Jövőre jönnek a bosszúállók
2011. október 05. 17:40
jah és ha valaki kíváncsiskodni akar itt megteheti a filmről vannak képek videók
http://filmek.s9.hu/avengers-a-bosszuallok-infok/
2011. október 06. 23:19
hááá az Edward Norton féle Bruce Bannerről inkább ne beszéljünk!egy katyvasz azaz egész film!Norton nagyon nem Bruce Banner nem is értem hogy gondolták őt arra a szerepre Bana legalább tud bambán nézni!Banner egy kész csődtömeg egy önbizalom hiányos depressziós lúzer kutató egy Steve Buscemi féle karakter!
várom ezt a filmet mert a Marvel stúdió végre belátta hogy nem lehet ezeket a hősöket kényükre kedvükre alakítani és megerőszakolni mert az igazi rajongók elfordulnak tőlük,mert míg egy átlagnéző megnézi a filmjüket és vagy szórakozik rajtuk vagy pedig köpköd rájuk!
de az igazi képregény fanok fogják a filmek után is megvenni az ereklyéket a képregényeket a plakátokat szóval a Marvel nem rúghat öngólt magának azzal hogy esetleg elszúrja ezt filmet. nem úgy mint Michael "ki ha én nem"Bay!
de jó hogy végre valaki oltja is a Sötét lovagot és nem az egekig magasztalja!Candee respekt!szeretem az új Batman filmeket nem arról van szó de csak egy rendező tudta visszaadni a Batman szellemiségét és a képregény hangulatát és az Tim Burton az 1989-es Batman-el!a valaha készített legjobb képregény filmadaptáció!
De most a Marvel tisztességes munkákat végez a Vasember a Thor és az Amerika Kapitány és az X-men:Az elsők is nekem személy szerint nagyon tetszettek.
Amúgy a kedvenc Marvel filmem az a Penge 1!eszméletlen jó az a film!
várom ezt a filmet mert a Marvel stúdió végre belátta hogy nem lehet ezeket a hősöket kényükre kedvükre alakítani és megerőszakolni mert az igazi rajongók elfordulnak tőlük,mert míg egy átlagnéző megnézi a filmjüket és vagy szórakozik rajtuk vagy pedig köpköd rájuk!
de az igazi képregény fanok fogják a filmek után is megvenni az ereklyéket a képregényeket a plakátokat szóval a Marvel nem rúghat öngólt magának azzal hogy esetleg elszúrja ezt filmet. nem úgy mint Michael "ki ha én nem"Bay!
de jó hogy végre valaki oltja is a Sötét lovagot és nem az egekig magasztalja!Candee respekt!szeretem az új Batman filmeket nem arról van szó de csak egy rendező tudta visszaadni a Batman szellemiségét és a képregény hangulatát és az Tim Burton az 1989-es Batman-el!a valaha készített legjobb képregény filmadaptáció!
De most a Marvel tisztességes munkákat végez a Vasember a Thor és az Amerika Kapitány és az X-men:Az elsők is nekem személy szerint nagyon tetszettek.
Amúgy a kedvenc Marvel filmem az a Penge 1!eszméletlen jó az a film!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: