15 évvel a legendás rapper halála után került napvilágra házi szexvideója.
A teljes cikkhez kattints ide!
Előkerült Tupac szexvideója
2011. október 04. 21:03
Biztos vagyok bene, hogy ez is hazugság.Nem értem, hogy miért kell a halottakat bolygatni.Miért kell hasznot húzni mások halálából?Sajnos mindenhol a pénzszerzés a cél. Ennyire nem lehetnek gonoszak az emberek!Habár lehthogy csak én vagyon naiv.Be akarják mocskolni szegény Tupac emlékét.Ez viszont az igazi rajongói előtt úgysem fog sikerülni.
2011. október 04. 21:14
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
A videó létezését nem tartom kizártnak Tupac életét tekintve nagyon is elképzelhető, hogy készült ilyen, de az undorító dolog, hogy valaki ezzel akar egy rakás pénzhez jutni. Hagyhatnák békében nyugodni. Remélem ez a hír sem igaz.
2011. október 04. 21:19
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Rap4ever8-al egyetértek.
2011. október 04. 21:20
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Na ez szánalmas...Tupac halott...szálljanak le róla...:@
2011. október 04. 21:20
mese habbal
hol a bizonyíték?
én is egyetértek Rap4ever8
hol a bizonyíték?
én is egyetértek Rap4ever8
2011. október 04. 22:01
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Egyrészt én sem tartom kizártnak, tudjuk milyen volt Tupac, senki nem állítja, hogy egy szent volt, nem is ez a lényeg. Tehát igen, lehetséges. DE az is simán lehet, hogy kacsa. Végülis hány ilyet láttunk már? Egyrészt az sem biztos, hogy tényleg létezik az a videó, másrészt ha létezik is, nem is biztos, hogy ő van rajta. Nem mondom, hogy kizárt, hogy létezik, azt sem, hogy kizárt, hogy nem. De én az ilyen jellegű forrásokra valahogy nem sokat adok. És ami a legfontosabb, egyszerűen UNDORÍTÓ dolognak tartom, hogy ennyire meggyalázzák egy halott ember emlékét. Szerintem senkinek nem kell bebizonyítani, hogy igen, Tupac csinált ilyeneket, mert mindenki tudja. Innentől kezdve miről beszélünk? Mi értelme van ennek? Hogy lehet valakiben ennyire nulla emberség? Én nem értem az embereket komolyan mondom, de ilyenkor sírni tudnék. Mennyi szívtelen, szenzációhajhász, tiszteletlen ember van a világban, elkeserítő. Én tényleg nem tudom, hogy hogy lehet valaki ilyen. Pedig vannak egy páran akik ilyenek. Tiszta szívemből utálom az ilyen embereket. Nem fontosabb az, hogy békében hagyják nyugodni őt, mint az a kib.szott pénz és hírnév? Valakiknek nem. Szomorú...Változtatnak ezek a dolgok az emberek hozzáállásán Tupachoz? Akik eddig szerették, tudták, hogy milyen, ezután is szeretni fogják. Akik eddig nem szerették, ugyanúgy nem fogják. Szóval a pénzen kívül más okot tényleg nem látok arra, hogy ez mire jó. De az tényleg ennyire fontos? És ráadásul ilyen eszközökkel? Szánalmas. És ez nem csak ebben az esetben és nem csak Tupacnál van így. Szinte minden elhunyt hírességgel eljátszák ezt, hogy be próbálják mocskolni. Nyilván könnyű így, hogy az adott ember már nem tud védekezni, holott valószínűleg hogyha élne, akkor ezek a csúszómászók nem másznának elő soha.
Nyugodj békében, Tupac!
Nyugodj békében, Tupac!
2011. október 05. 15:28
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Ahogyan az ABBA mondaná:"Money,money,money..."
Imádom amikor valaki ebből akar pénzt keresni,de ettől független lehet h van ilyen videó.
Imádom amikor valaki ebből akar pénzt keresni,de ettől független lehet h van ilyen videó.
1 felhasználónak tetszik:
Rap4ever8
2011. október 05. 21:38
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
így kell lejáratni egy halott embert -.-"
2011. október 07. 18:28
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
Istenem miért nem lehet egy halottat békén hagyni ://
2016. július 01. 22:30
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
janet7 igazad van és én is így gondolom. nevetséges, szörnyű, mocskos dolog így eljárni egy halott emberrel.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.