Úgy tűnik, Ashton Kutcher nem csak hivatásos tekintetben lép Charlie Sheen nyomdokaiba. Mióta átvette idősebb kollégája szerepét az amerikai sorozatban, egyre több hír érkezik Ashton házasságon kívüli tevékenységeiről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ashton Kutcher Charlie Sheenné változik?
2011. október 04. 16:47
|
|
kittykeh.14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 159304 offline
|
mi történt Astonnal?
borzsztóan nézki..:S Remélem nem ő lesz az új Charlie Sheen..:/
2011. október 04. 17:01
Charlie rohadtul nem azért vesztette el a szerepét, mert csajozott.. Attól még mert Kutcher végre rájött, hogy nem 20 évvel idősebb nők társaságát kéne keresni, nem válik Sheenné... Szerintem.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. október 04. 17:23
Kár hogy Asthon is ennyire botrányos lett hogy már megcsalja Demit,de végül is sosem lehet tudni hogy ebből mennyi igaz
2011. október 04. 18:24
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Ashton rájött, hogy kezd öregedni Demi, vagy mi?!
Én alapból nem díjaztam azt, hogy együtt vannak, de ha így folytatja Ash, akkor szerintem előbb-utóbb olvashatunk egy válási hírt...
Én alapból nem díjaztam azt, hogy együtt vannak, de ha így folytatja Ash, akkor szerintem előbb-utóbb olvashatunk egy válási hírt...
2011. október 04. 18:25
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
milasnape,egyetértek...
2011. október 04. 21:27
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Na most mondjátok meg hogy néz ki Ashton evvel a szőrcsomóval a képén?! Úgy néz ki mint Tom Hanks a Számkivetett filmében
1 felhasználónak tetszik:
kittykeh.14
2011. október 06. 15:45
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Remélem ez csak pletyka!
2012. november 28. 13:45
|
|
LuciaElseyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.08. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 182913 offline
|
hogy nézel ki?! (Ashton)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.