Mivel még nincs ilyen téma, így elindítom. Kezdésnek kifejteném a véleményemet aztán persze mindenki más megoszthatja mit gondol és jöhetnek a képek is. Szerintem az idei felhozatal rosszabb, mint a tavalyi, de azért van 1-2 tehetség köztük. Én viszont már most 4 vagy max. 5 emberre szűkíteném a csapatot, akik az élő showba kerülhetnek, mert több igazán jó nincs köztük. Talán még ezzel is sokat mondtam.
25 FELETTIEK
Borzné Kovács Violetta: Semmi extra. Egy szimpla családanya átlagos hanggal. Egyáltalán nem mondanám kiemelkedőnek.
Kocsis Tibor: Fantasztikus, amit csinál. Mindegyik előadása tetszett, de a legutóbbival nyűgözött le leginkább. Azt hiszem legjobban azzal tudom érzékeltetni mit éreztem mikor énekelt, hogy konkrétan olyan volt, mintha érezném a lelkemet. Nagyon durva.
Géczi András: Szintúgy teljesen átlagos hang. Szimpatikus, de mint énekes szerintem nem sokra viszi. Annyi pozitívumot tudok kiemelni, hogy az egyik kedvenc dalomat énekelte a Bad Dayt, de ennek sincs köze az énekhez, így maradok annál, hogy totál átlagos.
Gyurcsík Tibor: Van stílusa. Érdekes hangja van. Belőle talán ki lehet hozni valamit, de persze lehet, hogy csak azok a dalok álltak jól neki, amiket választott. Majd kiderül.
Luther Beuka: A válogatón még tetszett aztán azóta egyre kevésbé. Talán ő is kiemelkedővé válhat, mert alapvetően nem rossz, amit csinál. Szerintem ő bekerül az élő showba, mert érdekes személyiség és tuti, hogy ezt is mérlegelik és nem csak a hangi adottságokat figyelik.
Tarány Tamás: Az első, akire azt mondom, hogy tényleg TEHETSÉG. Engem borzasztóan meglepett, amikor a válogatón meghallottam hogy énekel. Már akkor az egyik favorit lett. Aztán a későbbiekben még jobban megtetszett a hangja, bár szerintem a Maroon5 dallal kicsit elmaradt a válogatón nyújtott teljesítményétől, de még így is azt mondom, hogy szerintem az egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb tehetség a versenyzők között.
Nálam továbbjutna: Tarány Tamás, Gyurcsík Tibor, Kocsis Tibor
CSAPATOK
Hajdu ikrek: A válogatón azonnal kedvencek lettek, de elhamarkodottan ítéltem. Az a dal nagyon jól állt nekik és nagyszerűen adták elő, de ki tudja mennyi ideig gyakorolhatták, hogy az az egy dal úgy menjen. Amit a második fordulóban produkáltak az siralmas volt. Aztán hiába mondta a zsűri, hogy "mégiscsak gyémánt", mert szerintem nem. Talán egy fokkal jobb volt a 3. fordulóban előadott daluk, de hogy gyémánt az erős túlzás. Ettől függetlenül tuti, hogy be fogják juttatni őket, mert ikrekként érdekesek és különlegesek lehetnek és ezért tuti, hogy szavazni is fognak rájuk, de szerintem nincs helyük az élő showban.
Rocktenors: Szenzációs amit művelnek. A válogatón már lenyűgöztek és utána sem okoztak csalódást a későbbi fordulókban sem. Különleges, érdekes és nagyon-nagyon jó, amit csinálnak.
Csotó Szilvia és Berta Kitti: Egyetlen előadásukra emlékszem, a legutóbbira. Szerintem jó volt, de nem tudom más dalokkal hogy állnak. Majd kiderül.
Czékmány Tamás és Wunderli Hajnalka: Nem jön be, amit csinálnak. Nálam tuti kiesők.
Angler Balázs és Simon Boglárka: Dettó, bár jobbak, mint az előző páros. Egy fiú-lány duó biztos bekerül és akkor inkább ők legyenek azok, bár én hazaküldeném mindkét párost.
Apollo 23: Lehet, hogy a tinilányok megőrülnek majd értük (bár szerintem egyáltalán nem jó pasik), de lássuk be a hangjuk azért nincs teljesen rendben. Nem rossza, amit csinálnak és lehet, hogy javíthatók a hibák. Jópofák és szimpatikusak az biztos, de itt elsősorban mégis a hangnak kell számítani. Én őket is küldeném haza, de mivel 3-an jutnak be az élő showban akkor jussanak tovább, de logikusan elsőként kéne kiesniük.
Nálam továbbjutók: Rocktenors, Angler Balázs és Simon Boglárka, Apollo 23
FIÚK
Baricz Gergő: Szerintem szörnyű. A válogatón azonnal hazaküldtem volna és meglepett, hogy továbbengedték. Nem gondoltam volna, hogy eddig eljut. Szerintem semmi keresnivalója itt.
Barna Gergely: Anyum illette azzal a jelzővel, hogy "pillecukor" és illik is rá. Nagyon jó, amit csinál, de olyan kis gyenge, esetlen, sírós. Nagy tehetség lehet egyszer, de nem hiszem, hogy bírná a versenyt. Túl érzékeny hozzá.
Demes Tamás: Konkrétan egy nagy nulla, amit csinál. Szimpatikus, de semmi keresnivalója ott.
Kelemen Csaba – Lil C.: Nincs miről beszélni. A hangján még picit dolgozni kell, de fantasztikus, amit csinál.
Oltyán Attila: A színpadon rendesen félelmetes a csávó. Hihetetlen milyen hatást tud elérni. A hangja sem rossz, bár igazából alig figyeltem oda hogyan énekel, mert olyan légkört teremt, hogy nem is érdekelt hogy énekel, de nyilván feltűnt volna, ha rossz. Totál ijesztő. Eleinte ellenszenves is volt emiatt. Akkor tört meg a jég, amikor megtudta, hogy bent van a legjobb 24-ben és láttam, hogy azért normális érző ember és nem egy elmebeteg állat, mint amilyennek a színpadon látszik. Megkedveltem és ott a helye az élő showban.
Tarsoly Arnold: Nem rossz, de nem.
Nálam továbbjutók: Oltyán Attila, Kelemen Csaba – Lil C., Barna Gergely
LÁNYOK
Abodi-Nagy Blanka: Megint ott tartok, mint a Csillag Születikben László Attilánál. Tudom, hogy nem tehet róla, de engem akkor is borzasztóan irritál a beszéde. Innentől engem nem érdekel hogy énekel én nem bírom elviselni ahogy beszél. Az életben is kerülöm a tájszólással beszélőket. Ez nem az ő hibájuk, de a fülem letörik mikor meghallom. Nagyon nem bírom.
Bagosi Alexa: Bejön a hangja, a stílusa. Nem tudom meddig juthatna, de mindenképp az élő showban lenne a helye szerintem. Különleges.
Gubik Petra: Jó amit csinál, de nem kiemelkedő. Nem igazán tudok olyat mondani, ami miatt ne juthatna tovább, de nálam nem fér bele abba a 3-ba, akik bekerülhetnek. Viszont a többi kategóriából kidobálnék párat, hogy ő is továbbjuthasson.
Farkas Éva: Dettó, mint az előző.
Kováts Vera: Fantasztikus hangja van. Csodálatos tehetség. Mindenképp nagy jövője lehet, ha jól használja ki a hangi adottságait.
Muri Enikő: Nincs miről beszélni. Egyértelműen ott a helye a legjobbak között és jelenleg azt mondom, hogy talán neki is kéne végül nyerni. Kivételes tehetség és Geszti egy idióta, hogy tavaly a nyávogós, idegesítő Domokos Fannit választotta helyette.
Nálam továbbjutók: Muri Enikő, Kováts Vera, Bagosi Alexa
Összesített továbbjutók nálam: Tarány Tamás, Gyurcsík Tibor, Kocsis Tibor, Rocktenors, Angler Balázs és Simon Boglárka, Apollo 23, Oltyán Attila, Kelemen Csaba – Lil C., Barna Gergely, Muri Enikő, Kováts Vera, Bagosi Alexa
X-Faktor (2011)
2011. október 04. 23:47
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
13 felhasználónak tetszik:
pillecukor3,
DisneyFans,
hana001,
kriszti145,
Orsie16,
Christinna,
Melcsi1997,
zsanata,
Szancsu,
Minimanó94,
evelyn125,
Marlita,
WhiteRosee
2011. október 05. 16:56
Gondoltam, megnézem, mit gondolsz a kedvencemről, és feltámadt bennem a gyilkos ösztön. Még hogy Gergő szörnyű?!
9 felhasználónak tetszik:
Pixie Buue,
Andika66,
lirose,
Fanni00,
nicol bellox,
Barbi411,
janet7,
KathPierce.,
dena1996
2011. október 05. 17:01
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Tarány Tamás a kedvencem.Lil C..hát ő az akit nagyon nem szeretek.Szerintem semmi eredeti nincs benne...olyan mint Chris Brown és Michael Jackson eltitkolt gyereke (legalább is ennek akar látszani)
9 felhasználónak tetszik:
thunderbird,
hana001,
anna21,
katie993,
Orsie16,
Alexis_0504,
LaDySmIth,
janet7,
dena1996
2011. október 05. 17:03
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (thunderbird @ 2011.10.05. 16:56)
Gondoltam, megnézem, mit gondolsz a kedvencemről, és feltámadt bennem a gyilkos ösztön. Még hogy Gergő szörnyű?!

Nekem nem tetszik. Ha egy kicsit kinyitná a száját és nem mormogva énekelne akkor lehet, hogy jó lenne, de így nekem egyáltalán nem tetszik. A válogatóhoz képest sokkal jobb volt az utolsó előadása, de számomra még így is bőven elmarad a többiekhez képest. Lehet, hogy sokaknak (talán neked is) pont attól különleges, hogy teljesen eltér a megszokott énekesektől, eléggé elvont figura és tény, hogy egyéniség, de engem akkor sem nyert meg az előadásmódjával.
1 felhasználónak tetszik:
kiswikcii.
2011. október 05. 17:08
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.10.05. 17:03)
Nekem nem tetszik. Ha egy kicsit kinyitná a száját és nem mormogva énekelne akkor lehet, hogy jó lenne, de így nekem egyáltalán nem tetszik. A válogatóhoz képest sokkal jobb volt az utolsó előadása, de számomra még így is bőven elmarad a többiekhez képest. Lehet, hogy sokaknak (talán neked is) pont attól különleges, hogy teljesen eltér a megszokott énekesektől, eléggé elvont figura és tény, hogy egyéniség, de engem akkor sem nyert meg az előadásmódjával.
A válogatón nyújtott előadása azért volt ilyen "mormogós", mert ez eredeti dal is ilyen. Apával rögtön megkedveltük, mert nagyon jól adta elő, a hangja meg aztán lehengerlő. Szerintem nem elvont figura, kifejezetten aranyosnak találom.
Például Tarány Tamás számomra nem különleges, és ezért nem szeretem, ebben igazad van. Rock kategóriában nekem már megvannak a kedvenc énekeseim, nem is kevés, valahogy nem kell egy újabb, aki semmi újat nem tud nyújtani. De tehetséges, ezt el kell ismerni...
2011. október 05. 17:09
Nekem az abszolút favoritok Lil C és Muri Enikő. Lil C már az első válogatón a kedvencem lett, imádja a közönség és ő is imádja a közönséget. Muri Enikőt meg már tavaly is sajnáltam, hogy kiesett. Simán bekerülhetett volna az élő showba Fanni vagy Veca helyett.
Barna Gergővel sincs semmi baj, de (ahogy Rap4Ever8 is írta) olyan törékeny, érzékeny, hogy biztos nem bírná a versennyel járó stresszt.
Szerintem a 12: Luther Beuka, Géczi András, Kocsis Tibor, Hajdú ikrek, Apollo 23 (mert együtt tényleg nagyon jók), Rocktenors, Baricz Gergő, Lil C, Oltyán Attila, Abodi Nagy Blanka, Muri Enikő és Bagosi Alexa.
Szerintem ők megállnák a helyüket.
Akit nagyon hiányolok az Németh Katica.
Barna Gergővel sincs semmi baj, de (ahogy Rap4Ever8 is írta) olyan törékeny, érzékeny, hogy biztos nem bírná a versennyel járó stresszt.
Szerintem a 12: Luther Beuka, Géczi András, Kocsis Tibor, Hajdú ikrek, Apollo 23 (mert együtt tényleg nagyon jók), Rocktenors, Baricz Gergő, Lil C, Oltyán Attila, Abodi Nagy Blanka, Muri Enikő és Bagosi Alexa.
Szerintem ők megállnák a helyüket.
Akit nagyon hiányolok az Németh Katica.
lirose
2011. október 05. 17:13
Idézet (Zsécii @ 2011.10.05. 17:09)
Nekem az abszolút favoritok Lil C és Muri Enikő. Lil C már az első válogatón a kedvencem lett, imádja a közönség és ő is imádja a közönséget. Muri Enikőt meg már tavaly is sajnáltam, hogy kiesett. Simán bekerülhetett volna az élő showba Fanni vagy Veca helyett.
Jaj, éppen ezért olyan kis édes.
Pixie Buue
2011. október 05. 17:44
Akkor én is csinálnék egy kis összegzést.
25 FELETTIEK
Borzné Kovács Violetta: Nem rossz,egyáltalán nem állítom hogy nincs hangja,de nekem kicsit Wolf Kati beütése van.És minek még egy belőle?
Géczi András:Átlagos.Konkrétan mikor bejutott,nem is emlékeztem rá.Egyszerűen nem hagyott bennem semmi maradandó élményt,nem mutatott olyat amire azt mondhatnám hogy különleges,vagy kiemelkedő volt.
Gyurcsík Tibor:Számomra ő sem annyira kiemelkedő,bár amiket eddig választott,azok többnyire passzoltak hozzá.Csak nem tudom hogy mi történne ha a kezébe kapna egy teljesen más stílusú dalt.
Tarány Tamás:Hát én lehidaltam mikor meghallottam a hangját,egyszerűen fantasztikus,én nem is tudom hol volt ő eddig,miért is nem mutatkozott meg sehol.Olyan hang rejlik benne ami egyszerűen elképesztő.Igazán sokra vihetné.
Luther Beuka: Ő sem nyűgözött le,habár legalább van stílusa.Ennek ellenére én nem tudok elképzelni az élő showban.
Kocsis Tibor: Nem meglepő hogy a Csillag Születikben olyan sokáig eljutott.Nagyon sok van a hangjában amit használni lehetne.Őt tudnám a leginkább elképzelni az élő showban.Azthiszem ő tartogatna meglepetéseket.
Akik továbbjutnának nálam: Kocsis Tibor,Tarány Tamás és ha muszály még 1 nevet mondani akkor legyen mondjuk Géczi András.
CSAPATOK
Hajdu ikrek: Nekem szimpatikusak és a hangjuk sem gyenge.Tiszta,lágy hangjuk van és nagyon jól tudnak együtt énekelni,kevésszer fedeztem fel hamisságot.Habár a második fordulót valóban elrontották,a többivel nem volt gond,bár tény hogy nekem is az első daluk tetszett a legjobban.
Csotó Szilvia és Berta Kitti: Egyáltalán nem rosszak,mindkét lánynak kiemelkedő hangja is van de nem vagyok benne teljesen biztos hogy ők kellenek az élő showba.
Angler Balázs és Simon Boglárka:Már mikor leírtam a nevüket se tudtam kicsodák.Egyáltalán nem emlékszem rájuk,semmi maradandót nem alkottak ami a fejemben maradt volna.Egyértelműen nincs helyük az élő showban.
Apollo 23: Őszintén szólva nekem tetszenek,együtt sokkal erőteljesebbek mint annó külön-külön voltak.Belőlük lehetne kihozni valamit szerintem.
Rocktenors: A csapatok közt egyértelműen a favoritok,iszonyat jól csinálják.Csak nézek mikor ők szerepelnek,egyszerűen eszméletlen.Külön-külön is erőteljes hangjuk van de együtt hatalmas meglepetéseket tartogathatnak,mindenképp az élő showban a helyük.
Czékmány Tamás és Wunderli Hajnalka:Ugyanazt tudom elmondani mint az előző fiúxlány párosra.Nem kellenek.
Akik továbbjutnának nálam: Rocktenors,Apollo23,Hajdu ikrek
FIÚK
Baricz Gergő:Szerintem egyáltalán nem rossz,van valami érdekes a hangjában amivel különlegesebbé teszi a produkcióit is.De hogy őszinte legyek,nem nyűgöz le annyira.
Barna Gergely: Fantasztikus hangja van,különleges és igazán jó hallgatni.Vele csak az a bajom hogy nagyon törékeny.Össze fog omlani,a média ki fogja őt készíteni,ebben szinte biztos vagyok.Pedig aranyos gyerek,és talán éppen ezért nem biztos hogy ki kell ennek tenni.
Demes Tamás: Ő is az a kategória akire nem annyira emlékszem.Nem rossz,de nem kiemelkedő.Ráférne még 1 év gyakorlás azthiszem(mint látjuk van akiknek jót tett)
Kelemen Csaba(Lil C.): A hangján van mit csiszolni de ami a mozgását illeti,az elképesztő.Ő igazán érdekes produkciókat tudna nyújtani ha bekerülne az élő adásba.
Oltyán Attila: Nem tudom ki mit gondol de szerintem eszméletlen nagy fazon.Ahhoz hogy valaki így kiálljon és ilyen mozdulatokat,elemeket merjen megcsinálni több ezer ember előtt,ahhoz kell bátorság.Ráadásul a hangja sem gyenge,főleg ott ahol kiengedi a hangját,ott látszik meg igazán hogy van benne erő,van benne energia,sokat lehetne kihozni belőle.Ráadásul mikor a 24-be bekerült,akkor meglátszott az is,mennyire emberi,és az az őrült fazon akit mi eddig láttunk,nem az egyetlen arca amit láthatunk még.Egyértelmű favorit köztük.
Tarsoly Arnold:Nem rossz,kifejezetten érdekes hangszíne van,de nem vagyok benne biztos hogy ott kellene lennie az élő showban.Ha mégis,akkor inkább az első kiesők között.
Akik továbbjutnának nálam: Oltány Attila,Kelemen Csaba és Barna Gergely(habár őt eléggé féltem ettől az egésztől)
LÁNYOK
Muri Enikő:Szerintem hihetetlen jó hangja van,én már tavaly sem értettem hogy miért lett elküldve,de ez az 1 év csak méginkább megerősítette nemcsak a hangját de a hitet bennem hogy igenis helye van az élő showban.
Bagosi Alexa:Érdekes hangszíne van,olyan amivel lehet még kezdeni valamit,amiben igazán nagy lehetőségek bújhatnak meg.
Gubik Petra:Nem rossz,de nem fogott meg különösebben.Nem érzem azt hogy tudna jobbat nyújtani annál mint amit eddig nyújtott.
Abodi-Nagy Blanka: Egészen jó,de ebben a mezőnyben nem elég erős.
Kováts Vera: Nagyon aranyos lány igazán kedves mosolya van,ráadásul a hangja is nagyon jó,erre nem mondhatom azt hogy nem kiemelkedő,főleg ilyen fiatalon.Nagy jövője lehetne ha továbbjutna(bár kitudja,lehet akkor is ha nem).
Akik továbbjutnának nálam:Muri Enikő,Kováts Vera,Bagosi Alexa
25 FELETTIEK
Borzné Kovács Violetta: Nem rossz,egyáltalán nem állítom hogy nincs hangja,de nekem kicsit Wolf Kati beütése van.És minek még egy belőle?
Géczi András:Átlagos.Konkrétan mikor bejutott,nem is emlékeztem rá.Egyszerűen nem hagyott bennem semmi maradandó élményt,nem mutatott olyat amire azt mondhatnám hogy különleges,vagy kiemelkedő volt.
Gyurcsík Tibor:Számomra ő sem annyira kiemelkedő,bár amiket eddig választott,azok többnyire passzoltak hozzá.Csak nem tudom hogy mi történne ha a kezébe kapna egy teljesen más stílusú dalt.
Tarány Tamás:Hát én lehidaltam mikor meghallottam a hangját,egyszerűen fantasztikus,én nem is tudom hol volt ő eddig,miért is nem mutatkozott meg sehol.Olyan hang rejlik benne ami egyszerűen elképesztő.Igazán sokra vihetné.
Luther Beuka: Ő sem nyűgözött le,habár legalább van stílusa.Ennek ellenére én nem tudok elképzelni az élő showban.
Kocsis Tibor: Nem meglepő hogy a Csillag Születikben olyan sokáig eljutott.Nagyon sok van a hangjában amit használni lehetne.Őt tudnám a leginkább elképzelni az élő showban.Azthiszem ő tartogatna meglepetéseket.
Akik továbbjutnának nálam: Kocsis Tibor,Tarány Tamás és ha muszály még 1 nevet mondani akkor legyen mondjuk Géczi András.
CSAPATOK
Hajdu ikrek: Nekem szimpatikusak és a hangjuk sem gyenge.Tiszta,lágy hangjuk van és nagyon jól tudnak együtt énekelni,kevésszer fedeztem fel hamisságot.Habár a második fordulót valóban elrontották,a többivel nem volt gond,bár tény hogy nekem is az első daluk tetszett a legjobban.
Csotó Szilvia és Berta Kitti: Egyáltalán nem rosszak,mindkét lánynak kiemelkedő hangja is van de nem vagyok benne teljesen biztos hogy ők kellenek az élő showba.
Angler Balázs és Simon Boglárka:Már mikor leírtam a nevüket se tudtam kicsodák.Egyáltalán nem emlékszem rájuk,semmi maradandót nem alkottak ami a fejemben maradt volna.Egyértelműen nincs helyük az élő showban.
Apollo 23: Őszintén szólva nekem tetszenek,együtt sokkal erőteljesebbek mint annó külön-külön voltak.Belőlük lehetne kihozni valamit szerintem.
Rocktenors: A csapatok közt egyértelműen a favoritok,iszonyat jól csinálják.Csak nézek mikor ők szerepelnek,egyszerűen eszméletlen.Külön-külön is erőteljes hangjuk van de együtt hatalmas meglepetéseket tartogathatnak,mindenképp az élő showban a helyük.
Czékmány Tamás és Wunderli Hajnalka:Ugyanazt tudom elmondani mint az előző fiúxlány párosra.Nem kellenek.
Akik továbbjutnának nálam: Rocktenors,Apollo23,Hajdu ikrek
FIÚK
Baricz Gergő:Szerintem egyáltalán nem rossz,van valami érdekes a hangjában amivel különlegesebbé teszi a produkcióit is.De hogy őszinte legyek,nem nyűgöz le annyira.
Barna Gergely: Fantasztikus hangja van,különleges és igazán jó hallgatni.Vele csak az a bajom hogy nagyon törékeny.Össze fog omlani,a média ki fogja őt készíteni,ebben szinte biztos vagyok.Pedig aranyos gyerek,és talán éppen ezért nem biztos hogy ki kell ennek tenni.
Demes Tamás: Ő is az a kategória akire nem annyira emlékszem.Nem rossz,de nem kiemelkedő.Ráférne még 1 év gyakorlás azthiszem(mint látjuk van akiknek jót tett)
Kelemen Csaba(Lil C.): A hangján van mit csiszolni de ami a mozgását illeti,az elképesztő.Ő igazán érdekes produkciókat tudna nyújtani ha bekerülne az élő adásba.
Oltyán Attila: Nem tudom ki mit gondol de szerintem eszméletlen nagy fazon.Ahhoz hogy valaki így kiálljon és ilyen mozdulatokat,elemeket merjen megcsinálni több ezer ember előtt,ahhoz kell bátorság.Ráadásul a hangja sem gyenge,főleg ott ahol kiengedi a hangját,ott látszik meg igazán hogy van benne erő,van benne energia,sokat lehetne kihozni belőle.Ráadásul mikor a 24-be bekerült,akkor meglátszott az is,mennyire emberi,és az az őrült fazon akit mi eddig láttunk,nem az egyetlen arca amit láthatunk még.Egyértelmű favorit köztük.
Tarsoly Arnold:Nem rossz,kifejezetten érdekes hangszíne van,de nem vagyok benne biztos hogy ott kellene lennie az élő showban.Ha mégis,akkor inkább az első kiesők között.
Akik továbbjutnának nálam: Oltány Attila,Kelemen Csaba és Barna Gergely(habár őt eléggé féltem ettől az egésztől)
LÁNYOK
Muri Enikő:Szerintem hihetetlen jó hangja van,én már tavaly sem értettem hogy miért lett elküldve,de ez az 1 év csak méginkább megerősítette nemcsak a hangját de a hitet bennem hogy igenis helye van az élő showban.
Bagosi Alexa:Érdekes hangszíne van,olyan amivel lehet még kezdeni valamit,amiben igazán nagy lehetőségek bújhatnak meg.
Gubik Petra:Nem rossz,de nem fogott meg különösebben.Nem érzem azt hogy tudna jobbat nyújtani annál mint amit eddig nyújtott.
Abodi-Nagy Blanka: Egészen jó,de ebben a mezőnyben nem elég erős.
