Starity

David Tennant 5

100 oldal 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. március 13. 11:09 #1941
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.13. 08:05)
Mit értesz sz*r idő alatt? Borult eget, kis szelet?
Nálunk is ilyen van, borult ég, picike szelecske, de amúgy kellemes a hőérzetem. Nekem nem sz*r, én ezt szeretem. Londonban az esetek egy jelentős részében ilyen időjárás szokott fogadni és már csak ezért sem nyilatkozom róla negatívan. Sőt, örülök is valamennyire ennek, mert egy picit olyan, mintha most is kint lennék. rohog.gif Mindenben meg kell találni a jót... rolleyes.gif

Itt nagyon szepen sut a nap, szep feher felhok vannak es 22 fok az otodik emeleti homeronkon. cool.gif meghajolo.gif thumbsup.gif biggrin.gif
Nezni szoktam az idojarasjelentest a tv2on es Londonban tok jo ido van mostanaban 16- 20 fokok thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. március 13. 11:36 #1942
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Sunyi @ 2012.03.13. 11:09)
Itt nagyon szepen sut a nap, szep feher felhok vannak es 22 fok az otodik emeleti homeronkon. cool.gif  meghajolo.gif  thumbsup.gif  biggrin.gif 
Nezni szoktam az idojarasjelentest a tv2on es Londonban tok jo ido van mostanaban 16- 20 fokok thumbsup.gif

Igen. De sokszor mellé társul a borult ég is. Bár tény, hogy volt olyan eset, nem is egyszer, mikor 7 ágra sütött a nap. biggrin.gif A szüleim nem akarják elhinni, hogy ott sokkal jobb idő van, mint itt. A tél és az ősz viszonylag enyhe, ahogyan a nyár is. A tavasz pont olyan kis kellemes. Novemberben emlékszem, nem akart elengedni nagy télikabát nélkül, de persze nem vittem magammal. Még lerohadt volna rólam... rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2012. március 13. 12:08 #1943
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Ma már itt is jó idő van, de a sz*r időt vasárnapra írtam smileeee.gif

Én jobban szeretem ha szépen süt a nap, nyitva az ablak, de azért némelyik viharnak is megvan a varázsa (tudom, hogy nem viharról írtál Sally)Az erkélyünkről gyönyörű kilátás van, a Bükk, a diósgyőri vár (jó mondjuk a gyár előtt ott a volt digép)de akkor is szép a kilátás. sokszor nyáron csak kint állunk az erkélyen és nézzük este, hogy a hegyek felett villámlik, hangja nincs, csak a villámok, teljesen bevilágítják a tájat. Nagyon szép.Illetve amikor jön egy vihar és csak azt látod, hogy a sötétség elborítja a fél várost. nagyon jó.
2012. március 13. 13:03 #1944
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.13. 08:03)
Erre a sztorira nem emlékszem, elmeséled? rohog.gif Nem tudom, szerintem én nem haragudtam volna 9-re... rohog.gif 
Ugyehogyugye? biggrin.gif Kiválogattam a legaranyosabbakat és elhoztam nektek. Mert megérdemeljük. rohog.gif
Oké, sejtettem, hogy nincs dedikálás, pedig azért jó dolog az. Mondjuk most speciel nem, mert háborognék, hogy már megint akkor van esemény, amikor itthon vagyok... Ha megyek, akkor nekem csak Patiszonok jutnak, azok meg nem érdekelnek egy fikarsznyit sem... mellow.gif
2 darab ilyen kis férőhelyes mozi??! ohmy.gif Hát nem semmi... Azért szívtak szegénykék, mint a torkosborz... Duplán is... Egyrészt ugye sokan lemaradtak róla, a másik fele meg nem volt elégedett az alkotással. Amin mondjuk én sem lepődök meg. Tényleg irtózatosan kár ezért a filmért, annyira jót lehetett volna kihozni belőle, de nem sikerült. sad.gif
Mondjuk az amcsikat azért annyira nem kell sajnálni, amerikaiul beszélnek, szóval simán meg tudják rendelni Amazonról vagy E-bayről a DVD-t és nyelvi nehézségeik nem igazán támadnak majd. Vagy hát... Részletkérdés.

Az úgy volt, hogy néztem a Született Feleségeket, benne Johnnal rohog.gif

(http://i522.photobucket.com/albums/w341/alba8613/ycgtgjpg.gif rohog.gif rohog.gif rohog.gif ) és aznap azt álmodtam, hogy 9 az ablakomon kopogtatottt, hogy én vagyok a kiválasztott, talán meghalok vele talán nem de legalább gondolkodjak el rajta rohog.gif Én pedig gondolkodás nélkül otthagytam a házamat. Meglátta a DT Doktor autogramjaimat és mondta, hogy 'szépen tudok írni' rohog.gif, bementünk a TARDIS-ba és el akarta magyarázni a dolgokat de rávágtam, hogy felesleges, mert tudok mindent. Pár száv évvel messzebb repítettem a TARDIS-t mint kellett volna és egyszer csak beszakadt a TARDIS tető, Jack mászott be rajta. Micsoda szentségtörés kérem szépen. Odáig vagyok a rossz fiúkért és 'csak' Jacket kaptam biggrin.gif Núyjtotta a kezét, bemutatkozott, szemöldököt emelt és jött a Jack vagyok kezdetű szöveggel. Láttam, hogy élőben szebb, mint képernyőn és vigyorogtam rá vissza mint borjú az újkapura. Volt flört meg mosolygás, pont megfogta a derekam és maga felé húzott és bejött a képbe 9, mozgatta a kezével a füleit, hogy hallam ám, miről beszéltek. Én abbahagytam mert 9 összefont karral morgolódott, hogy a regenerációja után letesz és soha többé nem mehetek vele. Abból nem eszel, gondoltam magamban. rohog.gif Leálltunk a flörtöléssel, mérges voltam de tudtam, hogy 'megéri' visszafognom magamat. Egyszer csak regenerálódott, sírtunk Jackkel és ott termet 10, vele is flörtöltem de azt meg Jack nem hagyta. Meguntam hogy nekem semmit sem lehet, amit szeretnék, ezért magukra hagytam őket. Elmentem a TARDIS medencéjéhez és úsztam benne (nem tudok úszni). Ennyi. Mérges voltam 9re, meg Jackre is. Utána elhaladtam az 5-ös folyosó mellett, gyanúsan zselézett hajjal jöttek ki onnan, amit nem tudtam hová tenni, belestem a szobába és láttam, hogy a hajukat fésülték meg zselézték. Az, hogy nem flörtölhettem egyikőjükkel sem, még csak csak, de hogy ez is, alaposan kihúzta nálam a gyufát. Ott pattogtam 10-nek a flörtölés előtt, hogy milyen jól néz ki és engedje meg a hajbartúrást vagy zselézést. Megelégeltem a dolgot, mérges lettem és felébredtem. There. rohog.gif

Nem kell az amcsikat félteni persze, viszont egy kicsit őket is meg tudom érteni. A mozi mindenhol mozi, széles vászon és voltak akik szabadnapot vettek ki, mert 4 óra volt az út oda és 4 vissza. Ez szívás. Nem a világvége szóval nem kell őket nagyon sajnálni de ez a 128 férfőhely 2 időpontra .. na ez szívás 110.gif

DT a múlt héten a True Love promóval volt elfoglalva. Na ez sem lesz sok promóció, ha csak egy napot vett igénybe a press. Két rádióinterjúnk van ez ügyben és egy újabb audió, egy 10 részes bed time stories. Negyed óra/alkalom, angol akcentussal. Mamma mia. Elkészült a Minor Character és most vágják. Még mindig nem tudom elhinni, DT és Emma Thompson, együtt. laugh.gif laugh.gif laugh.gif

http://i638.photobucket.com/albums/uu108/kandywho/Pirates%20Band%20of%20Misfits/TheOneShow/DTandParrot.gif

Láttuk a The One Showt, amiben barátunk egy papagájnak gügyög? rohog.gif Szexi volt, mint általában, hajjal nem voltam megelégedve de a semminél jobb. rohog.gif

http://30.media.tumblr.com/tumblr_m0mwisUfWO1qdghnpo3_500.png

'These cookies from hell' rohog.gif

Én a napos időt szeretem, mikor nincs se meleg, se hideg, nem esik és nem fúj. Legyen 28 fok, süssön a nap de ne legyen meleg. Most egyébként hideg szél fúj odakint dry.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske, Sunyi
2012. március 13. 13:36 #1945
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

LOOOL! laugh.gif
Sis, nem semmi álmaid vannak, komolyan! rohog.gif Magam is szívesen álmodnék hasonlót, de hát én már annak is örülök, ha egyáltalán tudok jól aludni... 110.gif
Hmm, nem kispályáztál, mindenkivel kellett egy kis flört... rohog.gif

Sajnos nem láttam a műsort, de majd belenézek, ezt hanggal is látnom kell... Barátunk tud papagájul is, wow. rohog.gif És most eszembe jutott Captain (Lady Levender madara. _nevet.gif ).
Nekem tetszik a buksija, turkálnék én így is... Nem lenne abban hiba... rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: kericske, Sunyi
2012. március 13. 13:51 #1946
kericske
kericske

thumbsup.gif Nagyon jó kis álom!
Kettesben hagytad Jacket és 10-est?? ohmy.gif

Mostanság korán kelek, így hajnalban TW-t néztem. (Ha egyszer rákapok az izére) Szóval tetszik az áthallás a DW-re, amit ma néztem, pl. nem tudom a címét, de Tosh és Jack 1941-ben ragadt, szóval a ház ajtaját ott volt egy Vote Saxon plakát. Nagyon jó! rohog.gif
Ja, és nem is tudtam, hogy Jack "csak lopta" a nevét!
holnap hajnalban megnézem az évadzárót! Már alig várom. Különben Owen, hogy tud "beszélni" a zsizsikekkel?

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lrh81lhVZX1qc3759o2_500.gif
angol? mellow.gif
2012. március 13. 13:56 #1947
kericske
kericske

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.13. 13:36)
LOOOL! laugh.gif
Sis, nem semmi álmaid vannak, komolyan! rohog.gif Magam is szívesen álmodnék hasonlót, de hát én már annak is örülök, ha egyáltalán tudok jól aludni... 110.gif
Sajnos nem láttam a műsort, de majd belenézek, ezt hanggal is látnom kell... Barátunk tud papagájul is, wow. rohog.gif És most eszembe jutott Captain (Lady Levender madara. _nevet.gif ).
Nekem tetszik a buksija, turkálnék én így is... Nem lenne abban hiba... rohog.gif

bizony, én sem látok semmi kivetnivalót ebben a hajban rohog.gif blush.gif

upsz:
szombat este viasaton:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lpjcqo7Rvk1qhafs6o1_500.jpg
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Sunyi, Sally Sparrow
2012. március 13. 14:17 #1948
ophely88
ophely88
time lady

LOOOL! laugh.gif

Tudom Sally sad.gif

Nos, ez vagyok én. Annyi rémálmom volt eddig, mint két depressziós embernek össz vissz, tehát kiérdemlem, hogy jót vagy vicceset álmodjak. laugh.gif Jó kisjány vagyok én, álmomban azzal flörtölök akivel akarok, a való életben nem szabad. rohog.gif

Beszélt arról is, hogy kisebb korában Pókembereset játszott és emlékszik erre a mozdulatra:

http://media.sfx.co.uk/files/2012/03/tennant-spider-man-spurious-110312-1.jpg

(Gyűrű és rózsaszín csíkos zokni alert rohog.gif )
Most lestem nagyot, a műsorban nem látszik a gyűrű. Nem értem én ezt az embert. Talán azért viseli a nép előtt, mert fél, hogyha nem hordja, abból is címlap lenne és megint arról szólna, hogy már nicsenek együtt. Nem tudom. wtf.gif

Idézet (kericske @ 2012.03.13. 13:51)
thumbsup.gif Nagyon jó kis álom!
Kettesben hagytad Jacket és 10-est?? ohmy.gif 
Mostanság korán kelek, így hajnalban TW-t néztem. (Ha egyszer rákapok az izére) Szóval tetszik az áthallás a DW-re, amit ma néztem, pl. nem tudom a címét, de Tosh és Jack 1941-ben ragadt, szóval a ház ajtaját ott volt egy Vote Saxon plakát. Nagyon jó! rohog.gif 
Ja, és nem is tudtam, hogy Jack "csak lopta" a nevét!
holnap hajnalban megnézem az évadzárót! Már alig várom. Különben Owen, hogy tud "beszélni" a zsizsikekkel?
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lrh81lhVZX1qc3759o2_500.gif
angol? mellow.gif

Köszönöm! rohog.gif
Utólag eszembe jutott, hogy nem kellett volna őket együtt hagyni. Ki tudja, hogy mik történtek a zselézés előtt vagy után _nevet.gif _nevet.gif

Owen félig halott, ezért tud beszélni velük. Örülök ha tetszik a TW, jó sorozat a harmadik évadig, a negyedik az már amcsi segítséggel készült és be if fuccsolt, mert a Starz elengedni nem akarja a projektet de tovább sem akarja vinni. RTD partnerének agyrákja van, azzal foglalkozik inkább, Eve színházozik, John pedig egy ABC pilothoz csatlakozik majd. A TW-nak annyi, a negyedik évaddal szerintem örökre vége. Egy normális befejezése nem lesz a sorozatnak. mellow.gif

Davem yummy yummy rohog.gif

http://30.media.tumblr.com/tumblr_m0ebsagu871qacqyoo1_500.jpg
3 felhasználónak tetszik: kericske, Sunyi, Sally Sparrow
2012. március 13. 14:26 #1949
kericske
kericske

Félig halott??? ohmy.gif Hűha, muszáj belehúznom a nézésébe. Ez mikor derül ki, később ugye? Nem hiszem, hogy itt az első évadban lemaradtam róla, vagy igen?
Elég furi csapatot szedett össze maga köré Jack! Mindenkinek van vmi defektje. tiszta izgi!

Jók amúgy az álmok, egyszer azt álmodtam, de talán le is írtam, hogy dedikálást tartott, és ott álltam előtte.smileeee.gifmármint David rohog.gif
2012. március 13. 14:47 #1950
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2012.03.13. 14:26)
Félig halott??? ohmy.gif Hűha, muszáj belehúznom a nézésébe. Ez mikor derül ki, később ugye? Nem hiszem, hogy itt az első évadban lemaradtam róla, vagy igen?
Elég furi csapatot szedett össze maga köré Jack! Mindenkinek van vmi defektje. tiszta izgi!
Jók amúgy az álmok, egyszer azt álmodtam, de talán le is írtam, hogy dedikálást tartott, és ott álltam előtte.smileeee.gifmármint David rohog.gif

Igen, de válaszokat csak a második évadban kapsz. Van egy jó rész, az a címe hogy Something borrowed, a második évadban, az vicces lett nagyon biggrin.gif

A negyedik évadban (amcsi verziós) van mellette néhány aszfalt seprő meg nyomozó mellow.gif Az amcsik politikai thrillert akartak a sorozatból. rolleyes.gif

David ma promótál a Minor Characterhez, a londoni Soho-ban és baracksárga nadrág van rajta. JÁJ nekem ohmy.gif blink.gif omg.gif fear.gif 110.gif 110.gif 110.gif 110.gif 110.gif
3 felhasználónak tetszik: kericske, Sally Sparrow, Sunyi
2012. március 13. 15:08 #1951
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2012.03.13. 14:47)
Igen, de válaszokat csak a második évadban kapsz. Van egy jó rész, az a címe hogy Something borrowed, a második évadban, az vicces lett nagyon biggrin.gif
A negyedik évadban (amcsi verziós) van mellette néhány aszfalt seprő meg nyomozó  mellow.gif Az amcsik politikai thrillert akartak a sorozatból.  rolleyes.gif 
David ma promótál a Minor Characterhez, a londoni Soho-ban és baracksárga nadrág van rajta. JÁJ nekem  ohmy.gif  blink.gif omg.gif fear.gif 110.gif  110.gif  110.gif  110.gif  110.gif

ohmy.gif Piszkosul fáj a fejem, de már órák óta, de pár hasgatást megérne, ha látnám a baracksárga gatyáját rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sunyi
2012. március 13. 16:06 #1952
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2012.03.13. 15:08)
ohmy.gif Piszkosul fáj a fejem, de már órák óta, de pár hasgatást megérne, ha látnám a baracksárga gatyáját rohog.gif

Nem igaz, nem igaz. Nincs ennek az embernek a szobájában tükör? Most úgy őszintén, ha be is megy egy nevesebb ruha boltban, rátrukmálnának barack színű gatyát? Nem hinném. Múltkor arról volt szó, hogy Tesco-ból öltözködik (Cherokee és társai), de könyörgöm, a Tescoban sincsenek férfiknak barack színű gatyák. Vagy Londonban igen? Istenem. Istenem. David. dry.gif Akkor inkább ne költené a pénzt szójatejre (az amúgyis káros a szervezetre), vegyen sima tejet és a különbözetből vegyen magának farmerokat. Mindegy, hogy sötét vagy világos, övvel vagy öv nélkül csak vegyen már valamit könyörgöm omg.gif Profilképet akarok cserélni úgyhogy ajánlom neki MELEGEN, hogy öltözzön fel rendesen és zselézze fel a haját Istenesre a március 22-ei Pirates UK premierre dry.gif
2 felhasználónak tetszik: kericske, Sally Sparrow
2012. március 13. 16:53 #1953
ophely88
ophely88
time lady

OFF David Beckham amerikai akcentust fejleszt. WOWZERS! _nevet.gif Ezzel van teli most a fórum ON

Nos, Bravehert TV show is in da progress. Az Eleventh Hour (DW) írója készíti el a projektet, jelentette be a Scotlandtelevision, amit az HBO Game of Thrones és a Starz Spartacus-ához hasonlítanak. Ismerünk egy olyan skót színészt akit szívesen látnánk ebben a sorozatban, skóciai helyszínen, mondjuk 3 - 4 évadon keresztül? rohog.gif biggrin.gif

Én igen biggrin.gif

Gerard Butler rohog.gif

*kidding*

Persze, hogy

Ewan McGregor rohog.gif _nevet.gif

De szép is lenne, egy sorozat, Ewannel és DT-vel a főszerepben. *-*

http://media.tumblr.com/tumblr_m062c3f55B1r7jkha.gif
1 felhasználónak tetszik: kericske
2012. március 13. 20:01 #1954
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.03.13. 16:53)
Nos, Bravehert TV show is in da progress. Az Eleventh Hour (DW) írója készíti el a projektet, jelentette be a Scotlandtelevision, amit az HBO Game of Thrones és a Starz Spartacus-ához hasonlítanak. Ismerünk egy olyan skót színészt akit szívesen látnánk ebben a sorozatban, skóciai helyszínen, mondjuk 3 - 4 évadon keresztül?  rohog.gif  biggrin.gif
Én igen  biggrin.gif 
Gerard Butler  rohog.gif 
*kidding*
Persze, hogy
Ewan McGregor  rohog.gif  _nevet.gif 
De szép is lenne, egy sorozat, Ewannel és DT-vel a főszerepben. *-*
http://media.tumblr.com/tumblr_m062c3f55B1r7jkha.gif

Úgy érted a Mel Gibson által egyszer már eljátszott Wallace sztori..? ohmy.gif
Gerard Butler viccnek is rossz, ne már... laugh.gif Ő csak egyetlen egy filmjében tetszett eddig, mind színészileg, mind külsőre és az a Dracula 2000... A többi felejtős... rohog.gif
Ewan már határozottan jobban hangzik. biggrin.gif
2012. március 13. 20:06 #1955
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.13. 20:01)
Úgy érted a Mel Gibson által egyszer már eljátszott Wallace sztori..? ohmy.gif
Gerard Butler viccnek is rossz, ne már... laugh.gif Ő csak egyetlen egy filmjében tetszett eddig, mind színészileg, mind külsőre és az a Dracula 2000... A többi felejtős... rohog.gif
Ewan már határozottan jobban hangzik. biggrin.gif

Szerintem jó volt a Rock'n'Rolla című filmben is smileeee.gif

Igen, az a Wallace sztori. Én már összeszedtem egy képzeletbeli stábot OF COURSE rohog.gif , Ewan McGregor, Dougray Scott és Laura Fraser rohog.gif

A Rédió Tájmsz szerint a True Love Áprilisban kerül bemutatásra, ahogyan a Minor Characters is, a Sky Artson, amiről még mindig nem tudom, hogy jutunk majd hozzá dry.gif
2012. március 13. 20:13 #1956
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.03.13. 20:06)
Szerintem jó volt a Rock'n'Rolla című filmben is  smileeee.gif 
Igen, az a Wallace sztori. Én már összeszedtem egy képzeletbeli stábot OF COURSE  rohog.gif , Ewan McGregor, Dougray Scott és Laura Fraser  rohog.gif 
A Rédió Tájmsz szerint a True Love Áprilisban kerül bemutatásra, ahogyan a Minor Characters is, a Sky Artson, amiről még mindig nem tudom, hogy jutunk majd hozzá  dry.gif

És ki lenne benne Wallace? Ewan? Davidet valahogy nem tudom elképzelni ebben a szerepben... rohog.gif
A Rock'n'Rolla filmet még nem láttam, de majd meglesem. biggrin.gif
Boxra nem teszik fel? Irigyek lesznek, mint a MAAN-nal kapcsolatban..? blink.gif
2012. március 13. 20:35 #1957
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.13. 20:13)
És ki lenne benne Wallace? Ewan? Davidet valahogy nem tudom elképzelni ebben a szerepben... rohog.gif
A Rock'n'Rolla filmet még nem láttam, de majd meglesem. biggrin.gif
Boxra nem teszik fel? Irigyek lesznek, mint a MAAN-nal kapcsolatban..? blink.gif

Dougray Scottot szántam Wallace-nek. rohog.gif Davidnek semmi keresnivalója ebben a projektben és nem is jutna el a célig, ha engem kérdeztek. Nem megfelelő az alkata és aki allergiás a lovakra az felejtse el az ilyen filmeket. rolleyes.gif Ez nem DW vagy Casanova, hogy van pár lovas jelenete és akkor addig trüszköl, míg veszik a jelenetet vagy a ló helyett valami vason ül amiből később ló lesz. Nem tudom mekkora lesz az érdeklődés a sorozat iránt de ettől függ minden. Jövő hónapban tervezik eladni a jogokat a különböző cégeknek, akik segítenek nekik elkészíteni a filmet, forgalmazás, terjesztés stb. Eddig egyetlen kisebb amerikai céget látok a produkció IMDB lapján felsorolva ami viszont nem zavar sok vizet. Eddig két meg nem jelent filmjük van, tehát ezzel nem lesz baj. Attól félek, hogy felajánlják a jogokat máshová is és Amerika csapni fog rá. Én amúgy Sky sorozatként tudom elképzelni, más csatorna nem tudja kinyögni a produkciónak az árát. A baj ott lesz, ha szemet vet a projektre az HBO vagy a Starz, mert akkor majd hozzák a saját embereiket és megint amcsik játszanak majd skótokat omg.gif Egy kis amerikai befolyás kell, szükséges manapság, de nem mindegy, hogy melyik csatorna veszi meg a jogokat. Általam említett kettő még csak hagyján, még el is menne de ha megveszi az NBC 110.gif akkor szívtunk. Ismételten Amerika ellenesnek tűnök, tudom, de egyszerűen belegondolni is fáj, hogy a Starz mit művelt a Torchwooddal is, nem és nem. Hogy aztán úgy járjunk, mint a TW-nál, hogy külön vágták meg a részeket, nem egy időbent ment két azonos rész stb fear.gif Ne kooperáljunk ha nem muszáj. Inkább szorítsanak vissza a keretből vagy legyen rövidebb a sorozat rolleyes.gif Ha egy nagy amerikai támogatója lesz a projektnek, akkor szerintem David kilőve, ellenkező esetben egy cameot el tudok képzelni de semmi több. 110.gif És ezt nem csak azért mondom, mert allergiás a lovakra bár ez is hátrány lehet. Kardozni tanult de úgy még nem tudja forgatni, mint Sean Bean vagy Jason Isaacs. Nem állhat meg a forgatás közepén, hogy bocsi gyerekek de folyik az orrom, teli a szemem könnyekkel vagy prüszköl napokon keresztül, lovak közelében pedig kiütések is jönnek rajta. Nem állhat le a jelenet közepén azzal, hogy bocs, elejtettem a kardot, immáron negyedszerre, mert az még amerikai szemnek is szemet szúrna, ha egy DT féle sovány csóka legyűr egy 3, szekrény nagyságú paripás embert, karddal vagy anélkül.

Cameo szerepet neki, én azt mondom rohog.gif Legyen valami részeg turista, akit fogságba ejtenek vagy készítsen zászlókat rohog.gif, áruljon nyilakat meg vesszőből font kosarakat mit bánom én _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif

GM Sky Arts filmje sem került fel a boxra. Sky Artsra nagyon kevés embernek futja. Remélhetőleg lesz kivétel David esetében. Amúgy tudjátok, hogy a karácsonyi ajándékotok Ophelytől még mindig available? rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske
2012. március 14. 06:34 #1958
kericske
kericske

available bizony! biggrin.gif

off : hűha TW 2. évad 1. rész! "és igent mondtál? hát más nem kért meg!" aztabüdösmindenit!love is in the air 1000%-ig!
Hétvégén már tudom mit fogok nézni! függővé váltam!
2012. március 14. 08:20 #1959
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2012.03.14. 06:34)
available bizony! biggrin.gif 

És láttad is már? biggrin.gif

Time ladiez and time boyz! Este olyat olvastam twitteren, hogy azt hittem lefordulok a székről. Sajnos páran rejtik a tweetjeiket de vannak akik nem foglalkoznak azzal, hogy mi látszódik a jónép felé biggrin.gif Nos, úgy vettem ki a szavaikból, tehát nem biztos, hogy jól értelmezem, hogy GM készül betörni az amerikai sorozatiparba. ohmy.gif David tegnap elvitte a gyerekeket valahová kirándulni, és sejtésem szerint GM útban volt/lesz Amerikába. Mint mondtam, csak 140 karakteres szövegekből tudom összeolvasni az irkálmányokat és nekem ez jött le de Isten látja lelkem, nem sírnék ha nem lenne igaz. Ha ez tényleg így van, az NAGYON NAGY probléma. Nincs semmi közünk a magánéletükhöz, de belegondolni is szörnyű, O szemszögéből, hogy az anyja hosszú ideig nincs ott vele. Van ember, aki vigyáz rá, félreértés ne essék de hogy anyuci hónapokra kiessen blink.gif Ez így sehogyan sem jó, kérem szépen. Ha nem is főszerep egy amerikai sorozatban, akkor sem 1 vagy 2 hónap elkészíteni egy ilyet rolleyes.gif David Rex pilotját 3 hétre terveztek és 1 hónapot meg 4 napot vett igénybe. Természetesen ehhez újfent semmi közünk, de ha anyuci nem vigyáz a gyerekre, akkor apucinak kell. Akkor pedig ki fog forgatni? blink.gif Rosszabat mondok. Próbálkozik Amerikában és David is megy vele. omg.gif Megy az egész család. Mamma mia. Bár azt nem tudom, hogy mikori lenne ez a pilot (ha valami igaz belőle egyáltalán) de ebből DT sehogy sem jön ki jól. mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske
2012. március 14. 11:54 #1960
kericske
kericske

Idézet (ophely88 @ 2012.03.14. 08:20)
És láttad is már?  biggrin.gif 
Time ladiez and time boyz! Este olyat olvastam twitteren, hogy azt hittem lefordulok a székről. Sajnos páran rejtik a tweetjeiket de vannak akik nem foglalkoznak azzal, hogy mi látszódik a jónép felé  biggrin.gif Nos, úgy vettem ki a szavaikból, tehát nem biztos, hogy jól értelmezem, hogy GM készül betörni az amerikai sorozatiparba.  ohmy.gif David tegnap elvitte a gyerekeket valahová kirándulni, és sejtésem szerint GM útban volt/lesz Amerikába. Mint mondtam, csak 140 karakteres szövegekből tudom összeolvasni az irkálmányokat és nekem ez jött le de Isten látja lelkem, nem sírnék ha nem lenne igaz. Ha ez tényleg így van, az NAGYON NAGY probléma. Nincs semmi közünk a magánéletükhöz, de belegondolni is szörnyű, O szemszögéből, hogy az anyja hosszú ideig nincs ott vele. Van ember, aki vigyáz rá, félreértés ne essék de hogy anyuci hónapokra kiessen  blink.gif Ez így sehogyan sem jó, kérem szépen. Ha nem is főszerep egy amerikai sorozatban, akkor sem 1 vagy 2 hónap elkészíteni egy ilyet  rolleyes.gif David Rex pilotját 3 hétre terveztek és 1 hónapot meg 4 napot vett igénybe. Természetesen ehhez újfent semmi közünk, de ha anyuci nem vigyáz a gyerekre, akkor apucinak kell. Akkor pedig ki fog forgatni?  blink.gif Rosszabat mondok. Próbálkozik Amerikában és David is megy vele. omg.gif Megy az egész család. Mamma mia. Bár azt nem tudom, hogy mikori lenne ez a pilot (ha valami igaz belőle egyáltalán) de ebből DT sehogy sem jön ki jól.  mellow.gif

A MAAN-t? persze! sokszor belenézek, szeretem.

Hát ez tényleg nem a legjobb hír, de bízzunk benne, hogy nem követi a csajt. És nézzük pozitívan, ha GM ki is megy, David ottmarad O-val, és bízunk benne, hogy nem passzolja le dadának, nagyinak, hanem szépen nevelgeti, és sok időt tölt a lányával. Kibírnám új filmek nélkül is egy kis ideig, ha tudnám, hogy közben boldogan elvan O-val. Vagy ez csak naiv álom? (Sajnos nem úgy ismerjük, hogy elvan a csontos hátsóján akár pár napig is munka nélkül)
100 oldal 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok