Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.01. 12:08)
Kicsit utánaolvastam. Jogos, az írottak szerint a Ryanair

a potenciális jelölt a hazai légitársaság szerepére.
Nem tudom, szerintem meglennénk mi Magyar Nemzeti Légitársaság nélkül is... Miért kell ennyire erőltetni?!

Sok pénzbe kerül, ami nekünk nincsen. A fapadosok meg legalább barátibb áron működnek, a pórnép is eljut más országba légvonalban, nem csak a sznob gazdagok, akik fel vannak háborodva, hogy egy 2 órás repülőúton a fapados nem biztosít nekik ingyen szendvicset meg innivalót.

Szerintem 2 órát simán ki lehet bírni evés/ivás nélkül, ha mégsem, akkor a sima légitársaság és a fapados légitársaság jegyárai közti horribilis különbözetből nehogy már ne teljen egy pár eurós szendvicsre és üdítőre...

Ráadásul nem tilos a fedélzetre élelmet felvinni, így akkor csak innivalót kellene venni, ami nem egy vészes összeg, ha azt nézzük, mennyi volt a repjegy és mennyi lett volna mondjuk egy nagyobb elit légitársaságnál...

Felőlem marslakók is jöhetnének, amennyiben az itteni embereknek adnak munkát és megfizetik őket rendesen. Írek, britek, skótok, franciák, mindegy, nem is érdekel amíg az ímént említett két feltételnek eleget tesznek. Őrület amit megengedhetnek maguknak a külföldiek, ha üzletük vagy vállakozásuk van nálunk. Eladói szakmámmal is jó lenne elhelyezkedni valahol ha már az informatikussal nem tudok, ha nem is hosszú időre de lenne akkoris valami. Köszönhetően a kínaiaknak spórolnak a fűtésen, nem megy a fűtés, mindenki kabátban van meg sálban, még az eladók is. Szabadnapot veszel ki levonja a szabadságodból (összvissz 22 nap évente) és odajön veled ugatni, bár egy szót sem értek abból, amit mond, ebészünet nincs. Behívtak egy próbanapra amiért természetesen nem fizettek, kajálni nem tudtam, fűtés nem volt, kínai popzenét kellett hallgatni, csirkelábból készült pörköltet ettek ebédre sóskával és az ablakot nem lehetett kinyitni pedig annyira bebüdösítettek azzal a kajával, hogy hihetetlen és mindezt nem lehetett, mert az üzletvezető felesége fázós természet és ne jöjjön be hideg. Ne? Ne jöjjön be a hideg? Hol? Fűtés sincs baxák meg. Fel lettek jelentve, bejelentkeztek ellenőrzésre, aznap bekapcsolták a fűtést és nem történt semmi (akkor már nem dolgoztam ott mikor ellenőrzés volt).
Ennyit arról, hogy mit meg nem engedhet magának nálunk az, aki külföldi és van pénze. Erre nagyon allergiás vagyok, azt is bevallom bárkinek, hogy mikor próbanapon odajött ugatni nekem a vezető, beszóltam neki, hogy kapja be és baxxa meg a jó stinky mádörjét, stupid SZAFsucking trashláda.
Amennyiben nem így viselkednek, jöhetnek az írek, hozzanak csak magukkal pár helyes írt is

Lehet, hogy anyagilag is jobban járnánk, ha nem lenne magyar légitársaság. Példátlan, hogy nálunk a kedves Parlamant lakók mennyit keresnek, amiben még nincs benne az, amit azzal szereznek, hogy vaj van a fülük mögött. Részemről, inkább adózom a jegy árából az íreknek vagy a spanyoloknak (például) amiért külföldi cég, semmint ugyanannyit kapjon egy Parlament lakó amit luxusra költ el.