Starity

David Tennant 5

100 oldal 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. február 29. 12:46 #1881
ria21
ria21
visszatérő vendég

StátuszAnyának lenni a legcsodálatosabb dolog a világon!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 128
Csatolások: 37
Azonosító: 110305
Idézet (kericske @ 2012.02.29. 12:26)
Volt kürtőskalács (óriási), rétes, perecek, sült húsok, kolbászok, hambik, gyrosok, különböző pörköltök (marha, kakashere), levesek,  egytálételek. hmmm azok az illatok, isteni volt.
Ophely: kíváncsi vagyok biggrin.gif ki vagyok éhezve hírekre rohog.gif

Ha már fesztivál akkor szólok,hogy holnaptól nálunk(Szeged) kezdetét veszi a 3.Toros Pálinkafesztivál thumbsup.gif

A hírekre én is nagyon kíváncsi vagyok:)
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. február 29. 13:22 #1882
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kericske @ 2012.02.29. 12:26)
Volt kürtőskalács (óriási), rétes, perecek, sült húsok, kolbászok, hambik, gyrosok, különböző pörköltök (marha, kakashere), levesek,  egytálételek. hmmm azok az illatok, isteni volt.
Ophely: kíváncsi vagyok biggrin.gif ki vagyok éhezve hírekre rohog.gif

Hát nem tudom, lehet, hogy én még így is éhen maradtam volna. rohog.gif A kürtőskalács nem a kedvencem. A rétes jó, bár nagyon kevésszer ettem olyat, ami tényleg finom is volt. Perecet viszonylag gyakran eszem, így a könyökömön jön ki. Kolbászt nem szeretem, hamburgert még annyira sem (egyáltalán nem vagyok hajlandó fogyasztani), gyros szagát valamiért nem bírom ??! blink.gif , pörköltet sem szeretem, csak ha tejfeles és akkor is csak csirkéből vagy gombából. Nem vagyok leveses, gyakran elbliccelem itthon is, ha mód van rá, hogy nem kérek... A sülthús maradt, de azt is csak akkor eszem meg, ha szárnyas... Marhát egyáltalán nem eszem, sertést egy évben 1x vagy 2x, de egyébként nem.
Halacska például nem volt egyáltalán??? Én nagy halevő vagyok. rohog.gif

Sis, engem minden infó érdekel, jöhet nyugodtan a kisregény, én szeretek olvasni, toljad nyugodtan. rohog.gif
2012. február 29. 15:02 #1883
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Csatolások: 0
Azonosító: 151965
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.02.29. 13:22)
Hát nem tudom, lehet, hogy én még így is éhen maradtam volna. rohog.gif A kürtőskalács nem a kedvencem. A rétes jó, bár nagyon kevésszer ettem olyat, ami tényleg finom is volt. Perecet viszonylag gyakran eszem, így a könyökömön jön ki. Kolbászt nem szeretem, hamburgert még annyira sem (egyáltalán nem vagyok hajlandó fogyasztani), gyros szagát valamiért nem bírom ??! blink.gif , pörköltet sem szeretem, csak ha tejfeles és akkor is csak csirkéből vagy gombából. Nem vagyok leveses, gyakran elbliccelem itthon is, ha mód van rá, hogy nem kérek... A sülthús maradt, de azt is csak akkor eszem meg, ha szárnyas... Marhát egyáltalán nem eszem, sertést egy évben 1x vagy 2x, de egyébként nem.
Halacska például nem volt egyáltalán??? Én nagy halevő vagyok. rohog.gif
Sis, engem minden infó érdekel, jöhet nyugodtan a kisregény, én szeretek olvasni, toljad nyugodtan. rohog.gif

ohmy.gif Téged is egyszerűbb ruházni, mint etetni biggrin.gif Hal, az nem, csak a kocsonyában rohog.gif
De ha egyszer eljutsz erre mifelénk, vendégem vagy egy jó kis sült pisztrángra a lillafüredi pisztrángosban. wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. február 29. 17:09 #1884
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (ria21 @ 2012.02.29. 12:46)
Ha már fesztivál akkor szólok,hogy holnaptól nálunk(Szeged) kezdetét veszi a 3.Toros

Pálinkafesztivál? Cool. Ott lenne a helyem rohog.gif _nevet.gif

Nos. Emotional Rescue. A stáb illetve DT is, közös megegyezéssel döntött, hogy karakterét újracastingolják. Mostantól kezdve sem színészként sem rendezőként nincs jelen a projektben.

