Starity

Gerard Butler alkoholista

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. október 23. 18:23 #21
ScotlandLover
ScotlandLover
új tag

StátuszMY HEART'S IN THE HIGHLANDS!!!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8
Csatolások: 0
Azonosító: 162425
Nem tudom,hogy ez mennyire igaz,de én úgy tudtam,egy ideje már nem iszik...Magával szúr ki az tuti,én csak sajnálni tudom szegényt...Viszont ugye volt az a megfenyegetéses dolog,meg feltörték az e-mail fijókját is...Ha az emailnak nem is,de a fegyegetésnek szerintem lehet köze a kiborulásához...Eddig ugyanis ilyet sosem csinált.Ez még tőle is durva!Kapázkodjatok meg,a következő NEM MEGERŐSÍTETT HÍR!A Bradt Pitt film ben elég nagy szerepe van egy ismerősömnek... Ő nem bírja Gerry-t,de a stáb azt beszéli,hogy Gerard nagyvalószinüsségel üldöztetési mániás!Az érdekesség az,hogy anyukám szihológus,és régóta mondta ,hogy neki gyanús Gerry viselkedése...A durva az,hogy én ettõl féltem a legjobban,mert apukám beteg és nagyon hasonlít Gerardra...Kérlek drukkoljatok,hogy ne legyen igaz a hír!
2011. október 23. 19:36 #22
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (ScotlandLover @ 2011.10.23. 18:23)
Nem tudom,hogy ez mennyire igaz,de én úgy tudtam,egy ideje már nem iszik...Magával szúr ki az tuti,én csak sajnálni tudom szegényt...Viszont ugye volt az a megfenyegetéses dolog,meg  feltörték az e-mail fijókját is...Ha az emailnak nem is,de a fegyegetésnek szerintem lehet köze a kiborulásához...Eddig ugyanis ilyet sosem csinált.Ez még tőle is durva!Kapázkodjatok meg,a következő NEM MEGERŐSÍTETT HÍR!A Bradt Pitt film ben elég nagy szerepe van egy ismerősömnek... Ő nem bírja Gerry-t,de a stáb azt beszéli,hogy Gerard nagyvalószinüsségel üldöztetési mániás!Az érdekesség az,hogy anyukám szihológus,és régóta mondta ,hogy neki gyanús Gerry viselkedése...A durva az,hogy én ettõl féltem a legjobban,mert apukám beteg és nagyon hasonlít Gerardra...Kérlek drukkoljatok,hogy ne legyen igaz a hír!

Ez nem hangzik jól ... blink.gif
2011. október 24. 07:51 #23
ScotlandLover
ScotlandLover
új tag

StátuszMY HEART'S IN THE HIGHLANDS!!!
Hozzászólás: 8
Azonosító: 162425
Ezt szombaton tudtam meg...Első pillanatra kiakadt a szívem,aztán meg az jött,hogy EZ NEM LEHET IGAZ! ohmy.gif
Nevetségesen hangzik,de állitólag csak a kutyájában bízik...Ha valaki megtud valami biztosabbat felőlle ,léci éetesítsen emailban!
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok