Starity

David Tennant 5

100 oldal 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. március 14. 12:06 #1961
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (kericske @ 2012.03.14. 11:54)

Hát ez tényleg nem a legjobb hír, de bízzunk benne, hogy nem követi a csajt. És nézzük pozitívan, ha GM ki is megy, David ottmarad O-val, és bízunk benne, hogy nem passzolja le dadának, nagyinak, hanem szépen nevelgeti, és sok időt tölt a lányával. Kibírnám új filmek nélkül is egy kis ideig, ha tudnám, hogy közben boldogan elvan O-val. Vagy ez csak naiv álom? (Sajnos nem úgy ismerjük, hogy elvan a csontos hátsóján akár pár napig is munka nélkül)

Én ebben semmi pozitívumot nem látok, bocs. Ha szereti a feleségét és az nincs ott vele, akkor szívás, hiába van ott a gyerek. Ha nem szereti a csajt, akkor talán jól érezheti magát nélküle de mégis mit csináljon otthon 8 hónapig? Mert annyi idő alatt készül egy sorozat odakint. DT nem fog 8 - 9 hónapot otthon csücsükélni a gyerekkel. Ha pedig nem fog, ki vigyáz majd rá? A gyerek egyik szülőjét sem látja? 110.gif Kibírtunk 6 hónapot DT nélkül, tehát 9-et is kibírunk de az neki is fájt, sajátmaga mondta. Ő nem ezt érdemli az élettől, persze ő is tehet róla, hogy ott tart, ahol. És akkor mi lesz, ha a kisasszony aláír egy évad után még 6ra, és még 6 évig sorozatban kell játszania vagy amíg el nem kaszálják a sorozatot? Évente dolgozzon 3 hónapot, mondjuk 4 évig (ha 4 évad után kaszálják a sorozatot). Nos, nem, nem látok semmi pozitívumot ebben. mellow.gif
2012. március 14. 12:36 #1962
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Idézet (ophely88 @ 2012.03.14. 12:06)
Én ebben semmi pozitívumot nem látok, bocs. Ha szereti a feleségét és az nincs ott vele, akkor szívás, hiába van ott a gyerek. Ha nem szereti a csajt, akkor talán jól érezheti magát nélküle de mégis mit csináljon otthon 8 hónapig? Mert annyi idő alatt készül egy sorozat odakint. DT nem fog 8 - 9 hónapot otthon csücsükélni a gyerekkel. Ha pedig nem fog, ki vigyáz majd rá? A gyerek egyik szülőjét sem látja?  110.gif Kibírtunk 6 hónapot DT nélkül, tehát 9-et is kibírunk de az neki is fájt, sajátmaga mondta. Ő nem ezt érdemli az élettől, persze ő is tehet róla, hogy ott tart, ahol. És akkor mi lesz, ha a kisasszony aláír egy évad után még 6ra, és még 6 évig sorozatban kell játszania vagy amíg el nem kaszálják a sorozatot? Évente dolgozzon 3 hónapot, mondjuk 4 évig (ha 4 évad után kaszálják a sorozatot). Nos, nem, nem látok semmi pozitívumot ebben.  mellow.gif

Harmadszorra futok neki a mondandómnak. Csak annyit akartam írni, hogy nekem ebben annyi pozitívum van, hogy O-val lehet. Vagy próbálom ezt pozitívumként felfogni. Ennyi.
(a többit, hogy hosszabb idő, meg munkamániás meg leírtam az előbb is)

Más, off: az előbb írtam egy hsz-t, de nem tudtam elküldeni, nem tetszett benne vmi a blogmotornak, vagy minek.
szóval annyi lett volna, hogy nem akarom, hogy Gwen hozzámenjen Rhys-hoz, nem tetszik az a pasas. Főleg amikor ordibál a csajjal.
Jó lenne ha legalább 1x összegabalyodna Jack-kel.

