Tamásnak kellett mennie. Szerintem Alexa és Enikő k*rva jók voltak..nem tudom a zsűri mit izélt Alexa után..
1 felhasználónak tetszik: Fanni00
2011. október 23. 14:43 #183
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Én is elmondanám szerény véleményemet. Nem szeretnék senkit megbántani, de nem kérek visszajelző kommentet ezzel kapcsolatban: cool.gif

Muri Enikő: Nekem ez a produkció annyira nem tetszett, mint az előző heti, de tény hogy az est egyik legjobbja volt. wink.gif

Apollo23: Nekem ők olyan 'elmegy' kategória. A tegnapi produkciójuk eléggé langyi volt, de voltak náluk sokkal rosszabbak is..

Tarány Tamás: Nekem a dal nem tetszett, de nagyon jól adta elő. Az első adásban nyújtott előadása az e hetinél jobb volt, de nekem ez is nagyon tetszett.

Demes Tamás: Én már az előző héten azt mondtam, hogy neki kellett volna párbajoznia, mert szerintem semmi maradandót nem alkotott. A mostani száma pedig egyszerűen botrányos volt. Szerintem az est egyik legrosszabja volt. Eleve nem tetszik a hangszíne. Nagyon mély, ráadásul egy Cserháti-dal neki nagyon nem való.. És Ildikó megint a korával mentegetőzött. Hogyhogy nem? rolleyes.gif Ez a dal nem egy 19 évesnek való. Emellett a párbaj-dala viszont nagyon tetszett. Az tényleg jó volt, de itt már kevés..

Lil. C: A Bruno Mars száma nagyon nem tetszett. Meggyalázta ezt a gyönyörű dalt, de a párbajdala viszont jó volt. Michael Jackson dalai valóak az ő hangszínének és stílusának. Örülök, hogy ő ment tovább, de jövőhéten valami nagyon jót kell összehoznia, hogy tovább bennmaradjon, mert ennyi nem elég..

Bagosi Alexa: Fényévekkel jobb volt az előző heti produkciója, mint a mostani. Akkor nagyon magasra tette a mércét, amit most nem tudott megugrani. Ez a szám nem volt neki való, de azonkívűl egész jól megoldotta. Tetszett is, meg nem is.. Eléggé vegyes érzelmek vannak bennem vele kapcsolatban.. unsure.gif

Hajdú Ikrek: Most nagyon össze kell szednem magam, hogy valami szalonképest tudjak írni.. rolleyes.gif
Szóval.. Egyszerűen borzasztó volt.. Ugyanolyan rossz volt, mint az előző produkciójuk, és az egészben az a legviccesebb, hogy ők is csak annyit tudtak mondani, hogy sokkal lazábbak voltak, mint előző héten. Nekik komolyan ez a fejlődés? dry.gif Már a végén - mikor még nem mondták a nevüket - azt hittem, hogy végre ők párbajoznak, de nem... Nagyon össze kell kapniuk magukat, mert már az első tízben sem kéne ott lenniük..

Rocktenors: Az előző héten a párbajdaluk annyira jó volt, hogy most valami eget rengetőt vártam tőlük, de amit most produkáltak, az siralmas volt... Nekem egyáltalán nem tetszettek. Én az ő helyükben egy hetedik hellyel nagyonis megelégednék...

Baricz Gergő: Nekem ő nagyon nem szimpatikus. Megvannak a hangi adottságai, de csak a jó pofikája miatt juttatják tovább a tini lányok. Eddig egyik produkciója sem fogott meg igazán, de még vannak elvárásaim vele kapcsolatban.

Kováts Vera: Ő még egy kislány.. Jó hangja van, de nem az X-faktor színpadára való, hanem egy iskolai kórusban lenne a helye.. Bájos, aranyos, mosolygós, de ez egy énekverseny.. És szerintem a dal sem volt jó, amit választott neki Feró, ennek ellenére én valamiért szurkolok neki, de nem tudom miért.. rolleyes.gif

És a végére hagytam a legjobbat, Kocsis Tibor: Az est folyamán egyértelműen ő volt a legjobb. Míg az előző adásban semmi kiemelkedőt nem nyújtott (számomra), és egy 'tűrhető' kategóriába soroltam, a héten fantasztikus volt. Jót tett neki Miki mentorálása, egyértelműen ő váltotta ki belőle a dögöt.. thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: kriszti145
2011. október 23. 17:46 #184
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
A tegnapi párbajban Lil C-nek kellett volna kiesnie, az igaz művészeknek nálunk nincs tere kibontakozni. mellow.gif
Tarány Tamás és Kováts Vera a kedvencem. A többiek elmennek, az Ikrek tegnap jobbak voltak, de igaza van Mikinek, tényleg túl fiatalok még ide, nem tetszett a produkciójuk, kieshetnének már, ahogyan Lil C is. Enikővel nem tudom mit kezdjek, van hangja a csajnak, de az előadásai nekem kevesek. Ezt a nőt csak a bosszú, akarat és hasonlók vezérlik (nekem úgy tűnik), ami fél siker, de ide nem elég (szerintem).

Én azt nem értem, hogy a zsűri honnan szedi azt a sok okosságot, amit kiejtenek a szájukon. És akkor csoda, ha Nóri kérdezi X-t hogy mit szól ahhoz, amit mondtak neki és hirtelen nem tudja, hogy mit mondjon .. fear.gif Csak Malek Mikinek van füle és tud értelmes dolgokat mondani? fear.gif

Mit keresett a műsor elején az a Leona Lewis bejátszás? Szerintem teljesen felesleges volt, biztos vagyok benne, hogy senkit sehol nem érdekel, hogy Magyarországon X-Factor van ... Úgy értem, hogy ez nagyon random .. think.gif Vagy ezt kapjuk azért, mert a versenyzők 'Simon Cowell kedvenceket' énekeltek? biggrin.gif Kicsit sem volt fura, 2 dal az Igazából szerelem című filmből (egy Girls aloud) és egy Blue biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: thunderbird, pink_bunny, Fanni00
2011. október 23. 19:47 #185
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Na.. a mentorokról is megvan a véleményem: 110.gif

Keresztes Ildikó: Nem tudom, mit kellett itt hisztiznie. Egyáltalán nem volt olyan ez a szituáció, mintha két fia között kellene választania. Könyörgöm!! 1 hónapja ismeri őket, és 2 hete mentorálja, és itt hisztizik.. unsure.gif Mennyire ki akarta magyarázni magát abból, hogy Tamást ejti ki.. azért magyarázkodott annyit. Egyébként meg simán bízhatta volna a közönségre..
És nem bírja a kritikát.. dry.gif A többi mentor mindig megmondja a véleményét a versenyzőiről, ő meg rögtön nekik támad, mikor az igazat mondták.. Ami sz_r, az sz_r.. rolleyes.gif Attól még, hogy az ő mentoráltjai, nem kéne végighazudnia az egész adást, csak azért mert szereti őket..

Geszti Péter: Ahogy tavaly, most sem bírom őt.. Mindig ki akarja magát húzni a választás lehetősége elől. Most azért jó k_cs_g volt, hogy nem kímélte meg Ildit a választástól. Tavaly jó dalokat választott a mentoráltjainak, de idén nagyon nem érez rá a dologra.. És szerintem ezúttal neki van a leggyengébb csapata.. Az egyetlen említésre méltó az Apollo23, de az sem egy nagy szám..

Nagy Feró: Hát... őt nagyon bírom. Iszonyú jó fej, és neki nincsenek erőltetett poénjai, hanem csak úgy nyomja a szöveget, míg Gesztinél ez nagyon megerőltetett. Nincs sok köze a zenéhez, de egy szakmai értékelést mindig korrektül tud adni, azon kívűl, hogy elfogult a mentoráltjaival..

Malek Miklós: Nekem tavaly ő nagyon nem volt szimpi, de idén azt veszem észre, hogy tényleg ő tudja a legjobb kritikákat mondani, és az ő véleményeivel értek egyet a legjobban.. A mentoráltjaival sem elfogult.. Az egyetlen hibája talán az, hogy még nem ütötte le Ildikót. rohog.gif
7 felhasználónak tetszik: ophely88, Rap4ever8, melasz12, House Of Wax, Fanni00, Cierdurus, thunderbird
2011. október 23. 19:49 #186
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (pink_bunny @ 2011.10.23. 19:47)

Malek Miklós: Nekem tavaly ő nagyon nem volt szimpi, de idén azt veszem észre, hogy tényleg ő tudja a legjobb kritikákat mondani, és az ő véleményeivel értek egyet a legjobban.. A mentoráltjaival sem elfogult.. Az egyetlen hibája talán az, hogy még nem ütötte le Ildikót. rohog.gif

Teflon serpenyővel? rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: pink_bunny, SmileyZ, Christinna
2011. október 23. 23:36 #187
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Idézet (ophely88 @ 2011.10.23. 19:49)
Teflon serpenyővel?  rohog.gif

Az tökéletes.. cool.gif rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, SmileyZ
2011. október 24. 08:40 #188
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Tegnap megint csak lekapcsoltam a vége előtt, annyira nem érdekelt, ki fog kiesni. pardon.gif
Ezt a Demes gyereket egyébként pont láttam/hallottam, szerintem rémes volt, de a többi sem volt sokkal értékelhetőbb, 1-2 kivételtől eltekintve. biggrin.gif Szép lassan úgyis kihullik az összes, az már szinte lényegtelen, milyen sorrendben. pardon.gif A végén úgyis csak 1 (illetve 2) marad és csak 1 nyer sok mindent.

De a mezőny felének úgyis lesz saját X-Faktor lemeze, meg majd adnak ki CD-ket, úgyhogy én emiatt nem aggódom. pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. október 24. 12:49 #189
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Hű gyerekek, nagyon ki vagyok akadva. Tegnap tudtam meg, hogy az ukrán X Factorban Kylie Minogue lépett fel, méghozzá négy dallal is ohmy.gif Ez már a legalja. Nem igaz, hogy a Retek Klub nem tud valakit idehozni mellow.gif Maleknak elméletileg még kapcsolatai is vannak. Ez nagyon ciki...
11 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow, Karina197, House Of Wax, Eszter655, Fanni00, hana001, Cierdurus, pink_bunny, Christinna, thunderbird
2011. október 24. 12:51 #190
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (prézli @ 2011.10.24. 12:49)
Hű gyerekek, nagyon ki vagyok akadva. Tegnap tudtam meg, hogy az ukrán X Factorban Kylie Minogue lépett fel, méghozzá négy dallal is  ohmy.gif Ez már a legalja. Nem igaz, hogy a Retek Klub nem tud valakit idehozni  mellow.gif Maleknak elméletileg még kapcsolatai is vannak. Ez nagyon ciki...

Ne mondjá' má' ilyet. Leona Lewis videjóüzenete nem elég neked? rofl.gif Ne légy már ilyen telhetetlen és mohó rohog.gif _nevet.gif
9 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, prézli, dave095, House Of Wax, Fanni00, hana001, Cierdurus, pink_bunny, thunderbird
2011. október 24. 13:04 #191
- törölt felhasználó -    
Az idei X-Faktor is legalább olyan sz@r, mint a tavalyi volt. A legjobbakat küldik haza, és az ilyen Kocsis Tibi meg Tarány Tamás félék maradnak megint a végére, akik nem érnek egy kalap sz@rt sem dry.gif
Bár már annyira az ikrekkel sem vagyok elégedett, mint a legelején, de Gyurcsík Tibinek és Demes Tamásnak is maradnia kellett volna még, mert ők tényleg jók.
2011. október 24. 13:46 #192
prézli
prézli
Pókasszony

Idézet (ophely88 @ 2011.10.24. 12:51)
Ne mondjá' má' ilyet. Leona Lewis videjóüzenete nem elég neked? rofl.gif Ne légy már ilyen telhetetlen és mohó  rohog.gif  _nevet.gif

Na, azt meg ne is mondd... Pont az X-Fucktor előtt láttam a németet (ahol fellépett), és egyből szembetűnt, hogy a videoüzenetben ugyanaz a ruha van rajta, mint amiben a színpadon is volt. Azonnal leesett a dolog... dry.gif
2011. október 24. 17:06 #193
Karina197
Karina197
impossible

Státuszegy szakasz lezárult.
Hozzászólás: 7877
Csatolások: 12522
Azonosító: 138204
Idézet (prézli @ 2011.10.24. 12:49)
Hű gyerekek, nagyon ki vagyok akadva. Tegnap tudtam meg, hogy az ukrán X Factorban Kylie Minogue lépett fel, méghozzá négy dallal is  ohmy.gif Ez már a legalja. Nem igaz, hogy a Retek Klub nem tud valakit idehozni  mellow.gif Maleknak elméletileg még kapcsolatai is vannak. Ez nagyon ciki...

itt a videó is biggrin.gif
2011. október 24. 17:44 #194
prézli
prézli
Pókasszony

Idézet (Karina197 @ 2011.10.24. 17:06)
itt a videó is biggrin.gif

Ez csak kettő dal. De itt a full.
2 felhasználónak tetszik: Karina197, nicol bellox
2011. október 24. 17:52 #195
Karina197
Karina197
impossible

Státuszegy szakasz lezárult.
Hozzászólás: 7877
Csatolások: 12522
Azonosító: 138204
Idézet (prézli @ 2011.10.24. 17:44)
Ez csak kettő dal. De itt a full.

bár én élőben néztem, kössz beer.gif
2011. október 24. 19:59 #196
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (prézli @ 2011.10.24. 13:46)
Na, azt meg ne is mondd... Pont az X-Fucktor előtt láttam a németet (ahol fellépett), és egyből szembetűnt, hogy a videoüzenetben ugyanaz a ruha van rajta, mint amiben a színpadon is volt. Azonnal leesett a dolog...  dry.gif