Decoy Bride. A projekt 7 éve kezdődött el és elméletileg egy esküvőre elkészülő vígjáték lett volna, mintpl Koszorúslányok csak brit humorral, ám Sally Philips ötletét nem díjazták a gyártó nagy fejesei. Sally kitalálta, hogy a Jennifer Lopez csalimenyasszonyokat alkalmaz hogy a média tudta kívül, azt kizárva nyugodtan feleségül tudjon menni Ben Affleckhez jó alaptéma lenne egy romantikus komédiához.

Aláírták a szerződéseket és elkezdődött a castingolás. Kelly és David évek óta tudtak a projektről és egyikőjük sem akarta dobni a projektet, még akkor sem mikor azt mondták nekik, elfogyott a pénz. Kaptak pénzt, leforgatták a filmet de az túl sokba került, már az első napon kellett a költségekből faragni. Kb fél órányi anyagot vágtak ki a filmből és újravették azokat, kevesebb színésszel és kellékkel (autók, sátrak stb) a legnagyobb baj mégis Michael Ulrie megszerzése volt. Időigényes mulatság amerikait szerződtetni egy brit filmbe.

David és Kelly között pezsgett a levegő, sokat röhögtek és nem engedték nekik, hogy improvizáljanak, mindenkinek tartania kellett magát a szkripthez, a lehetséges időbeli csúszás miatt. DT volt a rendező jobb keze, szólt pl Kellynek, hogy az előző jelenetben a jobb válán volt a táska, bal kezében a fésű stb.

Én annyira örülök, hogy ilyen dolgokra is figyelnek, némely filmekben akkora bakikat ejtenek és olyan szembetűnőek unsure.gif
2012. február 29. 22:48 #1885
ria21
ria21
visszatérő vendég

StátuszAnyának lenni a legcsodálatosabb dolog a világon!
Hozzászólás: 128
Csatolások: 37
Azonosító: 110305
Casanova a Zone Romatica-n biggrin.gif
2012. március 01. 08:08 #1886
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kericske @ 2012.02.29. 15:02)
ohmy.gif Téged is egyszerűbb ruházni, mint etetni  biggrin.gif Hal, az nem, csak a kocsonyában rohog.gif 
De ha egyszer eljutsz erre mifelénk, vendégem vagy egy jó kis sült pisztrángra a lillafüredi pisztrángosban. wink.gif

Azért nem ám... Sok kaja van, amit szeretek, csak most úgy tűnik, mintha... rohog.gif Egyébként köszönöm szépen a meghívást, ígérem, élni fogok vele. biggrin.gif

Idézet (ophely88 @ 2012.02.29. 17:09)
Nos. Emotional Rescue. A stáb illetve DT is, közös megegyezéssel döntött, hogy karakterét újracastingolják. Mostantól kezdve sem színészként sem rendezőként nincs jelen a projektben.
Decoy Bride. A projekt 7 éve kezdődött el és elméletileg egy esküvőre elkészülő vígjáték lett volna, mintpl Koszorúslányok csak brit humorral, ám Sally Philips ötletét nem díjazták a gyártó nagy fejesei. Sally kitalálta, hogy a Jennifer Lopez csalimenyasszonyokat alkalmaz hogy a média tudta kívül, azt kizárva nyugodtan feleségül tudjon menni Ben Affleckhez jó alaptéma lenne egy romantikus komédiához. 
Aláírták a szerződéseket és elkezdődött a castingolás. Kelly és David évek óta tudtak a projektről és egyikőjük sem akarta dobni a projektet, még akkor sem mikor azt mondták nekik, elfogyott a pénz. Kaptak pénzt, leforgatták a filmet de az túl sokba került, már az első napon kellett a költségekből faragni. Kb fél órányi anyagot vágtak ki a filmből és újravették azokat, kevesebb színésszel és kellékkel (autók, sátrak stb) a legnagyobb baj mégis Michael Ulrie megszerzése volt. Időigényes mulatság amerikait szerződtetni egy brit filmbe. 
David és Kelly között pezsgett a levegő, sokat röhögtek és nem engedték nekik, hogy improvizáljanak, mindenkinek tartania kellett magát a szkripthez, a lehetséges időbeli csúszás miatt. DT volt a rendező jobb keze, szólt pl Kellynek, hogy az előző jelenetben a jobb válán volt a táska, bal kezében a fésű stb.
Én annyira örülök, hogy ilyen dolgokra is figyelnek, némely filmekben akkora bakikat ejtenek és olyan szembetűnőek  unsure.gif

JLo és Ben Affleck? ohmy.gif Mi a manó. think.gif Még jó is, hogy "nem valósult meg" akkor a film, hiszen tudjuk, mit lett volna a vége, sőt, a folytatásának is. rohog.gif
De egyébként ez olyan jó dolog, hogy embereket nem érdekli a pénz és tényleg azért csinálnak valamit, mert szeretnék, mert élveznék. Kelly és David előtt is emelem kalapom. smileeee.gif Barátunknak pedig külön cuppantós jár, hogy ennyire odafigyel minden kis részletre. Nem gyakori ez sajnos, az ilyen alapos emberke... Ezek fényében nagyon is érdekelne egy David által rendezett valami. Miért van olyan érzésem, hogy nagyon kis pedáns lenne a végeredmény..? rolleyes.gif

Idézet (ria21 @ 2012.02.29. 22:48)
Casanova a Zone Romatica-n biggrin.gif

Szinkronnal nem jó és különben is alapszabály, hogy nem nézünk Zone Romanticát... rohog.gif rofl.gif
2012. március 01. 09:23 #1887
ophely88
ophely88
time lady

Jesszus Mariska!!! DT és Chris Colfer (Gleeben meleg pasit alakít és valójában is az) együtt forgatnak majd valamit blink.gif blink.gif ohmy.gif ohmy.gif
Remélem, hogy nem Gleet ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif Mert akkor azért is kiutazom Londonba, megkeresem és úgy megráncigálom a haját, hogy Skóciában köt ki és nem mert soha többé London környékére sem menni dry.gif rohog.gif
2012. március 01. 10:29 #1888
ophely88
ophely88
time lady

OFF Tudtárok hogy ma van a World Book Day? Hallgatom az Absolute Radiot és csak erről beszélnek benne. A Tescokban 1 és 2 Ł-ért lehet vinni a könyveket, csak a mai napon, audiólemezek 3-4Ł. ON
2012. március 01. 10:55 #1889
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.03.01. 10:29)
OFF Tudtárok hogy ma van a World Book Day? Hallgatom az Absolute Radiot és csak erről beszélnek benne. A Tescokban 1 és 2 Ł-ért lehet vinni a könyveket, csak a mai napon, audiólemezek 3-4Ł. ON

yes.gif biggrin.gif
2012. március 01. 11:14 #1890
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.01. 10:55)
yes.gif biggrin.gif

Írsz belőle cikket? rohog.gif

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.01. 08:08)
Miért van olyan érzésem, hogy nagyon kis pedáns lenne a végeredmény..?

Én ebben nem vagyok biztos, nem mindenki Woody Allen, hogy egyszerre legyen jó színész meg rendező. Meglátásom szerint David egy jó komédiát brit humorral vagy brit drámát tudna csak rendezni. Egyszerűen nem hiszem el, hogy klisés nyálas filmeket is képes lenne rendezni. Vagy külön külön a kettőt vagy együtt, dramedy. Én megnéznék egy vagy kettő általa rendezett filmet, még akkoris, ha szerintem a barátait és kollégáit válogatná be őket egy filmbe. Sőt, szerintem magának is adna benne egy szerepet. rohog.gif

Olvassatok egy nagyon negatív, de sajnos igaz magyar DB previewet és nézzetek True Love forgatási képeket.
2012. március 01. 11:20 #1891
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.03.01. 09:23)
Jesszus Mariska!!! DT és Chris Colfer (Gleeben meleg pasit alakít és valójában is az) együtt forgatnak majd valamit  blink.gif  blink.gif  ohmy.gif  ohmy.gif 
Remélem, hogy nem Gleet  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif Mert akkor azért is kiutazom Londonba, megkeresem és úgy megráncigálom a haját, hogy Skóciában köt ki és nem mert soha többé London környékére sem menni  dry.gif  rohog.gif

Hajrá sis, drukkolok. rohog.gif
Apropó, tudtuk, hogy június 18-tól Debrecenből is mennek Wizzair gépek Londonba? biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sunyi
2012. március 01. 11:27 #1892
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.03.01. 11:14)
Írsz belőle cikket?  rohog.gif 
Én ebben nem vagyok biztos, nem mindenki Woody Allen, hogy egyszerre legyen jó színész meg rendező. Meglátásom szerint David egy jó komédiát brit humorral vagy brit drámát tudna csak rendezni. Egyszerűen nem hiszem el, hogy klisés nyálas filmeket is képes lenne rendezni. Vagy külön külön a kettőt vagy együtt, dramedy. Én megnéznék egy vagy kettő általa rendezett filmet, még akkoris, ha szerintem a barátait és kollégáit válogatná be őket egy filmbe. Sőt, szerintem magának is adna benne egy szerepet.  rohog.gif
Olvassatok egy nagyon negatív, de sajnos igaz magyar DB previewet és nézzetek True Love forgatási képeket.

Azt hiszem, nem írok cikket. Most nincs nagy kedvem hosszú szövegeket gépelni. rohog.gif Lusta disznaj vagyok, tudom... rolleyes.gif
Ebben egyetértünk. Egyébként én is olyasmi rendezésre értettem, ami képvisel valami értéket, legalább csíráiban.
Egyébként visszatérve a World Book Dayre, kár, hogy az ember pont ilyenkor nem tartózkodik kint... Bár az ottani TESCO-k többségében még kisebb a könyv és filmválaszték, mint általában nálunk, szóval ebből a szempontból nem olyan jó a helyzet. De már az ötlet és a lehetőség, hogy van ilyen, jó.
Hú, most annyira szuper az időjárás egyébként... Nagyon borongós, borús, szeles is némileg, de érezhető a hőmérsékletkülönbség, tavasz van és és ha kilépek az utcára, mindig az jut eszembe, hogy manóba is, Londonban is ilyen lenne az idő nagyjából, ha ott lennék (na jó, picit melegebb smileeee.gif ), és elképzelem, hogy nem itt vagyok, hanem ott... És így pörgetem magam előtt a képsorokat, amikor ott megyek az utcán... rolleyes.gif Fenébe is, ez már kóros. Lőjjetek le nyugodtan, de én legszívesebben már holnap mennék Lándönbe... blush.gif
2012. március 01. 11:32 #1893
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.01. 11:20)
Hajrá sis, drukkolok. rohog.gif 
Apropó, tudtuk, hogy június 18-tól Debrecenből is mennek Wizzair gépek Londonba? biggrin.gif

Igen, tudom. Biztosan bevásárolták magukat ide. Hozzák az embereiket így a magyarnak megint nem lesz munkája vagy éhbérért dolgoztatják majd a jónépet. dry.gif

Oké, problem solved, néhény audiokönyvről van szó, nem film vagy sorozat.. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi
2012. március 01. 11:37 #1894
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.03.01. 11:32)
Igen, tudom. Biztosan bevásárolták magukat ide. Hozzák az embereiket így a magyarnak megint nem lesz munkája vagy éhbérért dolgoztatják majd a jónépet.  dry.gif

A Wizz magyar társaság, és jórészt magyar alkalmazottjaik vannak. Egyébként szerintem a kitelepülésnek nagyban köze van az olimpiához is. De gondolom ha lesz forgalmuk, maradnak tovább is. Legalábbis október végéig biztos lesznek. Majd ha jön az új menetrend, kiderül. smileeee.gif
2012. március 01. 11:47 #1895
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.01. 11:37)
A Wizz magyar társaság, és jórészt magyar alkalmazottjaik vannak. Egyébként szerintem a kitelepülésnek nagyban köze van az olimpiához is. De gondolom ha lesz forgalmuk, maradnak tovább is. Legalábbis október végéig biztos lesznek. Majd ha jön az új menetrend, kiderül. smileeee.gif

Wizz? Most akkor nem a Wizzair pályázik a Malév utódjának? Annyira mondogatták, hogy az ír Ryanair, utána meg kiderült, hogy (mivel nem szabad politizálni, nem írok nevet) lófejű adatokat szivárogtatott ki a Wizzairnek, hagyta csődbe menni a Malévet és most meg ingyen osztogatják a Wizzair jegyeket ..
Most akkor Wizzair vagy Wizz lesz nálunk?
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2012. március 01. 11:55 #1896
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.03.01. 11:47)
Wizz? Most akkor nem a Wizzair pályázik a Malév utódjának? Annyira mondogatták, hogy az ír Ryanair, utána meg kiderült, hogy (mivel nem szabad politizálni, nem írok nevet) lófejű adatokat szivárogtatott ki a Wizzairnek, hagyta csődbe menni a Malévet és most meg ingyen osztogatják a Wizzair jegyeket ..
Most akkor Wizzair vagy Wizz lesz nálunk?

Wizzair = Wizz. biggrin.gif
Én is hallottam, hogy a Wizzairt akarják kikiáltani Magyar Nemzeti Légitársaságnak, de szerintem nem lesz belőle az. A Wizznek jól megy a szekere, de ha magyar politikusok ráteszik a mancsukat, gyanúsan úgy csődbe fog menni, hogy csak na. blink.gif Legalábbis nagy esély van rá... A Ryanair települt ki a 2-es terminálra a Malév gépek helyére. De esetükben sem beszélhetünk arról, hogy Magyar Nemzeti Légitársaság legyenek, pláne, hogy írek. biggrin.gif
Egyébként a Wizzair most felkötheti a gatyót, mert a Ryanair újra megjelent a piacon, s mivel hogy nincs Malév, igencsak jó helyzetbe került, hiszen 32 állomásra repülnek Ferihegyről. Nem hiába ilyen olcsók most ott a jegyek. Próbálnak a Wizz alá ígérni, ahol csak lehet. Hosszútávon egy a magentás társaságnak nem biztos, hogy jót fog tenni.
Ami az ingyen jegyosztogatást illeti, arról én úgy tudom, hogy a Ryanair osztogatott ingyenjegyeket...
2012. március 01. 11:58 #1897
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.01. 11:55)
Wizzair = Wizz. biggrin.gif
Én is hallottam, hogy a Wizzairt akarják kikiáltani Magyar Nemzeti Légitársaságnak, de szerintem nem lesz belőle az. A Wizznek jól megy a szekere, de ha magyar politikusok ráteszik a mancsukat, gyanúsan úgy csődbe fog menni, hogy csak na. blink.gif Legalábbis nagy esély van rá... A Ryanair települt ki a 2-es terminálra a Malév gépek helyére. De esetükben sem beszélhetünk arról, hogy Magyar Nemzeti Légitársaság legyenek, pláne, hogy írek. biggrin.gif
Egyébként a Wizzair most felkötheti a gatyót, mert a Ryanair újra megjelent a piacon, s mivel hogy nincs Malév, igencsak jó helyzetbe került, hiszen 32 állomásra repülnek Ferihegyről. Nem hiába ilyen olcsók most ott a jegyek. Próbálnak a Wizz alá ígérni, ahol csak lehet. Hosszútávon egy a magentás társaságnak nem biztos, hogy jót fog tenni.
Ami az ingyen jegyosztogatást illeti, arról én úgy tudom, hogy a Ryanair osztogatott ingyenjegyeket...

Akkor lehet, hogy én hallottam rosszul unsure.gif No mindegy, lényeg a lényegben... Szerinted íreké nem lehet a hely? Azt hittem, hogy azé lehet, aki többet perkál le érte és ha azok az írek lesznek, akkor az íreké lesz, nem?
Inkább az övék legyen, semmint a kínaiaké ez is omg.gif
2012. március 01. 12:08 #1898
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.03.01. 11:58)
Akkor lehet, hogy én hallottam rosszul  unsure.gif No mindegy, lényeg a lényegben... Szerinted íreké nem lehet a hely? Azt hittem, hogy azé lehet, aki többet perkál le érte és ha azok az írek lesznek, akkor az íreké lesz, nem? 
Inkább az övék legyen, semmint a kínaiaké ez is omg.gif

Kicsit utánaolvastam. Jogos, az írottak szerint a Ryanair ohmy.gif a potenciális jelölt a hazai légitársaság szerepére. blink.gif wtf.gif
Nem tudom, szerintem meglennénk mi Magyar Nemzeti Légitársaság nélkül is... Miért kell ennyire erőltetni?! blink.gif Sok pénzbe kerül, ami nekünk nincsen. A fapadosok meg legalább barátibb áron működnek, a pórnép is eljut más országba légvonalban, nem csak a sznob gazdagok, akik fel vannak háborodva, hogy egy 2 órás repülőúton a fapados nem biztosít nekik ingyen szendvicset meg innivalót. omg.gif Szerintem 2 órát simán ki lehet bírni evés/ivás nélkül, ha mégsem, akkor a sima légitársaság és a fapados légitársaság jegyárai közti horribilis különbözetből nehogy már ne teljen egy pár eurós szendvicsre és üdítőre... dry.gif Ráadásul nem tilos a fedélzetre élelmet felvinni, így akkor csak innivalót kellene venni, ami nem egy vészes összeg, ha azt nézzük, mennyi volt a repjegy és mennyi lett volna mondjuk egy nagyobb elit légitársaságnál... rolleyes.gif
2012. március 01. 12:14 #1899
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Meg kell zabálni. heart.gif
2012. március 01. 13:01 #1900
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.01. 12:08)
Kicsit utánaolvastam. Jogos, az írottak szerint a Ryanair ohmy.gif a potenciális jelölt a hazai légitársaság szerepére. blink.gif wtf.gif
Nem tudom, szerintem meglennénk mi Magyar Nemzeti Légitársaság nélkül is... Miért kell ennyire erőltetni?! blink.gif Sok pénzbe kerül, ami nekünk nincsen. A fapadosok meg legalább barátibb áron működnek, a pórnép is eljut más országba légvonalban, nem csak a sznob gazdagok, akik fel vannak háborodva, hogy egy 2 órás repülőúton a fapados nem biztosít nekik ingyen szendvicset meg innivalót. omg.gif Szerintem 2 órát simán ki lehet bírni evés/ivás nélkül, ha mégsem, akkor a sima légitársaság és a fapados légitársaság jegyárai közti horribilis különbözetből nehogy már ne teljen egy pár eurós szendvicsre és üdítőre... dry.gif Ráadásul nem tilos a fedélzetre élelmet felvinni, így akkor csak innivalót kellene venni, ami nem egy vészes összeg, ha azt nézzük, mennyi volt a repjegy és mennyi lett volna mondjuk egy nagyobb elit légitársaságnál... rolleyes.gif

Felőlem marslakók is jöhetnének, amennyiben az itteni embereknek adnak munkát és megfizetik őket rendesen. Írek, britek, skótok, franciák, mindegy, nem is érdekel amíg az ímént említett két feltételnek eleget tesznek. Őrület amit megengedhetnek maguknak a külföldiek, ha üzletük vagy vállakozásuk van nálunk. Eladói szakmámmal is jó lenne elhelyezkedni valahol ha már az informatikussal nem tudok, ha nem is hosszú időre de lenne akkoris valami. Köszönhetően a kínaiaknak spórolnak a fűtésen, nem megy a fűtés, mindenki kabátban van meg sálban, még az eladók is. Szabadnapot veszel ki levonja a szabadságodból (összvissz 22 nap évente) és odajön veled ugatni, bár egy szót sem értek abból, amit mond, ebészünet nincs. Behívtak egy próbanapra amiért természetesen nem fizettek, kajálni nem tudtam, fűtés nem volt, kínai popzenét kellett hallgatni, csirkelábból készült pörköltet ettek ebédre sóskával és az ablakot nem lehetett kinyitni pedig annyira bebüdösítettek azzal a kajával, hogy hihetetlen és mindezt nem lehetett, mert az üzletvezető felesége fázós természet és ne jöjjön be hideg. Ne? Ne jöjjön be a hideg? Hol? Fűtés sincs baxák meg. Fel lettek jelentve, bejelentkeztek ellenőrzésre, aznap bekapcsolták a fűtést és nem történt semmi (akkor már nem dolgoztam ott mikor ellenőrzés volt).
Ennyit arról, hogy mit meg nem engedhet magának nálunk az, aki külföldi és van pénze. Erre nagyon allergiás vagyok, azt is bevallom bárkinek, hogy mikor próbanapon odajött ugatni nekem a vezető, beszóltam neki, hogy kapja be és baxxa meg a jó stinky mádörjét, stupid SZAFsucking trashláda.
Amennyiben nem így viselkednek, jöhetnek az írek, hozzanak csak magukkal pár helyes írt is rohog.gif Lehet, hogy anyagilag is jobban járnánk, ha nem lenne magyar légitársaság. Példátlan, hogy nálunk a kedves Parlamant lakók mennyit keresnek, amiben még nincs benne az, amit azzal szereznek, hogy vaj van a fülük mögött. Részemről, inkább adózom a jegy árából az íreknek vagy a spanyoloknak (például) amiért külföldi cég, semmint ugyanannyit kapjon egy Parlament lakó amit luxusra költ el. dry.gif
100 oldal 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok