Starity

Nálunk kevésbé ismert, spanyol nyelvű előadók

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. október 09. 10:46 #21
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Nem sikerült megállni a dolgot, s mivel a nyomozásom egész jól alakul, elkészült Sevilla lapja. Még nincs teljesen kész, vannak benne hiányosságok és az életrajz sem olyan szép összeszedett egyelőre, de amint jutok előrébb a kutakodásban, szépítem, bővítem. biggrin.gif
2011. október 09. 14:53 #22
- törölt felhasználó -    
Köszönet a táncos képekért! A piros ruhással, habár elég kicsi, de sikerült megvennie. laugh.gif Egyébként vicces, hogy az ilyen típusú emberekről már csak a külsejük miatt is sokan azt gondolják, hogy biztos botlábúak, aztán a végén kiderül, hogy milyen ügyesen is tudnak mozogni.

Edurne fotóit már láttam, többször nem is biztos, hogy megnézem, mert nagyon nem tesz jót az önbecsülésemnek. laugh.gif Most a hétvégén leginkább az ő dalait hallgattam, az Entre el alma y la piel még mindig képes megborzongatni, elképesztő. meghajolo.gif

Álex kapcsán főleg a külseje miatt élcelődtek a spanyolok, meg hát a balladái miatt is úgy voltak vele, hogyha megnősül, az a karrierje végét jelenti. Hülyeség, de hát mindig kell valaki, akiből viccet lehet csinálni. dry.gif Nekem is mindig David Schwimmer jut eszembe róla, de hát valljuk be, elég nagy a hasonlóság. laugh.gif

Látom, te azért jó pár évre visszamenőleg hozol előadókat, én meg inkább csak az elmúlt időszakból szemezgetek. De mondjuk ez azért jó, mert valószínűleg sok újat tudunk a másiknak mutatni. Mint például Sonia y Selena esetében, róluk még csak nem is hallottam. A zenéjükről nekem Loona jut eszembe, ha volt régen német Vivád, tuti ismered. Német vagy holland származású, de spanyolul énekelt dalokkal futott be, a Bailando anno még a magyar rádiókban is gyakran felcsendült. Imádtam. laugh.gif

Maia érdekes, a dalok tetszenek, de a hangja valamiért nem igazán. De a Qué será de mi azért befészkelte magát a szívembe, hallgatom már vagy egy órája. rohog.gif

Most megint egy spanyol énekesnőt hoztam, ő Shaila Dúrcal (Rocío Dúrcal lánya). Őt is, akárcsak Edurnét, a nagy Yo soy Bea fanságom korszakában találtam meg, és az akkori albumát nagyon megszerettem. A Hasta la eternidad, a Tanto amor és a Si yo tuviera rosas (ez egyébként az édesanyja dala volt eredetileg) nagy kedvenceim. Tavaly készült egy duett, melyben David Bustamante partnere volt. A címe No debió pasar, s szerintem már ebből sejteni lehet, hogy miről szólhat. rohog.gif De ezt is csak ajánlani tudom, én oda vagyok érte. thumbsup.gif

Örülök, hogy megcsináltad El Sevilla adatlapját. Kíváncsi leszek, felbukkan-e még valaki rajtunk kívül, aki kis hazánkban ismeri őt (és éppenséggel tevékenykedik ezen a fórumon). meghajolo.gif Töltögetem amúgy az albumaikat, csak nem sok időm volt rá most a hétvégén (hiába terveztem), lévén nagyim 85. születésnapjára az egész klán idecsődült. rolleyes.gif Pedig már olyan jó lenne, ha ezzel is tudnék foglalkozni! _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. október 09. 19:02 #23
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Szívesen a képeket. Feltöltöttem egy csokorral nagy méretben és jó minőségben az oldalra is. A legtöbbön nagyon aranyos, viszont van néhány, ami nem sikerült éppen a legjobban. rohog.gif De azért aranyos. biggrin.gif
Vajon meglepődsz, ha én azt mondom, hogy én a hétvégén főleg Mojinos Escozíost hallgattam? nevet2.gif Meg Chenoát. Igazából nem csak hallgattam, hanem néztem is. A Mojinosos filmet/koncertet, meg Chenoától szintén egy koncertet. A mallorcait, amit kiadtak. smileeee.gif
Érdekesek a spanyolok. Már hogy ÁLex kapcsán. Szerintem semmi furcsa nincs a külsejében. Oké, van fülbevalója, na és? Nem is néz ki olyannak, aki a saját neméhez vonzódna, úgyhogy tényleg nem értem őket. pardon.gif
Igen, jó a megfigyelés. Régebben elég sok előadót sikerült felfedeznem és leginkább őket ismerem, a maiak közül annyira nem vagyok képben. unsure.gif Ritka, ha felfedezek valaki újat magamtól, bár nem kizárt. Barangolok itt, meg ott, és ha utamba kerül valami spanyol nyelvű, akkor rávetem magam. rohog.gif
Igen, Loonát ismerem. smileeee.gif Bár őt nem a német VIVÁ-ról, hanem egy volt általános iskolai osztálytársam által. Apukája könyvesboltban dolgozott/dolgozik és ugye ott voltak lemezek is, stb. És ő így szerzett be és egyszer hozott be pár CD-t és volt ott egy Loona is. Láttam a spanyol címeket és megkértem, vegye át nekem kazettára. rohog.gif Akkor elég sokáig csak azt hallgattam. biggrin.gif
Shaila Dúrcal neve viszont ismeretlen volt eddig a számomra. Köszönöm, hogy megmutattad! meghajolo.gif Kellemes a hangja, külsőre pedig rettenetesen emlékeztet valakire, de nem tudom, hogy kire... unsure.gif
Én is kíváncsi leszek, akad-e még valaki, aki ismeri/szereti őt. Mondjuk Estopás barátomnak is csak egy fanja van rajtam kívül, de ő külföldi, ha jól láttam... Egyszer írtam neki, de nem válaszolt. mellow.gif
Nagyidnak gratulálok a 85. szülinapjához! smileeee.gif
Ma egy bolíviai bácsit hoztam, a neve Jose Andrea. Én még évekkel ezelőtt találtam rá véletlenül, de nekem nagyon tetszik a hangja. És rockzenében utazik. blush.gif Egyébként a Mägo de Oz tagja. Két dalt hoztam tőle a szólóalbumáról. Aquí estoy és El peso del alma.
És egyet a zenekarral közösen. Puedes contar conmigo. Nekem nagyon tetszik a zenei alap (is). biggrin.gif
A másik ajánlatom ma Litzy lenne... smileeee.gif Ő egy mexikói hölgy, színésznő, de énekel(t) is. Én 3 albumáról tudok. Lehet, hogy ismered őt is, nem tudom, én rá is véletlenül találtam, a zenéje által. Popzenét játszik. Tőle is hoztam 3 számot. Ángel escondido, No te extraño, No hay palabras. smileeee.gif

Szerk.: Hoztam azért biztos, ami biztos, 1-2 Mojinos ajánlót is. rohog.gif Ha nagyon unod, szóljál rám, értek a szóból. biggrin.gif Szóval: Frankistein és Mis cuenno

Az első nagyon őrült, a második sem normális természetesen, de utóbbit én mindig végigröhögöm. Csak ránézek Sevillára és röhögnöm kell. Pedig nem csinál semmit... Csak néz... _nevet.gif
2011. október 10. 08:39 #24
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Ma is hoztam egy nevet. Mielőtt megfeledkeznék róla. Ezt a kolumbiai énekesnőt Ilonának hívják. Furcsa módon kezdte a pályáját, tömegközlekedési eszközökön meg utcán énekelt, olykor egy szál gitárral és dobálták neki a pénzt. smileeee.gif Később zenekart alapított, később pedig kiadta első szólólemezét. Az volt a címe, hogy "Desde mi ventana". Ezzel a lemezzel még Latin Grammyre is jelölték. smileeee.gif Érdekesség, hogy még a Blue is dolgozott vele. biggrin.gif Évekkel később megjelent a második lemeze (sajnos ezt nem nagyon ismerem), ez egy leginkább rockalbum, amiért megint jelölték Latin Grammyre. smileeee.gif Szerintem rendkívül kellemes hangja van, néhol pedig teljesen Alicia Keys az, aki elsőre eszembe jut róla. w00t.gif biggrin.gif
Három dalt hoztam tőle. Az egyik a De regreso, a másik a Buscando un final, a harmadik pedig az En la zona.

Bónuszként pedig ismét egy Mojinos. Nagyon alacsony költségvetésű kis videoklip, de szerintem vicces. _nevet.gif Amikor rúgják a bőrt, az annyira nem érdekes, de a másik helyszín... nevet2.gif rofl.gif (Szegény Sevilla rohog.gif )
2011. október 11. 08:45 #25
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Írtam Laurának Twitteren... Olyan jó lenne, ha válaszolna! Nem fűzök hozzá nagy reményeket, de tényleg boldog lennék! blush.gif

http://carlotamartin.eu/files/gimgs/17_chenoa1.jpg

Sevillának attól tartok esélytelen lenne írni neten, mert ahogy olvastam, nem vagy csak alig követi a neten a dolgokat és nem is szereti. mellow.gif Mondjuk megértem, de hát így nehéz neki üzenni, hogy van Magyarországon egy hülye csaj, aki nagyon megszerette, amit csinál. biggrin.gif unsure.gif
2011. október 11. 19:04 #26
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Ma egy fiúcsapatot hoztam. Szinte biztosra veszem, hogy ismered őket, de ma kicsit kedvem támadt hozzájuk és ha már - akkor gondoltam beteszem ide is. smileeee.gif
Ez a csapat az MDO lenne. Német VIVA-s korszakból, naturalmente. rohog.gif Puerto Rico megint csak... 1997 óta aktívak - ha jól tudom, napjainkban is járnak fellépni. 8 lemezük jelent meg, ebben a 8 lemezben van akusztikus és greatest hits korong is. Két dalt hoztam tőlük. Az első egy romantikus ballada, a Te quise olvidar, a másik pedig a Dame un poco más. Utóbbi azért is úgymond különleges és érdekes, mert nem tudom, mennyire ismered/ismerted a magyar Fiesta zenekart... Szóval hogy ez a drága magyar duó minden szó nélkül írt erre számra egy magyar szöveget (Várlak) és úgy adták el, mintha az övék lett volna... rolleyes.gif De az Hola, mi amor is koppintás, és biztos vagyok benne, hogy van több is, csak azokra még nem nagyon bukkantam rá. biggrin.gif

Kellemes dalok, bár nem tartozik a csapat a kedvenceim közé. Hátha másnak igen. wink.gif
2011. október 12. 19:20 #27
- törölt felhasználó -    
Végre sikerült utolérnem magam, és ide is feljutni. Habár hazudok, többször jártam itt a napokban, de amikor odáig jutottam, hogy írjak is, mindig történt valami: hol elment a net, a gép fuccsolt be, hol pedig valami munkával kapcsolatos dolog jött közbe, no meg két napja megérkeztek az albumok, amit rendeltem, úgyhogy túlságosan lefoglalt az örömködés. thumbsup.gif De most két nap szabim van, úgyhogy igyekszem pótolni a lemaradásom. laugh.gif

Visszatérve Ubago uraságra, engem mindig azzal húztak fel, mikor fórumokat írtak tele arról, hogy ha Álex megnősül, azzal vége a karrierjének. Mert ugye rá inkább a lírai dalok jellemzőek, és ezért mondogatták, hogy amint elveszi a barátnőjét (akihez egyébként a María című dala is íródott), akkor már nem lesz oka, hogy gyártsa a balladákat. Hülyeség, úgy ahogy van, csak ugye mindig kell valaki, akin lehet csámcsogni. dry.gif

Most nagyjából olyanokat hoztál, akiket ismerek. wink.gif A Mägo de Oz egy fősulis barátnőm nagy kedvence, ő mutatta meg őket anno, és hát gondolhatod, hogy ez is az egyik oka volt annak, hogy barátok lettünk. Akikben a legkisebb kötődést vélem felfedezni valamilyen szinten a spanyol nyelvhez, zenéhez, filmekhez, bármihez, az már sokkal jobb esélyekkel indul nálam. rohog.gif
Litzyt színésznőként ismertem meg anno, de nagyon szerettem énekesnőként is. Nem tudod, még mindig énekel, vagy már felhagyott vele?

Óóóó, MDO! A Me huele soledad által kerültek nálam képbe, aztán egyenes következett, hogy letöltöttem az albumukat. laugh.gif De ami a mai napig az egyik legeslegnagyobb favoritom az a Sólo a tu lado quiero vivir, hihetetlen, mennyi kellemes emléket hoz elő ez a szám! beer.gif

Őszintén szólva én több Fiesta dalnál is éreztem, hogy mintha ez már hallottam volna, és persze nem az ő tolmácsolásukban. Mondjuk én sajnálom azért, hogy róluk nem igen hallani már, mert szerettem, amit csináltak, még ha sok esetben nem is eredeti ötleteken alapultak. rohog.gif

Chenoa válaszolt twitteren? Mostanában azért mintha kicsit aktívabb lenne, azelőtt úgy vettem észre, hogy egyáltalán nem is válaszolt senkinek, de az utóbbi időben felvette azt a jó szokást, hogy szemezget a neki írogatók közül és válaszolgat is némelyiknek. Hátha egyszer mi is a szerencsések között leszünk, jó lenne. laugh.gif

A Mojinosszal meg annyira nem haladok! sad.gif Torrenten kezdtem el szedni az albumaikat, egyben az összes, de a netem annyit szőrözik már vagy egy hete, hogy h*lyét kapok tőle. De remélem most a négy napos hétvégémen sikerül leszedni őket, már úgyis vágyom egy kis "vérfrissítésre", valami új zenére. rohog.gif

Én ma egy Lya nevezetű leányzót hoztam, aki Malúhoz hasonlóan Alejandro Sanz felfedezettje. Először nem igazán jött be a hangja, de anno Malúval is így voltam, és mára ő lett az egyik őskedvencem, úgyhogy Lyának is adtam még egy esélyt. A Te vas és a Kiko Gaviñoval közös A todas o ninguna dalai kifejezetten jók szerintem.

És a másik nemből is van egy ajánlatom: Manuel Carrasco. Lehet, ismerős a neve, ő is egy Operación Triunfo felfedezett, aki számomra van legalább olyan tehetséges, mint Bustamante vagy Bisbal. Plusz olyan édes, hogy nem igaz. biggrin.gif A Menos mal és a Dios lo sabe nagy slágerei voltak, nem mellesleg duettek terén is nagyon ügyes a fiú: az Esta vez quiero se yo-ban Pastora Soler, míg a Que nadie-ban Malú volt a partnere. Előreláthatólag jövő év elején érkezik az új albuma, úgyhogy gondolom mondanom sem kell, mennyire várom már. laugh.gif
2011. október 12. 20:16 #28
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Semmi gond, érthető. Most meg majd én tűnök el 2-3 napra valószínűleg, mert korán megyek el és későn érek haza és nem biztos, hogy bekapcsolom a gépet.
Először is gratulálok a CD-idhez. biggrin.gif Nekem is van elég sok, gyűjtöm őket. Bár a többség olyan, amit itthon is lehet kapni. Viszont megvan a komplett Chenoa diszkográfia eredetiben, meg tulajdonképpen Thalía is, leszámítva az első Fonovisás lemezeit. Viszont megvettem 2 db 2-2 lemezes válogatást, amin szerepel a régiek közül az ÖSSZES dala. Kivéve egyet, a Libertad de expresiónt, de hát ez is jó... rolleyes.gif
Most erősen gondolkozom egy komplett Mojinos vásárláson, de nem akarom elkapkodni. rohog.gif Ráadásul 13 lemezről van szó, ami nem kevés... Sem CD, sem pedig pénz. unsure.gif
Van még két eredeti Aracely Arámbula CD-m is, ami még ilyen itthon nem beszerezhető darab. Meg Marc Anthony albumok, Paulina Rubiók... Csak elfogyott a lemezekre szánt keret és ezekből nem teljes a kollekcióm. Ráadásul Pau első albumait aranyárban mérik. blink.gif Nagyon durva. Úgyhogy valószínűleg nem is lesznek meg. rolleyes.gif
Szóval hogy az ihletre fogták? (Álex) Ez szerintem is butaság. Majd énekel más balladákat, attól még simán lehet, hogy nős... biggrin.gif
Akkor most nem tudtam újat mutatni... Kár, majd még gondolkozom. Vannak ám még nevek, még kitalálom, ki lehet, akit nem ismersz... rohog.gif
Az ajánlatokat köszönöm, részben pillantottam beléjük, de lassan megyek szundizni, most éppen az mp4-emet töltöttem fel akksilag meg zeneileg is a holnapi útra. Meg a péntekire és szombatira. rolleyes.gif
Chenoa. Nem, sajnos nem válaszolt. sad.gif Vagy csak később fog, nem tudom. Nézegettem, akiknek válaszolt és hát nem láttam náluk a neki címzett üzeneteket, pedig jó pár napot visszatekertem. Ha napokkal később reagál, akkor még van némi esélyem. laugh.gif Amúgy azt írtam meg neki, hogy mióta ismerem őt, honnan, hol láttam először, hogy megvettem az összes lemezét, gyakran hallgatom, imádom a hangját, várom az új CD-t, meg hogy örülnék, ha egyszer kiadna egy rock albumot. rohog.gif
A Mojinos. Hmmhmm. Nekem megvan az összes lemezük, mégis lassan haladok a megismeréssel. Én inkább a YT-on nézelődöm először. Még mindig találok olyan klipeket tőlük, hogy hajaj... rohog.gif Meg nézegettem Sevillával interjúkat, meg showműsorokat... Egyre jobban csípem a pasit. laugh.gif Legszívesebben odamennék és megölelgetném őmaciságát. rohog.gif
Most elköszönök, nem ígérem, hogy leszek most pár napig, de hétvégén már gyanúsan igen és hozok még pár nevet + reagálok neked a belinkelt előadókra is. wink.gif
2011. október 18. 19:25 #29
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Szánom-bánom bűnöm, hogy eddig nem jelentkeztem. sad.gif
Jelen pillanatban csak kettő darab gyors kérdésem lenne.

1. Vélemény Chenoa új videójáról?
2. Hogy sikerült a Mojinos Escozíos "felfedezőtúra"? rohog.gif

Illetve egy bónusz kérdés. Mi az a "cuenno"? Van egy tippem, miszerint (= szarv), de nem vagyok benne biztos. Azt hiszem, korábban már belinkeltem a Mojinostól a "Mis cuenno"-t, de a címet nem sikerült lefordítanom. A dalt legalább 20x meghallgattam, dalszöveget direkt nem néztem. (Mazochista vagyok, aki szeret lassan, de biztosan ráérezni a dalszövegek magyar ízére.) Abból vontam le ezt a következtetést. A dal szerintem alapvetően egy bika tolmácsolásában szól, aki mesél a tehenekről, meg hogy alapvetően az emberek... De mi az a cuenno???! laugh.gif ¡Ayuda me! Por favor... rolleyes.gif
2011. október 19. 19:25 #30
- törölt felhasználó -    
Hát én se nagyon jeleskedtem mostanság az válaszolgatásban, valahogy minden összejött. dry.gif

Fúh, hát a cuenno én is úgy tudom, hogy szarvat jelent, de én csak akkor "hallottam", amikor ezt az ujjal mutatott, rockkoncertencsápolokszarvra gondoltak. De majd rápillantok a dal szövegére, hátha kiderül. wink.gif
Egyébként, ha róluk van szó, még csak meglepő sem lenne egy ilyen cím vagy dal. laugh.gif

Chenoa klipjéről írtam a róla írott cikkedhez, úgyhogy itt csak annyit, hogy meglepődtem, és pozitívan. beer.gif Alapjáraton nem vagyok oda az ilyen típusú klipekért, de ez nekem most annyira ütött a dallal együtt, hogy az nem igaz. Neked, hogy tetszik?

Elég jól haladok a Mojinosszal! laugh.gif Három albumot sikerült lecsepegtetni torrenten át, azokat hallgatom általában hazafele a munkából, mert reggel sosem érzek magamban sok erőt ennyit bolondsághoz. laugh.gif Amelyik dalaik most a slágerek nálam: Me has dicho borracho, Marditos poetas és Mi jefe, ez utóbbinak azért a klipje se semmi. rohog.gif

Szerk: megnéztem a "Mis cuenno" szövegét, és az alapján is szarvra gondolnék fordításként, már ha csak ezt a két sort is nézed:

que de perfí me paresco al toro de Osbonne
porque mucha gente sabe que mi mujé tó los días me los pone

De egyébként azért furcsa nekem, mert én a szarvra a cuerno szót ismerem, legalábbis a felszarvazni kifejezésből, ami a poner los cuernos. Bár náluk szerintem hétköznapi, hogy bizonyos szavaknak a kevésbé vagy egyáltalán nem ismert változatát használják. rohog.gif
2011. október 20. 09:00 #31
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Igen, a cuenno nekem is az a tipp volt, hogy szarv, vagyis hogy "szamárfül". biggrin.gif Rocker-berkekben ördögvillának hívják, azt hiszem, de ebben nem vagyok biztos. smileeee.gif
Valószínűleg a cuenno a cuerno szóból keletkezett. Valami szlenges verziója lehet és úgy ragadt rá ez a név a "szamárfülre". biggrin.gif Egy betű a különbség... smileeee.gif
Az viszont tény, hogy nagyon szlengesen beszélnek, sokszor nem tudok rájönni, mi az a szó... El Mexicano is mondta, hogy csupa szleng és "p@r@sztos" nyelvhasználat és hogy nem csodálkozik, ha nem értem. laugh.gif
Viszont hála a Mojinosnak, bővült a szókincsem pár "keresetlen" szóval, úgyhogy lassan Spanyolországban sem fognak tudni eladni, ha egyszer eljutok oda... _nevet.gif
Közben olvastam, amit a klipről szóló cikk alá fűztél. smileeee.gif Egyébként nekem is tetszik a videó. Először teljesen le voltam döbbenve, mint sokan mások is, hogy te jó ég... Nem ilyet szoktunk meg tőle. laugh.gif De egyébként valóban jól sikerült. Egyhez van kritikám, az pedig az, amikor énekel és csak az arcát mutatják, vörös tapétás a háttér, stb. Na, ott szerintem sikerült szegényt valamennyire elcsúfítani, vagy én nem is tudom. unsure.gif Ott még többnek is néz ki, mint ahány éves, jóval. blink.gif Lehet, sőt, valószínű, hogy ez szándékos volt, de ez megmaradt a fejemben. laugh.gif
A szöveggel (már amennyire értem, természetesen) viszont tudtam "azonosítani" a látottakat, és ennek örültem.
Látom, neked is jó az ízlésed. rohog.gif Én is szeretem mindhárom számot. smileeee.gif A múlthéten én is rengetegszer meghallgattam őket utazás közben. Most meg kezdek "átkattanni" más számokra, például az Elena's songra. _nevet.gif Mikor felfogtam, mi a szöveg... Hát komolyan... Nincs még egy hülye, akinek erről eszébe jut dalt csinálni... rofl.gif De nagyon vicces, ez tény és ha nem lenne, muszáj lenne kitalálni. laugh.gif A másik dal, amit most nagyon szeretek, az a Frío en Madrid. rohog.gif Szövegileg ez is csillagos 5-ös. biggrin.gif

Most mennem kell, kaptam sok elintézendő feladatot, ollé. blink.gif
2011. november 10. 07:11 #32
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Vélemények? smileeee.gif

2011. november 10. 14:38 #33
- törölt felhasználó -    
Luis Fonsi - Imaginame sin ti
Kismilliószor jobb a hangja, mint pl. Iglesiasnak, mégsincs úgy felkapva:(
2011. november 11. 19:44 #34
- törölt felhasználó -    
Megint téli álmot aludtam és megfeledkeztem szépen a topikról. sad.gif

A Chenoa videóra válaszolva, nekem a Simplemente tú jobban bejön, mint a Como un fantasma... Nem mondom, utóbbi dal is jól áll neki, viszont nekem ez az új visszaidézi azt a Chenoát, akinek a számait és stílusát megszerettem. smileeee.gif Tudunk már amúgy pontos lemezpremier dátumot?

Norah, üdv ebben a nem túl népszerű, de annál barátságosabb fórumrészben! smileeee.gif Luis Fonsit még szerintem nem említettük Sallyvel, pedig valóban zseniális hangja. A Respira című dala most a nagy favoritom, a klip is olyan remekül passzol hozzá. meghajolo.gif
2011. november 15. 10:41 #35
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Liza89 @ 2011.11.11. 19:44)
Megint téli álmot aludtam és megfeledkeztem szépen a topikról. sad.gif
A Chenoa videóra válaszolva, nekem a Simplemente tú jobban bejön, mint a Como un fantasma... Nem mondom, utóbbi dal is jól áll neki, viszont nekem ez az új visszaidézi azt a Chenoát, akinek a számait és stílusát megszerettem. smileeee.gif Tudunk már amúgy pontos lemezpremier dátumot?

Nem probléma, én meg ritkán jutok fel a fórumra és akkor sem tudok túl gyakran írogatni mostanában. De azért résen vagyok. rohog.gif
Nekem is kicsit jobban tetszik az új dal. Közelebb áll hozzám hangzásilag is. Már elképesztően várom az új albumot, de hát nincs róla semmi infó, én legalább ezidáig nem találtam semmit. mellow.gif Azt tudom, hogy 22-én megjelenik egy 5 dalt tartalmazó kislemezszerűség. pardon.gif
Legkorábban december vége, január eleje, amit tippelek. Illetve tavasz eleje. Az a gyanúm, hogy akkor jelenik meg az új album, amikor megjelenik a következő klip. De ez csak feltételezés a részemről. unsure.gif
2011. november 26. 16:34 #36
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Mik a vélemények Chenoa EP-jéről? Én akkorákat "bulizgatok" rá itt magamban... rohog.gif Nekem nagyon tetszik! Alig várom az albumot! blush.gif
Az utolsó track az tényleg portugálul van, vagy rosszul hallok? unsure.gif Az biztos, hogy nem spanyol... Vagy katalán lenne? rolleyes.gif
2011. november 27. 11:07 #37
- törölt felhasználó -    
Csak most jutottam el odáig, hogy meghallgassam a dalokat, őszintén szólva ki is ment a fejemből, hogy most volt az EP megjelenése. laugh.gif

Nekem talán egyedül az A una carta nem jön be annyira, a Me provoca és a Simplemente tú mondanom sem kell, hogy nagyon nagyon tetszik, bár utóbbiról már tudtuk, hogy milyen, úgyhogy nem volt nagy meglepetés.

Ha jól értettem, akkor az utolsó dal katalánul van. Mondjuk én nem vagyok híve, hogy úgy legyen meg egy albumon a 11-12 dal, hogy abból egy más nyelven vagy nyelvjáráson legyen elénekelve, de hát ez van... Pontos lemezmegjelenésről még mindig nincs hír amúgy?
2011. november 28. 17:28 #38
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Liza89 @ 2011.11.27. 11:07)
Ha jól értettem, akkor az utolsó dal katalánul van. Mondjuk én nem vagyok híve, hogy úgy legyen meg egy albumon a 11-12 dal, hogy abból egy más nyelven vagy nyelvjáráson legyen elénekelve, de hát ez van... Pontos lemezmegjelenésről még mindig nincs hír amúgy?

Azt mondod katalán? Akkor a második tippem a nyerő? laugh.gif Első hallgatásra portugálnak gondoltam, de aztán belegondoltam, hogy annak mi értelme lenne..? Inkább katalán, mert hát mégis csak ott van Katalónia meg Barcelona és így az jobban kézenfekvő így... Mondjuk egyetértek veled, én sem vagyok híve annak, hogy egy dalt több nyelven/nyelvjárásban énekeljen valaki fel egy lemezre... mellow.gif De akkor nem szokott zavarni, ha az új dalok rovására nem megy (értem ez alatt azt, hogy az albumon mondjuk 16 track van és nem csak 10-12). Viszont nem tudhatjuk, hogy az új Chenoa albumon összesen hány szám lesz... Én reménykedem legalább 14-ben... pardon.gif Hiú remény vajon..? biggrin.gif
A megjelenésről sajnos nem tudok semmit. mellow.gif Lesem, figyelem a híreket, de még nem futottam bele... Olyat olvastam, hogy december eleje, de szerintem az csak találgatás volt, nem konkrét időpont. Plusz annak mi értelme lenne, hogy november 22-én kijön egy 5 dalos EP, aztán 1-2 héttel később meg a teljes album..? Szerintem azért jelent meg ez most, mert még "nem mostanában" várható a teljes lemez, és hogy addig is örüljenek a chenoisták... pardon.gif Nem tudom. mellow.gif

Egy olyat szeretnék kérdezni tőled, hogy nincs-e meg neked véletlenül az OT - La película DVD? Vagy nem tudod, honnan lehetne megszerezni? Ebay-en nézegetem már egy ideje, de most, hogy ilyen magas az euró... unsure.gif Plusz nem tudom, hogy mégis mit tartalmaz. Mennyi Chenoa van rajta..? Tudsz erről valamit? smileeee.gif

+ Nem tudom, neked megvan-e, vagy láttad-e már a Contigo, donde estés koncert DVD-jét... Vagy az akusztikusat. Na. Szóval hogy van ugye a csajszinak a saját kis zenekara. (imádom őket egyébként biggrin.gif ) És ott van az én heart.gif -em csücske, Alfonso Samos... blush.gif Róla nem tudsz esetleg valamit? Imádom a pasast, annyira jól gitározik és annyira imádom azt a hosszúhajú, rocker fejét is... laugh.gif
2011. december 07. 11:33 #39
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Nem semmi cikk! ohmy.gif : http://www.divinity.es/2011/12/07/querido-bisbal-chenoa-es-la-mujer-de-tu-vida/ w00t.gif biggrin.gif
2011. december 08. 19:24 #40
- törölt felhasználó -    
Hallod, ez a cikk azért nagyon komoly. laugh.gif Mondjuk nem tudom, hogy mennyi lehet valóság abból, hogy azon múlt a házasságuk, amit ebben is írnak, hogy David mellé egy teljesen más női típus passzol, gyakorlatilag egy olyan, aki Elena teljes ellentéte... Leginkább olyan hírekről hallottam, hogy Bisbalnak eléggé a fejébe szállt a siker az utóbbi időben, és ez vezetett problémákhoz. Ettől függetlenül én mindig is bírtam Davidot és Chenoát együtt, és hát igen, néha visszasírom a jó öreg OT-s időszakot. sad.gif

Megmondom őszintén, az Alfonso Samos név nem sokat mond, de rákerestem, és igen, az első, ami nekem is feltűnt, az a szép, hosszú haja. laugh.gif

Az OT - La película dvd sajnos nincs meg nekem, viszont az egyik spanyol csajszi ismerősöm nagy OT fan, úgyhogy megkérdezem, meg van-e esetleg neki, mit tud róla, ilyenek. Hátha... smileeee.gif

Na és hát régi jó szokásunkhoz híven hoztam egy kis zenét is. laugh.gif Egy mexikói testvérpár-duót hoztam, a nevük Jesse & Joy. Nagyon szeretem az első két albumukat, az új pedig pont most kedden jelent meg, erről hoztam a második kislemezt (ami egyébként valami új mexikói telenovella főszereplő párosának dala is lesz állítólag). Úgyhogy itt a Corre! meghajolo.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Edurne Edurne 6005.
Chenoa Chenoa 4686.
Melody Melody 6942.