A színművész a bevonulás előtti napot kizárólag szeretteinek szentelte. Erőt kellett gyűjteni, hiszen kemény, stresszes hónapokon van túl és még keményebb időszakot kell átvészelnie bent a börtön falai közt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Stohl András bevonult a börtönbe
2011. október 04. 10:28
Ideje. Nem fogom megsajnálni. Hiába jó szinkronhang és talán még jó színész is. A törvény rá is ugyanúgy vonatkozzon, mint az egyszerű emberekre!
2011. október 04. 12:37
lehet, hogy megérdemelte de én akkor is sajnálom
: (
2011. október 04. 12:41
Idézet (babalau @ 2011.10.04. 10:44)
Addig ne mondj felette ítéletet amíg át nem éled azt amit ő!! (Mindenkire vonatkozik!)
Elvileg az oldalon véleménynyílvánítás van.
Nem ítélkezem senki felett, de azt hiszem nem egy esélyt kapot. Hány embert kellett volna elütnie ahhoz, hogy végre megkapja azt, ami kijárt volna már réges-rég neki?!
nem ez volt az első esete a droggal. Az átlag embert kisebb hibákért jobban sújt a törvény.
1 felhasználónak tetszik:
badperfect
2011. október 04. 13:02
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Ideje volt már, de még mindig kevésnek tartom a 1O hónapot..
2011. október 04. 13:17
|
|
s.cica2030új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.20. Hozzászólás: 80 Csatolások: 34 Azonosító: 153397 offline
|
Hurrrá!! Végre!! Csak azt sajnálom, hogy nem megy be sokkal több időre!
2011. október 04. 14:26
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Hogy játssza már a szentet. Közbe meg össze-vissza hazudozott mindent a médiában is.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. október 04. 14:29
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (lpmaskmancick @ 2011.10.04. 14:26)
Hogy játssza már a szentet. Közbe meg össze-vissza hazudozott mindent a médiában is.
Elég kétszínű az emberke. Damu Roland mellé kellett volna mennie.
2011. október 04. 14:31
|
|
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline
|
Ahj, basszus, de tudatlanok vagytok, emberek!
Ha valaki pálcát tör más feje fölött, legalább legyen tisztában a tényekkel.
Ugyebár Stohl barátunkat közúti baleset okozása miatt ítélték el, mely maradandó fogyatékosságot okozott. Ennek a bűntettnek 3 évig terjed a maximum büntethetősége.
Számos enyhítő körülmény szólt mellette: gondatlanság, nem volt olyan súlyos az egészségromlása az áldozatnak, a drogprevenciós körútja, beismerő vallomás, megbánás, stb.
Az igazságszolgáltatásban ezek mind-mind éveket csípnek le az évekből, és k*rvára nem azért kapott végül 5 hónapot, mert ő egy hú, de nagy celeb volt itt az országban.
Másnak is ennyi jutott volna, csak azt nem röpteti annyira a média, és kész.
Annyira unalmas már azt olvasni a cikkeinél, hogy: "Jaj, ha én csináltam volna, akkor biztos kapok vagy 3 évet, jaj!" Pedig rohadtul nem. Csak annyira begyepesedett, szűk látókörű itt a legtöbb ember, hogy más opciók fel sem merülnek bennük.
Vannak logikusan gondolkodó emberek, tisztelet nekik, ők a kivételek, de a többiek... Pch.
Mindegy, nem sértegetni akartam, csak felhívni a figyelmet a valószínű dolgokra.
Hogy a cikkhez is hozzászóljak: remélem, nem lesz bőr a képén a börtön után még feltűnni bármelyik csatornán. Nekem lesülne a bőr a képemről, elköltöznék a helyében valami amazonasi ősfalu mélyére a családjával együtt, a lehető legtávolabb ettől a rosszindulatú, vérszopó magyar médiától.
Szerintetek meg fog vele esni pár szappanos mizéria odabenn?
Ha valaki pálcát tör más feje fölött, legalább legyen tisztában a tényekkel.
Ugyebár Stohl barátunkat közúti baleset okozása miatt ítélték el, mely maradandó fogyatékosságot okozott. Ennek a bűntettnek 3 évig terjed a maximum büntethetősége.
Számos enyhítő körülmény szólt mellette: gondatlanság, nem volt olyan súlyos az egészségromlása az áldozatnak, a drogprevenciós körútja, beismerő vallomás, megbánás, stb.
Az igazságszolgáltatásban ezek mind-mind éveket csípnek le az évekből, és k*rvára nem azért kapott végül 5 hónapot, mert ő egy hú, de nagy celeb volt itt az országban.
Másnak is ennyi jutott volna, csak azt nem röpteti annyira a média, és kész.
Annyira unalmas már azt olvasni a cikkeinél, hogy: "Jaj, ha én csináltam volna, akkor biztos kapok vagy 3 évet, jaj!" Pedig rohadtul nem. Csak annyira begyepesedett, szűk látókörű itt a legtöbb ember, hogy más opciók fel sem merülnek bennük.
Vannak logikusan gondolkodó emberek, tisztelet nekik, ők a kivételek, de a többiek... Pch.
Mindegy, nem sértegetni akartam, csak felhívni a figyelmet a valószínű dolgokra.
Hogy a cikkhez is hozzászóljak: remélem, nem lesz bőr a képén a börtön után még feltűnni bármelyik csatornán. Nekem lesülne a bőr a képemről, elköltöznék a helyében valami amazonasi ősfalu mélyére a családjával együtt, a lehető legtávolabb ettől a rosszindulatú, vérszopó magyar médiától.
Szerintetek meg fog vele esni pár szappanos mizéria odabenn?
2011. október 04. 14:41
|
|
MeaNO1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 145184 offline
|
Hamar letelik az az öt hónap,kitartást neki!!!Igaz,hogy bűnös nem is védem,de akkor is..Néhányszor már volt szerencsém kapcsolattartóként oda járogatni,hát a börtön az csak börtön..
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.