A sztár egy újságnak bevallotta, hogy őt is elérte az a betegség, amitől félt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Marie Mai: „Súlyos beteg vagyok!”
2011. október 03. 19:15
2011. október 03. 19:23
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Miért, azzal, hogy kijelentette, hogy gyógyíthatatlan betegsége van, nem okoz stresszt a rajongóinak? Na de azért sajnálom szegényt, csak nem értem, hogy a betegségről is miért kell a lehető legtöbbet lehúznia? Simán maradhatna titokban, akkor legalább a rajongói sem aggódnának... De tényleg sajnálom
2011. október 03. 19:25
|
|
Star_ScientisGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.06. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 154797 offline
|
milyen betegség ?
2011. október 03. 19:25
Idézet (Kramisha @ 2011.10.03. 19:23)
Miért, azzal, hogy kijelentette, hogy gyógyíthatatlan betegsége van, nem okoz stresszt a rajongóinak? Na de azért sajnálom szegényt, csak nem értem, hogy a betegségről is miért kell a lehető legtöbbet lehúznia? Simán maradhatna titokban, akkor legalább a rajongói sem aggódnának... De tényleg sajnálom 
Azt annyira én sem nagyon értettem, hogy akkor minek árulta el.
2011. október 03. 19:26
ajj szegény.. de sajnálom :66 kiváncsi vagyok mi lehet az
2011. október 03. 19:46
|
|
Justbeckiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 130592 offline
|
szerintem rákos :S
2011. október 03. 19:47
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
"Igaz, a napokban már egyre nehezebb a koncerteket végigénekelnem" -> lehet találgatni.
1 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes
2011. október 03. 19:57
Sajnálom
De ha már ezt bejelentette, elmondhatta volna, mi a betegsége.
2011. október 03. 20:15
mindenki a rákra gondol, szerintem a hangszálaival vannak gondok! Sajnálom
2011. október 03. 20:21
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Szegény.
Kíváncsi vagyok,hogy milyen betegsége van.
2011. október 03. 20:25
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Biztos nem rákos, mivel azt mondta ezzel a betegséggel együtt lehet élni. Nekem van egy erős sejtésem, hogy mi lehet az. De nem írom le, mert lehet, hogy tévedek. Hamarosan úgyis megtudjuk majd, mi baja
Addigis kitartást neki
2011. október 03. 21:31
Idézet (Sugarbabes @ 2011.10.03. 19:25)
Azt annyira én sem nagyon értettem, hogy akkor minek árulta el.
De lehet, hogy így jobb volt a lelkének ha megtudják, mint, hogy egész életében titokban tartja. 
A családjában előfordul - tehát akkor nem lehet hogy valahol írnak róla? Fanoldal, vagy francia Wiki vagy ilyesmi?
1 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes
2011. október 04. 07:06
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
A csaj elmondja, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved, de nem árulja el mi az!
És ezzel akarja "nem stresszelni" a rajongóit?!
Bármi is a baja az agyára az fix, hogy kihat ez alapján.
Másrészről olyan sok nem lehet, együtt tud élni vele, a családjában már sokszor előfordult, nehezen koncertezik tőle. Tehát öröklődő, és fizikai a nehézségeket okozó betegség, mi az?
Tippre: parkinson, vagy epilepszia. Mindkettő szar, de inkább legyen az utóbbi, ha már az egyik lenne.
És ezzel akarja "nem stresszelni" a rajongóit?!
Bármi is a baja az agyára az fix, hogy kihat ez alapján.
Másrészről olyan sok nem lehet, együtt tud élni vele, a családjában már sokszor előfordult, nehezen koncertezik tőle. Tehát öröklődő, és fizikai a nehézségeket okozó betegség, mi az?
Tippre: parkinson, vagy epilepszia. Mindkettő szar, de inkább legyen az utóbbi, ha már az egyik lenne.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.