Érkezik Selena parfümje
2011. október 03. 18:52
ó bisztos megveszem és igen rendes tőle hogy belevonja a rjongókat is
2011. október 03. 18:55
Amúgy bocs, hogy ezt másik komiban írom, de annyira szeretem látni, ahogy a rengeteg fanatikus dicséri az imádott Selenáját.. Én tökre megértem, hogy szeretitek ( vagyhááát, nem is tudoom..
) de fogadjátok már el, hogy vannak más fajta vélemények is! Fogjátok fel kérlek, hogy nem mindig van igazatok
Hát, komolyan kész röhej, hogy milyen mániákusan véditek őt..
Én is megvédem a kedvencemet de nem úgy, hogy le hülyézek mindenkit akinek más a véleménye mint nekem.. ._.
Én is megvédem a kedvencemet de nem úgy, hogy le hülyézek mindenkit akinek más a véleménye mint nekem.. ._.
2011. október 03. 19:27
|
|
Miss Csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.11. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 160391 offline
|
1 millió százalék hogy megveszem! akármennyibe is kerül!!!! aligvárom!
:D:D
2011. október 03. 19:32
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
klassz(Y)kiváncsian várom:)
2011. október 03. 19:55
|
|
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.10.03. 17:12)
Ez a kiscsaj nem kedves, hanem ÁLSZENT.
Bevonja a rajongóit, ami kedves gesztusnak tűnhet, de valójában velük csináltatja meg, neki nem is kell foglalkoznia a dologgal. Persze ettől függetlenül az Ő nevén adják majd el a pacsulit, gondolom, méregdrágán, amit az elvakult rajongók meg is vesznek, legyen akármennyire rossz illatta is, mert hát ugye Selena nevével fémjelezték a cuccot.
Együtt nőttünk fel - A legtöbb rajongója 10 éves. Hol vannak azok még a felnőtt kortól?
Ők számomra tényleg mindent jelentenek - igen, persze, ezért nyilatkozik mindig mást.
Ő még gyerek. Ezzel nincs baj, de akkor ne játsza a nagylányt a kameráknak.
És egyetértek An_d_a és rachella hozzászólásával

Bevonja a rajongóit, ami kedves gesztusnak tűnhet, de valójában velük csináltatja meg, neki nem is kell foglalkoznia a dologgal. Persze ettől függetlenül az Ő nevén adják majd el a pacsulit, gondolom, méregdrágán, amit az elvakult rajongók meg is vesznek, legyen akármennyire rossz illatta is, mert hát ugye Selena nevével fémjelezték a cuccot.
Együtt nőttünk fel - A legtöbb rajongója 10 éves. Hol vannak azok még a felnőtt kortól?
Ők számomra tényleg mindent jelentenek - igen, persze, ezért nyilatkozik mindig mást.
Ő még gyerek. Ezzel nincs baj, de akkor ne játsza a nagylányt a kameráknak.
És egyetértek An_d_a és rachella hozzászólásával
Én nem vagyok Selena fanja de ezt kicsit soknak tartom amit te mondtál. Az lenne a kérdésem, hogy te ismered Selena Gomezt?! Mert úgy írod róla a véleményed, hogy ő mit tudom én milyen.. Miért ismered? Nem hiszem ,honnan tudnád milyen?! Azért mert néhány ember nem kedveli vagy bármi ilyesmi nem kell róla ilyesmit feltételezni. Szerintem nem jogos az, hogy te úgy szólod le őt, hogy nem is ismered.
2011. október 03. 19:56
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Fashionbébíí és Thora_90 egyet értek
2011. október 03. 20:25
aranyos tőle, és igaza is van, tényleg együtt nöttünk fel
Várom már az illatot.
2011. október 03. 20:37
én már regisztráltam erre az oldalra
Kíváncsian várom a Selena féle illatot
2011. október 03. 20:40
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Idézet (Selena111 @ 2011.10.03. 19:55)
Én nem vagyok Selena fanja de ezt kicsit soknak tartom amit te mondtál. Az lenne a kérdésem, hogy te ismered Selena Gomezt?! Mert úgy írod róla a véleményed, hogy ő mit tudom én milyen.. Miért ismered? Nem hiszem ,honnan tudnád milyen?! Azért mert néhány ember nem kedveli vagy bármi ilyesmi nem kell róla ilyesmit feltételezni. Szerintem nem jogos az, hogy te úgy szólod le őt, hogy nem is ismered.
Azért álljon már meg a menet. Szerintem az sem jogos, hogy te leszólod Hient, Angelinát, és stb-t, hogyha nem is ismered őket...
1 felhasználónak tetszik:
fashionbébíí
2011. október 03. 20:41
|
|
BogeccoBonbon Baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 1596 Csatolások: 1604 Azonosító: 132038 offline
|
Gyerekek pontosan
jövőre következik aaaaaaaa:
-Selena Gomez "Ízig-vérig mexikói vagyok" menü
-Selena Gomez pelenka a kicsiknek,mert "együtt nőttünk fel"
De biztos hogy jó lesz az illat
-Selena Gomez "Ízig-vérig mexikói vagyok" menü
-Selena Gomez pelenka a kicsiknek,mert "együtt nőttünk fel"
De biztos hogy jó lesz az illat
2011. október 03. 20:51
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
Ilyen cikk már korábban volt.
De egyébként nem tartom rossz ötletnek, hogy be vonja a rajongóit, de ez így meg tiszta olyan, hogy ők "dolgoznak" majd a saját illatán, habár nem mondhatni, hogy az övé mert azon kívül, hogy a nevét adja hozzá nem hiszem, hogy sok köze lenne hozzá.
Ezek szerint még az illatot sem ő választja ki, így meg pláne...
Na meg a másik az, hogy neten keresztül illatot elég nehéz választani, most komolyan! Mert például mondjuk valaki a csoki illatúra akar szavazni mert, hogy elképzelte, hogy az milyen lehet. Jó. Arra jön majd mondjuk a legtöbb szavazat, ki jön a csoki illatú. De nem fogy mert, hogy büdös. Persze a többi választási lehetőségre is mondhattam volna hasonló példákat...
Habár az elvakult fanok tuti meg veszik, mert Selena nevét viseli...
De egyébként nem tartom rossz ötletnek, hogy be vonja a rajongóit, de ez így meg tiszta olyan, hogy ők "dolgoznak" majd a saját illatán, habár nem mondhatni, hogy az övé mert azon kívül, hogy a nevét adja hozzá nem hiszem, hogy sok köze lenne hozzá.
Ezek szerint még az illatot sem ő választja ki, így meg pláne...
Na meg a másik az, hogy neten keresztül illatot elég nehéz választani, most komolyan! Mert például mondjuk valaki a csoki illatúra akar szavazni mert, hogy elképzelte, hogy az milyen lehet. Jó. Arra jön majd mondjuk a legtöbb szavazat, ki jön a csoki illatú. De nem fogy mert, hogy büdös. Persze a többi választási lehetőségre is mondhattam volna hasonló példákat...
Habár az elvakult fanok tuti meg veszik, mert Selena nevét viseli...
2011. október 03. 21:10
|
|
Balog Lauraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 139269 offline
|
De jó!!Nagyon kedves Selitől!!Imádom Selenát!!
<3
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.