Megérkezett a legendás jazz-zenész, és az extrém énekesnő közös dalához, a The Lady is a Tramp-hez készült videoklip.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Tony Bennett és Gaga közös klipje
2011. október 03. 16:34
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
ez jobban tetszik
2011. október 03. 16:35
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Jééé!!!
Gaga olyan, mint egy normális ember! Erre is sokat kellett várni. Gyönyörűen énekel, ezerszer jobb, mint az a tucatzene, amit alapjáraton csinál.
Gaga olyan, mint egy normális ember! Erre is sokat kellett várni. Gyönyörűen énekel, ezerszer jobb, mint az a tucatzene, amit alapjáraton csinál.
2011. október 03. 16:44
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Nagyon tetszik, a dalt eddig is imádtam, örülök, hogy klipje is lett. Gondoltam, hogy ilyen egyszerű lesz, mint az Amys, de szerintem így is nagyon jó, jobb mint Gaga legutóbbi pár klipje (Yoü and I, Born This Way, Alejandro) az biztos. Gaga hangja meg elképesztően jó a dalban.
2011. október 03. 16:44
Elképesztő, lenyűgöző! Képes megidézni az 50-es évek hangulatát.
Tehetséges csaj. Bennett pedig elő legenda.
Tehetséges csaj. Bennett pedig elő legenda.
2011. október 03. 16:45
Ez egyszerűen csodálatos lett.Kár, hogy Lady Gaga nem ebben a műfajban alkot.Nagyon jól áll neki.Tony hozta a formáját.Sohasem lehet benne csalódni.
2011. október 03. 16:48
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
Annyira elképesztően imádom!! Csodálatos, Tony hangját is nagyon szeretem, de ahogy Gaga kiereszti a sajátját az csodálatos! IMÁDOM! (még, hogy nincs tehetsége..... ahha... )
2011. október 03. 17:03
|
|
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline
|
Ez is nagyon szép,de nekem amikor Amy-vel énekel jobban tetszik 
Lady Gaga úgy néz ki,mint a mesékben az özvegy királynők!
Jobban tetszik,ez a száma,mint a Yoü and I (nekem az már egy kicsit sok volt).
Lady Gaga úgy néz ki,mint a mesékben az özvegy királynők!
Jobban tetszik,ez a száma,mint a Yoü and I (nekem az már egy kicsit sok volt).
2011. október 03. 17:05
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
azta
kellemesen csalódtam
nekem tetszik a dal,végre felöltözve,normálisan énekel gaga.ezt is megértem
remélhetőleg az ilyen típusú dalokat részesíti mostantól előnyben,én legalábbis az ilyen stílusúaknak jobban örülnék.
1 felhasználónak tetszik:
rachella
2011. október 03. 17:07
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
ez k*va jóóóóó :DDDD 88
2011. október 03. 17:07
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Szerintem remek lett, bár még jobb lenne, ha Gaga most az egyszer nem a saját stílusa szerint, hanem a klip hangulatához öltözködött volna.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.