Én úgy tudom, hogy Simon figyeli, melyik országban mekkora nézettséget produkál a show. Talán még nem megfelelő számára .. Vár, hogy majd a negyedik évad végén, ha lesznek világra szóló botrányok, megkaphatjuk Katy Perryt egy dal erejéig rohog.gif _nevet.gif Nem elég botrányos a műsor .. biggrin.gif Még több szaftos botrányt, igazi síróspárbajt, több Ildikó sírást és verekedést bele ... Feró essen neki Gesztinek és vágjanak egymáshoz X-Factoros párnákat _nevet.gif
Egy párbaj után az egyik mentor öntsön egy bogrács marhapörköltet a másik mentor nyakába, ha lenne egy vad csók két mentorált között vagy kiderülne, hogy két ember összeszűrte a levelet és gyűrik a lepedőt esténként, talán kaphatunk Perrynél jobbat is. rohog.gif Utána Simon 'büntethet' minket egy Johnny Robinson-nal _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: hana001, Cierdurus, Rap4ever8
2011. október 24. 20:36 #197
prézli
prézli
Pókasszony

Idézet (ophely88 @ 2011.10.24. 19:59)
Én úgy tudom, hogy Simon figyeli, melyik országban mekkora nézettséget produkál a show. Talán még nem megfelelő számára .. Vár, hogy majd a negyedik évad végén, ha lesznek világra szóló botrányok, megkaphatjuk Katy Perryt egy dal erejéig  rohog.gif  _nevet.gif Nem elég botrányos a műsor ..  biggrin.gif Még több szaftos botrányt, igazi síróspárbajt, több Ildikó sírást és verekedést bele ... Feró essen neki Gesztinek és vágjanak egymáshoz X-Factoros párnákat  _nevet.gif
Egy párbaj után az egyik mentor öntsön egy bogrács marhapörköltet a másik mentor nyakába, ha lenne egy vad csók két mentorált között vagy kiderülne, hogy két ember összeszűrte a levelet és  gyűrik a lepedőt esténként, talán kaphatunk Perrynél jobbat is.  rohog.gif Utána Simon 'büntethet' minket egy Johnny Robinson-nal  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

De ez így nem jó... Nórikát is valahogy bele kéne vonni a buliba rohog.gif
2011. október 24. 21:00 #198
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (prézli @ 2011.10.24. 20:36)
De ez így nem jó... Nórikát is valahogy bele kéne vonni a buliba  rohog.gif

Nórika behúz egy Teflon serpenyővel Balázsnak és összetapossa a 14 cm magas magassarkújával, utána odaszalad Mikihez, átadja neki, az pedig leüti vele Ildikót. Megfelel? rohog.gif Garantált címlap a Blikken, Borsonline-on, The Sun, Daily Mail (vagy Daily Fail, ahogyan én hívom), Telegraph, Guardian sőt, amerikai médiába is bekerülhetünk, ha felkerül a videó a youtube-ra, bár ahogyan látom, Simon minden sajtót figyel, tehát 2 Daily Fail cikk után megérettünk egy Katy Perryre vagy rosszabbra _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: pink_bunny
2011. október 26. 18:19 #199
PiciPicur
PiciPicur

Státuszúj profil=)
Hozzászólás: 720
Csatolások: 49
Azonosító: 152840
Nekem Enikő a kedvencem.De nagyon szeretem még Verát,Alexát,Kocsis Tibit,az Aollo23-at,a Rocktenors-ot.De a Hajdu ikreket rühellem,szó szerint.Irritálnak,szerintem semmi hangjuk sincs.És az én véleményem szerint,csak azért jutottak be mert ikrek.. dry.gif És a Lil C-t is utálom.Van tehetsége,de nem az énekéshez hanem a tánchoz. dry.gif
2011. október 26. 18:29 #200
- törölt felhasználó -    
Idézet (Juanita @ 2011.10.24. 13:04)
A legjobbakat küldik haza, és az ilyen Kocsis Tibi meg Tarány Tamás félék maradnak megint a végére, akik nem érnek egy kalap sz@rt sem dry.gif

Akkor úgy látszik, nekünk kettőnknek egészen mást jelent a tehetség. rolleyes.gif Ja, persze, maradjanak csak a végére a cukcsipofák, a két legtehetségesebb versenyző meg essen ki, mert nem ér semmit...
7 felhasználónak tetszik: prézli, House Of Wax, Fanni00, Rap4ever8, pink_bunny, itsmedemz, ophely88
40 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok