Rihanna platinaszőkén a Vogueban!
2011. október 03. 16:20
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Na ez az a szín ami nem áll jól neki. Szerintem a vörös volt eddig a legjobb neki. Na de áttérve arra, amit nyilatkozott, mégis mit jelentsen ez :,, Ez nem én vagyok. Ez egy szerep, amit játszom". Most komolyan ennyire hülye? Magát járatja le a kijelentéseivel. Ugyanis ebből az interjúból csak arra tudok következtetni, hogy becsapja a rajongóit. Ők azt hiszik, hogy milyen őszinte, és egyedi, de közben csak egy szerepet játszik amit kitaláltak neki a producerek.
2011. október 03. 16:48
|
|
Brittany Bryersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 346 Csatolások: 4 Azonosító: 135625 offline
|
Még ezzel a szöszi frizkóval is non szééép
És az az alak istenem !! Mit megnem adnék ha ilyen lennék !!!!
2011. október 03. 16:50
|
|
Miss Csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.11. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 160391 offline
|
Háát mitnemondjak...vöröshajjal jobb volt
De így is nagyon szép!!
De így is nagyon szép!!
2011. október 03. 16:52
láttunk már róla rossszabb képeket is.....szerintem nem olyan rossz,bár nem is jó
2011. október 03. 17:03
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Szerintem paróka, de ha nem, akkor is nagyon jól áll neki *-*
Viszont hiába szeretem RiRit, azért el kell ismerni, hogy ekkora butaságot még nem mondott ezzel az "Ez nem én vagyok" dologgal. Ha valóban annyira nem ő lenne, vagy nem tudná felhívni magára ezzel a figyelmet, nem utolsó sorban nem keresne vele pénzt, nem csinálná ezt. Régebben még nagyjából megvolt magamutogatás nélkül. Remélem, hogy hamar viszont látom majd azt a korszakát
Viszont hiába szeretem RiRit, azért el kell ismerni, hogy ekkora butaságot még nem mondott ezzel az "Ez nem én vagyok" dologgal. Ha valóban annyira nem ő lenne, vagy nem tudná felhívni magára ezzel a figyelmet, nem utolsó sorban nem keresne vele pénzt, nem csinálná ezt. Régebben még nagyjából megvolt magamutogatás nélkül. Remélem, hogy hamar viszont látom majd azt a korszakát
2011. október 03. 17:05
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Hát, mit ne mondjak, nem áll neki jól... a fekete vagy a barna haja sokkal jobb volt ennél, mert ez így nem néz ki jól...
"Ez csak egy szerep amit játszom" és ezt el is hiszi valaki? Akkor amit a koncertjein csinál, az mi?
"Ez csak egy szerep amit játszom" és ezt el is hiszi valaki? Akkor amit a koncertjein csinál, az mi?
2011. október 03. 17:18
Mi a frász karika?WTF?O.O.Ez is lesüllyedt a többiek szintjére pedig azt hittem hogy teljesen más világ,Rihanna
2011. október 03. 17:21
nekem tetszenek a fotók
habár szőkén nagyon furán néz ki
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: