Starity

Nálunk kevésbé ismert, spanyol nyelvű előadók

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 13. 13:30 #41
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Ó, az én tök fejem. mellow.gif Lecsúszott a topik és elfeledkeztem róla. mellow.gif Perdóname... unsure.gif

Chenoa megint szingli. Legutóbb egy olyan cikket olvastam, amiben a házassággal piszkálják. Szegénynek még pasija sincs és már megint a magánéletében vájkálnak. mellow.gif Elképesztő. Csodálom, hogy Laura még nem perelt be senkit sem, vagy ilyesmi... unsure.gif

Ismerősödnek nincs meg véletlenül az OT film, nem sikerült kideríteni..? smileeee.gif Én a fórumban, ahol anno rátaláltam, kértem újratöltést, de legutóbb, mikor néztem, még nem volt sehol semmi. mellow.gif

Köszönöm az ajánlatodat, meghallgattam, nagyon tetszik. Én most hirtelen nem tudok mondani egy nevet sem, de majd töröm a kobakomat... Az a baj, hogy ezidáig le voltam ragadva - megint - leginkább Chenoánál és Sevillánál. blush.gif

Apropó, Chenoa új lemezéről még mindig nincs hírem, de ha neked van, azt örömmel fogadom. Figyelem a spanyol médiát, de ezidáig nem sikerült találnom ezzel kapcsolatban semmilyen hírt, pedig ha jól rémlik, idén tavaszt/márciust emlegettek még... think.gif

Mi újság egyébként veled, Liza? Van valami jó, új albumod, amit beszereztél? biggrin.gif
2012. március 13. 14:23 #42
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Képrejtvény, avagy tessék nekem segíteni, kik vannak eme betlehemi csendéleten? rohog.gif Sevillát, David Bisbalt és az Estopát felfedeztem. rohog.gif

http://st-listas.20minutos.es/images/2011-12/314265/3308907_640px.jpg
2012. március 14. 20:06 #43
- törölt felhasználó -    
Te szent ég! Micsoda képet hoztál. laugh.gif

Én elsőre azokat ismertem fel, akiket írtál, plusz a szélén Ana Torroja és még Marta Sánchezt tippeltem volna hozzá.

No de megtaláltam, hogy igazából kik is vannak a fotón: Ana Torroja (primera por la izquierda), David Bisbal, El Sevilla, Estopa, Malú, Merche, Belén Arjona, Roser, Tony Aguilar (rey negro), Guillem Caballé y Arturo Valls.

Szégyen és gyalázat, se Malút, se Merchét nem ismertem fel! Most mondd meg Sally, hát milyen rajongó az ilyen? rohog.gif

Jött azóta válasz az OT filmmel kapcsolatban, de sajnos nincs meg Elenának sem. unsure.gif Azért megkértem, hogy ha esetleg tud valakit a környezetében, akinél fellelhető, akkor próbálja már megszerezni. wink.gif

Én még mindig ott tartok amúgy, hogy Chenoát Bisballal akarják újból összeboronálni, mert hogy utóbbi állítólag szétment az eddigi párjával, és hogy BIZTOS, hogy azért, mert ennyi idő után még mindig Chenoát szereti. És szerintem tök gáz, hogy itt állunk az új album megjelenésének kapujában (amiről mellesleg én sem tudok semmi pontosat), és ahelyett, hogy arról cikkeznének, állandóan a magánéletén csámcsognak. dry.gif

Hát köszönöm kérdésed, vagyogatok. Most nem épp életem legjobb szakaszát élem, de volt már ennél rosszabb is. És a tudat, hogy négy nap pihenés jön, hát hihetetlen energiát ad. thumbsup.gif És nálad minden rendben? Készülsz már a tavaszra? smileeee.gif

Most hogy mondod, nem nagyon találtam mostanában újdonságot zenei téren. Tiziano Ferrónak jelent meg nemrég az új lemeze - nem tudom, ismered-e, olasz énekes, spanyolul is szokott énekelni, mint Eros Ramazotti - és annak várok a spanyol verziójára.

Nálad meg látom még mindig nagyon tombol az El Sevilla-láz. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kittike69
2012. március 15. 07:10 #44
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Liza89 @ 2012.03.14. 20:06)
Nálad meg látom még mindig nagyon tombol az El Sevilla-láz. laugh.gif

Most csak gyorsan reagálok annyit, hogy jövök vissza és írok terjedelmesebbet is, mert most csak felnéztem így reggel...
De utolsó gondolatodra még válaszolva: hát igen. rohog.gif Azóta sem bírtam kiverni a fejemből... rofl.gif Bírom a pasit, szórakoztató, aranyos. smileeee.gif
2012. március 18. 08:16 #45
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Köszönöm a képet bemutató névsort! Megmondom őszintén, én sem ismertem fel rajtuk kívül senkit. Szerintem nem gáz, elég aprócskák az arcok/alakok rajta... biggrin.gif
A filmmel kapcsolatban: nagyon szépen köszönöm a segítséget! smileeee.gif Kedves tőled, hogy érdeklődtél. smileeee.gif
Igen, én is ki vagyok ezen akadva. Én is sokkal szívesebben olvasnék a munkásságáról. Persze nagyon örülnék, ha végre rátalálna a nagy Ő-re, de ilyen erőszakos és gusztustalan sajtóérdeklődés mellett nem csodálom, ha nem megy... sad.gif Egy ideig írtam cikkeket erről is, hiába bulvár, de rájöttem, hogy jobb, ha mégsem, mert egyrészt az ilyen jellegű cikkek - miszerint ki-kibe lehet igazán szerelmes - nem hinném, hogy használna szegény népszerűségének, mert azok, akik nem ismerik, elkönyvelnék valami könnyűvérű nőcskének blink.gif , akinek "hetente új szerelme van". omg.gif Úgyhogy eldöntöttem, hogy ezt a témát igyekszem kerülni, ha róla írok hírt és inkább az érdemlegesebb dolgokat próbálom megjelentetni.
Zárójelben jegyzem meg, hogy én is örülnék egy Laura-David (Bisbal) párosnak, szerintem tényleg szépek lennének együtt, aranyosak és mindkettő jófej és normális. De hát ezt nem a mi tisztünk eldönteni. pardon.gif
És hogy telt a 4 napos hétvégéd? Én próbáltam minél kevesebb időt gép előtt tölteni, de ilyenkor azért kicsit könnyebb. biggrin.gif A tavaszt meg természetesen várom, elég volt már a télből, annak ellenére is, hogy egyik kedvenc évszakom. Szeretem az enyhe időt minden évszakban, de már például tegnap lesült rólam a ruha, és ezt nagyon nem szeretem. mellow.gif Nekem tökéletes lenne egy állandó 18, maximum 20 fokocska és kész. Ennél már ne legyen több... mellow.gif rolleyes.gif
Igen, ismerem Tiziano Ferrót. Nem is tudtam, hogy idén új lemeze jelent meg, szóval nagyon köszi a hírt, ennek valószínűleg utána fogok majd nézni. smileeee.gif Épp a napokban szedtem le egyébként a Fiesta VIP című King África lemezt, csak mert hirtelen eszembe jutott, hogy majd azt hallgatnék. rofl.gif Mi a véleményed egyébként a pasasról? Én nem igazán tudom hová tenni. Nekem kicsit olyan flúgos... A hangja meg nem épp a legjobb, de a zenéi általában annyira dallamosak meg kellemesek, hogy képes vagyok kompromisszumot kötni és a kettő együtt már nem is olyan vészes. rohog.gif
Sevillával meg elvagyok jól, mióta felfedeztem magamnak, hála Laurának. rohog.gif Nem is tudtam róla egyébként, hogy 3 (!) gyereke is van, a legkisebb azt hiszem egy éves sincs, na jó, nem most olvastam a cikket, lehet, hogy már van annyi... ohmy.gif biggrin.gif Szorgalmasan követem őket FB-on, mindig látom, hogy itt koncert, ott koncert... Ilyenkor a kedves papa hová teszi a gyerkőcö(ke)t? unsure.gif smileeee.gif A másik meg, hogy irigykedem, már hogy koncertileg. Egyszer én is elmennék egyre. rohog.gif Meg egy Chenoára is.
2012. március 18. 08:49 #46
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Láttad azt a Tú si que vales adást (azt hiszem, ez volt a műsor címe), amiben Merche és Sevilla is szerepelt..? Meg lehet valahol nézni..?

Hallottad már az új Melody kislemezes slágert? Az a címe, hogy Ten Cuidaito - neked mi róla a véleményed? smileeee.gif
2012. április 17. 19:11 #47
- törölt felhasználó -    
Na sikerült szépen egy hónapot várnom a válaszadással, büszke vagyok magamra. rohog.gif

Az OT filmmel kapcsolatban még nincs infóm, most betámadtam két másik spanyol ismerőst is vele, hátha... valakinek csak megvan! laugh.gif

Chenoa albumáról vannak friss infóid? Nagyon el voltam havazva az utóbbi hetekben, úgyhogy felmerült bennem, hogy talán le is maradtam a lemez debütálásról...

3 gyereke van Sevillának? ohmy.gif Bevallom, én se gondoltam volna róla... gondolom asszonypajtás vigyáz a gyerkőcökre a turnék, meg koncertek alatt, más különben elég nehéz lenne a dolga a "papinak" rohog.gif

Én úgy tudom, hogy Sevilla az egyik műsorvezetője a Tú si que vales-nek Christian Gálvez mellett... jobban mondva Christian a főkonferáló, és Sevilla is ilyen feladatokat lát el olykor mellette. Nem láttam még egy részt se ebből a műsorból, egyedül onnan ismerem, hogy követem Merchét mindg fb-n, mint twitteren, és ő szokott írni róla... youtuben nézelődtem, de ott nem jártam szerencsével, úgyhogy a Telecinco oldalán próbálkozz, ha még aktuális, ide talán felpakolják a leadott műsorokat.

Melody nem igazán tartozik a kedvenceim közé, sőt, nem is igazán voltam képben őt illetően, de nekem ez az új dala annyira nem jön be... jobban bírom azokat a számokat, amikben megvannak mondjuk a flamenco stílusjegyeket, azokat imádom. rolleyes.gif

Vicces amúgy, hogy mikor legutoljára "beszéltünk" itt, akkor is pont egy négynapos hétvégén voltunk túl, meg nagyjából most is. laugh.gif Remélem jól telt, és ki tudtad élvezni a szabad napokat! Nekem nagyon jól jött a pihenés, mert a kiadóban, ahol dolgozom, iszonyat nagy hajtás volt most az elmúlt hetekben, úgyhogy néha örülök, hogy még élek. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. május 08. 19:02 #48
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Nekem is sikerült közel egy hónapot csúszni, elnézést. mellow.gif Kicsit szétszórt voltam/vagyok. Meg vizsgaidőszak. Meg legutóbb a hosszú hétvége egy részében nem is voltam itthon. smileeee.gif
Az OT filmmel kapcsolatban: köszönöm még egyszer a próbálkozást. smileeee.gif
Chenoa albumáról semmi hír. mellow.gif Van egy olyan érzésem, hogy már nagyon nem is lesz belőle semmi. Megcsinálták ezt a néhány új dalt és ennyi. sad.gif
Hát igen, én is meglepődtem a 3 gyerkőcről olvasva... rohog.gif De hát miért is ne lehetne gyereke, és miért ne pont 3? rohog.gif Mondjuk nem lennék az asszonyka helyében, hacsak nem valami olyan foglalkozásom lenne, amivel én is tudnék utazgatni. Bár azt ilyen kisgyerekek mellett nem ajánlatos. Viszont így meg a gyerekek látják ritkán a papát... unsure.gif
Köszi a tippet, meg fogom nézni alaposabban is majd az oldalt... Én azt hittem egyébként, hogy Sevilla csak vendég volt a showban néhányszor, de akkor ezek szerint nem, hanem oszlopos tag... smileeee.gif
Egyet kell értenem veled Melody új dalát illetően. Tipikus tucatdarab, 21. századi rádiós, meg tinisláger. Meglepődtem én is, hogy amikor megírtam róla a cikket, akkor a kis brokkolik mind elismerően nyilatkoztak róla. rohog.gif
Mi újság egyébként veled? Hogy telt ez a hosszú hétvége? biggrin.gif
2012. május 16. 08:29 #49
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Rengeteg van. Én személy szerint szeretem Thaliat, Natalia Oreirot, de ot van még Alonso feleségének a bandája is. Szerintem őket érdemes megemlíteni, de rengeteg másik spanyol előadót hallgatok4!! smileeee.gif
2012. május 16. 18:55 #50
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kurrek @ 2012.05.16. 08:29)
Rengeteg van. Én személy szerint szeretem Thaliat, Natalia Oreirot, de ot van még Alonso feleségének a bandája is. Szerintem őket érdemes megemlíteni, de rengeteg másik spanyol előadót hallgatok4!! smileeee.gif

Szerintem akiket felsoroltál, ők azért még a népszerűbb kategóriába sorolhatók. Esetleg említenél még néhány nevet a "rengeteg másik" kategória alól? És elmesélnéd egyikről-másikról, hogy mióta szereted őket, miért szereted őket, hol ismerted meg őket, mit lehet tudni róluk..? rolleyes.gif
2012. július 08. 00:13 #51
Zsuzsy93
Zsuzsy93

StátuszA legcsodásabb virágok árnyékban nőnek.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 944
Csatolások: 2
Azonosító: 175845
Én elsősorban a telenovellákból ismerek pár spanyol ajkú előadót.Aláfestődalt és főcímdalt is énekelnek, gyakran a főszereplők is dalra fakadnak.Olyanokat is megismertem akik itthon nem népszerűek.
Sokuk életét nem követem nyomon csak hallgatom a számaikat.
Szeretem a népszerűbbeket is pl.Thalia,Natalia Oreiro,Juanes stb.
Felsorolok párat:
David Bisbaltól a Herederos a kedvencem nagyon gyönyörű
http://www.youtube.com/watch?v=VMRItilqL1o
Pablo Alborantól a Tu y yo,Solamente tu amikor meghallottam azt hittem már öregebb meglepetés volt hogy fiatal és milyen jó hangja van http://www.youtube.com/watch?v=F0rwOsAteXM
http://www.youtube.com/watch?v=BGM1__s7LH8
Luis Fonsi-Respira http://www.youtube.com/watch?v=yEM-3yMI6yc
Andres Calamaro Cain y Abel című telenovella főcímdala valamiért a hideg is kiráz ettől a számtól olyan jó
http://www.youtube.com/watch?v=2tFqHWYdp3I
Andres Cabas-Tu boca szintén ilyen hatással van rám rolleyes.gif http://www.youtube.com/watch?v=3Sb1TQ-6SPI
Ricardo Montaner Besame,Ay amor http://www.youtube.com/watch?v=hjsAeHB5ang
Cristian Castro-Alguna vez szép szerelmes szám
http://www.youtube.com/watch?v=AJKTDiidF6s
Jencarlos Canelától az egész Buscame című album ő ismerős lehet az Ördögi kör c. sorozatból
David Bolzoni- Yo renacere http://www.youtube.com/watch?v=eB_NJ41BrJc
Alexander Miro - El Cajon de mis recuerdos
http://www.youtube.com/watch?v=l4VMwQv9Bbs
Pedro Castillo-Complicidad y pasion ezt nem rég fedeztem fel a mostani kedvenc sorozatomban
http://www.youtube.com/watch?v=qMlG4xVgXQM
Samo-Solo por amor ő tagja a Camila együttesnek http://www.youtube.com/watch?v=2Wv1z2vKzl8
még írhatnék többet is de most az együttesekkel folytatom:
Maná-Dejame entrar http://www.youtube.com/watch?v=tZpkzPjpGU4
Camila nekik sok számukat ismerem telenovellákban előszeretettel használják aláfestő zenének őket pl.Todo cambio,De mi,Besame,Abrázame,Entre tus alas
Reik-Mi Pecado Maite Perronival vagy Peligro
http://www.youtube.com/watch?v=E4n-GK_sxvo
ha már Maite Perroni akkor egy telenovellában alakult csapat az RBD popot énekeltek sajnos már feloszlottak de én szeretem őket innen került ki Dulce Maria,Anahi,Christian Chavez,Maite,és Poncho Herrera utóbbi kettő inkább a színészetre koncentrál de Maite néha felénekel egy aláfestő zenét a sorozatában őket is ismerhetik már a magyarok meghajolo.gif itt pár kedvencem:Carino mio,Money Money,Lento,Amor fugaz,Salvame és mindegyik heart.gif
Kudai egy emós beütésű banda kinézetre na jó rock rock.gif lehet felbomlottak nem tudom pár kedvencem tőlük:Morir de Amor,Tal vez,Tú a klipjeik is tetszenek van mondanivalójuk
http://www.youtube.com/watch?v=B1RFNkdktpI
Los Hermanos Moreno - Lloraras nem értek a tánchoz de szerintem erre salsázni lehet ha meghallgatom a lábamba száll biggrin.gif http://www.youtube.com/watch?v=GcaTS2GxPeI
szeretem a reggaetont is ebben a műfajba tevékenykedik Don Omar,Daddy Yankee,Faruko,Wisin & Yandel,Rakim Y Ken-Y,Arcangel stb.
2013. január 25. 14:44 #52
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Valaki, aki nagyon képben van, világosítson már fel, hogy Chenoa mit keres(ett) Londonban??! ohmy.gif
Most nézem a képeit Facen és van egy, amin metrón utazik, méghozzá Circle line és a megálló South Kensington (amely megállón gyakran átutazom magam is, ha kint vagyok). Ilyen nincs... Chenoa, miért nem akkor bírsz arra járni, amikor én is???! Ááááááááááááááááááá.. rolleyes.gif
2013. április 24. 09:32 #53
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Június 4-én érkezik az új Mojinos Escozíos lemez! thumbsup.gif
2013. szeptember 17. 08:24 #54
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Ma megjelent Chenoa 6. (dupla) stúdióalbuma, az Otra Dirección! Nekem már meg is van, épp azt hallgatom... Nagyon tetszik... blush.gif
2013. szeptember 17. 14:51 #55
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.09.17. 08:24)
Ma megjelent Chenoa 6. (dupla) stúdióalbuma, az Otra Dirección! Nekem már meg is van, épp azt hallgatom... Nagyon tetszik... blush.gif

Végre! cool.gif

Nagyon vártam, de azzal az EP dologgal kicsit bekavart Chenoa, féltem, hogy "rendes" lemez nem is jelenik meg. Hál Isten', hogy nem így lett, ráadásul mennyi dal! Nagyon nem bírom, ha egy cd tartalmaz max. 10 számot, olyan kiábrándító, amikor majd beleőrülsz a várakozásba és a végén olyan kevés dalt kapsz csak.

Lényeg a lényeg, ma munka után első dolgom lesz meghallgatni Chenoa albumát, Dani Martín új korongjával együtt. beer.gif
2013. szeptember 19. 07:35 #56
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Liza89 @ 2013.09.17. 14:51)
Végre! cool.gif 
Nagyon vártam, de azzal az EP dologgal kicsit bekavart Chenoa, féltem, hogy "rendes" lemez nem is jelenik meg. Hál Isten', hogy nem így lett, ráadásul mennyi dal! Nagyon nem bírom, ha egy cd tartalmaz max. 10 számot, olyan kiábrándító, amikor majd beleőrülsz a várakozásba és a végén olyan kevés dalt kapsz csak.
Lényeg a lényeg, ma munka után első dolgom lesz meghallgatni Chenoa albumát, Dani Martín új korongjával együtt. beer.gif

Nos? Mire jutottál? Kíváncsi vagyok. smileeee.gif
2013. szeptember 22. 12:42 #57
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.09.19. 07:35)
Nos? Mire jutottál? Kíváncsi vagyok. smileeee.gif

Hmm, kicsit meg vagyok lepődve, mert tudtam, hogy ez az album valahogy más lesz, mint az eddigiek, de tényleg elég nagy volt a zenei stílusváltás, ugyanakkor a dalok mégis chenoásak maradtak, mint ahogy az várható volt smileeee.gif És megint rájöttem, hogy az ő hangjával nekem igazából bármit énekelhetne, megvenném kilóra rohog.gif

Ami nagyon tetszik az a Júrame, a Piérdete preocupación és a De lo malo lo mejor. No meg a Llegaré hasta el final, ami kis egyszerű, de pont ezért jön be ennyire, azt hiszem az a kedvencem erről a korongról. És a Drama is jó! Viszont vannak dalok, amiket nem igazán nőttek a szívemhez, ilyen mondjuk a Hoy sale el sol. De összességében tetszik az album.

Igazság szerint amíg Chenoa továbbra is gyártja a dalokat, addig én elégedett vagyok, mert tényleg azt gondolom, hogy ő azon kevés énekesek egyike, akik bármilyen stílusban megállják a helyüket meghajolo.gif

Te mit gondolsz a korongról?
2013. szeptember 22. 12:51 #58
kittike69
kittike69
új tag

Státuszvándíreksön<3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 16
Csatolások: 0
Azonosító: 212191
Jó spanyol előadók vannak wub.gif
Csak előbb megkéne tanulnom spanyolul beszélni hogy értsem a szögevet cool.gif
De nem szeretnék laugh.gif
2013. szeptember 22. 16:57 #59
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Liza89 @ 2013.09.22. 12:42)
Hmm, kicsit meg vagyok lepődve, mert tudtam, hogy ez az album valahogy más lesz, mint az eddigiek, de tényleg elég nagy volt a zenei stílusváltás, ugyanakkor a dalok mégis chenoásak maradtak, mint ahogy az várható volt  smileeee.gif És megint rájöttem, hogy az ő hangjával nekem igazából bármit énekelhetne, megvenném kilóra rohog.gif 
Ami nagyon tetszik az a Júrame, a Piérdete preocupación és a De lo malo lo mejor. No meg a Llegaré hasta el final, ami kis egyszerű, de pont ezért jön be ennyire, azt hiszem az a kedvencem erről a korongról. És a Drama is jó! Viszont vannak dalok, amiket nem igazán nőttek a szívemhez, ilyen mondjuk a Hoy sale el sol. De összességében tetszik az album.
Igazság szerint amíg Chenoa továbbra is gyártja a dalokat, addig én elégedett vagyok, mert tényleg azt gondolom, hogy ő azon kevés énekesek egyike, akik bármilyen stílusban megállják a helyüket meghajolo.gif 
Te mit gondolsz a korongról?

Én is eléggé meglepődtem a dalokon, de kellemesen. Ahogy te is írtad, mindegyik chenoás maradt és ettől igazán ütős az egész. Ezzel a hanggal rosszat nem lehet alkotni. rohog.gif A zenei alapokkal egész jóban vagyok, bár számomra a Piérdete preocupación témája nem igazán jön be. Egynek elmegy, szerencsére nem az összes dal ilyen "klubzenés", vagy hogy kell ezt hivatalosan nevezni. Ez tipikusan az a dal, amit az ilyen szórakozóhelyeken lehet nyomatni éjjel-hajnalban. biggrin.gif A Júrame nekem is nagyon tetszik, ez volt az első dal, ami a fülembe mászott. Bár megmondom őszintén, hogy az angol verziója egy picit jobban belém égett, meg tetszik a szövege, legalábbis ha jól értem... (hiába keresem a szövegeket, sehol nincs fent - apropó, neked megvan a digital booklet is? Nekem sajnos nincs, pedig többször is letöltöttem több helyről és sosem volt benne, holott a leírásban benne van az is think.gif ) Nekem is nagy kedvenc a Drama, illetve piszok ötletes, hogy a Drama folytatódik a Dead in the waterrel... Ahogy ötvöződik a kettő... smileeee.gif És a másik: Raphaella. Tényleg piszkosul tehetségesnek tűnik. Hallgattam tőle dalokat Youtube-on, a Price of Love nagy kedvencem. És találtam koncertfelvételeket is, ahol Chenoa koncertjén énekelnek. Helyes csaj! (csináltam neki Staritys lapot, ha gondolod, jelöld kedvencnek rohog.gif ) Remélem befut, megérdemelné.
Visszatérve a lemezre: nekem a Ya No Quiero Verte / Arrested a kedvencem lassúból. Egész egyszerűen a hideg ráz (jó értelemben), ha hallgatom. Érdekes, hogy a Life's an equation / Quinta Dimensión kevéssé nagy durranás, hallva az egész korongot. Persze nagyon jól sikerültek ezek is. smileeee.gif Jaj, és van még egy kedvenc, a Follow the Sun. Engem valamire nagyon emlékeztet és ezért. wub.gif
Amúgy most szembesültem vele, hogy a Youtube tele van az új dalaival, koncertfelvételek formájában és nem mostani feltöltések. Mondjuk direkt nem is kerestem, nem akartam előre lelőni a poént... Tudtam, hogy a koncertjein már énekli a dalokat, de én ezeket jó minőségben szerettem volna már elsőre meghallgatni. Egyedül az Arrestedbe futottam bele, amikor pityergett Curi miatt. Sajnálom, hogy vele is szakított. Szegény lány mintha el lenne átkozva... Egyébként Chenoával kapcsolatban nem tudok dűlőre jutni. Hol azt olvasni róla, hogy nem akar megházasodni, hol meg azt, hogy már vágyik a házasságra. Olvastam olyat, hogy nem akar gyereket, olvastam olyat, hogy akar. Szerinted mi az igazság? smileeee.gif
2013. szeptember 22. 17:24 #60
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Liza! És hallottad már esetleg az új Mojinos Escozíost is? Ha igen, ahhoz mit szólsz?

Illetve várod az új Edurne CD-t? Ha jól rémlik, 26-án jelenik meg a Climax. Én ezzel kicsit csalódott vagyok. Legalábbis a Pretty Boy nekem hatalmas csalódás. Semmitmondó popdalocska... sad.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Edurne Edurne 6073.
Chenoa Chenoa 4651.
Melody Melody 7015.