Kováts Vera: Nagyon aranyos lány igazán kedves mosolya van,ráadásul a hangja is nagyon jó,erre nem mondhatom azt hogy nem kiemelkedő,főleg ilyen fiatalon.Nagy jövője lehetne ha továbbjutna(bár kitudja,lehet akkor is ha nem).
Akik továbbjutnának nálam:Muri Enikő,Kováts Vera,Bagosi Alexa
2011. október 05. 17:46
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Nagyon jó, hogy megnyitottad ezt a témát
Köszi szépen érte
Az idei mezőny szerintem is gyengébb, mint amilyen a tavalyi volt, de azért most is vannak igazi tehetségek
Nos akkor én is leírom a véleményemet a versenyzőkről.
25 ÉV FELETTIEK
Borzné Kovács Violetta: Jó hangja van, de semmi extra. Az előadásával valahogy nem fogott meg. Ráadásul nekem egy kicsit olyan, mintha az új Wolf Kati akarna lenni.
Kocsis Tibor: Nagyon jól énekel, igazán tehetséges
Remélem bekerül az élő showba, mert ott a helye! Még sokáig szeretném hallgatni a hangját
Géczi András: Amikor a válogatón elénekelte Bruno Mars - Billionaire számát az fantasztikus volt, de a táborban már közel sem volt olyan jó. Ennek ellenére nagy kedvencem lett, bízom benne látok tőle még olyan produkciót mint amilyet a válogatón láthattunk tőle
Gyurcsik Tibor: Az ő előadása is nagyon tetszett, de nekem nem volt annyira kiemelkedő. Amikor hallgattam, egy kicsit úgy éreztem hiányzik belőle valami.
Luther Beuka: Jó hangja van, de mint ember nagyon nem szimpatikus. A stílusát egyszerűen nem tudom elviselni.
Tarány Tamás: Iszonyatosan tehetséges, engem is nagyon meglepett. Már az első adás óta nagy kedvencem, kíváncsi vagyok rá később milyen lesz
Nálam továbbjutna: Tarány Tamás, Kocsis Tibor, Géczi András
CSAPATOK
Hajdú ikrek: Eleinte nagy kedvenceim voltak, a Ha volna két életem című számot gyönyörűen énekelték el. De aztán jött a nagy csalódás
A többi produkciójuk szerintem feleannyira sem volt jó. Tehetségesek az igaz, de szerintem 1-2 év kellene még nekik.
Rocktenors: Nagyon tetszik amit csinálnak, egyedi stílusuk van, és énekhangilag is teljesen rendben vannak. Az élő showban a helyük, ez nem kérdés!
Csotó Szilvia és Berta Kitt: Nagyon jól énekelnek, de engem nem nagyon fogtak meg. Itt is hiányoltam valamit.
Czékmány Tamás és Wunderli Hajnalka: Hangilag és előadásmódban is bőven alulmaradnak a többiektől. Szerintem is tuti kiesők. Őszintén azt sem értem, idáig hogy jutottal el.
Angler Balázs és Simon Boglárka: Szerintem tehetségesek. Hangjuk is van, bár igaz van még rajta mit finomítani. Ha foglalkoznak velük, szerintem van esélyük.
Apollo 23: Örülök, hogy a fiúkat végül mégsem rakták ki, mert azért van bennük tehetség. A legnagyobb bajom velük az, hogy énektudásban nincsenek egy szinten, és ez a közös produkciójukban is nagyon hallatszik. Hármuk közül szerintem Kumich Tamás énekel a legjobban. Nos ahhoz képest, hogy ez csak egy hirtelen összerakott csapat, szerintem van esélyük. Én bízom benne, hogy fejlődni fognak.
Nálam továbbjutna:Rocktenors, Apollo 23, Angler Balázs és Simon Boglárka
FIÚK:
Baricz Gergő: Az előadása szerintem is szörnyű volt. A válogatón haza kellett volna küldeni, biztos találtak volna tehetségesebbet. Szerintem őt biztos hazaküldik a mentorok házában.
Barna Gergely:Iszonyatosan tehetséges fiú, de szerintem a siker nem neki való. Tönkre teheti az életét, ha nem tudja feldolgozni ami vele történik. Ettől függetlenül szurkolok neki, hogy ne történjen meg ez vele, de komolyan féltem őt. Inkább hazaküldeném, erősödjön meg lelkileg egy kicsit, aztán jöjjön vissza.
Demes Tamás: A válogatón nyújtott előadása tetszett, de a többi már nagy csalódás volt.
Kelemen Csaba – Lil C.: Most sokan biztos megköveznének azért amit írni fogok, de nekem ez a srác nagyon nem szimpatikus. Tehetséges azt elismerem, de szerintem nincs benne semmi különleges.
Oltyán Attila: Egyszerűen fantasztikus amit csinál, nos ha benne nincs meg az X-faktor akkor senkiben. Elképesztő milyen show-t csinál a színpadon, ráadásul a hangja sem rossz. Sokan ijesztőnek tartják, de az interjúkból azért le lehet szűrni, hogy normális. Ott a helye az élő showban!
Tarsoly Arnold: Jól énekel, de engem nem fogott meg.
Nálam továbbjutna: Oltyán Attila, Demes Tamás, Barna Gergely
LÁNYOK:
Abodi-Nagy Blanka: Látszik, nem vagyunk egyformák
Nekem tetszik, ahogy a határon túli magyarok beszélnek
Blanka tehetséges énekesnő, szerintem az élő showban a helye. Több ő egy lagzis énekesnőnél!
Bagosi Alexa:Tehetséges, nagyon jó hangja van. Szerintem van esélye az élő showra.
Gubik Petra: Jól énekel, de nem különleges. Nem hagyott bennem nyomot, a mentorok szavaival élve.
Farkas Éva: Jó, de vannak nála jobbak is. Egy kicsit még fejlődnie kell.
Kováts Vera: Nagyon jó hangja van, de az én 3-as csoportomban már nincs helye
Ennek ellenére persze örülnék, ha bekerülne az élő showba.
Muri Enikő: Szerintem nincs mit hozzáfűznöm. Profi és kész
Nálam továbbjutna:Abodi-Nagy Blanka,Bagosi Alexa, Muri Enikő
Az én továbbjutóim: Tarány Tamás, Kocsis Tibor, Géczi András, Rocktenors, Apollo 23, Angler Balázs és Simon Boglárka, Oltyán Attila, Demes Tamás, Barna Gergely, Abodi-Nagy Blanka,Bagosi Alexa, Muri Enikő
25 ÉV FELETTIEK
Borzné Kovács Violetta: Jó hangja van, de semmi extra. Az előadásával valahogy nem fogott meg. Ráadásul nekem egy kicsit olyan, mintha az új Wolf Kati akarna lenni.
Kocsis Tibor: Nagyon jól énekel, igazán tehetséges
Géczi András: Amikor a válogatón elénekelte Bruno Mars - Billionaire számát az fantasztikus volt, de a táborban már közel sem volt olyan jó. Ennek ellenére nagy kedvencem lett, bízom benne látok tőle még olyan produkciót mint amilyet a válogatón láthattunk tőle
Gyurcsik Tibor: Az ő előadása is nagyon tetszett, de nekem nem volt annyira kiemelkedő. Amikor hallgattam, egy kicsit úgy éreztem hiányzik belőle valami.
Luther Beuka: Jó hangja van, de mint ember nagyon nem szimpatikus. A stílusát egyszerűen nem tudom elviselni.
Tarány Tamás: Iszonyatosan tehetséges, engem is nagyon meglepett. Már az első adás óta nagy kedvencem, kíváncsi vagyok rá később milyen lesz
Nálam továbbjutna: Tarány Tamás, Kocsis Tibor, Géczi András
CSAPATOK
Hajdú ikrek: Eleinte nagy kedvenceim voltak, a Ha volna két életem című számot gyönyörűen énekelték el. De aztán jött a nagy csalódás
Rocktenors: Nagyon tetszik amit csinálnak, egyedi stílusuk van, és énekhangilag is teljesen rendben vannak. Az élő showban a helyük, ez nem kérdés!
Csotó Szilvia és Berta Kitt: Nagyon jól énekelnek, de engem nem nagyon fogtak meg. Itt is hiányoltam valamit.
Czékmány Tamás és Wunderli Hajnalka: Hangilag és előadásmódban is bőven alulmaradnak a többiektől. Szerintem is tuti kiesők. Őszintén azt sem értem, idáig hogy jutottal el.
Angler Balázs és Simon Boglárka: Szerintem tehetségesek. Hangjuk is van, bár igaz van még rajta mit finomítani. Ha foglalkoznak velük, szerintem van esélyük.
Apollo 23: Örülök, hogy a fiúkat végül mégsem rakták ki, mert azért van bennük tehetség. A legnagyobb bajom velük az, hogy énektudásban nincsenek egy szinten, és ez a közös produkciójukban is nagyon hallatszik. Hármuk közül szerintem Kumich Tamás énekel a legjobban. Nos ahhoz képest, hogy ez csak egy hirtelen összerakott csapat, szerintem van esélyük. Én bízom benne, hogy fejlődni fognak.
Nálam továbbjutna:Rocktenors, Apollo 23, Angler Balázs és Simon Boglárka
FIÚK:
Baricz Gergő: Az előadása szerintem is szörnyű volt. A válogatón haza kellett volna küldeni, biztos találtak volna tehetségesebbet. Szerintem őt biztos hazaküldik a mentorok házában.
Barna Gergely:Iszonyatosan tehetséges fiú, de szerintem a siker nem neki való. Tönkre teheti az életét, ha nem tudja feldolgozni ami vele történik. Ettől függetlenül szurkolok neki, hogy ne történjen meg ez vele, de komolyan féltem őt. Inkább hazaküldeném, erősödjön meg lelkileg egy kicsit, aztán jöjjön vissza.
Demes Tamás: A válogatón nyújtott előadása tetszett, de a többi már nagy csalódás volt.
Kelemen Csaba – Lil C.: Most sokan biztos megköveznének azért amit írni fogok, de nekem ez a srác nagyon nem szimpatikus. Tehetséges azt elismerem, de szerintem nincs benne semmi különleges.
Oltyán Attila: Egyszerűen fantasztikus amit csinál, nos ha benne nincs meg az X-faktor akkor senkiben. Elképesztő milyen show-t csinál a színpadon, ráadásul a hangja sem rossz. Sokan ijesztőnek tartják, de az interjúkból azért le lehet szűrni, hogy normális. Ott a helye az élő showban!
Tarsoly Arnold: Jól énekel, de engem nem fogott meg.
Nálam továbbjutna: Oltyán Attila, Demes Tamás, Barna Gergely
LÁNYOK:
Abodi-Nagy Blanka: Látszik, nem vagyunk egyformák
Bagosi Alexa:Tehetséges, nagyon jó hangja van. Szerintem van esélye az élő showra.
Gubik Petra: Jól énekel, de nem különleges. Nem hagyott bennem nyomot, a mentorok szavaival élve.
Farkas Éva: Jó, de vannak nála jobbak is. Egy kicsit még fejlődnie kell.
Kováts Vera: Nagyon jó hangja van, de az én 3-as csoportomban már nincs helye
Muri Enikő: Szerintem nincs mit hozzáfűznöm. Profi és kész
Nálam továbbjutna:Abodi-Nagy Blanka,Bagosi Alexa, Muri Enikő
Az én továbbjutóim: Tarány Tamás, Kocsis Tibor, Géczi András, Rocktenors, Apollo 23, Angler Balázs és Simon Boglárka, Oltyán Attila, Demes Tamás, Barna Gergely, Abodi-Nagy Blanka,Bagosi Alexa, Muri Enikő
2011. október 05. 17:51
Idézet (thunderbird @ 2011.10.05. 17:13)
Jaj, éppen ezért olyan kis édes. 
Jaj, bocsi, összekevertük egy kicsit a két Gergőt. Eddig Baricz Gergőről volt szó, nem a bőgőmasináról.
2011. október 08. 20:44
|
|
|
Személy szerint én a csapatok közül a Roctenors kivételével mindenkit hazaküldenék... Viszont Geszti már tavaly is elég megkérdőjelezhető döntéseket hozott és tartok tőle, hogy pont őket fogja kiszórni. Pedig egyedül nekik van tehetségük, az összes többi nem sokat ér.
2011. október 08. 20:45
Hát vannak nagyon jok,de nekem a tavaji valamennyivel jobban tetszett
Ma elfelejtettem megnézni de holnap viszont megfogom
2011. október 09. 17:51
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Na gondoltam írok én is ebbe a topikba. Hát,arra jutottam,hogy én nem fogok minden versenyzőről külön-külön írni. Majd egyszer,talán,de nem most.
Rap4ever-rel sajnos nem értek egyet,de szerintem ezzel nincs baj. Ugyanis engem akik nagyon megfogtak,azok szinte mind a fiúk csoportjába vannak,és neki ugye a többség nem tetszik. Innen főként aki nagyon megfogott az a 2 Gergő valamint Demes Tamás. Rám mindhárman szörnyű nagy hatással voltak.
Nem mondom,vannak versenyzők akik nagyon tehetségesek,de valahogy nem fogtak meg. Bár lehet,hogy ez az elő adás során meg fog változni.
Egyébként akit kiemelnék,aki akkora nagy kedvencemmé nőtte ki magát,az Baricz Gergely. Engem az a fiú első hallásra lenyűgözött. Már a válogatóban is olyan jó volt. Szörnyen tetszett. A táborban mind2x elég gyengén alakított az tény,de amit tegnap is csinált a mentorok házában. Én,én rám olyan hatással volt,annyira tetszik,annyira szimpatikus emberileg,és mint énekes is. Azonban van egy olyan érzésem,hogy a 12-be már nem jut be. Még tegnap Ildikó férje mondta,hogy szörnyen tehetséges ,de nem tudja elképzelni 10-20 háttértáncossal mögötte. Amivel sajnos részben egyetértek. Azonban nagyon,de nagyon bosszant,hogy manapság már szinte nem is nézik a tehetségeket. Ez a fiú,olyan hangja van,olyan érzelmesen tudja előadni a számokat,de itt ez nem elég,mert nem elég "divatos" a műsorba.
Mint például drága Lil C. Annyira visszataszító számomra már az egész jelleme. Egyáltalán nem szimpatikus,hangja sem tetszik egyáltalán,tehetséget nem sokat látok belőle. De mivel ugye színpadra termett,tökéletes mutat majd az élő adásban,valamint eléggé nagy hasznuk lesz belőle mert a sok tinilány majd meg veszhet érte. És az a baj,hogy ide ez kell,és lassan a tehetséges emberek háttérbe szorulnak,véleményem szerint.
Valamint kihagytam 2 kedvencemet még,aki(k) nem más(ok) mint,Kováts Veronika,és a Rockternors.
Összességében,akinek nagyon szurkolni fogok ma,az a Rocktenors,Muri Enikő,Veronika,Demes Tamás,Tarány Tamás,Barna Gergő,és persze nem utolsó sorban Baricz Gergő.
Rap4ever-rel sajnos nem értek egyet,de szerintem ezzel nincs baj. Ugyanis engem akik nagyon megfogtak,azok szinte mind a fiúk csoportjába vannak,és neki ugye a többség nem tetszik. Innen főként aki nagyon megfogott az a 2 Gergő valamint Demes Tamás. Rám mindhárman szörnyű nagy hatással voltak.
Nem mondom,vannak versenyzők akik nagyon tehetségesek,de valahogy nem fogtak meg. Bár lehet,hogy ez az elő adás során meg fog változni.
Egyébként akit kiemelnék,aki akkora nagy kedvencemmé nőtte ki magát,az Baricz Gergely. Engem az a fiú első hallásra lenyűgözött. Már a válogatóban is olyan jó volt. Szörnyen tetszett. A táborban mind2x elég gyengén alakított az tény,de amit tegnap is csinált a mentorok házában. Én,én rám olyan hatással volt,annyira tetszik,annyira szimpatikus emberileg,és mint énekes is. Azonban van egy olyan érzésem,hogy a 12-be már nem jut be. Még tegnap Ildikó férje mondta,hogy szörnyen tehetséges ,de nem tudja elképzelni 10-20 háttértáncossal mögötte. Amivel sajnos részben egyetértek. Azonban nagyon,de nagyon bosszant,hogy manapság már szinte nem is nézik a tehetségeket. Ez a fiú,olyan hangja van,olyan érzelmesen tudja előadni a számokat,de itt ez nem elég,mert nem elég "divatos" a műsorba.
Mint például drága Lil C. Annyira visszataszító számomra már az egész jelleme. Egyáltalán nem szimpatikus,hangja sem tetszik egyáltalán,tehetséget nem sokat látok belőle. De mivel ugye színpadra termett,tökéletes mutat majd az élő adásban,valamint eléggé nagy hasznuk lesz belőle mert a sok tinilány majd meg veszhet érte. És az a baj,hogy ide ez kell,és lassan a tehetséges emberek háttérbe szorulnak,véleményem szerint.
Valamint kihagytam 2 kedvencemet még,aki(k) nem más(ok) mint,Kováts Veronika,és a Rockternors.
Összességében,akinek nagyon szurkolni fogok ma,az a Rocktenors,Muri Enikő,Veronika,Demes Tamás,Tarány Tamás,Barna Gergő,és persze nem utolsó sorban Baricz Gergő.
thunderbird
2011. október 09. 19:36
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Sajnálom, hogy Letti nem jutott be
Pedig fantasztikus hangja van. Tavaly amikor meghallgattam egy karaoke oldalon a dalait, azonnal megtetszettek.
Ja és egyáltalán nem akart volna és nem akar az új Wolf Kati lenni. Ő ilyen volt már akkor is, mielőtt még Kati feltűnt volna az x faktorba..
Ja és egyáltalán nem akart volna és nem akar az új Wolf Kati lenni. Ő ilyen volt már akkor is, mielőtt még Kati feltűnt volna az x faktorba..
2011. október 09. 20:08
|
|
|
Én Oltyán Attilát sajnálom nagyon. Nálam ő volt a nagy favorit. Ahhoz képest, hogy az elején nem igazán tetszett nagyon megszerettem, amit csinál. Szerintem hiba volt hazaküldeni. Barna Gergőt is sajnáltam, de őt én is hazaküldtem volna, mert nem bírná az élő showt. A többi döntéssel eddig teljes mértékben egyetértek. Oltyán Attila az egyetlen, akit nagyon hiányolok. Már csak a Roctenorsért szurkolok nagyon. A többi nem különösebben érdekel.
liltoria
2011. október 10. 14:17
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Én már az élőshow-ba bejutottakat véleményezném
Tarány Tamás: Ő nagyon nagy tehetség. A Nickelback számot annyira jól énekelte
Örülök hogy bejutott , a 25 év felettiek közül ő neki szurkolok igazán
Kocsis Tibor: még nem igen szimpatikus , de a hangja kellemes. Kíváncsi leszek rá.
Gyurcsík Tibor: Hát nem tudom miért mondta Malek hogy meghódítja a női szíveket
Engem nem igen mozgatott meg
A hangja sem egy olyan Bumm de nagy hang , de majd meglátjuk
Baricz Gergő: Kicsit érdekes hangja van. Tetszik , mert nagyon kellemes , de tényleg olyan mintha nem nyitná ki rendesen a száját
Remélem ezzel kezdenek valamit.
Lil C: Tehetség! Erről nincs mit beszélni , totális sztáralkat
Demes Tamás: Na ő nem szimpatikus. A hangja sem tetszik , nincs benne semmi különleges. Átlaghang.
Muri Enikő: Hajrá Enikő !
Nagyon szurkolok neki , annyira látszik rajta hogy tényleg akarja
Kováts Vera: Nagyon nem szimpatikus. Túl sok a cukormáz , és félek hogy ez csak sokkal több lesz a műsor ideje alatt
Megértem én hogy fiatal de 16 éves könyörgöm! Ne csináljunk belőle egy 6 évest
Bagosi Alexa: Szép hangja van és tehetséges. Szurkolok neki
Rocktenors: Nagyon jók
Mindhárman egyéniségek ,és nagyon jók együtt
Apollo 23: Én nem csak a cuki pofát látom bennük. Én tavaly Csabinál sem azt vettem észre hanem a tehetséget
Ők hárman nagyon tehetségesek , jól néznek ki , eladhatók
Hajdu ikrek: Kiráz tőlük a hideg
Nem bírom őket , nagyon nem szimpatikusak , és még csak hangra sem egy hatalmas élmények
Tarány Tamás: Ő nagyon nagy tehetség. A Nickelback számot annyira jól énekelte
Kocsis Tibor: még nem igen szimpatikus , de a hangja kellemes. Kíváncsi leszek rá.
Gyurcsík Tibor: Hát nem tudom miért mondta Malek hogy meghódítja a női szíveket
Baricz Gergő: Kicsit érdekes hangja van. Tetszik , mert nagyon kellemes , de tényleg olyan mintha nem nyitná ki rendesen a száját
Remélem ezzel kezdenek valamit.
Lil C: Tehetség! Erről nincs mit beszélni , totális sztáralkat
Demes Tamás: Na ő nem szimpatikus. A hangja sem tetszik , nincs benne semmi különleges. Átlaghang.
Muri Enikő: Hajrá Enikő !
Kováts Vera: Nagyon nem szimpatikus. Túl sok a cukormáz , és félek hogy ez csak sokkal több lesz a műsor ideje alatt
Bagosi Alexa: Szép hangja van és tehetséges. Szurkolok neki
Rocktenors: Nagyon jók
Apollo 23: Én nem csak a cuki pofát látom bennük. Én tavaly Csabinál sem azt vettem észre hanem a tehetséget
Hajdu ikrek: Kiráz tőlük a hideg
DisneyFans
2011. október 10. 15:31
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.10.09. 20:08)
Én Oltyán Attilát sajnálom nagyon. Nálam ő volt a nagy favorit. Ahhoz képest, hogy az elején nem igazán tetszett nagyon megszerettem, amit csinál. Szerintem hiba volt hazaküldeni. Barna Gergőt is sajnáltam, de őt én is hazaküldtem volna, mert nem bírná az élő showt. A többi döntéssel eddig teljes mértékben egyetértek. Oltyán Attila az egyetlen, akit nagyon hiányolok. Már csak a Roctenorsért szurkolok nagyon. A többi nem különösebben érdekel.
Én is nagyon sajnálom Attilát
2011. október 10. 15:42
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Attiláért mélységesen vérzik a szívem. Na, de Facebookra írtam neki egy szívhez szóló üzenetet, remélem, elolvassa, és meg is fogadja
Ugyanúgy vagyok vele, mint Rap4ever8. Először én sem hittem, sőt, el is küldtem a mentorok a fenébe, hogy ilyen idegbeteg állatot továbbengedtek, de aztán minél többet énekelt, annál jobban meggyőzött. Hihetetlenül jó hangja van. Pont olyan, amilyet szeretek a rockzenében. A másik kedvencem Tarány Tamás. Na, ő az i-re a pontot akkor tette fel, amikor a Mentorok házában Nickelbacket énekelt. Hát, ott akkor majdnem bepisiltem a gyönyörtől. Szóval ő abszolút favoritom
A harmadik, akiért drukkoltam, az Enikő. Tavaly 100%-ig biztos voltam benne, hogy bekerül. De sajnos nem így lett. Bár, én már közel két hónapja tudom, hogy idén bent lesz az élő műsorban. Ha megint Gesztit kapta volna, akkor is szerintem továbbment volna, Ferónál meg egyértelmű volt. Szerintem csak kamuzott, hogy nem biztos benne. A sz_rt nem. Enikő az aranytojást tojó tyúkja a csapatában, és igazi dívát farag belőle, mint Wolf Katiból.
Ugyanúgy vagyok vele, mint Rap4ever8. Először én sem hittem, sőt, el is küldtem a mentorok a fenébe, hogy ilyen idegbeteg állatot továbbengedtek, de aztán minél többet énekelt, annál jobban meggyőzött. Hihetetlenül jó hangja van. Pont olyan, amilyet szeretek a rockzenében. A másik kedvencem Tarány Tamás. Na, ő az i-re a pontot akkor tette fel, amikor a Mentorok házában Nickelbacket énekelt. Hát, ott akkor majdnem bepisiltem a gyönyörtől. Szóval ő abszolút favoritom
2011. október 10. 15:46
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Amúgy Rap4ever8, hogy eltaláltad a 25 év felettieket és a lányokat
(Bár szerintem Malek és Feró a legnormálisabb mentor, ők legalább komplettek, nem úgy, mint Ildikó. Idén is biztos elnedvedzik párszor
)
2011. október 10. 16:21
Nálam a legnagyobb - sőt egyetlen - kedvenc, Baricz Gergő. Szerintem nagyon tehetséges fiú, annyira jó hangja van, éneklés közben idősebbnek tűnik, mert a hangja olyan, mintha egy 30 éves körüli férfi énekelne. Kicsit hasonlít Joseph Morganra, legalábbis szerintem. Egyébként a mostani felhozatal jó, de inkább az elmegy kategóriában van énnálam. Mindenki oda van 'Lil C'-ért, én nem. Jó, elismerem ügyesen táncol, de mintha olyan akarna lenni mint Chris Brown. Lehet hogy a műsor során megkedvelek valakit, akit eddig nem kedveltem, de Gergőnek fogok szurkolni.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.