David Tennant 5
2012. március 05. 10:11
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Peek-a-boo! Is there anyone here?
2012. március 05. 15:04
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nocsak, valaki nagyon bebarnult.
Tiszta anyja ez a gyerek..!
2012. március 05. 15:08
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.05. 15:04)
Nocsak, valaki nagyon bebarnult.
Tiszta anyja ez a gyerek..! 
Tényleg elég lányosan néz ki és öltözik is úgy. Csúfolják is érte az iskolában, állítólag.
2012. március 05. 17:30
|
|
kericske |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 903 Csatolások: 0 Azonosító: 151965 offline
|
Sally: az ff kép SF? (mintha vmi kód lenne
2012. március 05. 17:38
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (kericske @ 2012.03.05. 17:30)
Sally: az ff kép SF? (mintha vmi kód lenne
Az a helyzet, hogy David a keresztapja Arabella fiának( Ty mellett a fiú melegítőben), és szerintem visszafelé is igaz, hogy O-nak is Arabella a keresztanyja de talán tévedek. Ide el kellett menni az egész családnak, ha már Arabellát támogatták. Nekem egyébként gyanús, hogy Ty mindig unott pofát vág ha kamerák előtt van, ami vagy azért elképzelhető, mert nem szereti a felhajtást vagy megelégelte hogy az anyja máris eldöntötte, hogy színész lesz.
Gyengének éreztem, kedvencem a Lady Gaga Telephone feldolgzás egy másik párostól
2012. március 05. 18:26
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (kericske @ 2012.03.05. 18:16)
Nem vagyok otthon a témában: Ki az az Arabella? És ő a fehér ruhás nő? 
Milyen fekete ruhás nő? Hol?
Arabella a Fast Show komikusa. A Fast Show a BBC kult sorozata volt, comedy, Mark Williams-szel (Arthur Weasley a HP-ben). Arabella a Takin' Over The Asylum forgatásán ismerkedett meg Daviddel, aki akkortájt költözött Londonba. David 17 éves lelécelt otthonról és akkor kezdett sínbe jönni az élete, mikor Arabella úgymond befogadta a házába. Pénze nem igazán volt, úgyhogy a lakbér mellé mosogatott is minden nap.
2012. március 05. 19:23
|
|
kericske |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 903 Csatolások: 0 Azonosító: 151965 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.03.05. 18:26)
Milyen fekete ruhás nő? Hol?
Arabella a Fast Show komikusa. A Fast Show a BBC kult sorozata volt, comedy, Mark Williams-szel (Arthur Weasley a HP-ben). Arabella a Takin' Over The Asylum forgatásán ismerkedett meg Daviddel, aki akkortájt költözött Londonba. David 17 éves lelécelt otthonról és akkor kezdett sínbe jönni az élete, mikor Arabella úgymond befogadta a házába. Pénze nem igazán volt, úgyhogy a lakbér mellé mosogatott is minden nap.
Én fehéret írtam
2012. március 06. 07:57
|
|
ophely88time lady |
|
Forrong az amerikai nép. A DB-nak limited release van az USA-ban, annyira limited, hogy Március 9-én lesz egy kis moziban levetítve és annyi, sehol az USA-ban, semmikor többször.
2012. március 06. 08:04
|
|
|
Idézet (ophely88 @ 2012.03.06. 07:57)
Forrong az amerikai nép. A DB-nak limited release van az USA-ban, annyira limited, hogy Március 9-én lesz egy kis moziban levetítve és annyi, sehol az USA-ban, semmikor többször. 
2012. március 06. 08:11
|
|
|
Idézet (ophely88 @ 2012.03.05. 15:08)
Tényleg elég lányosan néz ki és öltözik is úgy. Csúfolják is érte az iskolában, állítólag.
Szegény gyerek.
Idézet (ophely88 @ 2012.03.05. 17:38)
Az a helyzet, hogy David a keresztapja Arabella fiának( Ty mellett a fiú melegítőben), és szerintem visszafelé is igaz, hogy O-nak is Arabella a keresztanyja de talán tévedek. Ide el kellett menni az egész családnak, ha már Arabellát támogatták. Nekem egyébként gyanús, hogy Ty mindig unott pofát vág ha kamerák előtt van, ami vagy azért elképzelhető, mert nem szereti a felhajtást vagy megelégelte hogy az anyja máris eldöntötte, hogy színész lesz.
Arabella fia lenne a Ty mellett ücsörgö srác? Hmm, ő már sokkal helyesebb.
Oppá. Tényleg, GM the boss.
2012. március 06. 08:17
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.06. 08:04)
Most mondok valamit, amire biztosan csak két tehénfejet tudsz válaszolni. Freema Agyeman csatlakozik a Szex és New York előzménysorozatához, ami a fiatal Carrie életét mutatja be. Pilot nemsokára a CW jóvoltából.
2012. március 06. 08:22
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.06. 08:11)
Szegény gyerek.
Nem hiszem el, hogy az anyja ennyire lesz*rja, hogy néz ki az a szerencsétlen... Davidről nem is beszélve...
Meg ismerős is nagyon, de nem tudom, hogy honnan...
Szegény Ty, ez annyira gonosz dolog...
Azt nem lehet tudni, hogy milyen a gyerek kedélyállapota úgy általában? Lehet, hogy ez csak egy elkapott rossz pillanat éppen... Nem örülnék, ha a a kis lelkivilága ilyen fiatalon megborulna egy ilyen erőszakos mummy miatt... 
Állítólag DT nem szól bele a nevelésbe, mert nem a sajátja. Mondjuk elég nehezen tudna, alig van otthon a szerencsétlen
Gyerek kedély állapotáról nem tudni semmit. Mit DT-t meginterjúvolták, GM és Ty a hátsó sorokban maradtak és látszott, hogy a háttérben röhögnek valamin de valaki, aki ott volt, jelentette, hogy egész idő alatt morcos volt a gyerek, bár mondjuk még fiatal a gyerek. Isten tudja mi baja volt, talán lemaradt a kedvenc meséjéről, nem volt kedve elmenni, nem akart kiöltözni vagy bármi. Nem is érdekel a gyerek. Igen, a melegítős Arabella gyereke.
2012. március 06. 10:59
|
|
|
Idézet (ophely88 @ 2012.03.06. 08:17)
Most mondok valamit, amire biztosan csak két tehénfejet tudsz válaszolni. Freema Agyeman csatlakozik a Szex és New York előzménysorozatához, ami a fiatal Carrie életét mutatja be. Pilot nemsokára a CW jóvoltából.

Olvastam a hírt még FB-on. Nem örülök neki és igen,
Idézet (ophely88 @ 2012.03.06. 08:22)
Állítólag DT nem szól bele a nevelésbe, mert nem a sajátja. Mondjuk elég nehezen tudna, alig van otthon a szerencsétlen
Gyerek kedély állapotáról nem tudni semmit. Mit DT-t meginterjúvolták, GM és Ty a hátsó sorokban maradtak és látszott, hogy a háttérben röhögnek valamin de valaki, aki ott volt, jelentette, hogy egész idő alatt morcos volt a gyerek, bár mondjuk még fiatal a gyerek. Isten tudja mi baja volt, talán lemaradt a kedvenc meséjéről, nem volt kedve elmenni, nem akart kiöltözni vagy bármi. Nem is érdekel a gyerek. Igen, a melegítős Arabella gyereke.
Én nem feltétlenül értek egyet azzal, hogy nem a saját gyereke és ezért ne szóljon bele a nevelésébe. Nyilván DT beleszólNA, ha hagynák, de nem hagyják, és ez gáz.
Az meg igen, megint másik kérdés, hogy ez a fafej alig van otthon.
Az is igaz, hogy ebben a korban normális a durci-morci, reméljük, hogy nincs semmi komoly probléma.
1 felhasználónak tetszik:
Sunyi
2012. március 06. 12:09
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.06. 10:59)
Én nem feltétlenül értek egyet azzal, hogy nem a saját gyereke és ezért ne szóljon bele a nevelésébe. Nyilván DT beleszólNA, ha hagynák, de nem hagyják, és ez gáz.
Az meg igen, megint másik kérdés, hogy ez a fafej alig van otthon.
Az is igaz, hogy ebben a korban normális a durci-morci, reméljük, hogy nincs semmi komoly probléma.
Azt csak ők dönthetik el, hogy ki mennyire szólhat a nevelésébe. Azt biztosan tudom, hogy valaki, aki ott lakott, ahol DT-ék régen, (szemben velük), hallotta, hogy veszekednek DT meg GM. DT GM fejéhez vágta, hogy csak azért mert nincs otthon, tud arról, hogy a gyerek Torchwoodot néz, mire GM csak vállat vont, hogy gondoljon bele, nyilván ő sem szeretné, ha Ty-ból egy nő vagy férfigyűlölő lenne, begyepesedett gondolkodású, magába roskadt gyerek, ne lógjon ki a sorból, ha más gyerek is nézi, ő is nézheti. Én nem szeretnék itélkezni, haladni kell a korral, az biztos, de 8 évesen fiatalnak találom a TW-hoz. Én nem engedném a gyerekem ennyi idősen TW-ot nézni de nem hiszem, hogy a közeljövőben eljön hozzánk az a világ, amikor mindenki TW-ot akar nézni
Én nem tudom hová tenni ezt a két embert. Ugyan ennek senki nem tulajdonított nagy jelentőséget, de mikor karácsonykor meginterjúvolták Davidet és megkérdezték, hogy mit szeret a legjobban a karácsonyban és azt mondta, hogy a tévét és filmeket, bennem egy világ dőlt össze. Ez nem egy olyan interjú volt, amibe a Dö Szán vagy a Daily Fail beleszól és kiragadja a mondókát, eladja valami borzasztó címmel. Elmondhatta volna, hogy együtt lenni a családdal, és ez nem feltétlenül utalt volna a gyerekére vagy a feleségére. Amikor együtt vannak és közel készül róluk kép, mindig mosolyognak de nem néznek a kamerába, mikor távolról készülnek képek, mindig morcosak, együtt soha nem mutatkoznak (szinte). Minap feltett valaki Davidről egy képet, a BBC székházából jött ki, a szokásos, barna kabár, koptatott farmer, szemüveg, sapka és takargatta a gyűrűs kezét. Mikor Január elején bekerült a lapokba, miszerint 'mutogatja a gyűrűt', pedig csak nem takarta, gondolom eldöntötte, hogy nem mutogatja többé.
Én nem tudom és nem is akarom megérteni. Annyira örültem, mikor nem tudtuk, hogy GM barna és egy barna nő fogdosta DT-t, gondoltam beújított végre, de nem.
2012. március 06. 14:44
|
|
kericske |
|
Sally: az oldal tetején a kép az SF-ből van?
(jún. 26. STING koncert!! juhhhéééé!!)
Nem tudok semmi okosat mondani a nevelés és házasság témába, csak nagyon elkeserít, ha így vannak. Mert akkor megint előjön az a bennem motoszkáló kérdés, hogy akkor mégis miért kellett ez az egész??
(jún. 26. STING koncert!! juhhhéééé!!)
Nem tudok semmi okosat mondani a nevelés és házasság témába, csak nagyon elkeserít, ha így vannak. Mert akkor megint előjön az a bennem motoszkáló kérdés, hogy akkor mégis miért kellett ez az egész??
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. március 07. 12:42
|
|
|
Idézet (kericske @ 2012.03.06. 14:44)
Sally: az oldal tetején a kép az SF-ből van?
Öööö, igen, szerintem abból.
Idézet (ophely88 @ 2012.03.07. 09:00)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.