Az nem tetszik, hogy sokszor teljesen más a fordítás és a felirat. Ezért is nézem feliratosan. pl. amikor Jack észreveszi Gwen ujján a gyűrűt, előtte mondja Gwennek a felirat szerint, hogy "miattatok" jöttem vissza. szinkronosan meg csak annyit mond, hogy "miattad" jöttem vissza.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. március 14. 12:38 #1963
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2012.03.14. 12:36)
Harmadszorra futok neki a mondandómnak. Csak annyit akartam írni, hogy nekem ebben annyi pozitívum van, hogy O-val lehet. Vagy próbálom ezt pozitívumként felfogni. Ennyi.
(a többit, hogy hosszabb idő, meg munkamániás meg leírtam az előbb is)
Más, off: az előbb írtam egy hsz-t, de nem tudtam elküldeni, nem tetszett benne vmi a blogmotornak, vagy minek.
szóval annyi lett volna, hogy nem akarom, hogy Gwen hozzámenjen Rhys-hoz, nem tetszik az a pasas. Főleg amikor ordibál a csajjal.
[size=-2]Jó lenne ha legalább 1x Gwen összegabalyodna Jack-kel.[/size
Az nem tetszik, hogy sokszor teljesen más a fordítás és a felirat. Ezért is nézem feliratosan. pl. amikor Jack észreveszi Gwen ujján a gyűrűt, előtte mondja Gwennek a felirat szerint, hogy "miattatok" jöttem vissza. szinkronosan meg csak annyit mond, hogy "miattad" jöttem vissza.

Gwen/Jack shipper vagy? biggrin.gif
2012. március 14. 12:48 #1964
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2012.03.14. 12:38)
Gwen/Jack shipper vagy?  biggrin.gif

Aha rohog.gif
Miért nem cukik?
2012. március 14. 12:50 #1965
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2012.03.14. 12:38)
Gwen/Jack shipper vagy?  biggrin.gif

Én Tosh fan vagyok, ipiapacs, csak szólok. rohog.gif
(Tudom, hogy nem nekem szólt a megjegyzés, csak ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy kifejezzem a saját álláspontomat. rohog.gif )
3 felhasználónak tetszik: kericske, ophely88, Sunyi
2012. március 14. 13:05 #1966
kericske
kericske

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.14. 12:50)
(Tudom, hogy nem nekem szólt a megjegyzés, csak ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy kifejezzem a saját álláspontomat. rohog.gif )

Miért? Nekem olyan, nem is tudom milyen. De az biztos, hogy jobban kedvelem mint Rhyst rohog.gif
Mondjuk a két kedvencem Jack és Gwen, mert mind Iantoban és Owenben néha fel lehet fedezni vmi nem jó szó rá, de vmi gonoszságot. Inkább Owenben. Suzie-ról ne is beszéljünk. Anyám, az a nő, már a szeme sem állt jól. brrr
Most ahogy írom, az jutott eszembe, hogy Gwen olyan Jacknek, mint a Doktornak pl Rose (vagy Donna). A lelkiismerete, aki kimondja, ha vmi nem jó, aki hat rá. (A Rose azért jobb, mert ugye is ott is volt Loveisintheair.)
2012. március 14. 13:32 #1967
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2012.03.14. 12:48)
Aha rohog.gif 
Miért nem cukik?

De nagyon. Én végig arra vártam, hogy Jack mikor esik neki Gwennek erre Gwen Owen-nel szűrte össze a levet rohog.gif Rossz ízlése van pasik terén.. rohog.gif Vagy csak az tartja vissza Jacktől, hogy tudatalatt tudja, ki is Jack valójában vagy nem tetszik neki, hogy Jack omniszexuális _nevet.gif rohog.gif

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.14. 12:50)

Itt mindenkinek szívesen hallgatjuk/olvassuk a véleményét smileeee.gif
Énis inkább Tosh párti vagyok, hogy őszinte legyek, Gwen kissé átmegy katonába. Régebben szerettem de ahogyan mindig pattogott a sorozatban hé én valaki vagyok, méghozzá nem is akárki, én vagyok a szuper Gwen, egy kissé idegesítővé vált. Tosh rendben van, teljesen bár ő valamiért mindig kilógott a sorból (ÚGY ÉREZTEM). Jack nála is elsütött egy két poént meg egyszer, akció közben (rajtaütéses) neki nyomta egy kerítésnek vagy mi és akkor néztek egymásra elég szépen de semmi nem lett köztük, egy csókot nem bántam volna közöttük még ha nem is jelentett volna semmit vagy sokat. Okkal volt így megírva a sorozat, kérem szépen. biggrin.gif biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske
2012. március 14. 13:38 #1968
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.03.14. 13:32)
Énis inkább Tosh párti vagyok, hogy őszinte legyek, Gwen kissé átmegy katonába. Régebben szerettem de ahogyan mindig pattogott a sorozatban hé én valaki vagyok, méghozzá nem is akárki, én vagyok a szuper Gwen, egy kissé idegesítővé vált. Tosh rendben van, teljesen bár ő valamiért mindig kilógott a sorból (ÚGY ÉREZTEM). Jack nála is elsütött egy két poént meg egyszer, akció közben (rajtaütéses) neki nyomta egy kerítésnek vagy mi és akkor néztek egymásra elég szépen de semmi nem lett köztük, egy csókot nem bántam volna közöttük még ha nem is jelentett volna semmit vagy sokat. Okkal volt így megírva a sorozat, kérem szépen.  biggrin.gif  biggrin.gif

Igen, pont ezzel a sorból való kilógással nyerte el leginkább a szimpátiámat. Érdekes karakter, visszafogott, de mégis van "súlya". Tipikusan az a karakter, akivel én is tudok azonosulni. smileeee.gif
Jaj igen, a kerítéses jelenet... Magam is hasonlóan vélekedem ezzel kapcsolatban. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, kericske
2012. március 14. 13:45 #1969
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.14. 13:38)
Igen, pont ezért a sorból való kilógással nyerte el leginkább a szimpátiámat. Érdekes karakter, visszafogott, de mégis van "súlya". Tipikusan az a karakter, akivel én is tudok azonosulni. smileeee.gif
Jaj igen, a kerítéses jelenet... Magam is hasonlóan vélekedem ezzel kapcsolatban. rohog.gif

De persze azt sem bántam volna, ha engem nyom neki a kerítésnek rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. március 14. 14:03 #1970
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.03.14. 13:45)
De persze azt sem bántam volna, ha engem nyom neki a kerítésnek rohog.gif

Nagyon huncut itt valaki... rohog.gif
Én nagyon bírom Jacket, meg jófej és tényleg "nem rossz darab", de én nem biztos, hogy ennyire örültem volna, ha engem nyom oda... rohog.gif

Kericske, mi a véleményed 'Jack' hangjáról? Hallottad már énekelni? Bejön a műfaj, amit képvisel?

Tényleg, barátunk jár még mindig szorgosan koncertekre, jut eszembe..? rohog.gif Vagy most nincs szezonja..? laugh.gif
2012. március 14. 14:16 #1971
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.14. 14:03)
Nagyon huncut itt valaki... rohog.gif
Én nagyon bírom Jacket, meg jófej és tényleg "nem rossz darab", de én nem biztos, hogy ennyire örültem volna, ha engem nyom oda... rohog.gif

Helyes skótok bármikor a kerítéshez nyomhatnak rohog.gif Annyi csak a kérdés, hogy mit kapnak vissza. laugh.gif laugh.gif Amúgy pedig egy flörtölésnél többet Jack sem kapott volna, de mivel nem piknikezés közben történt volna, biztosan nem történik más, mint sikongatás vagy erőlködés, hogy engedjen el, mert neki könnyebb dolga van, nem tud meghalni, de én igen. rohog.gif Jack karaktere jól néz ki, de amúgy nem vonz nagyon, hogy őszinte legyek, talán mert fűvel fával csinálja/csinálná, kissé pökhendi, komolytalan komoly helyzetekben, nem alszik, nem eszik eleget és mindene a munkája. Ilyen pasi nem kellene. Jack még heteroként sem kellene, ahogyan John sem. Lehetne hetero, az is hidegen hagyna. mellow.gif

My dear PERV sis, ha szerinted ez huncut, akkor még nem hallottad Bessiet Johnról beszélni. rohog.gif Nálam csak talán flörtölés lett volna, talán nem, nála pedig ... huhu, emlékszem ám miket írt a kisasszony _nevet.gif _nevet.gif Hiába no, hogy egyikünk sem gondolta komolyan, csak hülyülünk, egy kis perv humor belefér a topikba rohog.gif

Meg sem kérdezem, hogy te melyik DW karakterrel flörtölnél szívesen, ha lenne rá lehetőséged ... 9? biggrin.gif

Apropó, topik. Nemsokára betelik a mostani. Ki nyit újat? biggrin.gif rohog.gif
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.14. 14:03)
Tényleg, barátunk jár még mindig szorgosan koncertekre, jut eszembe..? rohog.gif Vagy most nincs szezonja..? laugh.gif

Koncert? Nem alszik, nem eszik, nincs ideje koncertezni. Munka után nyakán lóg 2 gyerek, no time for concerts.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. március 14. 14:38 #1972
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.03.14. 14:16)
Meg sem kérdezem, hogy te melyik DW karakterrel flörtölnél szívesen, ha lenne rá lehetőséged ... 9? biggrin.gif 
Apropó, topik. Nemsokára betelik a mostani. Ki nyit újat?  biggrin.gif  rohog.gif 
Koncert? Nem alszik, nem eszik, nincs ideje koncertezni. Munka után nyakán lóg 2 gyerek, no time for concerts.

Hmm, hogy kivel..? A meglátásaid jók, igen, 9-et mondanám. Meg 10-et is, de ha csak egyet lehet mondani, akkor nyilván 9. Rá legalább úgysem fáj olyan sok ember foga, kisebb a konkurencia... rohog.gif
2012. március 14. 14:42 #1973
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.14. 14:38)
Hmm, hogy kivel..? A meglátásaid jók, igen, 9-et mondanám. Meg 10-et is, de ha csak egyet lehet mondani, akkor nyilván 9. Rá legalább úgysem fáj olyan sok ember foga, kisebb a konkurencia... rohog.gif

Tudtam, tudtam. Mondjuk a DW-ban nincs sok helyes pasi, tehát kör leszűkítve. Matt nem gyere, ahogyan Arthur sem jön be nálad gondolom, maradt John, Simm, Noel és a többi egy két vendégszereplős színészek, mintpl Harry Lloyd, aki egyébként a DW-ban nem tetszett, nagyon weirdo kinézete volt, de rájátszott, nem is kicsit, amúgy helyes gyerek, nádzson megdobogtatja a szívemet rohog.gif Nos, új téma a DT topikban. Ki kivel flörtölne a DW-ból? (Dokikat nem lehet mondani rohog.gif )
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske
2012. március 14. 14:53 #1974
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.03.14. 14:42)
Tudtam, tudtam. Mondjuk a DW-ban nincs sok helyes pasi, tehát kör leszűkítve. Matt nem gyere, ahogyan Arthur sem jön be nálad gondolom, maradt John, Simm, Noel és a többi egy két vendégszereplős színészek, mintpl Harry Lloyd, aki egyébként a DW-ban nem tetszett, nagyon weirdo kinézete volt, de rájátszott, nem is kicsit, amúgy helyes gyerek, nádzson megdobogtatja a szívemet  rohog.gif Nos, új téma a DT topikban. Ki kivel flörtölne a DW-ból? (Dokikat nem lehet mondani  rohog.gif )

Hú, ha nem lehet Dokit mondani, akkor..? Megfogtál. Ebben az esetben mégis John Barrowmant mondok. rohog.gif Vagy játszik a kérdésben Nicholas Briggs is..? blush.gif Kicsit gyerebe nekem a bácsi, csak azért mondom... _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, kericske, ria21
2012. március 14. 14:53 #1975
kericske
kericske

Még nem hallottam énekelni, de este pótolom biggrin.gif A beszédhangja nagyon jó.

DW-ből nehéz kérdés: ha a Dokik kilőve, akkor Jack, vagy 10.2 mert ő nem is annyira Doki. Mást nem is nagyon lehet mondani.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, ria21
2012. március 14. 15:10 #1976
kericske
kericske

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.14. 14:53)
Hú, ha nem lehet Dokit mondani, akkor..? Megfogtál. Ebben az esetben mégis John Barrowmant mondok. rohog.gif Vagy játszik a kérdésben Nicholas Briggs is..? blush.gif Kicsit gyerebe nekem a bácsi, csak azért mondom... _nevet.gif

Így név alapján nem tudtam kicsoda. biggrin.gif
(nagyon off: de akkor már ha itt tartunk Jeffrey Holland, de csak az egyenruhájában blush.gif )
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, ophely88
2012. március 14. 15:14 #1977
ophely88
ophely88
time lady

http://ianwylie.files.wordpress.com/2009/12/whoend2300.jpg

http://www.wearysloth.com/Gallery/ActorsD/tve27030-20050514-1628.gif

http://images.wikia.com/tardis/images/4/42/Andrew_Daleks_in_Manhattan.jpg

Egyik sem? rohog.gif

Nálam Andrew Garfield a nyerő és a karaktere rohog.gif

http://images.wikia.com/tardis/images/4/42/Andrew_Daleks_in_Manhattan.jpg
2012. március 14. 15:34 #1978
kericske
kericske

nem, sorry, nem tudok elvonatkoztatni a szereptől, gonosz, öregecske, fiatal smileeee.gif
2012. március 14. 19:19 #1979
ria21
ria21
visszatérő vendég

StátuszAnyának lenni a legcsodálatosabb dolog a világon!
Hozzászólás: 128
Csatolások: 37
Azonosító: 110305
én is beszállok a kivel flörtölnél témába:)ha már nem lehet Doctort választani akkor Jhon Barrowman és Noel Clarke smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2012. március 14. 20:46 #1980
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (ria21 @ 2012.03.14. 19:19)
én is beszállok a kivel flörtölnél témába:)ha már nem lehet Doctort választani akkor Jhon Barrowman és Noel Clarke smileeee.gif

Jó az avid biggrin.gif

Tud itt valaki valamit a Minor Character epizódról? Írni kellene róla valamit cikknek ..
100 oldal 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok