Megjelent Tony Bennett és Gaga közös klipje
2011. október 04. 16:53
Önmagához képest tényleg tűrhető klipet csinált, bár szerintem ha rajta múlt volna, sokkal extravagánsabb lett volna.
A hajával nincs gondom, bár jobban nézne ki a szőke bubifrizura, nekem a kék is tetszik, nekem is volt már kék hajam.
A hajával nincs gondom, bár jobban nézne ki a szőke bubifrizura, nekem a kék is tetszik, nekem is volt már kék hajam.
2011. október 04. 21:52
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (botond96 @ 2011.10.03. 19:53)
jó klip egy jó számhoz!!
Azért mielött a litölmonszterek ezt a dicsőséget is teljes egészében gagának könyvelnék el indokolatlanul, azért meg lehet említeni, hogy ez a dal már 70 éve is jó volt ... vagy inkább jobb ...
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. október 04. 22:28
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.10.04. 21:52)
Azért mielött a litölmonszterek ezt a dicsőséget is teljes egészében gagának könyvelnék el indokolatlanul, azért meg lehet említeni, hogy ez a dal már 70 éve is jó volt ... vagy inkább jobb .
Igen, inkább jobb.
2011. október 05. 15:32
|
|
Nabarrieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 155418 offline
|
Már megint Gagáról szól minden.-.-"Úgymond mintha direkt leénekelné Tonyt pedig sokkal többet tett le az asztalra mint Gaga.Kicsit visszafoghatná magát.Vannak nála sokkal tehetségesebb énkesek és énekesnők (pl Mint Tony)Jól áll neki a jazz mert jól áll. De ez egy feldolgozott szám..és közelébe sem ér az eredetinek...-.-"
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. október 05. 19:46
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Hűha!Hát azt elismerem hogy Gaga stílusa nem jazzes de ebben a számban egyszerűen csodálatos hangja van és nem botrányos!Gagaellenesek le vagytok TOJVAAAA!!!!!!!
2011. október 05. 19:55
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.10.04. 21:52)
Azért mielött a litölmonszterek ezt a dicsőséget is teljes egészében gagának könyvelnék el indokolatlanul, azért meg lehet említeni, hogy ez a dal már 70 éve is jó volt ... vagy inkább jobb ...
Ez benne is van a cikkben : "A dal Richard Rodgers és Lorenz Hart 1937-es számának egy újabb feldolgozása, melyben a tehetséges Lady megmutatja, hogy nagyon is jól áll neki a jazz."
2011. október 07. 17:05
Erre csak eggyet tudok mondani :ROSSZ!! MI EZ?
EZ VICC?
EZ VICC?
2011. október 07. 18:52
Szerintem, nagyon jó lett. Gagának tényleg minden jól áll.
2011. október 10. 00:09
Gyönyörű. *.* Ő maga is meg a dal is. Remélem több ilyen lesz, mert úgy látom nőne a rajongó tábora. ^.^ Elképesztően jól áll neki a jazz. Főleg hogy ott van mellette Tony. Ketten együtt nagyon jól szólnak. :3 I ♥ U Mother Monster!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.