Kelly Cléarkson mostanában Európában népszerűsíti új lemezét. Az Egyesült Királyságban a Chart TV Show-nak adott interjújában Adam Lambertről beszélt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kelly Clarkson: „Adam Lambert a férfi Pink”
2011. október 05. 07:03
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Sztem is igaza van tényleg hasonló a hasngjuk
2011. október 05. 07:49
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Nagyon szeretheti, ha azt sem tudja, hogy nem nyert. Ez csak vmi ócska pr szövegnek tűnik ...
Most már csak arra vagyok kiváncsi, hogy ki lehet a férfi lédigága, Győzike?
Ő öltözködik még olyan képtelenül ...
Most már csak arra vagyok kiváncsi, hogy ki lehet a férfi lédigága, Győzike?
2011. október 05. 11:27
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Hát ez hülyeség...
Ne hasonlítsa Adamet Pinkhez.
Ne hasonlítsa Adamet Pinkhez.
2011. október 05. 13:52
|
|
kaulitzcsajúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 154371 offline
|
szerintem se hasonlit Pink-re Adamnek jobb a zenéje sokkal meg a stilusa is sokkal jobban bejön!!
2011. október 05. 14:01
Heh..Sztem nem is hasonlít..Sőt..Ilyen elképzelésem még sose volt,h Pink és Adam hangja hasonlítanának...LolzZz....
2011. október 05. 17:21
Én egyetértek vele. Mindketten (sőt mindhárman) fantasztikus, tehetséges énekesek. És az, hogy Adamet nevezte meg a 2008-as Idol győztesének, tükrözi az ő véleményét is a nyertesről. Bár szeretem Krist, de Adam 1000X tehetségesebb nála.
Én is várom már Adam új lemezét.
Elody: Kelly nem külsőre értette, és nem is szólt be Adamnek. Szövegértés...
Én is várom már Adam új lemezét.
Elody: Kelly nem külsőre értette, és nem is szólt be Adamnek. Szövegértés...
2011. október 05. 17:48
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Tudom, hogy ez már lejárt lemez, de akkor is Adamnek kellett volna nyernie!!
De végül is mindegy, mert így is sokkal többre vitte, mint Kris, vagy bárki az évadból.
Mind a hármukat nagyon szeretem, őstehetségek.
Milyen jó lenne, ha csinálnának egy közös dalt hárman!
Adam P!nknek a csillogósabb változata! xD
De végül is mindegy, mert így is sokkal többre vitte, mint Kris, vagy bárki az évadból.
Mind a hármukat nagyon szeretem, őstehetségek.
Milyen jó lenne, ha csinálnának egy közös dalt hárman!
Adam P!nknek a csillogósabb változata! xD
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2011. október 05. 18:04
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Idézet (Glamster @ 2011.10.05. 13:30)
Ez Pink hangja, csak lemélyítették. Szerintem elképesztő egy-két helyen a hasonlóság.
De durva!
Néhány helyen teljesen olyan, mintha Adam-et hallanám!
Glamster
2011. október 05. 19:30
|
|
Gretuska97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 152853 offline
|
teljesen igaza van. Adam tényleg nagyon jó ember,csodálatos pasi.Szerintem minden embernek fel kéne rá néznie,hiszen rengeteget tesz a rajongóiért.Igyekszik kerülni a lehetőséget,hogy csalódást okozzon,hiszen azt legkevésbé sem szeretné.Rengeteget törődik a rajongóival és nagyon közvetlen velük.
Más szemszögből márcsak azért is lehet az emberiség példaképe,mert elképesztő,ahogy felvállalja önmagát.Talán ő az egyike azon sztároknak,akik nem játsszák meg magukat a média előtt.Adam fantasztikus egyéniség.Nagyszerű hanggal és humorérzékkel megáldott lélek.Egész olyan,mintha egy angyal lenne emberi testbe rejtőzve(nem is akármilyen külső az).
Ez szerintem elég érv amellett,hogy hatalmas rajongója vagyok.
^^*__* Habár kitartok a rajongói vélemény mellett,miszerint Adamnek kellett volna nyernie az Idol-t mégis úgy gondolom többre vitte,mint Kris.
♥♥♥
Más szemszögből márcsak azért is lehet az emberiség példaképe,mert elképesztő,ahogy felvállalja önmagát.Talán ő az egyike azon sztároknak,akik nem játsszák meg magukat a média előtt.Adam fantasztikus egyéniség.Nagyszerű hanggal és humorérzékkel megáldott lélek.Egész olyan,mintha egy angyal lenne emberi testbe rejtőzve(nem is akármilyen külső az).
Ez szerintem elég érv amellett,hogy hatalmas rajongója vagyok.
rachella
2011. október 05. 20:10
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Adam tényleg tehetséges, és tényleg hasonlít...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.