Elsírta magát Damu Roland
2011. október 03. 17:54
Szerintem ennek az embernek komoly mentális és dühkezelési gondjai vannak!Milyen férfi az aki nem "csak" megüt egy nőt,hanem meg is veri sőt?!
2011. október 03. 18:16
|
pozsonyipatrikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 155095 offline
|
nem csinállt vele semmit, semmi nyoma nem volt hogy megverte, az orvosi papírok bizonyították, még azt is bizonyították hogy nem is került vele nemi kapcsolatba.
2011. október 03. 18:23
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Lehet, hogy kicsit gyanús az exének a története, de amint visszanéztem a Hal a tortán egykori adását, hát leesett az állam. Az olyan emberből, aki nem tud veszíteni, és inkább felrúg mindent, és ordibál, abból simán ki tudom nézni, hogy egy rossz pillanatban megverte a barátnőjét. Hiszen, ha egy buta játék miatt ennyire kicsapja a hiszit, akkor mit csinál, ha mondjuk a nőnek elege lett, és szakítani akart vele? Mocskos állat az ilyen. Hány nő lehet úgy még ma is, hogy nem mer szólni senkinek, mert fél a férjétől...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. október 03. 18:34
|
graciekeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 161578 offline
|
Remélem a sitten majd lesznek Nála erősebbek! Ott majd majd keménykedhet! Érdekes, hogy ő mindig ártatlan! akkor is az volt, amikor a TV2- ős rendezvény után valakit (szintén nőt) pofon vágott egy taxi miatt? Vagy amikor a riporter barátnőjét pofon vágta egy vita hevében? Mindenki hazudik, csak ő mond igazat? Remélem lecsukják!!!
2011. október 03. 18:36
Idézet (janet7 @ 2011.10.03. 17:47)
Nekem a nő, aki megvádolta sokkal nagyobb színésznek tűnik, mint Roland, ha értitek mire gondolok...
Hú, mennyire egyetértek veled.XD Rövid hozzászólás, de egyetértek!XD Az én véleményem az, hogy elképzelhető, hogy nem bántotta a barátnőjét. Nem érdekes az, hogy a csaj hónapokkal később jelentette be azt, hogy megerőszakolta? Egyszerűen úgy ítélték el, hogy semmilyen bizonyíték sincs. Ha meg is ütötte a nőt, bizonyítani nem tudják sehogy sem, hogy tényleg megerőszakolta. Mást 3 évre sittelnek le gyilkosság miatt, Stohl buci másokat nyomorított meg és azóta is szívja drogot. Én is úgy gondolom, hogy a nyakába akarják varrni ezt az egészet. Sajnálom szerencsétlent. Nem csak a karrierjét, de az életét is derékba törték.
2011. október 03. 18:41
Nekem is gyanús Palácsik Timi sztorija. Meg ez az egész, ahogy az ügy zajlik, egyszerűen undorító.
A srácot sajnálom!
A srácot sajnálom!
2011. október 03. 18:42
|
pozsonyipatrikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 155095 offline
|
esztergályos cecília szerint ártatlan. sőt tuti ártatlan, semmire sincs semmi bizonyíték, ha valakit jól megvernek, az látszik, de mégcsak egy horzsolás nyom se volt rajta, és a rendőr aki fölvette a jegyzőkönyvet hogy elvileg megerőszakollta, azt is megjegyezte benne, hogy feltünően jókedve volt a sértettnek ami egyáltalán nem szokás egy megerőszakollt nőnél. szóval ennyi
. orvosi papírok is bizonyítják hogy damu roland ártatlan.
2011. október 03. 18:42
|
pozsonyipatrikúj tag |
|
na erre varrjatok gombot azok akik a damu ellen vannak
2011. október 03. 18:48
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (cintia0023 @ 2011.10.03. 18:23)
Lehet, hogy kicsit gyanús az exének a története, de amint visszanéztem a Hal a tortán egykori adását, hát leesett az állam. Az olyan emberből, aki nem tud veszíteni, és inkább felrúg mindent, és ordibál, abból simán ki tudom nézni, hogy egy rossz pillanatban megverte a barátnőjét. Hiszen, ha egy buta játék miatt ennyire kicsapja a hiszit, akkor mit csinál, ha mondjuk a nőnek elege lett, és szakítani akart vele? Mocskos állat az ilyen. Hány nő lehet úgy még ma is, hogy nem mer szólni senkinek, mert fél a férjétől...
Jobban össze sem tudtad volna foglalni
2011. október 03. 19:17
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Én nem hiszek neki. Keresi a kifogásokat... Miért hiszik azt a hírességek, hogy ők bármit megtehetnek? Stohl is hirtelen kapott egy Remény nevű lovat. Biztos azért, hogy ne zárják dutyiba, mert akkor ki vigyáz szegény lóra? xD Nagyon összekapta magát, az tény. És legalább belátta, hogy bűnös, és a bácsika is már kapálgat... Szóval alap, hogy Damunak több időt kelljen letöltenie. Nem akarom Stohl-t isteníteni, mert igazából mind2jükre haragszom, Damut meg sose bírtam, nem is értem melyik bolond nő képes vele együtt élni. Na!
2011. október 03. 19:26
Nem tudom mi az igaz,h tényleg csinált e valamit vagy sem,de a gyerekének lehet a legrosszabb.sajnálom:S
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.