Érkezik Selena parfümje
2011. október 07. 16:03
|
|
Jessica99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.22. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 147805 offline
|
x-Hera-x nem vagyok hülye csak azért mert szeretem Selenát! Ha rossz illatú lenne akk nem venném meg csak azért mert Selena neve van ráírva de attól még nem utálnám meg! És arra hogy rossz illatú lesz annak max 5% az esélye mert biztos valami profi laborban készítik de még akkor is hibázhatnak de az nem Selena hibája lenne
2011. október 07. 18:01
x-Hera-x azért hülye mert Selena fan?! te normális vagy?! attól h Selena fan attól még lehet jó fej, h lehetsz ilyen h arról itéled meg az embereket h kit szeretnek...én tuti h megveszem a parfümöt, mert ha Selena, akk csak jó lehet^^♥ am remélem ez legalább eljut Magyarországra, nem úgy mint a JB parfüm...azt is tuti megvenném^^
2011. október 07. 19:49
Vanília? Csokoládé?
Szeretem Selenát, de ez túlzás... Fúj szerintem nem bírnám elviselni ha gusztustalan Csokis illatom lenne... Úgy érezném magam, mintha ragadnék :S
Szeretem Selenát, de ez túlzás... Fúj szerintem nem bírnám elviselni ha gusztustalan Csokis illatom lenne... Úgy érezném magam, mintha ragadnék :S
2011. október 07. 22:23
|
|
szívos csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 149 Csatolások: 2 Azonosító: 157795 offline
|
Biztos jó illatú lesz
2011. október 08. 10:08
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
ez nagyon aranyos, dolog:) Együtt velünk:)
2011. október 08. 10:12
Idézet (Jessica99 @ 2011.10.07. 16:03)
x-Hera-x nem vagyok hülye csak azért mert szeretem Selenát! Ha rossz illatú lenne akk nem venném meg csak azért mert Selena neve van ráírva de attól még nem utálnám meg! És arra hogy rossz illatú lesz annak max 5% az esélye mert biztos valami profi laborban készítik de még akkor is hibázhatnak de az nem Selena hibája lenne
Szia tetszik az avatarod!Én is szeretem Selenát!!
2011. október 08. 10:13
Idézet (Kicsilány16 @ 2011.10.08. 10:08)
ez nagyon aranyos, dolog:) Együtt velünk:) 
Szia!!
2011. október 08. 10:24
selena stílusa kifinomult így az illat is biztos az lesz*-* én biztos nem jutok hozzá, de azért jó dolog hogy parfümöt készít
)) ŁŁ
2011. október 08. 11:45
Na az jó!
Sel nagyon ügyes,biztosan a parfümje is klasszul fog kinézni,és jó illata lesz!
Tuti veszek belőle,ha nálunk is lehet majd kapni!
Sel nagyon ügyes,biztosan a parfümje is klasszul fog kinézni,és jó illata lesz!
Tuti veszek belőle,ha nálunk is lehet majd kapni!
2011. október 13. 22:42
|
|
vagi.szandraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 137295 offline
|
én szerintem a vinnilia és az orchidea lene jó az üvege lehetne fekete és lila ez a két kedvenc színem
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: