Érkezik Selena parfümje
2011. október 04. 06:45
|
|
JuanMiguelMarichuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 254 Csatolások: 0 Azonosító: 144531 offline
|
mikorra készül már el?
2011. október 04. 07:41
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Wáh, ez vicces. Elkezdtem olvasni a cikket és a felénél arra gondoltam, hogy ez a parfüm valami rózsaszínes üvegű lesz és vaniliás illatú... aztán olvastam, hogy Sel is ezt részesíti előnyben. Hm, lehet benne valami, hogy a rajongók jól ismerik. Vagy csak telepátia
2011. október 04. 11:44
|
|
Kovács Adélvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.03. Hozzászólás: 182 Csatolások: 14 Azonosító: 159985 offline
|
Majd ha magyarországon is lesz ez a parfüm akkor mondom anyának hogy vegyük meg!
2011. október 04. 12:26
Selena111!
Én az alapján ítéltem meg, milyen, amiket mondd és tesz. Mindig mást nyilatkozik! Régen nem volt vele bajom, de aztán nagyon elszállt magától.
fashionbébíí!
Ott az igazság (Y)
LadyRainbow!
Köszi!
Én az alapján ítéltem meg, milyen, amiket mondd és tesz. Mindig mást nyilatkozik! Régen nem volt vele bajom, de aztán nagyon elszállt magától.
fashionbébíí!
Ott az igazság (Y)
LadyRainbow!
Köszi!
2011. október 04. 14:54
Annyira kiváncsi vagyok^^
remélem jó illata lesz(:
remélem jó illata lesz(:
2011. október 04. 15:15
abban igaza van hogy együtt növünk fel merthogy én 2007 óta fanatikus vagyok
2011. október 04. 15:26
|
|
Dorina6 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 757 Csatolások: 16 Azonosító: 126336 offline
|
Én bizzok selena jóízlésében ,hogy jó lesz szeretem a stílusát és ha ahhoz választ akkor biztos jó lesz . Már kíváncsian vároma végeredményt . De hát ha csoki lenne benne rossz nem lehett.
De én még Justinét se szagiztam meg .
2011. október 04. 16:12
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Selenának jó ízlése és jó stílusa van, biztos jó illatú lesz a parfüm. Olyan aranyos lány, nem szállt el magától és úgy szereti a rajongóit, úgy érzem, mintha testvérek lennénk, olyan szoros kapcsolatot ápol velünk, imádom!
Egyik nap néztem meg a Hamupipőke-történetet, amiben ő játssza a főszerepet Mary-t, "Hamupipőkét". 2008 vagy 2009-es film, de már akkor is olyan tehetséges volt és csak fejlődött. Nagyon tetszett ez a film, nézzétek meg ti is, igen ajánlom: http://online-filmek.hu/film/832-hamupipoketortenet
Egyik nap néztem meg a Hamupipőke-történetet, amiben ő játssza a főszerepet Mary-t, "Hamupipőkét". 2008 vagy 2009-es film, de már akkor is olyan tehetséges volt és csak fejlődött. Nagyon tetszett ez a film, nézzétek meg ti is, igen ajánlom: http://online-filmek.hu/film/832-hamupipoketortenet
2011. október 04. 16:38
|
|
Ev Brycrazymofo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 1435 Csatolások: 18 Azonosító: 133565 offline
|
De NEM a rajongóival csináltatja meg,csak kikéri a véleményüket.Semmit nem kell csinálnunk,csak,ha szeretnénk,szavazhatunk,hogy milyen parfüm illatnak örülnénk.
Hogy ti mindenben találtok valamit,amibe bele szólhatnátok,közbe meg tök értelmetlen!Tisztelet a kivételnek!
Hogy ti mindenben találtok valamit,amibe bele szólhatnátok,közbe meg tök értelmetlen!Tisztelet a kivételnek!
2011. október 04. 18:41
|
|
Jessica99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.22. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 147805 offline
|
Thora_90 igen beismerem. Én nagy Selena rajongó vagyok de nem vagyok elvakult. Normális hogy megvédem Selenát mint ahogy te is megvéded a kedvenceidet!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: