Köszönöm a képet bemutató névsort! Megmondom őszintén, én sem ismertem fel rajtuk kívül senkit. Szerintem nem gáz, elég aprócskák az arcok/alakok rajta...
A filmmel kapcsolatban: nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Kedves tőled, hogy érdeklődtél.
Igen, én is ki vagyok ezen akadva. Én is sokkal szívesebben olvasnék a munkásságáról. Persze nagyon örülnék, ha végre rátalálna a nagy Ő-re, de ilyen erőszakos és gusztustalan sajtóérdeklődés mellett nem csodálom, ha nem megy...

Egy ideig írtam cikkeket erről is, hiába bulvár, de rájöttem, hogy jobb, ha mégsem, mert egyrészt az ilyen jellegű cikkek - miszerint ki-kibe lehet igazán szerelmes - nem hinném, hogy használna szegény népszerűségének, mert azok, akik nem ismerik, elkönyvelnék valami könnyűvérű nőcskének

, akinek "hetente új szerelme van".

Úgyhogy eldöntöttem, hogy ezt a témát igyekszem kerülni, ha róla írok hírt és inkább az érdemlegesebb dolgokat próbálom megjelentetni.
Zárójelben jegyzem meg, hogy én is örülnék egy Laura-David (Bisbal) párosnak, szerintem tényleg szépek lennének együtt, aranyosak és mindkettő jófej és normális. De hát ezt nem a mi tisztünk eldönteni.
És hogy telt a 4 napos hétvégéd? Én próbáltam minél kevesebb időt gép előtt tölteni, de ilyenkor azért kicsit könnyebb.

A tavaszt meg természetesen várom, elég volt már a télből, annak ellenére is, hogy egyik kedvenc évszakom. Szeretem az enyhe időt minden évszakban, de már például tegnap lesült rólam a ruha, és ezt nagyon nem szeretem.

Nekem tökéletes lenne egy állandó 18, maximum 20 fokocska és kész. Ennél már ne legyen több...
Igen, ismerem Tiziano Ferrót. Nem is tudtam, hogy idén új lemeze jelent meg, szóval nagyon köszi a hírt, ennek valószínűleg utána fogok majd nézni.

Épp a napokban szedtem le egyébként a Fiesta VIP című King África lemezt, csak mert hirtelen eszembe jutott, hogy majd azt hallgatnék.

Mi a véleményed egyébként a pasasról? Én nem igazán tudom hová tenni. Nekem kicsit olyan flúgos... A hangja meg nem épp a legjobb, de a zenéi általában annyira dallamosak meg kellemesek, hogy képes vagyok kompromisszumot kötni és a kettő együtt már nem is olyan vészes.
Sevillával meg elvagyok jól, mióta felfedeztem magamnak, hála Laurának.

Nem is tudtam róla egyébként, hogy 3 (!) gyereke is van, a legkisebb azt hiszem egy éves sincs, na jó, nem most olvastam a cikket, lehet, hogy már van annyi...

Szorgalmasan követem őket FB-on, mindig látom, hogy itt koncert, ott koncert... Ilyenkor a kedves papa hová teszi a gyerkőcö(ke)t?

A másik meg, hogy irigykedem, már hogy koncertileg. Egyszer én is elmennék egyre.

Meg egy Chenoára is.