Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.13. 08:03)
Erre a sztorira nem emlékszem, elmeséled?

Nem tudom, szerintem én nem haragudtam volna 9-re...
Ugyehogyugye?

Kiválogattam a legaranyosabbakat és elhoztam nektek. Mert megérdemeljük.
Oké, sejtettem, hogy nincs dedikálás, pedig azért jó dolog az. Mondjuk most speciel nem, mert háborognék, hogy már megint akkor van esemény, amikor itthon vagyok... Ha megyek, akkor nekem csak Patiszonok jutnak, azok meg nem érdekelnek egy fikarsznyit sem...
2 darab ilyen kis férőhelyes mozi??!

Hát nem semmi... Azért szívtak szegénykék, mint a torkosborz... Duplán is... Egyrészt ugye sokan lemaradtak róla, a másik fele meg nem volt elégedett az alkotással. Amin mondjuk én sem lepődök meg. Tényleg irtózatosan kár ezért a filmért, annyira jót lehetett volna kihozni belőle, de nem sikerült.
Mondjuk az amcsikat azért annyira nem kell sajnálni, amerikaiul beszélnek, szóval simán meg tudják rendelni Amazonról vagy E-bayről a DVD-t és nyelvi nehézségeik nem igazán támadnak majd. Vagy hát... Részletkérdés.
Az úgy volt, hogy néztem a Született Feleségeket, benne Johnnal
(

) és aznap azt álmodtam, hogy 9 az ablakomon kopogtatottt, hogy én vagyok a kiválasztott, talán meghalok vele talán nem de legalább gondolkodjak el rajta

Én pedig gondolkodás nélkül otthagytam a házamat. Meglátta a DT Doktor autogramjaimat és mondta, hogy 'szépen tudok írni'

, bementünk a TARDIS-ba és el akarta magyarázni a dolgokat de rávágtam, hogy felesleges, mert tudok mindent. Pár száv évvel messzebb repítettem a TARDIS-t mint kellett volna és egyszer csak beszakadt a TARDIS tető, Jack mászott be rajta. Micsoda szentségtörés kérem szépen. Odáig vagyok a rossz fiúkért és 'csak' Jacket kaptam

Núyjtotta a kezét, bemutatkozott, szemöldököt emelt és jött a Jack vagyok kezdetű szöveggel. Láttam, hogy élőben szebb, mint képernyőn és vigyorogtam rá vissza mint borjú az újkapura. Volt flört meg mosolygás, pont megfogta a derekam és maga felé húzott és bejött a képbe 9, mozgatta a kezével a füleit, hogy hallam ám, miről beszéltek. Én abbahagytam mert 9 összefont karral morgolódott, hogy a regenerációja után letesz és soha többé nem mehetek vele. Abból nem eszel, gondoltam magamban.

Leálltunk a flörtöléssel, mérges voltam de tudtam, hogy 'megéri' visszafognom magamat. Egyszer csak regenerálódott, sírtunk Jackkel és ott termet 10, vele is flörtöltem de azt meg Jack nem hagyta. Meguntam hogy nekem semmit sem lehet, amit szeretnék, ezért magukra hagytam őket. Elmentem a TARDIS medencéjéhez és úsztam benne (nem tudok úszni). Ennyi. Mérges voltam 9re, meg Jackre is. Utána elhaladtam az 5-ös folyosó mellett, gyanúsan zselézett hajjal jöttek ki onnan, amit nem tudtam hová tenni, belestem a szobába és láttam, hogy a hajukat fésülték meg zselézték. Az, hogy nem flörtölhettem egyikőjükkel sem, még csak csak, de hogy ez is, alaposan kihúzta nálam a gyufát. Ott pattogtam 10-nek a flörtölés előtt, hogy milyen jól néz ki és engedje meg a hajbartúrást vagy zselézést. Megelégeltem a dolgot, mérges lettem és felébredtem. There.
Nem kell az amcsikat félteni persze, viszont egy kicsit őket is meg tudom érteni. A mozi mindenhol mozi, széles vászon és voltak akik szabadnapot vettek ki, mert 4 óra volt az út oda és 4 vissza. Ez szívás. Nem a világvége szóval nem kell őket nagyon sajnálni de ez a 128 férfőhely 2 időpontra .. na ez szívás
DT a múlt héten a True Love promóval volt elfoglalva. Na ez sem lesz sok promóció, ha csak egy napot vett igénybe a press. Két rádióinterjúnk van ez ügyben és egy újabb audió, egy 10 részes bed time stories. Negyed óra/alkalom, angol akcentussal. Mamma mia. Elkészült a Minor Character és most vágják. Még mindig nem tudom elhinni, DT és Emma Thompson, együtt.
Láttuk a The One Showt, amiben barátunk egy papagájnak gügyög?

Szexi volt, mint általában, hajjal nem voltam megelégedve de a semminél jobb.
'These cookies from hell'
Én a napos időt szeretem, mikor nincs se meleg, se hideg, nem esik és nem fúj. Legyen 28 fok, süssön a nap de ne legyen meleg. Most egyébként hideg szél fúj odakint